iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
általában 2 évre vesz az ember egy ilyen drága kütyüt, persze akadnak kivételek akik rövidebb vagy hosszabb távra
az "S" modellek alapjában véve nem azoknak van akiknek már megvan az egyel elõtti mobil, hanem azoknak akiknek a 2 -vel azelõtti szal az iPhone 5S a 4S tulajoknak lesz igazán jó

de amúgy ja... elég undorító dolog, a szándékos optimalizáció hiány korábbi modellek "belassítása" csak hogy el lehessen adni a twice as fast mobilt... de ez nem csak Apple betegség, hanem így mûködik az összes hw gyártó cég

nyilván nem várhatja el az ember a 3-4 évvel ezelõtti modellek támogatását, de szerintem a sok 3G v. 3GS tulaj nem is nagyon az új iOS hiányát fájlalja, hanem, hogy paraszt módon egy csomó app nem érhetõ el rá, vagy az appok új frissítései direkt lassan futnak rajta

Bazinga!

Ams
Már az is baj ha új telefont adnak ki?

Mit nem tudsz megcsinálni az iphone5-el amire szükséged lenne?

Vagy félsz hogy a buliban nem a legújabb iphone-d lesz?

Sznobság...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

clio1616v
nálam kedd van

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

DaniX14
Hello !

Innen érdemes venni telefont és ennyiért ?
Köszi a választ elõre is , de ha bármilyen más hely van amit tudnátok ajánlani mondjátok !

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

DanielT
Nincs mirõl írni, undorító már amit a tech média is mûvel.
LoSA
"A lap úgy tudja: a mennyiségi teszteléssel az Apple egyúttal azt is próbálgatja, hogy a következõ iPhone esetén mennyire tudják majd kivédeni az aktuális modell eladásait visszafogó készletproblémákat. A Commercial Times azt írja: az iPhone 5S-t még a következõ év elsõ félévében bemutatja az Apple, egy új iPad és az iTV társaságában."

Most szívatják az embert?! 😊 iPad 3-am is már "elavult", 2 hete kaptam meg kb az iPhone 5-t, erre meg már bemutatják lassan az 5S-t?! 😊 Miezmá?! 😊

Tikal
Szerintem igen.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

asysoft
"a naptár fölött miért az van, hogy Sunday és miért nem az, hogy vasárnap??? Minden más magyar."
Gondolom más a területi beállítás és a kezelõfelület nyelve. Nálam pont fordítva van😊

/*WTF?!*/

LoSA
Srácok, olyan kérdésem lenne, hogy... Barátnõmmel nem olyan régen léptünk be flottába, ám lehet, hogy január fele szeretnék neki venni egy iPhone 4-st a T-mobilenál! Most elvileg azt mondták, hogy nem vehetünk készüléket csak 7 hónap elteltével, amit nem igazán értek. Ám... Ha én DOMINO-ra veszem meg a telefont, akkor elvileg fogom és kidobom belõle a SIM kártyát és betesszük a flottásat nem?! És kész?! Vagy rosszul gondolom?

clio1616v
a csengõhangokkal nekem is vannak bajaim, van amikor simán megy 40mp is de van amikor a 30mp-et se látja

én úgy csinálom, hogy iTunesba beállítom az mp3nak a levágási tartományát 0:00-0:30ra és utána convert to AAC verzió azt kirakom az asztalra és átnevezem a kiterjesztését m4r-re és amikor behúzom a Libraryba nem mindig megy

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
90-ért megveszik az alföldön is, mert ott vannak szegeden a külföldi diákok

nemrég adtuk el tesóm férjéét, 95ért és az USA AT&T-s volt (i4 16GB software unlock iOS 4.2.1)

Nemtudok csengõhangot beállitani ,amit a számitógéprõl húztam a telefonba ... Átcsináltam ACC-be is,és a telefon akkor sem mutatja meg a csengõhangoknál. A zenét letudom játszani a telefonba,de csengésnek nem tudom betenni...Hogy kell ? Ios 6

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

stockhouse
MAR ios5 alatt is elerheto volt a tweak, sot meg ide is beirtam anno, de latszik, hogy nem is figyeltek ram es a hasznos tanacsaimra 😞

PSN ID: jay-jupiter

DanielT
Ja, ez alap volt, hogy jönni fog.

"remember that you will lose the "assistant" features of Siri, like adding reminders and setting alarms."

Az alarmot használtam pl pizza sütéshez, de kb ennyiben kimerült.

A Google search appot viszont rendszeresen, mert 84x hasznosabb.
GregSB
Tikal
szerintem NE vedd meg!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Egy független i4 legalább 80-at ér, valami trükk van.

szerk: Ráadásul 32 gigás... ez vagy az év legjobb vétele, vagy átverése.
dzsegameló
Akkor elutazok hozzá és annyira megverem, hogy beledöglik.<#eplus2>

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

LoDMaSt
És ha lefényképez egy valódit, majd belerak egy féltéglát a dobozba? Egy fénykép sokat nem bizonyít.

@ Hellomarci

precision
ne vegyél postai úton semmit, fõleg nem iPhone -t, szerintem
ez az ár amúgy is nagyon gyanúsan olcsó

Bazinga!

dzsegameló
Az a baj, hogy nem tudom megnézni mert az ország másik felén van (valahol az alföldön).
Beszeljukmac.com-os hirdetés. i4 független 58eFt-ért...

Ööö kiböktem most valamit: a naptár fölött miért az van, hogy Sunday és miért nem az, hogy vasárnap??? <#confused> Minden más magyar.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Bercy
Esetleg csekkold le, hogy a sorozatszam valos iPhone-hoz tartozik-e.
Ezen a linken megteheted.
(persze kamu sorozatszamot is lehet csinalni).
precision
szerintem simán megtudják ugyanilyenre csinálni a "jobb minõségû" fake -ek esetén... ha a homescreen és az appok mennek (kinézetre) akkor a settings miért ne menne

nemtom, én még sosem láttam fake iphone -t, de ha gyanúsan olcsó és ha lassú, akadozik, nem pontos és folyamatos az érintés érzékenysége, ha bárhol felfedezel valami kínai karaktert, akár eldugott almenükben vagy alkalmazásban..stb., akkor inkább ne vedd meg

Bazinga!

Dzsega
Hülye kérdés:
Ha fake i4-et akarnak rámsózni akkor abban ha megnézem a beállításokat akkor nem ezt fogom látni ugye?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

stockhouse
Bankkartya nelkul annyit kell tenned, hogy egy ingyen alkalmazast probalsz letolteni es az ott vegigmeno regisztracional nem kell bankkartya.

PSN ID: jay-jupiter

Botond
Kell egy bankkártya.
Sziasztok,lenne egy olyan problémám,hogy nemtudok regisztrálni az iTunes-ra ,mindig bank kártya tipust kér kivalasztani,és számot,és kódot... Nekem nincs olyan,hogy "none" csak 3 bank kártya fajta,és ennyi. Igy semmit nem tudok letölteni,mi a megoldás ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Prody
Minden tiszteletem!

V43 1105
25000,-

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Prody
Tré mennyiért függetlenít egy készüléket hûséggel rajta és/vagy anélkül?

Nagyon szépen és meghitt szívvel, melegen köszönöm elõre is a kielégítõ választ, amit tõletek kaphatok!

clio1616v
vágni kell

a micró nem nagy mutatvány, képzeld el a fele akkora nanót 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Sziasztok,megvettem az Iphone 4S-t,de most nézem,hogy ebbe micro sim megyen. Nekem Sima Sim kártyám van,mivel ZTE Skate mobilom van. Le lehet vágni a kártyát,hogy micro legyen ? Vagy be kell menni a szolgáltatóhoz,és venni egy kicsit

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

robotnyk
az usaban kaphatóban az lte más mint az európai az 5ösbõl, ez biztos.
edios
sziasztok,

4s-t, 5-öt a világ bármelyik országában lehet használni, ha gyárilag független?
(gondolok itt a különbözõ hálózati szabványokra, pl 4-nél úgy emlékszem külön volt umts és cdma. cdma modell mûködött egyáltalán itthon?)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

DanielT
Terjesztetted ezt a baromságot, ez a minimum büntetés! 😊

MerlinW
Én is emiatt mondtam le a rendelésemet..😄

[merlinw.org]

Dzsega
Nem téged támadnak csak felháborítónak tartják, hogy egy ilyen jelenséget ennyire felfújjon valaki.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Nem értem miért kell egybõl letámadni :/ Csak egy videót raktam be, amit találtam a neten...
Prody
Én pontosan így szoktam scrollolni, igen, minden nap. Mielõtt eljutnék az A pontba, 56x eljátszom ezt a maszturbáció mozdulatot, majd el is élvezek tõle!

különösebben engem nem érdekel. CSak facebookon követem az ioutlet.hu oldalt és õk posztolták ki, aztán gondoltam bemásolom ide is.
clio1616v
nálam nem jön elõ ez a hatalmas probléma

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

precision
ha lenne iphone 5 -öm és nálam is elõjönne ez a hatalmas hiba valszeg fel is kötném magam :|

Bazinga!

DanielT
Ez a legnagyobb faszság amit az utóbbi 10 évben láttam. Egyszerûen szánalmas már, hogy mibõl csinálnak "hírt".
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BnioM-nkhqc

i5 scroll hiba. Valaki tapasztalta ezt?

rooney8
Hat gyerekek a 3G után ez a 3GS valami ámulatba ejtõ sebességgel rendelkezik 😊 bele se merek gondolni milyen lehet egy i5 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Magnum PI
Hirtelen nem értettem mire gondolsz, de már értem.

Ez alapvetõen igaz nagy számoknál (1 millió letöltés felett), de én inkább 1000-et mondanék. Az AngryBirds Rio-nak a US store-ban van 20000 review-ja. Az AG-t kb 10 millióan töltötték 10 nap alatt 😄, biztos vagyok hogy benne hogy ma már 200 millát is eléri.

Inkább fordítva van értelme. Ha van X vásárlód akkor max az 0.1%uk fog review-t adni. (Ebbõl kb 5% lesz az aki 1 csillagot ad akármilyen jó az app).

passatgt
nekem régebben amikor egy alkalmazást akartam elkészíttetni egy ios fejlesztõ azt mondta, hogy az értékeléseket be kell szorozni 100-al, kb annyi a valós vásárlók száma, ez akkor kb igaz?

Magnum PI
Sajnos még annyit nem hozott, hogy a befektetett energia megtérüljön (1,5 év fejlesztés), de annyit igen, hogy a befektetett pénzt visszahozta. Nagyon nehéz az appsotre-ba elõrébb kerülni (és az nagyon számít), de mondok egy érdekeset:

Mikor elsõ alkalommal ingynessé tettük egy napra a sima Pipeland-et akkor több mint 50.000-en szedték le egy nap alatt. Valszeg egy populáris nemzetközi oldalon megjelent a pricedrop. Szóval ha sikerül nagyobb láthatóságot csinálnunk akkor még sikeresek is lehetünk.

Alapvetõen elégedett vagy így is mert +ban vagyunk, de azért többet vártam. Nagyok sok pozítiv visszajelzést is kaptunk, sokat javítottunk a játékon is (alapvetõen könyebb lett) stb.

Ezúton is köszönömti visszajelzéseiteket is.

Andr0
ezt én is néztem.. elég érdekes megoldás, de tetszik😄😄

Armin & Ayu fan