iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Jézusom.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

De vodafone-s vagyok most...
és azért mondtam a 6000-et mert úgy jobban beugrik az elõfizetés...
Amúgy App Store-ban is van részletfizetés?
LoDMaSt
Na egy uccsó poszt:
Azzal az elõfizetéssel: 229.000 + 24*6000 = 373000
Ha a mostani elõfizetéseddel használnád: 249.000 + 24*3000 = 321000

Ezért kérdeztem, hogy mennyit telefonálsz, stb, mert kicsit olcsóbban jönnél ki, ha nem használod ki a havídijadat.

@ Hellomarci

robotnyk
de az egy hónapban akkor 11000+ forint, nem 6000.
ja, de mivel a telohoz úgy is azt a csomagot választanám így minden fasza...
DanielT
Fárasztó. <#gonosz3>
LoDMaSt
Plusz 24 hó X 5420 Ft. 😊

@ Hellomarci

Hát azért az a 2 hónap sem rossz, szerintem. Amúgy meg a T mobile I5 64gb-os elõfizetésébe ott az a 6000-es havidíj 100k kifizetése után.
LoDMaSt
A havidíj akció is olyan szokott lenni emlékeim szerint, hogy az elsõ 2 havidíból kapsz kedvezményt, vagy valami hasonló. Ekkora havidíj mellett szerintem a legegyszerûbb, ha megveszed az apple storeból függetlenül. 6000huf-os havidíj mellett is 170 ropit kell leszurkolni..

@ Hellomarci

Nem a készülék akciójára várok, hanem a havidíjak akciójára inkább.
Én havonta 2-3k-t fizetek, de tudom ha Iphone 5-öt akarok, akkor mélyebbre kell nyúlni.
LoDMaSt
Mennyit szoktál fizetni havonta? 5-10-15E? Az apple termékek árképzése/akciózása kicsit eltér a normálistól, egy szóval nem lesz akció. Tavaly is a 4s volt a legdrágább, mégis feljebb ment az ára, szóval ez sem garancia.

@ Hellomarci

DanielT
iPhone -ra nincs akció, nem volt, nem lesz. 5 éves tapasztalat van a témában.
Inkább nettezek és sms-ezek....
Hát nálunk a legdrágább az I5, tehát feljebb már nem megy, plusz a sok botrány az apple körül, és ugye karácsonykor szoktak akciózni meg januárban.
LoDMaSt
Ja, és az árak max feljebb fognak menni, vagy semerre, de lejjebb biztosan nem, korábbi tapasztalatokból.

@ Hellomarci

LoDMaSt
Attól függ, mennyit telefonálsz, netezel, smsezel havonta.

@ Hellomarci

Sziasztok!
A terveim közt szerepel, hogy vegyek egy Iphone 5-öt, bár nem a közeljövõben. Várok karácsonyig vagy januárig, hogy ha esetleg lejjebb mennek az árak.
Szerintetek, melyik szolgáltató a legjobb, leggazdaságosabb?
Esetleg, ha van tanpasztalattokot a készülékrõl azt is leírhatjátok.
A válaszokat elõre is köszönöm:
LoredLoss8800!
SötétBarom
Lumia 920 reviewra kíváncsi leszek..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

GregSB
Érdemesaz 5. oldaltól kezdõdõ összehasonlító képeket végignézni.

Egyértelmûen a Nokia PureView kamerája a legjobb, de ami meglepett hogy a Galaxy S3 kamerája mennyire fos a többihez képest.

DanielT
A lényegen nem változtat, hogy ezek a rohadékok tényleg minden bõrt le akarnak nyúzni az emberrõl.

GregSB
Dpreview indított mobilozós aloldalt.

Aki nem ismerné õket már regneteg éve etalonnak számítanak fényképezõgépek tesztelésében és értékelésében. Az új oldal kifejezetten a mobilos fotózásról fog szólni.

Szóval aki egykimerítõ tesztet akar látni az iPhone 5 kamerájáról, az csekkoljale ezt:

iPhine 5 review

passatgt
pár napja volt hír, hogy megoldották már, nemsokára lesznek 10ft-os kábelek hozzá, nem kell aggódni😊

DanielT
Azt hiszem itt még nem kapott elegendõ hangsúlyt, hogy milyen elmondhatlanul undorító húzás volt az Apple részérõl az új csatlakozóba szerelt authentikációs chip.

Az ilyen tetû lépések miatt(is) fogok egyszer váltani.
DanielT
Az élére nem tudsz, ahol valoban serulekeny. En sehova nem tettem, az i4-em elol/hatul foliazva volt.
GregSB
A kiállított modellnek amit lecsekkoltam az élei is tökletes állapotban voltak... Persze lehet az ütõdéseket jobban veszi mint a 4/4S kerete... kell rá tenni valami fóliát.

DanielT
Ezt a kopás ügyet szerintem nem mindenki érti...

Nem a hátlapja kopik ok nélkül és nem is az oldala. Az ÉLE tud leverõdni és ez a késõbbi szériákon sem fog változni.

Aki dobozból kivéve egy roncsot kapott az más téma, azt cseréltetni kell, ha megjelenés napi vásárlás, ha két évvel késõbbi, akkor is.

passatgt
ez jutott eszembe😊

GregSB
"While the new iPhone 5 is a marvel of engineering, its precision metal band is unfortunately quite scratch-prone — but Apple has made a change to the quality control process on its manufacturing lines to alleviate the issue, according to Bloomberg. Senior managers at Apple told Foxconn, the company's main manufacturing partner, that tighter production standards were necessary to keep the problem from becoming more widespread. Now, fewer metal bands are passing the quality control test, so hopefully scratch-prone phones will become a thing of the past. The downside to these tighter standards is that the phones will take a bit longer to produce, which will slow down how fast Apple is able to get phones into consumers' hands."

Mégegy indok arra miért nem szabad launchkor terméket venni... Egyébként tényleg nem minden készüléket érint ez a kopás ügy, a hétvégén megfogdostam egy fekete 5-öst az egyik boltban. Már több mint 1 hete volt ott kiállítva, naponta gondolom nem kevesen fogdosták, nyüstölték már. Tüzetesen átnéztem és 1db sérülés vagy festék-lepatoggzás sem volt rajta.

sajtburger
Újra telepítettem a messengert és így az értesítések központban ott van mind a kettõ prog már. Valamiért el voltak tûnve. :/ Köszi a segítséget! 😊

stockhouse
Es csekkold be az ertesitesi kozpontot.

PSN ID: jay-jupiter

stockhouse
Nekem mukodik a messenger nc-ben, az ertesitesekben be tudod allitani, a szalaghirdetes opcio.

PSN ID: jay-jupiter

sajtburger
Settingen belül van egy facebook nekem, de ott a hangot-vibrálást lehet beállítani csak.. :/ notification-ban pedig nincs facebook. Nekem elég lenne a facebook messeneger prog is, hogy azt beállítsam, de az sincs se a beállításokban se a notificationban.

Bercy
Settingsen belul van kulon menupont az FB-nek ott engedelyezni kell (meg a notification center beallitasoknal is).
De az FB app push szolgaltatasa nem tul megbizhato.
sajtburger
Hogy lehet beállítani, hogy a facebook ott legyen az értesítési központban? Be szeretném állítani, hogy ha kapok üzenetet, akkor jelezze ki, ne csak a kis piros kört dobja oda.. :/

V43 1105
2012.10.26.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

LoSA
Valaki tud valami infót, pletykát, hogy mikor lehet kapni majd T-mobile boltban a telót? 😊 Vagy, hogy ezek a készlethiányok mikorra oldódnak meg? 😊

iSamura-ról nekem vegyes tapasztalatom van, én nekem is home gombbal volt problémám, bevittem, megcsinálták... jövök ki, hivnak nem rezeg. Átkapcsoltam rezgõre, akkor se. Na gyerünk vissza, megnézik, nem tudják mi baja, "szoftveres hiba lehet", hát felõlem, hazamentem újraraktam, semmi.

Másnap megyek vissza, szétszedi, valamit csinál vele és mûködik. Szóval szerintem õk se mindig tudják, hogy épp mit csinálnak 😄
Apple lejárató kampány van ?😄
57.000 az szép pénz bár annyiért kérhette volna megvenném tõle 😊
Tény ami tény , hogy a paraszt feljön faluról nem érti , hogy apple terméket nem bontanak !cserélik!.Olyan jó a neten olvasni a külföldi beszámolókat az amcsiktól jaj leesett az ipadom rityire tört a kijelzõ , a kedves alkalmazottak az apple storeba pedig szó nélkül cserélték(+ home gomb hibás iphone4 et gari lejárta után újra szó nélkül merthogy szériahiba) stb stb persze ott is megvan a behuzó faktor , hogy valakinek nem , de ez ilyen.
Pár hónapja nekem is pofával a betonon végezte az ipadom(2 wifi 32gb 2012.04 vétel) 1m magasságból,
bevittem az itteni viszonteladóhoz(Nyíregyháza) mondták 100e 😄 és kapok bontatlant.Istyle Starkingról se hallottam túl jókat így már ott nem is próbálkoztam. Ugye a garit buktam a törés pillanatától kértem pár javítási árajánlatot (35-37-42) húztam is a számat... aztán rátaláltam erre a boltra itt akciósan 2 óra alatt 20 ba megcsinálták. Tökéletesen mûködik azóta + vettem rá smart caset ki ne csússzon többet a kezembõl 😄

Tikal
Már jól megy a biznisz, minden más nem fontos...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsega
Ez azért beleférhetett volna a space kiegbe...
Régen amennyi plusz pálya jött, mint amennyi új játék jön most. Frankón el vannak hanyagolva a régiek...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Jim Morrison
bárcsak én is így keresnék pénzt... 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

precision
nem igaz, hogy George Lucas már megint azzal fog pénzt keresni, hogy nem csinál semmit 😄

Bazinga!

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ProGabe
Dugdostam ki-be és egyszer csak jó lett! <#idiota>
De tényleg, most már helyreállt a rend, én voltam a hülye, ill. volt egy idõleges gebasz.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MerlinW
Nekem mûködik (iOS6). Bedugom, Saját gép, "Iphone" meghajtó, Internal Storage, DCIM, képek

[merlinw.org]

Tikal
OS X alatt iPhoto megnyit, képeket leszív.
Windows alatt meg Photo Stream mappából kimásolod ahova akarod, vagy ez már nem megy??

ProGabe
Most már nem így mûködik, eddig így mûködött. Csodás ios6 ficsõr

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Dzsega
Ha feldugod a telefont (bármilyen) gépre felismeri mint fényképezõgép és onnan simán csak kimásolod. Ha ez nem így mûködik akkor ott baj van.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

clio1616v
úgy néz ki

de figyeljetek kicsit, most vagy én vagyok ilyen szerencsés, vagy ti(aki itt panaszkodik) vagytok szerencsétlenek

de nekem eddig semmi problémám, se kopás se lila foltok se sárga kijelzõ

megvettem, feltettem egy t-mobilnál vett fóliát elõre, utána megjött a múlt héten a zagg invisishield full body és azóta felraktam a buborékok eltûntek ahogy kell és zsebben hordom, az autóba vettem egy exomountot, abban is stabilan van

szóval ha vigyázol a cuccaidra köztük a telefonodra, akkor nem lehet baja

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Jim Morrison
beletörött ?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ProGabe
Eddig annyi volt, hogy betettem a dokkba a telefont, és az utált sajátgépbõl (TC nem látja a telefont, csak külön pluginnel) felmásoltam a kívánt képet. Erre most egy idióta rendszer fogad: telefonon kiválasztom a képeket, megosztom egy "Fotóadatfolyamban", a gépen beállítom a "Fotóadatfolyam" könyvtár helyét. Tényleg egyszerûbb, mint az eddigi, öreganyám is megcsinálná, biztos vagyok benne^^