iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A lenyeg : Ha bemesz, es nem akarod kifizetni, megmondod nekik, hogy eloptak a masik telefonod, gondoltad veszel ifont, es ha nem adnak kartyat akkor lemondol mindent, vagy ha nem mondol le mindent, akkor megmondod, hogy atmesz a T-Mobile-hoz (vagy forditva).
Erre beiednek es hirtelen elengedik "De csak most az egyszer" szoveggel a 5000 ft-ot.
Nekem ez mar 3x sikerult ^^
There are people who never really disappear, but put on a different mask.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tekitve, hogy nem fogok kifizetni 5000 ft-ot a Vodafona-nak egy Nano-Sim kartyaert, fogtam es megvagtam a regit.
Tokeletesen mukodik a iPhone5-osom vele.
Viszont. Halottam olyat, hogy a vagott sim kartyaknal elofordulhatnak terero es 3G/LTE problemak.
Ez igaz? Megiscsak kene vegyek egy erdeti Nano-Sim-et?
Koszonom!
Nem vagyok fanboj, a legjobbat veszem a saját szempontjaim szerint. Ha lenne jobb, szebb, gyorsabb droidos, igényes szoftverekkel, játékokkkal, azt vennék. De nincs.
de persze ezek csak számok... amit te érzékelsz az valszeg a felhasználói élmény, a UI gördülékenysége és egy pici fanboyság eredménye, amivel egyébként semmi baj nincs... én is imádtam az iPhone 2G -met anno és leszaroztam minden mást 😊 mondjuk akkoriban nem is volt jobb telefon tõle az tuti
szóval annyi a lényeg, hogy az Apple el van kényelmesedve... annyi pénzük van mint a szemét... jönnek az X, Xs, X+1, X+1s systemmel és lekakálnak mindent 😊 dõl a lé és az emberek akkor is megveszik a következõ modellt ha csak a színe más... had ne kelljen linkelnem azt a videót ahol az utca embere az iPhone4S -t fel nem ismerve gyorsabban érezte saját magánál mert azt mondták neki hogy ez az iPhone 5 😊
Bazinga!
Mi azon a bullshit, hogy az i5 porrá aláz minden másik telefont grafikában+sebességben? A méret növelés meg nagyon jó, hogy végre jött.
Abban teljesen egyetértek, hogy jöhetnének hasznos, új meglepetések, de hiányozni a magyar nyelvû telefonvezérlésen kívül nem hiányzik semmi, imádom a készüléket.
ahelyett hogy itt dedóznak fogni kéne már a rohadt unalmas iOS -t és megreformálni, kitalálni olyan dolgokat, funkciókat és szolgáltatásokat amiket majd a többiek akarnak majd újra lekopizni...
mit csinált az elmúlt években az Apple? behozta az androidról is ismert lehúzható értesítési sávot és a Siri -t... hát GG. na jó még talán a mapsból lesz valami, mert ilyen siralmas állapotban nem hagyhatják
ezen kívül csak a szokásos bullshit twice as fast és a képernyõ növelés volt
az ember nem ezt várná egy trend diktáló innovatív cégtõl... ennyi, Jobs hiánya érzõdik... akárki akármit mond.
Bazinga!
nem véletlen amúgy hogy Európában általában az Apple elveszíti ezeket a pereket... mert nonszensz baromság az összes 😊 lekerekített sarkú téglalap és társai
Bazinga!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Tetszik valami, amit én csináltam elõször? Tessék fizetni!
szerencse, hogy nem Amerika a világ és mi sem ott élünk 😊
Bazinga!
Armin & Ayu fan
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Baszki... mit meg nem adnék hogy az Apple jogi osztályának szabadalmi alosztályán dolgozzak...😄😄
"Most mit védjünk le? A képernyõre való nézést?"
Armin & Ayu fan
Van egy 3 éves 3g-m,hátlap meg van repedve a töltõ csatlakozónál,de a nagyobbik bajok egyike hogy egyik napról a másikra nem érzékelte ha rádugtam tölteni,se falin se usb-n,pedig tölti de nem mutatja.Gondolom akksi halt meg vagy haldoklik,illetve szokásos, home gomb nehezen mûködik,valamint jack csati se mûködik.
Ebayrõl vettem még kint,nem szeretném akárhova beadni.Unlockolt és jailbrakelt.
Árban kb mire számíthatok?
Köszi elõre is.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Annó valaki kérdezte, hogy hogyan lehet elhitetni programokkal, hogy nem 3.1.3 van rajta henem mondjuk 4.0. A fent említett cikkben van egy érdekes hsz:
" iFile-al bemesz a /System/Library/CoreServices es itt megkeresed a SystemVersion.plist file-t. Raboksz majd megnyomod a Property List Viewer-t. A ProductVersion-ra rakattintasz es atirod az 5.0.1-et 5.1-re. Majd vissza, done, es respring. Voila maris azt hiszi sok program h 5.1-ed van fenn, eltunik az OTA badge es plaz uj iworksprogikat is fel tudod rakni, na meg az iphoto-t csak ahhoz meg utana kell az iphotfix a cydia-bol…. "
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
BTW 6.1-es frissítésben beta teszterek alapján már fejlõdni fog a keresés, lehet majd kulcsszavakra is keresni, mint pl "kávé" vagy "pizza" és ki fogja dobni a releváns helyeket.
PSN ID: jay-jupiter
kiba fos az apple maps fõleg 3,5 colon, szinte semmi nem mutat ha meg ránagyítok már nem látom összességeben úgy a térképet mint kéne
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Szégyen, ahogy az Apple ezzel a térképpel és a Sirivel le van maradva.
Here.com
Hamarosan jön hozzá az app, ingyenesen, hangos navigációval, offline menthetõ térképekkel.
A webest és a telefonos webest is próbáltam, elgépelésekkel is simán ajánlja a megfelelõ címet.
"DUNAKSZEI KOSUTH LASJO"
"bupadest ráckóci ut"
Semmi gond.
mobilnet van, csak hát... ha épp nincs bekapcsolva mert meriti aksit akkor... 😄
Ami a boltot illeti, persze, hogy kitörli! miután mindenkinek megmutogatta. Tapasztalatból tudom, olyan videókat láttam már, hogy hujujj!
A helyzet a követkeõ: imessage vagy sms... Szóval ha van wifi meg mobilnet, akkor imessaget küld, viszont a másik félnek ha nincs wifije vagy imessageja akkor smst. de nem egybõl.
fordítva is így van, és ha nincs mobilnet meg wifi, akkor sms, ez eddig a legtisztább. 😄
nem lehet valahogyan kijátszani, vagy megoldani, hogy külön választhassak, hogy imessage vagy sms?
Az lehet megoldás, hogy 2x szerepel a barátnõm a telefonkönyvbe? egyszer sima telefonszámmal, utána emaillel. vagy akármilyen megoldás, de ha gyorsan kéne elküldeni az üzenetet akkor cumi van, mert vár vár... aztán én honnan tudjam hogy épp van e mobilnete bekapcsolva vagy nincs.
Egy másik kérdés, igazából nem iphonehoz kapcsolódik, tegnap beadtunk egy telefont mármint cserébe és nem töröltünk ki belõle semmit, kicsit gyorsan történt a telefon vásárlás 😄
voltak benne intim sms-ek meg ilyesmik 😄, általában a használttelefoneladó letöröl mindent a telóról, nem? nyugtassatok meg 😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az én beszédemet is megérti pedig elég rondán artikulálatlanul beszélek.
Kiváncsi vagyok daniel mikor jön a rettenetes szerver parkkal... 😊
Ez nem az Apple döntése, ez csak és kizárólag az appok fejlesztõin múlik. Az Apple nem mondja meg nekik, hogy márpedig mostantól nem fejleszthettek iOS 4-re. Ez az õ saját döntésük, gondolom nézik a satatisztikákat, és mivel azt látják hogy az iOS készülékek 90%-a iOS 5-t vagy 6ot használ, ezért nem fognak pénzt és idõt áldozni arra, hogy a 4-es rendszerre is optimalizáljanak...
szal, hogy mindig le _kell_ cserélni az új modellre a telefont, mert a másik már "elavult" és "nem menõ" az tényleg durva
én ismertem olyan embert aki minden évben lecserélte a macbookját (abból is nemtom minek jön minden évben új...) igaz, hogy eladta a régit és kb. 50-100ezerbe került csak a váltás... de igazából szüksége nem volt a dologra, az 1 éves macbook is faszán mûködött 😊
Bazinga!