iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
és azért mondtam a 6000-et mert úgy jobban beugrik az elõfizetés...
Amúgy App Store-ban is van részletfizetés?
Azzal az elõfizetéssel: 229.000 + 24*6000 = 373000
Ha a mostani elõfizetéseddel használnád: 249.000 + 24*3000 = 321000
Ezért kérdeztem, hogy mennyit telefonálsz, stb, mert kicsit olcsóbban jönnél ki, ha nem használod ki a havídijadat.
@ Hellomarci
@ Hellomarci
Én havonta 2-3k-t fizetek, de tudom ha Iphone 5-öt akarok, akkor mélyebbre kell nyúlni.
@ Hellomarci
Hát nálunk a legdrágább az I5, tehát feljebb már nem megy, plusz a sok botrány az apple körül, és ugye karácsonykor szoktak akciózni meg januárban.
@ Hellomarci
A terveim közt szerepel, hogy vegyek egy Iphone 5-öt, bár nem a közeljövõben. Várok karácsonyig vagy januárig, hogy ha esetleg lejjebb mennek az árak.
Szerintetek, melyik szolgáltató a legjobb, leggazdaságosabb?
Esetleg, ha van tanpasztalattokot a készülékrõl azt is leírhatjátok.
A válaszokat elõre is köszönöm:
LoredLoss8800!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egyértelmûen a Nokia PureView kamerája a legjobb, de ami meglepett hogy a Galaxy S3 kamerája mennyire fos a többihez képest.
Aki nem ismerné õket már regneteg éve etalonnak számítanak fényképezõgépek tesztelésében és értékelésében. Az új oldal kifejezetten a mobilos fotózásról fog szólni.
Szóval aki egykimerítõ tesztet akar látni az iPhone 5 kamerájáról, az csekkoljale ezt:
iPhine 5 review
Az ilyen tetû lépések miatt(is) fogok egyszer váltani.
Nem a hátlapja kopik ok nélkül és nem is az oldala. Az ÉLE tud leverõdni és ez a késõbbi szériákon sem fog változni.
Aki dobozból kivéve egy roncsot kapott az más téma, azt cseréltetni kell, ha megjelenés napi vásárlás, ha két évvel késõbbi, akkor is.
Mégegy indok arra miért nem szabad launchkor terméket venni... Egyébként tényleg nem minden készüléket érint ez a kopás ügy, a hétvégén megfogdostam egy fekete 5-öst az egyik boltban. Már több mint 1 hete volt ott kiállítva, naponta gondolom nem kevesen fogdosták, nyüstölték már. Tüzetesen átnéztem és 1db sérülés vagy festék-lepatoggzás sem volt rajta.
PSN ID: jay-jupiter
De az FB app push szolgaltatasa nem tul megbizhato.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Másnap megyek vissza, szétszedi, valamit csinál vele és mûködik. Szóval szerintem õk se mindig tudják, hogy épp mit csinálnak 😄
57.000 az szép pénz bár annyiért kérhette volna megvenném tõle 😊
Tény ami tény , hogy a paraszt feljön faluról nem érti , hogy apple terméket nem bontanak !cserélik!.Olyan jó a neten olvasni a külföldi beszámolókat az amcsiktól jaj leesett az ipadom rityire tört a kijelzõ , a kedves alkalmazottak az apple storeba pedig szó nélkül cserélték(+ home gomb hibás iphone4 et gari lejárta után újra szó nélkül merthogy szériahiba) stb stb persze ott is megvan a behuzó faktor , hogy valakinek nem , de ez ilyen.
Pár hónapja nekem is pofával a betonon végezte az ipadom(2 wifi 32gb 2012.04 vétel) 1m magasságból,
bevittem az itteni viszonteladóhoz(Nyíregyháza) mondták 100e 😄 és kapok bontatlant.Istyle Starkingról se hallottam túl jókat így már ott nem is próbálkoztam. Ugye a garit buktam a törés pillanatától kértem pár javítási árajánlatot (35-37-42) húztam is a számat... aztán rátaláltam erre a boltra itt akciósan 2 óra alatt 20 ba megcsinálták. Tökéletesen mûködik azóta + vettem rá smart caset ki ne csússzon többet a kezembõl 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Régen amennyi plusz pálya jött, mint amennyi új játék jön most. Frankón el vannak hanyagolva a régiek...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bazinga!
De tényleg, most már helyreállt a rend, én voltam a hülye, ill. volt egy idõleges gebasz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[merlinw.org]
Windows alatt meg Photo Stream mappából kimásolod ahova akarod, vagy ez már nem megy??
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
de figyeljetek kicsit, most vagy én vagyok ilyen szerencsés, vagy ti(aki itt panaszkodik) vagytok szerencsétlenek
de nekem eddig semmi problémám, se kopás se lila foltok se sárga kijelzõ
megvettem, feltettem egy t-mobilnál vett fóliát elõre, utána megjött a múlt héten a zagg invisishield full body és azóta felraktam a buborékok eltûntek ahogy kell és zsebben hordom, az autóba vettem egy exomountot, abban is stabilan van
szóval ha vigyázol a cuccaidra köztük a telefonodra, akkor nem lehet baja
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/