iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az "S" modellek alapjában véve nem azoknak van akiknek már megvan az egyel elõtti mobil, hanem azoknak akiknek a 2 -vel azelõtti szal az iPhone 5S a 4S tulajoknak lesz igazán jó
de amúgy ja... elég undorító dolog, a szándékos optimalizáció hiány korábbi modellek "belassítása" csak hogy el lehessen adni a twice as fast mobilt... de ez nem csak Apple betegség, hanem így mûködik az összes hw gyártó cég
nyilván nem várhatja el az ember a 3-4 évvel ezelõtti modellek támogatását, de szerintem a sok 3G v. 3GS tulaj nem is nagyon az új iOS hiányát fájlalja, hanem, hogy paraszt módon egy csomó app nem érhetõ el rá, vagy az appok új frissítései direkt lassan futnak rajta
Bazinga!
Mit nem tudsz megcsinálni az iphone5-el amire szükséged lenne?
Vagy félsz hogy a buliban nem a legújabb iphone-d lesz?
Sznobság...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Innen érdemes venni telefont és ennyiért ?
Köszi a választ elõre is , de ha bármilyen más hely van amit tudnátok ajánlani mondjátok !
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Most szívatják az embert?! 😊 iPad 3-am is már "elavult", 2 hete kaptam meg kb az iPhone 5-t, erre meg már bemutatják lassan az 5S-t?! 😊 Miezmá?! 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Gondolom más a területi beállítás és a kezelõfelület nyelve. Nálam pont fordítva van😊
/*WTF?!*/
én úgy csinálom, hogy iTunesba beállítom az mp3nak a levágási tartományát 0:00-0:30ra és utána convert to AAC verzió azt kirakom az asztalra és átnevezem a kiterjesztését m4r-re és amikor behúzom a Libraryba nem mindig megy
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nemrég adtuk el tesóm férjéét, 95ért és az USA AT&T-s volt (i4 16GB software unlock iOS 4.2.1)
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
PSN ID: jay-jupiter
"remember that you will lose the "assistant" features of Siri, like adding reminders and setting alarms."
Az alarmot használtam pl pizza sütéshez, de kb ennyiben kimerült.
A Google search appot viszont rendszeresen, mert 84x hasznosabb.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szerk: Ráadásul 32 gigás... ez vagy az év legjobb vétele, vagy átverése.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
@ Hellomarci
ez az ár amúgy is nagyon gyanúsan olcsó
Bazinga!
Beszeljukmac.com-os hirdetés. i4 független 58eFt-ért...
Ööö kiböktem most valamit: a naptár fölött miért az van, hogy Sunday és miért nem az, hogy vasárnap??? <#confused>#confused> Minden más magyar.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Ezen a linken megteheted.
(persze kamu sorozatszamot is lehet csinalni).
nemtom, én még sosem láttam fake iphone -t, de ha gyanúsan olcsó és ha lassú, akadozik, nem pontos és folyamatos az érintés érzékenysége, ha bárhol felfedezel valami kínai karaktert, akár eldugott almenükben vagy alkalmazásban..stb., akkor inkább ne vedd meg
Bazinga!
Ha fake i4-et akarnak rámsózni akkor abban ha megnézem a beállításokat akkor nem ezt fogom látni ugye?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
PSN ID: jay-jupiter
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nagyon szépen és meghitt szívvel, melegen köszönöm elõre is a kielégítõ választ, amit tõletek kaphatok!
a micró nem nagy mutatvány, képzeld el a fele akkora nanót 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
4s-t, 5-öt a világ bármelyik országában lehet használni, ha gyárilag független?
(gondolok itt a különbözõ hálózati szabványokra, pl 4-nél úgy emlékszem külön volt umts és cdma. cdma modell mûködött egyáltalán itthon?)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Bazinga!
i5 scroll hiba. Valaki tapasztalta ezt?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ez alapvetõen igaz nagy számoknál (1 millió letöltés felett), de én inkább 1000-et mondanék. Az AngryBirds Rio-nak a US store-ban van 20000 review-ja. Az AG-t kb 10 millióan töltötték 10 nap alatt 😄, biztos vagyok hogy benne hogy ma már 200 millát is eléri.
Inkább fordítva van értelme. Ha van X vásárlód akkor max az 0.1%uk fog review-t adni. (Ebbõl kb 5% lesz az aki 1 csillagot ad akármilyen jó az app).
Mikor elsõ alkalommal ingynessé tettük egy napra a sima Pipeland-et akkor több mint 50.000-en szedték le egy nap alatt. Valszeg egy populáris nemzetközi oldalon megjelent a pricedrop. Szóval ha sikerül nagyobb láthatóságot csinálnunk akkor még sikeresek is lehetünk.
Alapvetõen elégedett vagy így is mert +ban vagyunk, de azért többet vártam. Nagyok sok pozítiv visszajelzést is kaptunk, sokat javítottunk a játékon is (alapvetõen könyebb lett) stb.
Ezúton is köszönömti visszajelzéseiteket is.