iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
😄 ügyes

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Meg lehet oldani, hogy ne legyen az, de nekem mar nincs erom bemenni es anyazni...

A lenyeg : Ha bemesz, es nem akarod kifizetni, megmondod nekik, hogy eloptak a masik telefonod, gondoltad veszel ifont, es ha nem adnak kartyat akkor lemondol mindent, vagy ha nem mondol le mindent, akkor megmondod, hogy atmesz a T-Mobile-hoz (vagy forditva).

Erre beiednek es hirtelen elengedik "De csak most az egyszer" szoveggel a 5000 ft-ot.

Nekem ez mar 3x sikerult ^^

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

Tikal
5000 egy kártya csere?? LOL

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem mozog. Abszolut stabil.

passatgt
szerintem akkor fodulhat elõ ha rosszul vágtad ki és mozog benne

Sziasztok,

Tekitve, hogy nem fogok kifizetni 5000 ft-ot a Vodafona-nak egy Nano-Sim kartyaert, fogtam es megvagtam a regit.

Tokeletesen mukodik a iPhone5-osom vele.

Viszont. Halottam olyat, hogy a vagott sim kartyaknal elofordulhatnak terero es 3G/LTE problemak.

Ez igaz? Megiscsak kene vegyek egy erdeti Nano-Sim-et?

Koszonom!

Tikal
egyébként nem ez a két legjobb eredmény, keresgélj még, samsung-ból fogsz még találni sokkal gyorsabbat is, valószínüleg szarrá konfigolták, és semmit nem futtat csak az oprendszer lecsupaszitva 😊 Ami viszont érdekes, hogy az iphone 5 eredmények stabilan hozzák az 1600-as értéket, míg a samu eredmények elég ingadozóak, egy átlagot szívesen megnéznék, de elsõ benyomásom ez.

Tikal
tényleg ne linkeld azt a hulye videot, mert ugye tudjuk hogy az bármilyen termékkel müködne, egyszerû pszihologia. <#szomoru2>

DanielT
Fõleg a 3D alkalmazásokra értettem az alázást, a proci pedig nyilván bõven üti a fos rendszerrel nyûglõdõt, a való életben.

Nem vagyok fanboj, a legjobbat veszem a saját szempontjaim szerint. Ha lenne jobb, szebb, gyorsabb droidos, igényes szoftverekkel, játékokkkal, azt vennék. De nincs.
precision
"az i5 porrá aláz minden másik telefont grafikában+sebességben"

de persze ezek csak számok... amit te érzékelsz az valszeg a felhasználói élmény, a UI gördülékenysége és egy pici fanboyság eredménye, amivel egyébként semmi baj nincs... én is imádtam az iPhone 2G -met anno és leszaroztam minden mást 😊 mondjuk akkoriban nem is volt jobb telefon tõle az tuti

szóval annyi a lényeg, hogy az Apple el van kényelmesedve... annyi pénzük van mint a szemét... jönnek az X, Xs, X+1, X+1s systemmel és lekakálnak mindent 😊 dõl a lé és az emberek akkor is megveszik a következõ modellt ha csak a színe más... had ne kelljen linkelnem azt a videót ahol az utca embere az iPhone4S -t fel nem ismerve gyorsabban érezte saját magánál mert azt mondták neki hogy ez az iPhone 5 😊

Bazinga!

DanielT
"csak a szokásos bullshit twice as fast és a képernyõ növelés volt"

Mi azon a bullshit, hogy az i5 porrá aláz minden másik telefont grafikában+sebességben? A méret növelés meg nagyon jó, hogy végre jött.

Abban teljesen egyetértek, hogy jöhetnének hasznos, új meglepetések, de hiányozni a magyar nyelvû telefonvezérlésen kívül nem hiányzik semmi, imádom a készüléket.
DanielT
Egy szabadalmat csak X ideig lehet birtokolni és egészen biztos lehetsz, hogy minden gyártó ugyanezt csinálja, csak most az Apple a téma mindig, mert ez a divat.
precision
muszáj nekik valamit alkotni mert az innovációval megálltak és az android lassan de biztosan beelõzi õket

ahelyett hogy itt dedóznak fogni kéne már a rohadt unalmas iOS -t és megreformálni, kitalálni olyan dolgokat, funkciókat és szolgáltatásokat amiket majd a többiek akarnak majd újra lekopizni...

mit csinált az elmúlt években az Apple? behozta az androidról is ismert lehúzható értesítési sávot és a Siri -t... hát GG. na jó még talán a mapsból lesz valami, mert ilyen siralmas állapotban nem hagyhatják

ezen kívül csak a szokásos bullshit twice as fast és a képernyõ növelés volt
az ember nem ezt várná egy trend diktáló innovatív cégtõl... ennyi, Jobs hiánya érzõdik... akárki akármit mond.

Bazinga!

precision
ilyen elven tényleg perelje be a Ford az összes többi autógyárat mert kormány van bennük meg vannak kerekei, pedállal kell adni a gázt és fékezni, van szélvédõ és ülés is..stb.

nem véletlen amúgy hogy Európában általában az Apple elveszíti ezeket a pereket... mert nonszensz baromság az összes 😊 lekerekített sarkú téglalap és társai

Bazinga!

SötétBarom
Mindenesetre kevés kínosabb cég van, mint az apple. Most már lassan biztos vagyok benne, hogy nem cserélek újabb iphonera..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DanielT
Ugyanezt csinálnám. Kapja be a többi gyártó, találjanak ki saját dolgokat.

Tetszik valami, amit én csináltam elõször? Tessék fizetni!
precision
tényleg kezd átmenni igazán dedóba az Apple... elég pofátlanul kihasználja az egyébként seggtörlésre is alkalmatlan amerikai szabadalmi rendszert

szerencse, hogy nem Amerika a világ és mi sem ott élünk 😊

Bazinga!

Andr0
magát a Phone szót.. hisze benne van az iPhone-ban hogy Phone... tehát mostantól nem lehet semmiféle "Phone" tagja más telefonnak ezzel végérvényesen kicsinálják a SmartPhone kifejezést <#taps>

Armin & Ayu fan

clio1616v
vagy a telefon fogását 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Andr0
le lett védetve az e-konyv lapozás...

Baszki... mit meg nem adnék hogy az Apple jogi osztályának szabadalmi alosztályán dolgozzak...😄😄

"Most mit védjünk le? A képernyõre való nézést?"

Armin & Ayu fan

LoDMaSt
i-doki.hu, vagy appsolute.hu, nagyjábóli árlistájuk is van a honlapjukon.

@ Hellomarci

Waczkor
Srácok Budapesten melyik szervizbe érdemes vinni iphone-t?

Van egy 3 éves 3g-m,hátlap meg van repedve a töltõ csatlakozónál,de a nagyobbik bajok egyike hogy egyik napról a másikra nem érzékelte ha rádugtam tölteni,se falin se usb-n,pedig tölti de nem mutatja.Gondolom akksi halt meg vagy haldoklik,illetve szokásos, home gomb nehezen mûködik,valamint jack csati se mûködik.

Ebayrõl vettem még kint,nem szeretném akárhova beadni.Unlockolt és jailbrakelt.
Árban kb mire számíthatok?
Köszi elõre is.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Dzsega
szerencsére nincs rá szükségem.<#vigyor>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

rooney8
de azért megpróbálhatod, nálam nem tudom, hogy maga a hardver támogatva volt-e 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Dzsega
Csak ezt találtam...
rooney8: pedig jól hangzott 😄

setuh
Koszi,csak kar,hogy jb szukseges a progihoz.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

rooney8
ezt a vetziószám átírást anno én is próbáltam (igaz 3g-n), de nem mûködött

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

passatgt
"djay for iPhone" ma ingyenes, $10 szokott lenni

Dzsega
Kerestem egy ideig de meglett: Itten elmondják a tutit. <#vigyor>

Annó valaki kérdezte, hogy hogyan lehet elhitetni programokkal, hogy nem 3.1.3 van rajta henem mondjuk 4.0. A fent említett cikkben van egy érdekes hsz:
" iFile-al bemesz a /System/Library/CoreServices es itt megkeresed a SystemVersion.plist file-t. Raboksz majd megnyomod a Property List Viewer-t. A ProductVersion-ra rakattintasz es atirod az 5.0.1-et 5.1-re. Majd vissza, done, es respring. Voila maris azt hiszi sok program h 5.1-ed van fenn, eltunik az OTA badge es plaz uj iworksprogikat is fel tudod rakni, na meg az iphoto-t csak ahhoz meg utana kell az iphotfix a cydia-bol…. "

Ams

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

setuh
A beallitasok mellol a kis piros egyest(a szoftver frissites jelzot)el lehet valahogy tuntetni,ha eszem agaba sincs frissiteni?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Tikal
egyébként a Nuance-t használja ez a fordítóprogram.

DanielT
Fantasztikus. Komolyan.
GregSB
Én eddig mindent megtaláltam vele, bár tény hogy nem használom sokat (mást se).

BTW 6.1-es frissítésben beta teszterek alapján már fejlõdni fog a keresés, lehet majd kulcsszavakra is keresni, mint pl "kávé" vagy "pizza" és ki fogja dobni a releváns helyeket.

stockhouse
hihetetlen, hogy szopatják meg a saját platformján az apple-t, ezek után nem csodálkozok, hogy forsallnak mennie kellet, sõt, még 3x újra felveszik, hogy még 3x kirágjuk, mert egyszer nem elég éreztetni vele mennyire elbaszta.

PSN ID: jay-jupiter

+1

kiba fos az apple maps fõleg 3,5 colon, szinte semmi nem mutat ha meg ránagyítok már nem látom összességeben úgy a térképet mint kéne

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DanielT
Hah, és Flyover féle 3D nézet is van, csak nem 5 négyzetkilométerre, hanem pl Bécset is simán lehet nézni.

Szégyen, ahogy az Apple ezzel a térképpel és a Sirivel le van maradva.

DanielT
A Nokia megoldása is porrá alázza az Apple Maps-et.

Here.com

Hamarosan jön hozzá az app, ingyenesen, hangos navigációval, offline menthetõ térképekkel.

A webest és a telefonos webest is próbáltam, elgépelésekkel is simán ajánlja a megfelelõ címet.

"DUNAKSZEI KOSUTH LASJO"

"bupadest ráckóci ut"

Semmi gond.
Bercy
A tenyen mit sem valtoztat RETTENETES 😊)))))
Tikal
hát, az a rettenetes szerverpark az valószínüleg a google-é 😊

DanielT
Rettenetes szerverpark! 😉
hát videók nincsenek igazából... meg semmi más, csak telefonszámok maradtak benne, meg sms-ek. képek között 1-2 családi. szóval remélem nemlátom viszont a napiszaron magam 😄DD

mobilnet van, csak hát... ha épp nincs bekapcsolva mert meriti aksit akkor... 😄
Dzsega
Fizessetek elõ a legkisebb mobil netre és akkor nem lesz ilyen gond.

Ami a boltot illeti, persze, hogy kitörli! miután mindenkinek megmutogatta. Tapasztalatból tudom, olyan videókat láttam már, hogy hujujj!

Sziasztok, barátnõmnek tegnap vettem egy iphone 4-et minden fasza, örülés van heppi, trallalla.
A helyzet a követkeõ: imessage vagy sms... Szóval ha van wifi meg mobilnet, akkor imessaget küld, viszont a másik félnek ha nincs wifije vagy imessageja akkor smst. de nem egybõl.
fordítva is így van, és ha nincs mobilnet meg wifi, akkor sms, ez eddig a legtisztább. 😄

nem lehet valahogyan kijátszani, vagy megoldani, hogy külön választhassak, hogy imessage vagy sms?

Az lehet megoldás, hogy 2x szerepel a barátnõm a telefonkönyvbe? egyszer sima telefonszámmal, utána emaillel. vagy akármilyen megoldás, de ha gyorsan kéne elküldeni az üzenetet akkor cumi van, mert vár vár... aztán én honnan tudjam hogy épp van e mobilnete bekapcsolva vagy nincs.

Egy másik kérdés, igazából nem iphonehoz kapcsolódik, tegnap beadtunk egy telefont mármint cserébe és nem töröltünk ki belõle semmit, kicsit gyorsan történt a telefon vásárlás 😄

voltak benne intim sms-ek meg ilyesmik 😄, általában a használttelefoneladó letöröl mindent a telóról, nem? nyugtassatok meg 😄D
Tikal
Nem hiszem hogy attol tart, de azert az eenkenti frissites boven elég es szerintem ezt tartani is fogjak..

Tikal
Azzal szerintem nincs problema hogy evente jonnek uj tipusok, legyen az telefon vagy macbook. Nem kotelezo megvenned! Aki meg eppen venni akar az ne ket eves tipusok kozul valogasson mar😊

SötétBarom
Nem nagyon van app, ami szarul futna 3GS-en.. Leszámítva az új, fúde3D játékokat.. Azokat meg telibeszarom. 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Dzsega
Linkelni nem tudom mert a telóról írok de az iTranslate most csak ,89€ és tud magyarul is!
Az én beszédemet is megérti pedig elég rondán artikulálatlanul beszélek.

Kiváncsi vagyok daniel mikor jön a rettenetes szerver parkkal... 😊

GregSB
"paraszt módon egy csomó app nem érhetõ el rá, vagy az appok új frissítései direkt lassan futnak rajta"

Ez nem az Apple döntése, ez csak és kizárólag az appok fejlesztõin múlik. Az Apple nem mondja meg nekik, hogy márpedig mostantól nem fejleszthettek iOS 4-re. Ez az õ saját döntésük, gondolom nézik a satatisztikákat, és mivel azt látják hogy az iOS készülékek 90%-a iOS 5-t vagy 6ot használ, ezért nem fognak pénzt és idõt áldozni arra, hogy a 4-es rendszerre is optimalizáljanak...

precision
meg persze amit alattam is írtak... az emberek butasága és sznobsága is kell ahhoz, hogy ez az üzleti modell mûködjön... ha nem mûködni, nem használnák

szal, hogy mindig le _kell_ cserélni az új modellre a telefont, mert a másik már "elavult" és "nem menõ" az tényleg durva

én ismertem olyan embert aki minden évben lecserélte a macbookját (abból is nemtom minek jön minden évben új...) igaz, hogy eladta a régit és kb. 50-100ezerbe került csak a váltás... de igazából szüksége nem volt a dologra, az 1 éves macbook is faszán mûködött 😊

Bazinga!