iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
@ Hellomarci
Nekem nem volt soha még jailbreak a telefonomon,igy sem tudom visszatenni az 5.1.1-et ?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ennél kényelmesebben még nem használtam zenelejátszót.
ami javítást igényel, az a készülékek utólagos szinkronizálása.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Felhasználói szemszögbõl kicsit kényelmetlen, legalábbis a "rámásolok minden mp3-at az SD kártyára" megoldáshoz képest mindenféleképpen macerásabb, de azért nem vágok eret miatta, pláne amióta van iCloud és majdnem minden megoldható a neten keresztül.
Zenéket nem probléma managelni rajta, beikszeled a "manually manage" gombot és utána mindent lehet le / fel ráncigálni az eszközökre tök egyszerûen. Persze ennek az az alapfeltétele, hogy 1 géppel kell rajta kezelni mindent, havernál vagy más gépen nem tudsz rádobni zenéket sehogyse. Erre az a megoldás hogy én külsõ HDD-n tartom a zenekollekciómat, és a gépemen lévõ iTunesnak az van megadva a libraryjába. Szóval azt meg tudom tenni, hogy bárhol felmásolok rá új tartalmakat és aztán otthon a gépen keresztül felteszem a telefonra. A lényeg itt hogy mindig 1 géppel rakjunk cuccokat az iPhonera, és akkor gond nem lehet.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Átfogalmazva:
"Az iTunes miatt pedig nem kirúgni, hanem kivégezni kellENE embereket, mindenkit akinek köze volt hozzá."
Szilikon, gumis vagy a kemény mûanyag a "jobb"?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Van egy 3GS-em és kicsit lassú már. Mit lehet tenni hogy gyorsabb legyen? Régen sokkal gyorsabb volt. Lehet hogy az IOS 6 már sok neki? Hogyan állíthatom vissza mondjuk IOS 4-re? Illetve akkor gyorsabb lesz?
Üdv:zoli
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Gondolom ezzel mar nem kell baszakodni a szinkronizalassal ha nem csak egy geprol teszek fel zeneket.
Bye bye itunes orokre!
Nem tudom mitol,de most nem akarja felismerni az itunes a telomat,az intezobe latom csak ott nem.Nem eleg,hogy rakenyszeritenek a hasznalatara,de meg csak nem is mukodik jol.E miatt hajlando lennek a jailbraikre.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://9gag.com/gag/5135249
LoSA: itt a remek alkalom!
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Lehet benne szerkeszteni, keresni, megosztani, csatlakozik dropbox-hoz meg google docs-hoz is.
Ha valami kérdésed van ne fojtsd magadba.<#wink>#wink>
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Autós navi direkt nincs benne, há' lol.