iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
Valszeg simán áfafacsalt, de gyári garancia így is érvényes lesz rá. Érdemes azért helyben megvenni és kibontani, minden rendben van e.

Akkor rosszul fogalmaztam... szóval az emészthető áru darabok mind ilyen számomra ismeretlen, nem túl szimpatikus (pl amit linkeltem) helyről vannak, igazából azzal nem vagyok képben, hogy ezek üzletek, illetve az ilyen EU-s modellek milyen veszélyeket rejtegetnek. Azért ennyivel olcsóbbak mert szimplán áfa csalt cuccok, vagy valami egyéb sumákolás van a háttérben?

MM, iPon, AQUA és társai helyről akkor venném, ha ezek az olcsójanik nem ajánlottak.

www.smart-bus.hu

Hogyhogy nem találni már?
Még 5S is van szinte mindenhol.
64GB, 32GB
Vannak "nevesebb" boltok is, ahol nem valami nem európai verziót kapsz, de persze ott olyan az ára is.
Üdv Urak,

A lízingelt lányomnak szeretnék venni a születésnapjára egy i6 32/64GB-s telefont, de elég tanácstalan vagyok, mivel újat már nem nagyon találni... pontosabban vannak, de ezektől a boltoktól nagyon fázom! LINK Merjek innen vásárolni? Vagy van valakinek jobb ötlete?

www.smart-bus.hu

LaszloLedzenyi
Nekem 1 hete van, szép gyors, stabil, ahogy érzem kicsit többet bír az aksi mint a 6-ban de eddig bevált. A home gomb fura hogy zizeg és nem lehet megnyomni 😊

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Mit találtam <#idiota>

★★★★★

GregSB
Legutóbbi hír az az hogy jobban fogy mint a 6s tavaly ilyenkor

GregSB
"kiváncsi vagyok h van e rajta msn mert ha nincs akkor nem veszek"

Jim Morrison
Btw van valami hir hogy teljesit iphone7?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt
"van 1 olyan érzésem h ez a készülék nem fog vmi nagy summát hozni az applenek"

GregSB
"friss pletyka:

-2 akkumlátor lesz benne, egy a telefonnak, egy az mp3 lejátszó résznek. Így ha lemeríted az egyiket zenehallgatással még tudsz telefonálni."

<#banplz>

GregSB
Hát. Tényleg karcos és maszatos lesz, bár utóbbi nem olyan nagy probléma, le lehet törölni 😄

Mikro karcok viszont bármennyire vigyáz rá az ember lesznek, kell valami fólia.

Egyebet nem tudok elmondani 😊
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.11.29. 21:27:14

Jim Morrison
😄
Na greg, pár év használat után mi a véleményed?^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

szucsy89
Most visszalapoztam az elejére, a 26. Kommentet idézem tőled az iPhone elso generaciojarol : "Elég kemény! Nekem azért vannak fenttartásaim ezzel az óriási érintőképernyővel.. egy idő után akaratlanul is maszatos, és karcos lesz, főleg ha valaki zsebben hordja a telefonját mint én..."

<#idiota><#hehe>
Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2016.11.29. 20:16:45
GregSB
Hinnye, ma 10 éves a topic :o

Amit vettem zenét az iTunes Store-ban és a telefonon van azt be lehet valahogy állítani csengőhangnak? <#circling>

★★★★★

sajtburger
Sziasztok! Szomorúan vettem észre, hogy az első almás kis telefonomban az aku felfújódott mint a lufi.Pedig úgy raktam ahogy azt javasolják az aku használathoz, de hát 7 évet bírt így is... volt már valakinek hasonló 3gs készülékkel? Ilyenkor mekkora eséllyek kúrja szét az alaplapot? már rendeltem hozzá aksit, szerettem nagyon ezt a kis telefont, kár lenne érte nagyon.

zoliii
Iphone 3G-t, hogy kell DFU módba tenni? 3ms Power gomb, 10ms Power + Home gomb, 15ms Home? Nekem DFU hibát ír ki 😞

MerlinW
dzsegameló
Már nem tudom ki és mikor, de volt valami a kontaktokkal, hogy egyszerűbben is lehessen telefonálni, mert valakit nagyon sokszor hív. Találtam egy favorites vidget nevű appot amivel a nc-be lehet rakni a kontaktokat és zárolt képernyőről is lehet indítani a hívást (persze a kódot meg kell adni). Sztem ennél gyorsabb, egyszerűbb, szebb megoldás, most nincs.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

MerlinW
Ez nekem kimaradt iPhone 7 is felrobbant😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.08. 20:58:53

[merlinw.org]

zoliii
A redsn0w nem telepít a telóra 😞 Most vagy rosszul nyomom a gombokat, vagy nem tom mi baja van.

MerlinW
Így csinálod? JB szerintem nem fog menni, ha már rajta van 3.1.3 baseband. bár fene tudja, 6 éve nem foglalkoztam a témával.

[merlinw.org]

zoliii
A redsn0w miért nem látja az Iphone 3G-met? Windows 10-em van. Csak vész hívást ír ki a mobil. Az Itunes Recovery látja, de nem frissíti. Elkezdi a telót újra bootolni, de nem kezd el a frissítés rá települni a telóra.

Szia!

Kétszer találkoztam ilyennel, reset lett a vége 😞

&#63743;

Sziasztok!

Iphone7 ios10 valaki tapasztal hasonlót?:

egyszer csak rájön a telefonra és egyik gomb sem működik. pl ha a messengerben vagyok és le akarom zárni a telót nem tudom, a messengeren belül tudok navigálni az érintő kijelző megy de a lock button meg a home button semmit nem csinál... 5perc után meg visszaáll minden és működik.
Tippek? köszi

zoliii
Redsnow DFU Mode Failed-et ír ki? Iphone 3g-t próbálnám Jailbreakelni, mert most csak vész hívást ír ki 😞

dzsegameló
Semmi... A tűzfalat kikapcsoltam, a többi stimmelt. Nekem az a fura, hogy alapból dfu módban indul el a telefon. Nincs más csak az. Elképzelni sem tudom, hogy hogyan sikerült ilyen szinten kicsinálni...

zoliii
Raktam bele sim kártyát, de nem fogadja el 😞 Jailbreakelni kéne még. redsn0w_win_0.9.14b1 probalkozok most, csak nem kezd a telóra telepíteni 😞 Dfu módban próbálkozok. 4.2.1 ipsw próbálom rátenni.

passatgt
azt írja rakj be egy sim kártyát, az megvolt?

Tikal
3G ??? <#banplz>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zoliii
Sikerült az iREB-r7 progival bekapcsolnom az Iphone 3G-t 😄 Recovery Mode Loop Fixer -> Set Auto-Boot gombra kattintva 😄

Most itt tartok! Most a redsn0w_win_0.9.14b1 próbálkozok, csak nem akar összejönni 😞 Windows 10-em van. 5let?
Utoljára szerkesztette: zoliii, 2016.11.05. 12:01:47

passatgt
Pár tipp:
-legfrissebb itunes legyen fent
-sim kártya nélkül próbáld
-tűzfalat/vírusírtót kapcsold ki a gépen
-nézd meg, hogy pontos dátum/idő van e a gépen
-próbáld meg DFU módban restore-t: dugd rá a gépre, indítsd el itunes-t, kapcsold ki a telefont, bekapcsoló/home gomb nyomvatart 10 másodpercig, utána a a bekapcsoló gombot engedd el, de home gombot tartsd nyomva amíg itunes felismeri, visszaállítás opciót válaszd

dzsegameló
Sziasztok!
Bajság van. Nem is merem az előzményeket, tényeget, jelen helyzetet tudok.
Adott egy i5C, ami nem kapcsol be.
support.apple.com/iphone/resto... felirat alatta az itunes logo és, hogy kössem gépre.
Frissítés közben (kb 80%-nál) kiírja, hogy ismeretlen hiba lépett fel (-1).
Valakinek van valami ötlete? 3 gépen lett próbálva 2 kábellel kb 6 usb porton...

szucsy89
user error 😄
MerlinW
Ha ütve vágva nem is, ez tisztán láthatóan egy elejtés eredménye😊

[merlinw.org]

GregSB
Azt mondjuk garantálom neked, hogy ez a telefon űtve vágva volt, és nem vigyáztak rá...

LoDMaSt
Szerencsére én is csak találtam a képet, nem saját, de ez a fekete színezés nem nagyon akar összejönni az Applenak.

@ Hellomarci

Jim Morrison
azt hittem csak pár apró pötty lesz rajta O.o

LoDMaSt
GregSB
Kivéve Jat Black 7-es. Az állítólag nagyon jól "tapad" a kézben.

LoDMaSt
Pedig tényleg. i6 után visszasírom az 5/5s-t (3gsről nem beszélve), nem nagyon lehet tok nélkül hordani, annyira csúszós.

@ Hellomarci

Ne paráztass már... 😊)

www.smart-bus.hu

MerlinW
i6-tól felfele szó szerint fog kicsúszni 😊

[merlinw.org]

Nem szó szerint csúszik ki... 😊 Bár utálom a tokokat, de erősen gondolkozom rajta, hogy ezúttal kelleni fog valami! 😊

www.smart-bus.hu

MerlinW
Ha az 5S kicsúszik a kezedből, akkor a 6 és 7-es sorozatot konkrétan vazelines szappan szintjén fogod dobálni😊 Hacsak nem öltözteted be valamilyen tokba😊

[merlinw.org]

Dzsega
Köszi!
Az autumn és a first strike tetszik így elsőre, de ma döntésképtelen vagyok...
Köszi még 1x!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

rastaman
nekem meg pont, hogy fura az SE gombja ha épp azt használom. + a 'haptics' is zseniális lett az i7-ben (sorry, nem tudom mi magyarul)

Jim Morrison
Szerintem tapizd meg a hetest. En megtettem a heten, es a home "gomb" az nekem nagyon idegen, nem jott be, es ugye azt sokat hasznalja az ember. Aprosag, de ha nincs vele bajod akkor persze semmi gond.

Köszi mindenkinek, még emésztek akkor... igazából elégedett vagyok az 5S-l, csak nem vagyunk jó haverok, mindig van vele valami. A 4-s évekig megvolt úgy, hogy nem ejtettem le, ez állandóan kiesik a kezemből, már kétszer lett pókhálós! Megvolt a kijelző csere, de elengedte a ragasztás... visszavittem, ment a hajhúzás, megcsinálták, most az egyik sarka megint elengedte... Mindent megtesz azért, hogy elbúcsúzzunk egymástól! 😊

Megfelelne egy 16Gb-s 6S is, csak az már nincs a T-nél, a 32Gb-s meg "csak" 40000 forinttal olcsóbb mint a 7-s... dillemázok még egy kicsit...

www.smart-bus.hu