iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valószínű jövőre nagy változások lesznek a telefonon, de attól még nem lesz szar a 7-es.
Nekem amúgy most van egy olyan érzésem hogy jövőre fognak igazán nagyot dobni, és aki most vesz i7-et 2-3 évre, az bánni fogja, hogy nem várt még egy évet...
Én azt mondom ha tudsz még 1 évet várni akkor várd ki mit adnak ki a 10. évfordulóra.
Ha mindenáron most akarsz upgradelni, akkor szerintem a vízállóság miatt inkább a 7.
www.smart-bus.hu
32 gb-s 6S vagy plusz 40K és 32 gb-s 7?
www.smart-bus.hu
Strati játékot keresek, de nem találok... A freemium vagy mi a szar a neve, nem jön be. Egy warcraft, starcraft, age of empire viszont bejönne. Jó, age of van, de...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
ha esetleg valakit érdekelne...
Automatikusan "észleli" mi a tematikája annak amit le akarsz menteni.
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Itt keresd ki az alkalmazást és töröld ki az adatait.
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
[...] Te romboló állat! Te sátán!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.07. 02:39:50
[merlinw.org]
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.30. 16:20:25
[merlinw.org]
iPhone 4-em szeretném eladni. Ha megcsinálom a gyári beállítások visszaállítását, azzal mindent letörlök a telefonról, vagy mást is kell tennem, hogy az új tulaj ne lássa az adataim, képeim, stb?
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Yo, Bitch!
Egyébként a sebességgel nekem sincs gondom, helyenként nem tudom hogyan lehetne még ennél is gyorsabb.
Mióta Galaxy S2-vel eláztam az esőben, és tönkrement, azóta nagyon ügyelek arra, hogy még csak víz közelébe se kerüljön a telefon, úgyhogy a vízállóság nekem nem egy nélkülözhetetlen tényező.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.09.28. 22:13:26
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
6s-rol nem hiszem hogy valtottam volna. Esetleg ha jo aron el tudom adni, akkor +400 dollart rafizettem volna.
Nekem a kamera fontos, az most a 7-ben mar egesz hasznalhato, 6s kameraja szerintem csicska volt, igy gondolom a 6-ose is az.
A dupla memoriat meg proci sebesseget megerezned.
Aksija erezhetoen tovabb birja.
Kijelzoje tenyleg szebb, de emiatt nem eri meg valtani.
3D touchot soha nem hasznaltam meg szandekosan.
Nyilvan jo, hogy vizallo, ami nalam fontos szempont😄
Mi erdekel meg?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Iphone 4-et még érdemes venni? Csak kipróbálnék egyet, milyen egy Iphone-os életérzés.Mitől olyan nagy cucc ha Iphone-om van?
Egy beleharapott almás telós életérzés 😄
[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Én is próbáltam és szerintem teljesen jó. Nekem nem hiányozna a fizikai home gomb.
szerk: ja a végén elfelejtettem elolvasni hogy leggyengébben próbáltad. Hát akkor ez van, vegyél mást 😄
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.09.27. 18:39:55
mellesleg voltam ma egy Apple Storeban, megnéztem a 7-est. ez a taptic home gomb elképesztő gané. annyira erős a visszajelzés, hogy olyan mintha laza lenne a képernyő, és minden lenyomáskor rákoppanna a hátlapra. mint a régi blackberryken, amikor a teljes képernyővel kellett klikkelni. még a leggyengébb fokozat is túl erős. (tudom, #FWP)
Aksija tenyleg erezhetoen tovabb birja
Erezhetoen gyorsabb, bar a regivel sem volt bajom
Szerintem kifejezetten fos volt a 6s kameraja (ertek hozza, es fotos szemmel mondom, mielott nekem ugrana valaki😄), ennek nagysagrendekkel jobb
A keynote alatt en ugy ereztem, hogy a szipi-szupi kijelzo csak bullshit lesz, kicsit felhuztak a saturationt, azt azt akarjak eladni, de tenyleg sokkal jobb. Ettol fuggetlenul a sima 7-nek kell meg egy full HD kijelzo, h ne latszodjanak a pixelek.
Nekem az uj home gomb nem jon be, de biztos megszokhato
Kurva jo az uj sztereo hangszoro. Hangosabb es hat sztereo is.
A vizallosagot nem probaltam, de ez a feature johetett volna egy verzioval korabban is, mert pont abba halt bele a 6s-em😄