iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Szerintem meg aki most vesz 7-est az 2-3 évig bőven jó telefon lesz.
Valószínű jövőre nagy változások lesznek a telefonon, de attól még nem lesz szar a 7-es.

szucsy89
Attól függ mennyire fontos neked mondjuk a jack csatlakozó. Illetve a jobb kamera, vízállóság, stereo hangszórók.

Nekem amúgy most van egy olyan érzésem hogy jövőre fognak igazán nagyot dobni, és aki most vesz i7-et 2-3 évre, az bánni fogja, hogy nem várt még egy évet...
GregSB
Ja bocs félre olvastam. Azt hittem 6S Plus és sima 7 között vacilálsz.

Én azt mondom ha tudsz még 1 évet várni akkor várd ki mit adnak ki a 10. évfordulóra.

Ha mindenáron most akarsz upgradelni, akkor szerintem a vízállóság miatt inkább a 7.

LoDMaSt
Szerintem megéri a felárat.

@ Hellomarci

Tegnap kicsit kötött már a gipsz, megpróbálom most érthetőbben kifejezni magam! 😊 Szóval 5S-ről váltanék és a kérdésem az, hogy 120000 forintért 32Gb-s 6S, vagy 160000 forintért 32Gb-s 7-s? Szerintetek megéri-e a 40000 forint felárat a 7-s? 😊

www.smart-bus.hu

GregSB
Először döntsd el melyik méret kell neked 😊

Urak,

32 gb-s 6S vagy plusz 40K és 32 gb-s 7?

www.smart-bus.hu

robotnyk
klasszik RTS nem nagyon van, de kicsit kibővítve esetleg: Autumn Dynasty, Door Kickers, FTL, Invisible Inc, First Strike?
Dzsega
Tudom inkább iPados a kérdés, de itt többen vagytok.
Strati játékot keresek, de nem találok... A freemium vagy mi a szar a neve, nem jön be. Egy warcraft, starcraft, age of empire viszont bejönne. Jó, age of van, de...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

rastaman
eltűnt a sunset-to sunrise opció a night shiftből?? nem mutatja 10.1 alatt... 10.0.2-ben még benn volt

rastaman
az iPhone 7-hez adott lightning csatis füles szerencsére visszafelé is kompatibilis, SE-n és 5-ön in tesztelve.
ha esetleg valakit érdekelne...

GregSB
Ez egy érdekes bookmark toolnak érkezik

Automatikusan "észleli" mi a tematikája annak amit le akarsz menteni.

ForzaInter
Mar mindent.. De alig fogja a jelet, szolgaltatas meg elmegy ugyanugy.. 4gre fel se csatlakozik most, eppen hogy van jel. Nem tom mi lehet a problema. Lehet a telekom csinal valamit a halozattal errefele? Majd holnap megyek dolgozni a varosba, ha akkor es ott is szar lesz, akkor szerviz.

Yo, Bitch!

passatgt
újraindítani próbáltad?

ForzaInter
Reggel ota kb orankent elveszti a telefon (i6) a jelet, es egy fel percig olyankor nincs szolgaltatas, miutan visszajon egy darabig nagyon gyenge a jel, a mobilnet is csak edge, 4g-t pedig ha eleri akkor is nagyon gyengen fogja.. mi lehet a problema?

Yo, Bitch!

Jim Morrison
elég sok talált 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Akkor lehetséges hogy a játék nem iCloudon keresztül syncel, hanem valami mást használva. Nézz be a beállításokba és kapcsolj ki mindententést / syncet.

Just B
Sajnos ugyanúgy leszedi a mentett állást, pedig mindent úgy csináltam ahogy írtad

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

passatgt
Töröld le a telefonról, majd Beállítások / iCloud / Tárhely / Tárhely kezelése

Itt keresd ki az alkalmazást és töröld ki az adatait.

Just B
Sziasztok. Kezdő vagyok még iphone témában, ezért az lenne a kérdésem, hogy az app storeból letöltött játékot hogy lehet előlről elkezdeni ? Hiába törlöm a dokumentumokkal együtt , mindig letölti a mentett állást. Köszi előre is a választ.

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

batman
nekem 5s-re ment fel, és nem látok gondot. igaz céges a telefon, meg amúgy sem vagyok egy app töltögető bajnok, szóval az alap dolgokra értem.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

GregSB
Simán

sima 6ra rámerjem tenni az ios10et?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

oneal1
100.000 Ft alatt már jó pár zafíros órát kapni

!Forza Ferrari!

Tikal
Azért nem kell fél milláig menni zafir kristályos tissot-ért...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MerlinW
Ha pure zafír lencse lenne, akkor csak annak az ára lenne ~100 dollár haszon nélkül. Persze hogy "ötvözet"😊 A zafír üveges Tissot órák sem viccből kerülnek fél millába😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.07. 02:39:50

[merlinw.org]

Krisztiam

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

LaszloLedzenyi
Üdv! Nem tudom más találkozott e olyan jelenséggel, hogy az utolsó frissítés óta halkabb lett a hívások hangja. Maxon van mégis alig hallok valamit. Valaki tapasztalt hasonlót. i6 16 gb

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

rastaman
ha nem hozzák le a cikket, akkor meg se fordult volna a fejemben !!!4

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem meg már a 2 év múlva esedékes telefon is a tervezőasztalon van

MerlinW
Mindent letöröl. Továbbá az appleID-ról isválaszd le a kütyüt. Megteheted telefonon az iTunes beállításokban és az icloud.com-on is.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.30. 16:20:25

[merlinw.org]

Helló!

iPhone 4-em szeretném eladni. Ha megcsinálom a gyári beállítások visszaállítását, azzal mindent letörlök a telefonról, vagy mást is kell tennem, hogy az új tulaj ne lássa az adataim, képeim, stb?

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

passatgt
ja igen, bocs, elírtam

ForzaInter
Ja hogy nem 5s hanem SE..

Yo, Bitch!

ForzaInter
wtf?! Sima 6oson miert nem, ha 5s-en meg igen?

Yo, Bitch!

passatgt
5s-en meg 6s-től megy csak

ForzaInter
Olvasom hogy elvileg az ios10nek van olyan funkcioja, hogy ha felemelem a telot, akkor a kijelzo bekapcsol azonnal, ezt be kell allitani valahol?

Yo, Bitch!

Kongy
Hát kb ennyi. 😄 Köszi az infót. Ebből azt szűrtem le, hogy lehet érezni változást, de nem érdemes rohanni érte a boltba 6-ossal sem.

Egyébként a sebességgel nekem sincs gondom, helyenként nem tudom hogyan lehetne még ennél is gyorsabb.

Mióta Galaxy S2-vel eláztam az esőben, és tönkrement, azóta nagyon ügyelek arra, hogy még csak víz közelébe se kerüljön a telefon, úgyhogy a vízállóság nekem nem egy nélkülözhetetlen tényező.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.09.28. 22:13:26

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Gladiator
Nem vagyok nagy ajfonos, elso szifonom 6s volt, azt elaztattam augusztusban, ugyh most vettem egy 7est.

6s-rol nem hiszem hogy valtottam volna. Esetleg ha jo aron el tudom adni, akkor +400 dollart rafizettem volna.

Nekem a kamera fontos, az most a 7-ben mar egesz hasznalhato, 6s kameraja szerintem csicska volt, igy gondolom a 6-ose is az.

A dupla memoriat meg proci sebesseget megerezned.

Aksija erezhetoen tovabb birja.

Kijelzoje tenyleg szebb, de emiatt nem eri meg valtani.

3D touchot soha nem hasznaltam meg szandekosan.

Nyilvan jo, hogy vizallo, ami nalam fontos szempont😄

Mi erdekel meg?

Tikal
Ha iPhone 3G-d van akkor már tudod milyen az iPhone, nem? Bár nem értem, hogy tud valaki még egy ilyen régi készülékkel élni, a 4 se lenne előrelépés, szóval ne vegyél... ha nincs pénzed frissebbre akkor inkább ne is vegyél, mert az nem iphone életérzés lesz...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zoliii
Van egy Iphone 3G-m. IOS 4.2.1 van rajta, baseband 06.15-el. Hogyan tudom lefrissíteni? Most csak a DFU mód jön be rajta 😞
Iphone 4-et még érdemes venni? Csak kipróbálnék egyet, milyen egy Iphone-os életérzés.Mitől olyan nagy cucc ha Iphone-om van?
Egy beleharapott almás telós életérzés 😄

GregSB
Nekem 6osom van és kipróbálása után azonnal váltanék 7-esre, ha nem lenne 99% hogy jövőre egy nagyobb átalakuláson fog átesni a Szifon. Így inkább kívárok.

MerlinW
Én egy 6S-re becserélném ha jó áron sikerül, egyébként várnék a 7s/8-ra, mert.. jah. Én sem vennék 7-est.

[merlinw.org]

Kongy
Akinek esetleg van iPhone 7-ese már, vagy kipróbálta, az elmondhatná, hogy megéri-e 6-ról váltani. Én rivjúk alapján úgy állapítottam meg, hogy nem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

robotnyk
kipróbáltam mindegyik fokozaton. egyelőre nem veszek semmit, majd ha aktuális lesz, akkor megszokom. de attól még gané 😄
GregSB
3 különböző erősség közül lehet választani, gondolom előtted valaki feltolta csutkára a rezgés erősségét a beállításokban.

Én is próbáltam és szerintem teljesen jó. Nekem nem hiányozna a fizikai home gomb.

szerk: ja a végén elfelejtettem elolvasni hogy leggyengébben próbáltad. Hát akkor ez van, vegyél mást 😄
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.09.27. 18:39:55

robotnyk
ja akartam írni, a WhatsApp frissítésben is írták, hogy iOS probléma és ez oldja meg.

mellesleg voltam ma egy Apple Storeban, megnéztem a 7-est. ez a taptic home gomb elképesztő gané. annyira erős a visszajelzés, hogy olyan mintha laza lenne a képernyő, és minden lenyomáskor rákoppanna a hátlapra. mint a régi blackberryken, amikor a teljes képernyővel kellett klikkelni. még a leggyengébb fokozat is túl erős. (tudom, #FWP)
passatgt

LoSA
A messenger hang megoldódott... Nyomni kell egy Hard Resetet, utána az helyreáll.

Gladiator
Hat, csak par oraja van a kezemben. Eddigi tapasztalatok (fekete, sotetszurke, vagy mi, nem a csillogos fajta - 128gb):

Aksija tenyleg erezhetoen tovabb birja
Erezhetoen gyorsabb, bar a regivel sem volt bajom
Szerintem kifejezetten fos volt a 6s kameraja (ertek hozza, es fotos szemmel mondom, mielott nekem ugrana valaki😄), ennek nagysagrendekkel jobb
A keynote alatt en ugy ereztem, hogy a szipi-szupi kijelzo csak bullshit lesz, kicsit felhuztak a saturationt, azt azt akarjak eladni, de tenyleg sokkal jobb. Ettol fuggetlenul a sima 7-nek kell meg egy full HD kijelzo, h ne latszodjanak a pixelek.
Nekem az uj home gomb nem jon be, de biztos megszokhato
Kurva jo az uj sztereo hangszoro. Hangosabb es hat sztereo is.
A vizallosagot nem probaltam, de ez a feature johetett volna egy verzioval korabban is, mert pont abba halt bele a 6s-em😄