iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
és jó? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Gladiator
mindegy, megvettem😄

Gladiator
valaki tud linket sima 7-es kamerajaval keszult fotokhoz? eddig csak a hivatalos kepeket, meg azt a foci kozvetiteseeket talaltam.

koszi

Kongy
Csatlakozok, ez engem is érdekelne.. 😊
A power gomb hangja is más lett, azt sem lehet állítani?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

rastaman
én lenémítottam, mert irritált az új hang 😄

k0trapali
Na ez jo kerdes! Engem is erdekelne! iOS 10 ota.
LoSA
Sziasztok,

Lehet, hogy nem teljesen ide tartozik, de....
Messenger hangja olyan lett, mint amikor SMS üzenetet kapok. Lehet ezen változtatni, visszaállítani a régi messenger hangot?

mabbak
Sziasztok!

Ios 10 óta Youtube app-ban (fektetett helyzetben), amikor a feliratkozott csatornák között szeretnék váltani bal oldalon, mindig visszalép 'All channels'-re az app és 2-3 alkalommal is kell böknöm egy konkrét csatornára, hogy ki tudjam választani. Ios 9 alatt fluid volt az egész, igaz nem deal breaker de most azért egy kicsit zavaró. Másnál is így működik ez?

Mail app is ugyanez csak pepitában, ott annyi, hogy eltelik 3-5 másodperc is mire egy e-mailt olvasni tudok.

A Mail iPhone, iPad, a Youtube app pedig csak iPad, mivel iPhone-on nincs fektetett helyzet.
Utoljára szerkesztette: mabbak, 2016.09.21. 18:48:38
MerlinW
Oké, de mi van, ha egyszerre akarok telefonálni és DFU módba lépni? Jack Troll Time <#banplz>

[merlinw.org]

GregSB
Mivel iPhone 7 home gombja már nem igazi gomb, megváltozott pár dolog:

Hard reset: Power gomb + hangerő csökkentő gomb együtt lenyomva 10mpig

Recovery: Kábellel telefon gépre köt, Power + hangerő csökkentő gomb addig nyom amíg a telefon kijelzőjén meg nem jelenik hogy "Connect to itunes"

DFU: Power + Hangerlő csökkentő gomb 10mp-ig, majd utóbbi elenged és Power gombot tovább tartani 10mpig

Gyakorlatilag ugyan az mint eddig, csak a home gomb helyett a Volume Down lépett be.

passatgt
Akinek 6s van, zseblámpa ikonon force touch, és lehet állítani fényerőt😊

robotnyk
biztos hoztak kintről párat némi felárért
Sickness
Az hogy lehet, hogy isamurai-ba lehet venni már ihetet?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sickness
ja, csak unalmas napi 2-3x rebootolni.

Jim Morrison
+, ha mms kuldes/fogadas, terkep sem megy, akkor egy reboot megoldja a problemat

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

robotnyk
olyan nem, de most kellett nyomnom egy rebootot, mert a zene alkalmazásban nem volt hang. sem BT, sem fülhallgató, sem saját hangszóró. youtube appban volt például. tegnap este még BT-n keresztül hallgattam zenét ¯\_(ツ)_/¯

GregSB
Két érdekesség az új iPhonerol:

- az új homegomb csak akkor mukodik ha az ujjaddal közvetlenül érintkezik. Kesztyűben nem lehet "megnyomni". Ezzel már valószínű a következő évi telefonra készítik fel az embereket, aminek elvileg egy nagy kijelző lesz az eleje, és a touchID + (virtuális) home gomb is bele lesz integralva a kijelzőbe.

- a vízállóságot többek közt úgy érték el, hogy egy spéci ragasztót használtak bizonyos elemeknél. Nem tudni mennyire fogja ez bonyolítani a készülék javítását, de benne van a pakliban hogy sok fusi GSM szerviz nem fogja tudni ugy szervizelni a 7-est higy az utána vízálló maradjon.

GregSB
Sercegate 😊

Nem tudni a készülékek hány %-nál, de sercegő hangot adnak magas prociterhelés alatt új 7 Plusok.

Gyártási hiba, Apple azonnal cseréli.

http://9to5mac.com/2016/09/17/iphone-7-plus-hissing/
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.09.18. 00:21:12

rastaman
settings - display & brightness - raise to wake funkciot kell kiszedni

bakkerman
felraktam én is a 10-et,és van rá valami mód hogy kikapcsoljam ezt a "remegős felébresztős" funkciót?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sickness
Frissítés óta másnál is előfordult, hogy néha néha elnémul a telefon? Előtte nem csinálta. Csak akkor jön vissza, ha a beállításokban rányomok a hangerőcsúszkára... Meg halkabbnak tűnik minden a telefonon... Alig hallom ha hívnak, pedig maxon van.

Jim Morrison
multi core ban sem rossz<#eljen>
droid single core le van maradva -bár ott kicsit több mag van, de multiban épp hogy i7 alatt
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.09.17. 13:37:17

GregSB
Pff 😄

Ok csak ha 1 szálon fut, de ez akkor is durva.

Jim Morrison
ez jutott eszembe. van egy szutyok cikk, azt javítja ki az illető. Rákeresel a bluetooth szóra, egy fejezet arról szól.

robotnyk
tényleg van, soz. :c
passatgt
van rajta jack dugó

robotnyk
a következő macbookokból? a macbookon már tavaly óta csak usb-c van, semmi más. arról már csak azt tudják eltüntetni legfeljebb. és ez kimondottan macbook pro felhasználókról szólt.

egyébként nincs is szebb, mint a wireless fej és fülhallgató, a gyengébb hangminőséggel, meg az n+1 állandóan töltögethető eszközzel. nyilván a hangminőség eleve korlátozott bármilyen hasonló cuccon, mert tömörített formátum, de az legalább fix amíg a kábel jó...
GregSB
A Keynote-on egyéttelműen kijelentették, hogy az audiovan szerintük a jövő a wireless. Már a mostani AirPoddal is ugrálni tudsz majd Apple készülékek között pillanatok alatt. Egy pillanat alatt tud majd váltani iPhone, Apple Watch, iPad és Macek között.

Vagyis pontosabban minden olyan füles amiben benne lesz a W1 chip és annak utódai, mert ez a vezérlő oldja meg hogy ne legyen szarakodás a párosítással és váltogatással. Beats fulesekben is lesz ilyen + szerintem 3rd partykban is.

Szóval ja, mi el ezt kijelentették eleg valószínű hogy a következő Macbookból eltűnik. MBP-ben szerintem még marad egy ideig.

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Egyébként a MacBook-ok is dobni fogják az AUX csatlakozót? Valahol egyetértek a cserével, de a wireless vonal erőltetése nem a legjobb szerintem. Nem hiszem, hogy a legjobb ha egy bluetooth kütyü lóg az ember fülében órákat.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Szerintem a +2 óra meglesz. Nagyobb akksi van benne + az új proci is kevesebbet fogyaszt (a 4 magból 2 low power felhasználásnál, egyszerűbb feladatoknál fog működni)

szucsy89
Akksi időről mit írnak a tesztek? Legalább az Apple által beígért +2 óra többlet megvan?
Tikal
Nyilván olyan sokat nézegeti az ember hogy azonnal elszívja az akksit a fehér háttér

robotnyk
mintha ma jött volna hozzá frissítés, az megvolt?
MerlinW
Ilyennel nem, pár apró buggal igen. Még új az OS, majd csinál Facebook javítást hamarosan.

[merlinw.org]

ForzaInter
Miota frissittem a 10re a messenger megbolondult. Nem reg kirta hogy a munkamemet lejart, jelentkezzek be ujra. Most meg nem kuld ertesitest az uzenetekrol, vagyis kuld csak a facebook, hogy xy uzenetet kuldott nekem.. A messengerbe ha belepek csak akkor tudom elolvasni. Valaki talalkozott mar ilyennel?

Yo, Bitch!

MerlinW
Kevesebbet fogyaszt 😄

[merlinw.org]

GregSB
Elolvasva a teszteket a telefonról + a wireless fülhallgatóról részemről kivárom a jövő évet.
AW2-t viszont veszek, abból is a Nike+ verziót fogom venni + extra szíj ami nem sportos, felvehető sima ruhához is.

GregSB
Mit értesz leszedés alatt? Offline is elérhetővé teszed a telefonon?
Az a free időszak után ha nem fizetsz havi díjat eltűnik a telefonodról. De ha mondjuk közben vagy előtte vásároltsz albumokat, zenéket a Music szolgáltatástól függetlneül azok megmaradnak.

szucsy89
nyilván nem
LaszloLedzenyi
Lenne egy láma kérdésem.

Feldobta hogy használjam 3 hónapig free-be az apple musicot. Na most ha én 3 hónap alatt egy hegynyi zenét leszedek és a free időszak után nem akarok havi 5 euro-t fizetni akkor az addig "megvásárolt" zenék megmaradnak?

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Tikal
azt ne mond, hogy azért kell ezt az ocsmányságot bámulnom, mert majd egyszer lesz OLED kijelző, meg aztán az OLED nem tud fehéret talán? Ez este tényleg jól jön, de nappal?? Nincs rosszabb a fehér betűknél fekete hátteren...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.09.14. 16:51:11

passatgt
készülnek az OLED kijelzőre, ott jól fog mutatni. Nem lehet kikapcsolni. Vagy kapcsold be az inverz módot a kisegítő lehetőségeknél😊

Tikal
Ez minek kellett? Ki lehet kapcsolni?

Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.09.14. 16:16:41

Nekem is bejönnek a változások eddig. A watchOS-t meg össze se lehet hasonlítani elődjével, az kb. óvodás korból iskolásba lépett.
GregSB
+ sokkal jobb aktív notifikációk. Pl jön üzenet, lehúzod és nemcsak válaszolni tuidsz, de betölti régebbi üzeneteket is. Egy mini messages app jelenik meg gyakorlatilag.

Rengeteg ilyen apró kis fejlesztés van, összességében szerintem sokkal jobb lett mint iOS9.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.09.14. 11:01:05

GregSB
Ha a lent említett beállítást átállítod accessibility alatt, akkor érintésre nyílni fog, nem kell megnyomni a home gombot 😊

Tikal
Ja gyorsabb lett, eddig ez az egyetlen pozitívum.

Tikal
De ha automatikusan bekapcsol a képernyő mikor felemelem, akkor nem lenne jobb ha csak érintésre mar nyílna is? Ertem en, hogy widgetek meg ertesitesek... de en azokat eddig is megtudtam nezni...

GregSB
Szerintem meg rohadt jó lett az új lockscreen. Kamerát sokkal egyszerűbb elérni, a balra található Widget lista is sokkal jobb hogy odakerült ,minthogy fentről kelljen lerántani.

Rendszer is gyorsabb lett, szerintem jó update lett.