45063
10255461851509447102.jpg
  • MerlinW
    Nem hiszem. Alapvetően nem igen van app az appstore-ban, ami iOS 3 kompatibilis.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.02.08. 19:25:34
  • LoDMaSt
    Már tavalyelőtt, amikor szervízben volt az i5-öm, 2 napig bírtam 3gs-el, és inkább vettem használtan egy 5s-t, amit eladtam ugyanannyiért, amikor megcsinálták a másikat.
  • passatgt
    iTunes-ból sem enged régebbi appokat felmásolni rá?
  • MerlinW
    Nem lehet. Én ébresztőórának használom:)
  • Sickness
    hali
    3gs-el mit lehet még kezdeni? Lehet leszedni rá valamit is?
    Csak mert tönkrement a hatosom, és köv hónapban tudok kihozni újat, addig meg gondoltam vennék egy ilyet poénból.
  • Jim Morrison
    apples-icons-have-that-shape-for-a-very-good-reason
  • Tikal #44054
    Igen, usb és ugyanattól a gyártótól van mindkét kábel egy Pioneer fejegységre kötve. Mások telefonjával is ugyanez a helyzet, tehát Samsung, HTC.
  • Probatbicol
    A lightning esetében hova kötöd, rá, usb-re?
    Teljesen más a két eset. A jack esetében a digitális jelről analógra konvertálás a telefonban történik, és analóg jelet továbbít a másik készülék felé, lightning esetében a konverzió a másik készülékben történik, a telefon digitális jelet továbbít. Tehát okozhatja a minőség különbséget, hogy a másik készülékben jobb minőségű a konverter.
    A jacknél pedig az analóg jel továbbításánál lehet oka a minőségvesztésnek a gyengébb minőségű kábel is, digitális esetben nincs minőségromlás a kábelen.
  • Tikal #44052
    Miért van az, hogy ha aux-ra csatlakoztatom az iPhone-t az autóban, akkor gyengébb hangminőséget kapok mintha lightning kábelre dugnám? Először is sokkal jobban fel kell tekernem a hangerőt és még a hangzás sem olyan telt jack-kel... legalábbis az én fülemnek.
  • ChaosTeam
    Száműzte az apple a game center alkalmazást az ios 10-ből
  • Rage47
    kivették, viszont valamelyik játékban még mindig megjelenik, fene érti :D
  • kamionosjoe
    Hová tűnt a Game Center?
  • MerlinW
    Nem lehet variálni.
  • bardocz
    Billentyűzeten a vesszőt nem lehet kirakni a szóköz mellé? Beállításokban nem találok ilyen opciót.
  • Padavane
    hello,

Van arra mód, hogy egy Iphone 4s-ből valahogy kitöröljem az apple id-t?
    A kislányomnak vettem egyet szülinapjára használtan. Nekem sosem volt iphone-om, így létrehoztam egy humbug ID-t neki.
    Letiltottam a telefonján minden hülyeséget, ne tudjon telepítgetni ezt-azt. Csak megpróbálta és mivel a kódot nem tudta, lezárolta az ID-t.
    Frankó, mert visszaállítani sem tudom, mivel már a születési dátumnál elakadok.
    Semmi fontos adat nincs rajta, de így kitörölni sem tudom.
  • Atika :o)
    Sziasztok az mitol van, hogy beirok valamit a naptarba beallitom, hogy adott idoben jelezzen es van, hogy nem jelez a telefon. Ezt mar parszor eljatszotta velem.
  • Jim Morrison
    Jaja, az mar kapargatja az audiophele beleposzintet:)
    Persze heten kineztem egy shure fulhallgatot, de mint kiderult 300k :(
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.01.17. 07:16:32
  • passatgt
    Más hasonlóhoz kell szerintem hasonlítani. Samsung Iconx is 60e. És az szarabb :)
  • bardocz
    Így hirtelen most ez jutott eszembe, ami nem működik, de más weboldalakon is előfordult már, csak azoknak a címére nem emlékszem :) Úgy érzem egy használt 5S tökéletes lesz kipróbálni a rendszert.
  • MerlinW
    Safari? A legjobban használható. Index esetében meg töltsd le az index applikációját, az jó.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.17. 00:20:11
  • bardocz
    Lehet hülye kérdés, de a gyári böngésző mennyire használható? WP-n nekem már semennyire, random kilép, egy index cikknél ha videó van, széttolja az egészet, sok oldal olvashatatlan. Itt ugye ilyesmi gondok nincsenek? Szinte semmi tapasztalatom nincsen ezzel a rendszerrel, de most perpill ez tűnik a legbiztatóbbnak nekem, már csak azért is, mert nincs egy rakás gyártó, aki az alap rendszert szétbarmolja.
  • MerlinW
    Most erre mit mondjak?:) 60k-ért olyan fülest veszek hogy elsírom magamat:) Utcai fejbedugósból meg kettőt is:)
  • Jim Morrison
    Mikor kikerult hogy t nél még van, 1 óra alatt elfogyott... persze nem tudom hány db volt raktáron. 1nél talán több.
  • MerlinW
    Tartsák meg:)
  • Jim Morrison
    Lehet mótvá, de itthon 60k az uj apple fules.
  • bardocz
    Ujjlenyomatos dolog ha nem működik nem zavar, gondolom valami gyári reset után teljesen ki is lehet lőni. Ha más jellemző gondja nincs, akkor pont jó lenne nekem. Köszi!
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2017.01.13. 16:45:32
  • dzsegameló
    A home gomb ha cserélt akkor nem olvas, más nekem nem rémlik, hogy lenne velük.
    Esetleg a power gombra figyelj, hogy normálisan kattan-e.
    Wifis baj nekünk a 4-el volt.
  • bardocz
    Gondolkozok azon, hogy a Lumia 920-asom lecserélem egy használt iPhonra (másik lehetőség a Nexus 5X, de android annyira nem szimpi már, ilyenem meg még nem volt sose). Ára, mérete, kinézete miatt az 5S ami tetszik. Van valami jellemző hibája, amire érdemes figyelni, vagy részben használhatatlanan lesz miatta a telefon? Régebben nézegettem még, nem tudom melyik típusnál már, de a wifi-vel voltak gondok, az nekem kicsit érvágás lenne. Komoly igényeim nincsenek, a böngésző működjön rendesen (920-ason már nem megy, össze vissza jelenít meg oldalakt, félig eltolva), GPS viszonylag pontos, gyors, kamera valszeg rosszabb, mint ami most van, de túlélem.
    Utoljára szerkesztette: bardocz, 2017.01.12. 12:58:03
  • MerlinW
    Ünnepli azt mindenki:) Csak pár eset:

Apple 40th anniversary (Apple Music event)
    Windows 10 Anniversary
    Windows Millennium
    Ubisoft 30 years event
    30th Anniversary of Electronic Arts
    Sony Playstation 20th Anniversary
  • robotnyk
    a nagy cégek, így az apple sem kimondottan szentimentális típusok
  • passatgt
    egyszer ünnepelt Apple évfordulót a Mac TAM-el, ultra nagy bukta lett belőle :)
  • Dzsega #44029
    Egy 1€-a app?
    Az iPhone 7 is remek alkalom lehetett volna a nagy változásra, mert az volt a 10. iPhone (jó ezt is lehet vitatni).
  • passatgt
    Új kamera bump, nincs jack, nincs home gomb, új szín és belül is más lett a felépítés(bendgate ugye, a design nem csak a külsőről szól:))
  • rastaman
    "refined" vagyis újradolgozott. igen, átdolgozták az antennacsíkot, és ezzel ki is pipálhatjuk a design részét :D
  • passatgt
    Nem ezt írtam :)
  • szucsy89
    "és egyébként a keynote-on is úgy mondták, hogy "beautiful new refined design", tehát amit a keynoteon mondanak elhiszed? Hát nézz már rá a telefonra waze!!
  • GregSB
    Hétfőn lesz 10 éve hogy Jobs bemutatta :)

(A forgalmazás csak fél évre rá indult)
  • MerlinW
    Hát 10 éves lesz idén az iPhone, elég jó alkalom egy ünnepélyes újradizájnoláshoz:)
  • GregSB
    Akartam mondani hogy Bitcoin, de az elmúlt napok alapján az pont hogy túl gyorsan romló :-)
  • passatgt
    Valami nem gyorsan romló inkább? Amit fel tudsz adni postán :) Tábla milka mondjuk.