45063
10255461851509447102.jpg
  • passatgt
    mármint a funkció, vagy a név?
  • Tikal #44099
    smart bar, pff, remélem nem lesz...
  • passatgt
    Szerintem...

Utoljára szerkesztette: passatgt, 2017.03.13. 21:40:33
  • bardocz
    Hát ez elég nevetséges.
    Másik, van 20 giga mobilnetem, laptop is arról fut, de egy 100 megánál nagyobb alkalmazást nem tudok letölteni...
  • GregSB
    Az autót adod be gariba? :)

Egyáltalán nem biztos hogy a telefonnal van a baj. Pláne ha régebbi BT van a kocsidban, simán lehet hogy azért dobálja el mert már régi.
  • hgabi84
    "Use iOS devices where the ambient temperature is between 0º and 35º C (32º to 95º F)." -> Szóval igen, lehetséges.
  • bardocz
    Lehetséges az, hogy az 5s kijelzője megfagyott hidegben? Síelés óta szar, resetelni kell, hogy rendesen érzékeljen. Volt, hogy fotózásnál esett rá egy kis hó, de az elég szomorú lenne, ha ennyitől tönkremenne.
  • fazerus
    Sziasztok Srácok,

Van egy iPhone SE 64Gb-om, és az autós kihangosítóhoz nem csatlakozik Bluetoothon keresztül, és sokszor helyszíntől függetlenül a hívásokat is eldobálja ... ha beadom garanciáztatni mire számíthatok? Csere?

Köszi előre is a válaszokat ...
  • Dzsega #44092
    Igen ez az e-ink dolog nagyon érdekes tudna lenni. Gyarorlatilag egy folyamatos nc lehetne a hátlap... Vagy a másik ahova widgetek menne. Nincs mérhető fogyasztás, praktikus, jól néz ki... A hátlam amúgy sem szedhető le, szóval sztem nem lenne egy ördöngős dolog...
    A 4-5 dizájnba simán jól integrálhatták volna, a 6-7 annyira talán nem praktikus ebből a szempontból.
    Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2017.02.19. 09:45:55
  • GregSB
    Jobsnak ha megnézed az interjúit amiket akkor adott amikor visszajött az Applehez (90-és évek közepe), az iPhone / iPad volt a víziója, meg egy iCloud / Dropbox jellegű szolgáltatás. Ez mind meg is valósult még a vezetése alatt, de más ötlete nem volt amiről publikusnk nyilatkozott volna. Az iPhone/iPadet is 10+ évébe telt megvalósítani.

Iszonyat érdekes lenne ha élne még Jobs, de az alapján amiket publikusan mondott nem igazán volt más ötlete. Ebben mondjuk az is benne lehet hogy a vége felé már lehet annyira beteg volt hogy nem is akart máson ötletelni, azt hogy ezeket meg tudta valósítani 15 év alatt elégnek érezte.

Ettől függetlenül én még nem jelenteném ezt így ki hogy "amióta nincs Jobs nincs innováció". Neki is 10+ évbe telt véghez vinni az innovációt amit kitalált, és amióta ő nincs rengeteg pénzt költött a cég titkos projektekre (autóipari és AR projektekre). Majd ha kijönnek ezekkel a fejlesztésekkel, és nem szólnak nagyot, akkor lehet elkezdeni ilyeneket mondani.
  • Tikal #44090
  • MerlinW
    Mióta nincs Jobs, nincs komolyabb innováció az Apple-nél.
  • GregSB
    Ez csak pletyka, meg különben is van szabadalma az Applenek hogy tudja be integrálni a TouchID-t a kijelzője. Szerintem maradni fog.
  • Probatbicol
    " az új almás mobil egy, a nagy konkurens Androidtól ellesett ötlet révén fog kényelmesen használhatóbbá válni."

Nem is tudom, a home gombnál nem nagyon tudok használhatóbbat elképzelni, használhatóság szempontjából mindig az egyszerűbb a jobb. Tudom maradi vagyok.

Már valahogy kínlódásnak érzem ezt ami megy, nem csak az Iphone-nál, hanem általában a mobiloknál, MINDENÁRON újítani...

Érdekes, hogy néhány tényleg ötletes újítás meg nem terjed el, pl. ez amit a ruszkik már vagy 2 éve megcsináltak, nekem tök hasznos lenne:
    https://yotaphone.com/gb-en/
  • MerlinW
    Kiderült mi kerülhet a Home gomb helyére az iPhone 8-ban
  • Solt
    Nekem ugyanezt csinálta az 5S kijelzőcsere után, egyértelműen arról van szó, hogy elengedi a ragasztás...
  • Dzsega #44084
    DAS ügyfél vagyok, ha nekem nem, akkor majd nekik...
    Párszor leesett már, de tokban van, hátul fólia, elöl üveglap. Szóval karcmentes, de sztem nem ezért nem megy vissza a helyére. Szimplán eleresztett a ragacs.
  • oneal1
    az lesz!
  • Solt
    Fogyasztóvédelem...
  • oneal1
    nálam azért undorító a helyzet mert a telefonom, teljesen karcmentes állapotú
  • passatgt
    Általában ez azért szokott lenni, mert benyomódik a sarka egy picit(leesett, nekiütődött valaminek stb) és nem tud visszaugrani a helyére. Nem hivatalos szervizben kb 10e-ért visszaragasztják, legalábbis ahol én jártam régebben, ennyi volt :)
  • oneal1
    nálam is jobb felül...:S
  • dzsegameló
    Az enyém is elkezdett kifele mászni... Pont így... Anno az i5 lett ilyen, kb 3-3,5év után. Még nem zavar mert tokban van, csak érzem, hogy enyhén mozog, ha jobb felül megnyomom.
  • passatgt
    watchban és macbookban is oled van
    Utoljára szerkesztette: passatgt, 2017.02.14. 17:10:48
  • Jim Morrison
    samsung_strikes_a_43b_supply_deal_with_apple_for_oled_panels-news-23372.php
    60 millio panelt berendelt az Apple
  • oneal1
    az oké....sok helyen javítják, de garanciális a fos telefon, ki kéne, hogy cseréljék
  • kl24h
    1000 dollár felett jöhet az új iPhone
  • MerlinW
    1. iStyle
    2. iSamurai javítja olcsón.
  • oneal1
    sziasztok!
    egy garanciális problémát írnék le nektek, kiváncsi volnék a véleményekre.
    Elkezdett kifelé mozogni az iphone SE kijelzőm, leadtam garis javítsára, 1 hét után jött az email, hogy a kinti apple szerviz, visszautasítja a garanciális javítást....
    a telefon teljesen sérülés és karcmentes.
    mellékeltek egy képet amin csak az látszik, hogy kiáll a kijelzőm ami problémával ugye leadtam.
    Flickr
    a telefon sosem volt szétszedve, babrálva.
    mit lehet ilyenkor csinálni?
    persze egyből felajánlották hogy 53 e ft ért kicserélik a kijelzőt.
    Elég undorító szaga van a sztorinak....
  • Sickness
    Megvettem a 3gs-t. És lejön minden app a store-ból amit utoljára adtak ki rá. Nosztalgia van. :D
  • MerlinW
    A lista alapján 7.1-ig volt vezetve, de szerintem ez elég egyértelmű :)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.02.10. 11:47:23
  • Probatbicol
    Oké, de a témához jó a lista, mert a 3g és gs valószínűleg azóta sem ment feljebb, ha már a 7-et sem kapta meg.
  • karajjj
    nem csak a wiki szerint:

• GregSB
    Wikipédia szerint iOS 10 is van rá.

Nem tudom mikor készült ez a lista de nem mai :)
  • GregSB
    WUT? iPhone 5s-re még iOS 8 se jött ki?
  • Sickness
    Főleg úgy, hogy nem értek hozzá. :D
  • passatgt
    3gs van az eredeti kommentben :)
  • MerlinW
    Akkor az 3GS. 3G-re (én is rosszul tudtam) iOS4 volt az utolsó. Lényeg, ahogy passatgt írta, jailbreak + manuális ipa telepítéssel lehet rápakolni cuccokat. Jó kis pepecs meló:)

Device iOS Verson

iPhone 1 iOS 3.1.3
    iPhone 3G iOS 4.2.1
    iPhone 3GS iOS 6.1.x
    iPhone 4 iOS 7.1.x
    iPhone 4S iOS 7.1.x
    iPhone 5 iOS 7.1.x
    iPhone 5c iOS 7.1.x
    iPhone 5s iOS 7.1.x
    -------------------------------------------------------
    iPod Touch 1 iOS 3.1.3
    iPod Touch 2 iOS 4.2.1
    iPod Touch 3 iOS 5.1.1
    iPod Touch 4 iOS 6.1.x
    iPod Touch 5 iOS 7.1.x
    -------------------------------------------------------
    iPad 1 iOS 5.1.1
    iPad 2 iOS 7.1.x
    iPad 3 iOS 7.1.x
    iPad 4 iOS 7.1.x
    iPad Mini iOS 7.1.x
    iPad Air iOS 7.1.x

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.02.08. 20:36:52
  • passatgt
    De netről beszerezhető régebbi ipa fájl.
  • Sickness
    ios 6 van rajta :)