45063
10255461851509447102.jpg
  • bakkerman
    Vegulis addig babraltam a telot,hogy kiderult a kijelzovedo üveg a jobbfelso sarkanal engedte el picit magat a kijelzotol,nem maga a kijelzo a telefontol :) Levettem a kijelzovedot es nem tapasztaltam mar azokat a dolgokat :D
  • robotnyk
    nemrég mintha valaki panaszkodott volna rá, próbálta gariztatni, de elhajtották vele
  • csokalaci
    Én nem tapasztalok semmi ilyesmit :/
  • bakkerman
    Akinek SE-je van,nem érzi úgy,hogy a kijelző jobbfelső sarka mintha nem illeszkedne annyira mereven mint a többi sarka a telefonnak? Amikor megnyomom egy ponton puhábbnak tünik és mintha mozogna 2-3 milimétert. Tok nélkül vizszintesre lerakva nem látszik,hogy elengedte volna a ragasztás ott,de tény hogy picit belehet nyomni,csak a jobbfelső sarkot...Kereken 1 éves a telefon,most járt le a garancia
  • Rage47
    hátsó touch id nálam is deal breaker
  • Tikal #44135
    ja, passzolnám én is...
  • MerlinW
    Hát... ha hátul lesz, akkor tuti 7S-t veszek. Talán megoldják a jövőre hogy elől legyen.
  • GregSB
    Persze azóta jött egy másik pletyka, ami cáfolni próbálja az előzőt, és szerinte a kijelzőbe lesz integrálva a touchID. Szerintem a következő fél évben nem érdemes figyelni ezekre a pletykákra, hacsak mondjuk nem Gurman írja meg, mert minden szart le fognak írni.
  • GregSB
    Nem ez a pletyka. Megoldani meg tudják, van szabadalmuk is rá.
    A pletyka szerint nem tudják kellő mennyiségben gyártani őszig, ezért lehetséges hogy a "B" terv az hogy hatra rakják a TouchID-t.
  • Kongy
    Káva nélküli kijelzőnél nehéz megoldani az előlapon. A Samsung próbálkozott anno olyasmivel, hogy megérinted a képernyőt, aztán a gombot is, haverom Note 5-jén ilyen megoldás van... hát hogy is fogalmazzak, nem a legjobb.
  • szucsy89
    a plyekák szerint nem tudják megoldani a kijelzőbe építve, a Samsung sem tudta, ezért lehet majd a hátlapon itt is.
  • oneal1
    ez de szar :D

soha nem tennék hátra a touch id-t.

Nem valami olyan megodlásról volt szó hogy a kijelzőbe lesz beépítve?
  • Rage47
    tuti nem rakják a hátuljára a touch id-t
  • csokalaci
    Purported iPhone 8 schematics show ‘bezel-less’ front, rear Touch ID, same thinness as iPhone 7
  • zoliii
    iPhone 3G-nel a DFU mód, hogy jön be?
    Redsn0w 0.9.14b1, mikor ezzel probalnam vissza frissíteni, nem akarja a telót megtalálni :( Viszont a Redsn0w régebbi verzióval (0.9.4) a régebbi Ios verziók rámennek (3.0.1). De hiába teszem rá, ha Baseband verziója 06.15 marad :( Az iTunes is látja a telót. Windows 10-em van. Csak ha mobilt frissitem, akkor csak úgy működik ha a nod32-ot, tűzfalat kikapcsolom.
  • Looooser
    Sziasztok!
    Kicsit off téma, Olyan kérdésem van, hogy Windows operációs rendszerre keresek olyan emulátort, ami képes beolvasni, korábbi ios mentést. A helyzet, hogy miért kell : ismerősnek 3gs készüléke, ami sosem volt frissítve, le akarta menteni a telefon tartalmát, amit az iTunes meg is csinált, de azonnal fel is frissítette a telefont, amire már nem tudta vissza tölteni a mentést hely hiány miatt, ami fontos lenne hogy a telefonszámokat ki kéne nyerni (1000 plusz). Egy másik programmal már megprobaltuk korábban, de androidos készülékkel nem tudtuk beolvastatni pedig megfelelő formátumot használtunk. Ötlet? Megoldás? Hogy ne legyen szét offolva a topik akár privátban is írhattok. Köszönöm előre is a segítséget.
  • bardocz
    Kaptam egy 6-os készüléket, a rajta lévő ID-t megváltoztattam a sajátomra, majd csináltam egy angolt is. Megmaradt minden rendesen. Viszont vettem zenét, két szám kivételével mindent le tudtam tölteni, arra a kettő azt írja, hogy a készülék más ID-val volt párosítva, és ezért kell 90 napot várni. Ez így normális? Vásárolni engedett, többit leszedte. Pénzt se vont még semmilyen számláról.
  • karajjj
    Az tuti, hogy a googlet viszont nem használja, mert itt kérdezget, pedig minden lépés le van írva millió weboldalon, hogy hogyan is lehet downgradelni.
  • Tikal #44122
    Te tényleg használsz egy iPhone3G-t???
  • zoliii
    Most az Iphone 3G-re rátettem, az IOS 3.0.1-et (7A400)-at. Csak az a baj, hogy a Modem Firmware 06.15.00 (Baseband)
    Nem tudom visszatenni a Redsn0w-al a 05.14.3-at :( Jailbreak miatt kéne.
  • dzsegameló
    Szia! A gyors válasz: sehogy.
    A hosszab, az az, hogy az ipad bb-je valahogyan rávarázsolható volt anno a 3g 3gs-re, de az nem volt túl jó megoldás.
    szifon.com-on van róla jópár cikk, mazsolázz! De rázós a cucc!
  • dzsegameló
    Hali!
    Adott egy icloud fiók benne sok-sok telefonszámmal és adott egy exchange fiók szintén sok-sok telefonszámmal. A kettő között nincs átfedés (magán, vállalati), de lehet hamarosan át kell majd mentenem a privátba a céges egy részét. Mikor kikapcsolom a kontaktok szinkronizálását, akkor megkérdi, hogy a telefonról is törölje-e. Ha itt a nemet választom akkor marad gondolom a telefonon, ami aztán (remélhetőleg) megy a felhőbe. A kérdés, hogy az icloud fiókomba bekerül-e, vagy csak a készüléken marad? Kb 200-200 telszámról van szó, most még nem keverném össze, egy puszta teszt céllal. Ha valakinek van rá ötlete, tapasztalata, ne tartsa magában.
  • zoliii
    Sikerült az Iphone 3G-mre rátennem az IOS 4.1(hun) 8B117 verziót. A Baseband 06.15.00 :( Hogyan tudom régebbire visszafrissíteni, hogy Jailbreakelni tudjam?
  • bardocz
    Értem, köszi, valószínű elérhető ott is.
  • GregSB
    Nem kéne eltűnnie. Ha bármi credited van az accounton (mondjuk gift carddal feltöltve), akkor az elveszik, de ha az angol storeban is elérhető az alkalmazás amit megvették akkor meg kell maradnia.
  • bardocz
    Angliába költöztem, és az app store régiót meg kéne változtatnom. Jól értem, hogy ha átváltam az eddig megvásárolt dolgok eltűnnek majd? 4 játékról lenne szó.
  • Rage47
    sosem volt benne
  • oneal1
    10.3 ból időközben hol fogyott el a "dark" mod? :S nagyon vártam pedig!
  • Jim Morrison
  • Micsu
    Iphone 7en miert nem kerulnek a torolt kepek a nemreg torolt mappaba , egybol kitorlodnek, h tudom atallitani?

Elore is koszi
  • MerlinW
    93MB, ha jól rémlik, talán van valahol még image-em. Az első 2008 elején vásárolt iPhone-om a mai napig működik, ébresztő óraként funkcionál:)
  • GregSB
    Ha nincs a megvásárolt listában, akkor sanszos hogy már nincs az AppStoreban.
  • GregSB

Mai napi fun fact: az iPhone OS 1.0 kb 100Mb-ot foglalt :)

https://www.reddit.com/r/iphone/comments/5zjtt0/just_managed_to_downgrade_my_iphone_2g_to_os_10/?ref=share&ref_source=link

• bardocz
    5S-en csináltam biztonsági mentést, 6-os telefonon az iCloudos mentésből backupoltam. Minden tökéletes, kivéve a képek. Azt hogyan tudnám áttenni? iCloud drive app nem segít, telefonon böngészőben nézve se vagyok előrébb sajnos.
  • passatgt
    5,2 inch-es képernyőt pletykálnak ami a funckiósávokkal együtt 5,8 col lesz. Kipróbáltam és ez pont belefér egy kis csalással az iPhone 6-ba. A plusz kijelzők alul/felül nem lesznek olyan szélesek, mint a fő képernyő, csak máshogy nem lehet majd számolni az átlót, úgyhogy rá lehet mondani az 5,8 colt. És ez pont passzol a lent posztolt tervemhez :)

• passatgt
    csak a Te kedvedért :)

• Tikal #44104
    he?

szerintem jó lett nagyon... és ő csinálta :)
  • dzsegameló
    Imádom az ilyen képeket, megrajzolja és egy fekete háttérre rak egy fekete telefont amin fekete kép van... pf...
  • kutyakiki81
    Sziasztok!

Valamikor 2011-ben játszottam egy nagyon jó játékkal az iPhone 4-en. Azóta egy iPhone 6-om van, de a megvásárolt app-ok listájában nem találom azokat az app-okat, amiket a 4-en vettem meg, pedig az Apple ID ugyanaz. Hogyan tudnám kideríteni miket vásároltam abban az időben?
  • Tikal #44101
    haha, egyik sem.