iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem õ hitte azt hanem itt sokan

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DanielT
Ne szólj bele, ha nem ismered az elõzményeket, nem véletlenül címeztem a kommentet Gregnek.
Vicces emberke vagy te.
Nem mondod, hogy egy kozel 20 eves gyerek nagyobb tudassal rendelkezik, mint egy par honapos???

Komolyan te mit kepzeltel?
Azt hitted, hogy mert Apple, akkor ugy atugorjak a fejlodesi szakaszt, hogy a Curiosity visszatelefonal Cupertinoba Mars-panoramaert?

http://gaborszantai.co.uk/

DanielT
És ha esetleg kétségeid lennének hogy mekkora fing az Apple térkép megoldása, csak nézd meg a böngészõs maps forgalom ábrázolását. Egész Európa benne van, még nálunk is részletes, nyugaton meg utca szintû a nagyvárosokban.

Navigációra hamarosan már nagyjából alkalmas lesz az Apple maps, de egy térképszolgáltatás ennél már jóval több manapság és mindez a Google-nak köszönhetõ.

Most is megnéztem, hogy mikor induljak és ez alapján hoztam döntést. Az Apple mikor fogja Budapestet figyelni? Még az a rohadt Siri se tud magyarul, aminek a hangfelismerõ enginje támogatja a nyelvet (Nuance).

DanielT
Elhiszem, semmit nem jelent, azon kívül, hogy még a Goole sem tökéletes, de ezerszer közelebb áll már hozzá.

GregSB
"Hamarosan bejárhatod a világot kívül belül a Google térképével"

Ez jó vicc volt. Mondom most vagyok olyan helyen ahol a mûholdképük kalap szart sem ér. És mivel streetview sincs ezért esélytelen megnézni éppen hol vagy milyen épületek vannak a közelben. Ha nem hiszed csinálok róla screenshotot bizonyítéknak.

DanielT
"Apple nem ebben van lemaradva,"

Az Apple ebben IS le van maradva mint az állat. Esélyük sincs, hogy befogják a Google-t. Hamarosan bejárhatod a világot kívül belül a Google térképével, az Apple, pedig azért küzd, hogy annyit tudjon mint egy iGO.
GregSB
Apple nem ebben van lemaradva, mivel a TomTom adatbázisát használja, hanem a POI és cím keresõ algoritmusuk kurva szar. Ezt simán behozhatják reális idõn belül.

Báj dö véj ma megtörtént a lehetetlen: olyan városban vagyok, ahol a Google Maps szarabb mint az Apple Maps! 😊 konkrétan gmapsen a mûholdkép a város felett pár km-el el van csúszva a sima térképez képest, tök mást mutat. Az Apple térképe jót mutat mindkét nézetben 😛

GregSB
Szerintem meg egymás kioktatása helyett inkább nyugodjatok le, vagy szétcsapok köztetek 😄

Telón nagy luxus helyesírással törödni, de ezt korábban le is írtam...
Tehát te meg tanulj szövegértést...
Dzsega
pl.: a helyesírást<#eplus2>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

LoDMaSt
Sokat kell még tanulnod, legközelebb tényleg csak akkor kommentelj légyszíves, amikor megvetted a telefont.

@ Hellomarci

Minden olcsóbb lesz îgy mûkodik a piac bevezrtés növrkedés stb. De amúgy annyit nem számít, mert így is úgy is megveszem az I5-öt.
LoDMaSt
DanielT sem véletlenül írta, hogy 'csak bennünket kímélj meg'.

@ Hellomarci

ESETLEG, öreg nem véletenül van nagy betûvel!!
Igyekszem, megteszem amit tudok :-D
Dzsega
Értsd már meg, hogy nem lesz olcsóbb!
Az antenna hiba miatt sem lett olcsóbb, pedig az egy "picit" nagyobb probléma egy mobilnál...

DanielT
Ok. Várjad az akciós ájfónt, csak bennünket kímélj meg 😊
Következõ hiba meg a lila fotózás és siránkoznak azok az okos emberek akika napot meg éjszaka refkektorokat fotóznak.
Ezek azok a dolgok ami miatt ESETLEG olcsóbb lehet az I5.
A hibák miatt elnézest mobillal írok.
Bercy
Bearanyozod a napjaimat 😊
Koszonom neked 😊
Á, a térképes dolog nem nagy dolog...
Fõleg mivel a google map-et le lehet tölteni.
Meg aztán térképet szerintem nem sokan használnak
LoSA
Hát én úgy emlékszem, hogy 1-2 hete, a mai napot adták meg kiszállítási dátumnak... 😉

V43 1105
2012.10.26.-nál elõbb nem visznek ki semmit ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

LoSA
Két kérdésem lenne hozzátok... Leadtam a rendelést T-mobile oldalán, a Webrendelõn. Állapot: szállításra vár. Ez mit takar? 😊 Hogy már csak arra kell várnom, hogy kihozzák, tehát ki tudják hozni, már csak a szállítás van hátra?

Másik, hogy... Van valamilyen módszer, melynek segítségével, Androidos telefonról, át tudom tenni az iPhone-ra az SMSeket?! Köszi a segítséget.

robotnyk

busted 😊
Yoda001
képekbõl már látszik, hogy nem eredeti (ikonok)
egyébként Serial/IMEI szám kérése, aztán megvan oldva minden kérdés kb. 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Yoda001
ez nagyon jó kis leírás, köszi!

http://9gag.com/gag/5135249

MerlinW
1. te dolgod
2. nem célom, hogy felvidítsalak
3. jogos, egyenlõ mértékben leszarjuk egymást, nem foglalkozunk egymással a jövõben.

probléma megoldva, flame off.

[merlinw.org]

Dzsega
Hihetetlen, hogy mik vannak:
iPhone 4s(klón?)...
Nem olvasod végig a kérdéseket és már vettél is egy klónt ha meg nem klón akkor atom hülye az ember, hogy ennyiért adja...

robotnyk
jó, akkor három részre osztom a választ.

egy. nem szeretem a tönkrevágott elektronikai cuccokat. azokat akik 100k+ forintos telefonokat drop tesztelnek és ezzel youtubeon pénzt keresnek, szívesen hátba verném egy szívlapáttal. akik hibátlan telefont leragasztanak a járdára hogy abból vicces videót csináljanak, azoknak az arcát ragasztanám a járdára.

kettõ. ha már bedobod a trollbaitet, csináld normálisan. akkor sem lesz vicces de legalább látszik az igyekezet.

három. ez egy fórum, szóval ergo magasról leszarom hogy kinek címezted, ha nem szereted hogy egy fórumon más is beleszól a párbeszédbe, írj privát üzenetet.
MerlinW
Ugye tudod, hogy a kutya sem szólt hozzád, nem a te hsz-edre válaszoltam? Ergo magasról lesz*rom milyennek találod. Nyomjad csak a mínuszokat nyugodtan.

[merlinw.org]

robotnyk
még ha kerestél volna törött 5-ösrõl képet, akkor sem találtam volna viccesnek. az ilyen képek nálam a döglött állatokhoz közelítenek.
robotnyk
még a képernyõ is elkopott <#idiota>
LoDMaSt
Vagy csak annyira lekopott a keret. <#idiota>

@ Hellomarci

MerlinW
Jól megnéztem, és igazad van. Zéro humorérzéked van.

[merlinw.org]

robotnyk
ha jól megnézed, ez nem 5-ös.
MerlinW
A jól megnézed, a bal alsó sarkában van egy kis kopás:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#idiota>

[merlinw.org]

clio1616v
csináljon már valaki makrót a saját 5-ösérõl, hogy milyen sérülések vannak rajta

kösz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Ja, nem azt hittem az Iphone 5 lett s-et mutatod, de nem...
Ja, ezt a fórumot olvastam egy ideig, de többségben az van, hogy szar az I5 meg jobb a sgs3 meg ilyenek...
LoDMaSt
ph!-n már több embernek van, ott keress rá inkább, páran írnak is róla.

http://mobilarena.hu/tema/iphone_hasznalok_szakmai_topikja_frissitett_1_2/friss.html

@ Hellomarci

És van valakinek tapasztalata a teló terén, megvette már valaki? (innen) Mik a véleményi?
LoDMaSt
nincs.

@ Hellomarci

Jó, igaz, de mentségemre szóljon az I5 elõtt nem sokat foglalkoztam az Apple cuccaival (jó a 4 tetszett de az antenna hiba miatt + a kis kijelzõ miatt hanyagoltam). De van a Apple Store-ban részletfizetés?
passatgt
régebben erre a dock connectorra mondták, hogy az ipad minihez van:

Dzsega
az app store nem az apple store rövidítése hanem az application store rövidítése... ne keverd a szezont a fazonnal!

Igen-igen,csak én rövidítettem App Store-ra... de igen, az Apple Store-ra gondoltam
theone91
Szerintem az Apple Store-ra gondolhatott.

GregSB
"Amúgy App Store-ban is van részletfizetés?"

Persze, megendedik hogy a 200Ft-os appokat 3 év alatt fizesd ki, havi 5 Ft-os törlesztéssel.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nincs