iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Sokak kedvence, az iTunes ( 😄 ) megújult, kint a 11-es verziója új UI-val.

LoSA
Természetesen be van! 😉

setuh
Csak ha be van kapcsolva a net akkor figyelmeztet.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Törölni kell majd újra feltenni.



LoSA
Valaki használja a TV24 programot? Valamiért nem figyelmeztet a film kezdése elõtt 15 perccel! Nem értem, hogy miért, amikor az értesítés központban be van kapcsolva, hang ON, stb... Mi lehet a gond?! 😊

rooney8
egyelõre nincs (kivéve régi iboot-os 3gs-re)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

És ios 6-ra van már Untheatred JB ? 4s-re ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Egy hónapja vetttem a telefont,jailbreak sosem volt, 6.0.1-el vettem egy haveromtól és neki sem volt soha JB

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

LoDMaSt
Ha nem volt még jb-zve a telefonod, és mentve az shsh, akkor sajnos már soha az életben nem fogod tudni visszatenni.. :/

@ Hellomarci

itt azt irja,hogy "Ha feltettük az iOS 6-ot, akkor iPhone 4S vagy újabb készülékek esetén jelenleg nincs módunk még 5.1.1-es SHSH megléte esetén sem downgrade-elni, és erre egyelõre nem is valószínû, hogy lesz lehetõség."
Nekem nem volt soha még jailbreak a telefonomon,igy sem tudom visszatenni az 5.1.1-et ?

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

LoDMaSt
ha megvan az shsh file, akkor szerintem lehet downgradelni.

@ Hellomarci

Sziasztok. Iphone 4S-em van,és fel is frissitettem SAJNOS ios 6.0.1-re,van valami megoldás,hogy visszategyem 5.1.1-re ??? Õszinte leszek Jailbreakelni szeretném a telefont.

edios
nekem itunes-ban van a teljes music library-m, tag-ek alapján káosz helyett szépen iTunes rendben tartja a fájlokat is. nekem nem is kell veszõdnöm velük, a mobilomra pedig egyetlen darab pipával tudok rakni bármit.

ennél kényelmesebben még nem használtam zenelejátszót.

ami javítást igényel, az a készülékek utólagos szinkronizálása.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

passatgt
nálam úgy van beállítva, hogy az 5 csillagos zenéket másolja rá😊

GregSB
... ami az alappillére volt annak hogy meg tudjanak egyezni a zenekiadókkal, és el tudják indítani a zeneboltjukat, ami a 2000-es években elért sikereiknek egyik megalapozó lépése volt.

Felhasználói szemszögbõl kicsit kényelmetlen, legalábbis a "rámásolok minden mp3-at az SD kártyára" megoldáshoz képest mindenféleképpen macerásabb, de azért nem vágok eret miatta, pláne amióta van iCloud és majdnem minden megoldható a neten keresztül.

Zenéket nem probléma managelni rajta, beikszeled a "manually manage" gombot és utána mindent lehet le / fel ráncigálni az eszközökre tök egyszerûen. Persze ennek az az alapfeltétele, hogy 1 géppel kell rajta kezelni mindent, havernál vagy más gépen nem tudsz rádobni zenéket sehogyse. Erre az a megoldás hogy én külsõ HDD-n tartom a zenekollekciómat, és a gépemen lévõ iTunesnak az van megadva a libraryjába. Szóval azt meg tudom tenni, hogy bárhol felmásolok rá új tartalmakat és aztán otthon a gépen keresztül felteszem a telefonra. A lényeg itt hogy mindig 1 géppel rakjunk cuccokat az iPhonera, és akkor gond nem lehet.

DanielT
Nem te vagy hülye hozzá, hanem minden józan gondolkodásnak ellentmond ez a szar, csak azért, hogy a warez tartalomtól védeni tudják magukat.
ez igaz de nekem az egész elv se tetszik, hülye vagyok hozzá sztem, kerülöm a progit ahol csak lehet

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DanielT
Nem is azt mondtam, bár félreérthetõ valóban a múlt idõ miatt.

Átfogalmazva:

"Az iTunes miatt pedig nem kirúgni, hanem kivégezni kellENE embereket, mindenkit akinek köze volt hozzá."

Bercy
Mac-en jo am az iTunes, de amikor windowson hasznaltam...haaat, lassu, bugos, kifagy, befagy, lefagy, tolt, tolt, tolt majd error...
GregSB
Forstallnak semmi köze nem volt az iTuneshoz 😊

DanielT
Az iTunes miatt nem kirúgni, hanem kivégezni kellett volna embereket, mindenkit akinek köze volt hozzá.
LoDMaSt
Nekem egy ilyen van rajta, vékony, kicsit átlátszó, mûanyagos, mert a szilikont nem bírom. Van mindenféle színüben a tok amúgy.

@ Hellomarci

LoSA
Srácok, napok óta keresek valami jó kis tokot iPhone 5-ömhöz (fekete a telefon), de nem találok sajnos jókat. Ti milyet használtok?!
Szilikon, gumis vagy a kemény mûanyag a "jobb"?

GregSB
Applenél kicsit átalakult a management az elmúlt 1 hónapban. Kirakták Forstallt, és a meglévõ vezetõk szerepkörei is megváltoztak. Gondolom az átállás miatt van a csúszás.

rooney8
ha nincs mentve shsh-d, akkor sehogy sem állíthatsz vissza régebbi szoftvert. esetleg nyomj egy restore-t (de az ugyanúgy az ios6-ot fogja visszarakni), úgy kapsz egy friss rendszert, úgy valamivel gyorsabb lesz

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jim Morrison
Miért nem jött ki még az új iTunes? Hosszú idõ után rádugom a gépre az ipodom hogy amit megvettem és letöltöttem itunesban most feltegye. Erre mit csinál? Szétbassza az ikonelrendezést és megint van hat oldalnyi appom "kiterítve". Nem is értem a logikáját, miért csinál ilyet.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sziasztok!

Van egy 3GS-em és kicsit lassú már. Mit lehet tenni hogy gyorsabb legyen? Régen sokkal gyorsabb volt. Lehet hogy az IOS 6 már sok neki? Hogyan állíthatom vissza mondjuk IOS 4-re? Illetve akkor gyorsabb lesz?
Üdv:zoli
oneal1
Ezt most free😊

!Forza Ferrari!

zzeN
Tényleg nagyon egyszerû és hasznos program, de a fotós részénél csak 20 másolási lehetõség van. Torrenten nem nagyon láttam, 20 $-t meg nem ér...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

setuh
Ez nagyon popec 😄
Gondolom ezzel mar nem kell baszakodni a szinkronizalassal ha nem csak egy geprol teszek fel zeneket.

Bye bye itunes orokre!

setuh
Koszi,meglesem.

DanielT
Még jailbreak se kell hozzá.

Copytransmanager
setuh
A jailbrakelt iphone-on ki lehet kerulni az itunes hasznalatat?

Nem tudom mitol,de most nem akarja felismerni az itunes a telomat,az intezobe latom csak ott nem.Nem eleg,hogy rakenyszeritenek a hasznalatara,de meg csak nem is mukodik jol.E miatt hajlando lennek a jailbraikre.

Tikal
<#idiota><#gun>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Yoda001
hétfõn 11 órára (link)

http://9gag.com/gag/5135249

dragon11
hülyekérdés: mikorra saccoljátok a kövi iPhonet ?

dzsegameló
nah asszem ennyit vagy talán 0,79 € adtam érte.
LoSA: itt a remek alkalom!

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Jim Morrison
ahogy elnézem most ingyenes.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Andr0
én majd letöltöm habár kb soha nem játszok telón, de elfér + ingyé van...

Armin & Ayu fan

DanielT
Én sokat próbálkoztam vele, de nem sikerült ráéreznem, hogy mi benne a jó. Halálra untam magam, a harcokban csak szívtam, másból se állt a játék, mint abból, hogy néztem az egyik bázisból kiszállás animációt, majd a másik bázisra dokkoló animációt.

Botond
Galaxy on fire 2 ma ingyenes (elsõ rész is), szedjétek, nagyon jó kis game!
LoSA
Biztosan klafa, de nem adok ki érte 10 dollárt... 😊
Andr0: Nekem holnapra kell ez a progi! 😊

Andr0
hamarosan jön az office 2013 iOS-re is... ezt pletykálják.

Armin & Ayu fan

Dzsega
Én ezt használom. Akciósan vettem, ennyit nekem nem érne meg.
Lehet benne szerkeszteni, keresni, megosztani, csatlakozik dropbox-hoz meg google docs-hoz is.
Ha valami kérdésed van ne fojtsd magadba.<#wink>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

LoSA
Srácok, melyik a legjobb .DOC és .PDF kezelõ progi? A lényeg, hogy tudjak keresni a dokumentumokban! 😉 Köszi!

MerlinW
Nyugodtan rádughatod, de az OS-t ne frissítsd. Minden mást frissíthetsz.

[merlinw.org]

DanielT
Ennél csak jobb lehet. Hatalmas csalódás, kaptam egy kis kóstolót a Nokia fílingbõl. 😊

Autós navi direkt nincs benne, há' lol.
Andr0
na majd a gugli maps 😉

Armin & Ayu fan