iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Kijött a Nokia Here app.

Már a legelsõ teszten elvérzett. Autós üzemmódban nincs navigáció, gyalogos módban van, de ott sincs 3D szerû nézet, csak fentrõl mutatja a térképet.

Böe.
Kösz!



fergusonpapa
JB-elt 3GS-em ha rádugom az itunes-ra és frissítem nem lehet problémám?
Jelenleg 4.1 van rajta, unom is régi is,csak gondoltam inkább megkérdezem, mert elég bizonytalan vagyok.

Köszi elõre is

www.icewebhu

clio1616v
nem itt eleve fennvan a legjobb OS iOS a neve

miért tennék fel bármelyik másik rosszabbat mellé?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Jim Morrison
köszi !
itunesban rányomtam, hogy tell a friend, beírtam az email címét,stb de még mindig nem kapta meg. Azóta küldtem neki gmailbõl egy másik levelet egybõl megjött neki. Minek van az iTunesban ha nem mûködik ? D: biztos nem user error, kétszer is megpróbáltam. Új itunes mikor lesz? akkor talán megint elkezdtem használni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ennyi...

www.smart-bus.hu

Viccnek is rossz! 😄

www.smart-bus.hu

Botond
Gondolom mindenki tudja, hogy ma asphalt 7: heat ingyenes, de azért szólok.
rooney8
ja egyébkánt akkor már egy kérdés.
ha kapok egy értesítést és megjelenik lock képernyõn, akkor nem lehet valahogy eltüntetni, anélkül, hogy fel kellene oldanom a loc-ot (mindig beírni a jelkódot, ha el akarom tüntetni elég unalmas)?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

DanielT
Ezzel a kérdéssel gyakorlatilag kijelentetted, hogy neked semmi, de semmi szükséged iPhone-ra. Ez nem a gányolásról szól.
rooney8
van egy androidos próbálkozás, de kb. használhatatlan.
eleve csak 2g és 3g-ra adták ki, a többire pedig ki sem jött, mert vagy épp portolják, vagy még nem is sikerült elkezdeniük.

idroid kompatibilitási táblázat

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hi,tudtok olyan appot mondani ami a zenék keverésében segít,mert a shuffle opció elég tré sokszor ugyanazokat a számokat játssza le,nem hiszem h 600 számból mindig ugyan azokat kelljen lejátszania.
Hála a jó égnek nem létezik ilyen! ( tudtommal )

www.smart-bus.hu

az iPhone-nál létezik olyan trükk, mint a HTC-ken, hogy egy kis hekkel meg lehet csinálni dual bootosra, feltéve két oprendszert, ahol indulákor lehet választani Windows Phone és Android közt?

ha fel lehet húzni egy másik oprendszert is az iOS mellé, talán elgondolkodom, hogy lecseréljem a Windows Phone/Android combo HTC-ém, mert a két rendszerrel több, mint elégedett vagyok egy telefonon jelenleg.

igen. 😊
clio1616v
5öst veszel?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Tikal
Minõség. Ez vonatkozik az appokra meg mindenre.

SubHD? Az mi a pocs? Nem elég a retina? Ez egy telefon, nem 50"-os plazma...

Ajanlom a geekbench oldalat, nezelodj milyen gyors az iphone5 meg a htc

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsega
Ha hosszan nyomod bekapcsol a hangvezérlés.
Azt nem tudom, hogy a siri is bekapcsol-e de 3gs-el már sikerült rendes hangutasítást adni és felhívni xy-t.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Egy kis reklám, elõre bocsi! 😊

Eladom a 4S-em, egy éves, karcmentes, mert fólia volt rajta, dobozában minden tartozékával és az adatkábel és fülhallgató bontatlan. Írjatok privit, ha érdekel véletlen valakit!
Andr0
csatlakozom az elõttem szólókhoz.
A kulcs itt a hardver-szoftver összhangjában van.

Armin & Ayu fan

clio1616v
olyan ez mint a szex

próbáld ki és érteni fogod, addig olvasgathatsz róla, de tapasztalat nélkül nem fogod érteni miért

Próbáld ki, és megérted...

www.smart-bus.hu

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

esküszöm nem értem az iPhone 5 mizériát.
Õsszel olvastam, hogy a Google alkalmazásboltja már elérte az iPhone-ét, tehát a szoftverek mennyisége nem igazán döntõ már, a minõségrõl nem tudok nyilatkozni, bár nem hiszem, hogy minden csak az egyik platformon lenne jobb.

valamint, ha pusztán csak a számokat nézzük, nem értem miért jobb mindenben az iPhone 5 egy One X Plus-nál, hiszen:
- drágább
- gyengébb az akksija
- háttértáruk megegyezik, bár megemlítendõ, hogy a HTC alapból 64 gigás, míg az iPhne-nak a legdrágább verziója ennyi
- 720p alatti subHD a képernyõje
- bár a procik architektúráit nem vágom, de paraszt mód feltételezem, hogy a jóval kisebb órajel miatt, és a fele annyi magszám miatt lassabb is

Jim Morrison
kinek mi. Én touchomhoz vettem egy jó kis pioneer fülhallgatót ~25k-ért és ég és föld a különbség apple füleséhez képest (meg árban is). Nem bántam meg, ráadásul mivel zajcsökkentõs apukámnak is kölcsönadom néha mikor repülõvel utazik, mert a búgástól nem nagyon szokta hallani a filmet, és ez nagyjából kiszûri. Persze ezen nincs vezérlés.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

clio1616v
kifejezetten jól szól

LoDMaSt
Hogy pontosítsunk, nem szól olyan szarul, mint a régi, de még mindig messze van egy normális fülestõl.

@ Hellomarci

DanielT
Állítólag lecseréltem rá a Sennheiseremet.
GregSB
Az új Apple füles már állítólag nem szól olyan szarul...

DanielT
Egyik szempontból se jobb, pontosabban mindegyikben gyengébb.

Amin Android fut, még legalább 1-2 évig nem lesz alternatíva a szoftverek (hiánya, minõsége) miatt.
?

HTC One X Plus

ProGabe
Ezt mindegyik olyan füles tudja, amin van 3 gomb (ill. 4 pólusú a jack).

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
Köszi a válaszokat, megnézem majd a linket.

Ha valaki nem tudná az Apple fülesén az alábbi vezérlése két lehet csinálni a középsõ gombbal (ami a hangerõ fel/le között van):

1 klikk: hívás felvétel / lerakás, zene start / stop.
2 klikk: váltás következõ zenére, trackre
3 klikk: váltás elõzõ trackre
2 klikk úgy hogy a másodikat nyomva tartod: tekerés elõre
3 klikk úgy hogy a harmadikat lenyomta tartod: tekerés hátra

Ezeket rengeteget használom podcast és zene hallgatásnál, szóval fontos lenne hogy tudja a füles.

rooney8
Valahol olvastam rola egy cikket, hogy van bennuk vmi erzekelo es ha feltoltotte 100%-ra, akkor hiaba van bedugva, nem tolti tovabb. Ilyenkor az akku jelzon is egy masik emblema jelenik meg (alapesetben egy villam, majd ha feltoltotte teljesen, akkor egy tolto csatlakozo jel van rajta)

Dzsega
AKG iPhone-hoz is ajánlott. Ráadásul minõségi bár ez pont agybadugós, de van ott olyan is ami sportoláshoz is teljesen jó...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Tikal
sennheisernek vannak vezerlos fulesei!

Szoval ez hulyeseg hogy vgy vezerles vagy minoseg😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LoDMaSt
Itt az 1.hsz-ben vannak linkek, és leírás, hogy mit miért érdemes, és ráadásul értenek is hozzá.

http://mobilarena.hu/tema/fulhallgatot_de_milyet/friss.html

@ Hellomarci

Andr0
Hát én fejhallagatót használok (Sennheiser) de ezzel a vezérlés nem megoldott.

Életembe 1x használtam Apple füles, mikor megvettem az elsõ iPod-at rá 2 órára vettem egy füles, ami jól is szól...
Nem ismerek olyan másik márkát, amin meglennének a vezérlõgombok. Szóval vagy minõséget hallgatsz vagy van vezérlésed. A kettõ szerintem nem megoldható.

Ha mágis minõségre mész akkor: Sennheiser, AKG-t mindenképp ajánlom (ez picit magasabb árkategória). A Beats nagyon agyonhypeolt cucc az nevetséges a számomra... én forintot nem adnék érte.

Ha alacsonyabb árkategória de ár/érték arányba jól legyen akkor Sony vagy Philips.

Armin & Ayu fan

GregSB
Már nagyon ramaty állapotban van a gyári fülese a 4-esemmek, szarabbul szól mint 2 éve 😊

Akarok venni újat, de ez a terület számomra ismeretlen. Tudnátok ajánlani valamit? Néztem az Apple új fülesét, az milyen? Van valami (Sennheiser, AVG, akármi) ami olcsóbb és jobban szól?

A preferenciák: ne agybadugós legyen, azokat nem szeretem, + nagyon fontos hogy ugyanazok a vezérlõ gombok meglegyenek rajta mint az Apple fülesén, és lehessen vezérelni vele a telefont, mert ezt rengeteget használom.

Andr0
az aksi is koreai technológia... mindent kibír xD

Ja ha már volt hír hogy nem emelik akkor SRY... de a Samsung helyében én emelném... 😄

Armin & Ayu fan

Tikal
eezeknek az aksiknak már nem árt semmi, hagyhatod rajta nyugodtan

vsly
A 3Gs-em 3éve minden este feleszem töltõre - reggel leveszem...nem tapasztaltam semmi élettartam csökkenést(van olyan hogy 90%on teszem fel).
/a 4-et csak fél éve használom ugyanúgy, annak se ártott eddig/

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Yoda001
kicsit amatõr kérdés, de meddig lehet a 100%-os feltöltés után hagyni a szifont a töltõn? akár örökké is, mert nem lesz baja, vagy akár 1-2 óra rajtahagyás után is lehet belõle probléma?

http://9gag.com/gag/5135249

robotnyk
a htc fizet...
vsly
Sziasztok.Az volna a kérdésem,hogy lehetséges-e Iphon3Gs-t wifi routerként felismertetni egy samsung smart Tv-vel?

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

passatgt
már volt hír, hogy nem emelik, ez is csak azért pletykálták, hogy lejjebb menjen a részvény, szerintem😄

clio1616v
nem az ára miatt vesszük 😉

Andr0
😊

A vége ennek úgyis az lesz, hogy drágul az iPhone xD

Armin & Ayu fan

Andr0
<#ijedt><#vomit><#wilting><#guluszem1><#wow2><#merges2>

Armin & Ayu fan

precision
nice... <#wilting>

Bazinga!

clio1616v
nem kell beperelni, hanem fizessenek jogdíjat

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)