iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MM, iPon, AQUA és társai helyről akkor venném, ha ezek az olcsójanik nem ajánlottak.
www.smart-bus.hu
A lízingelt lányomnak szeretnék venni a születésnapjára egy i6 32/64GB-s telefont, de elég tanácstalan vagyok, mivel újat már nem nagyon találni... pontosabban vannak, de ezektől a boltoktól nagyon fázom! LINK Merjek innen vásárolni? Vagy van valakinek jobb ötlete?
www.smart-bus.hu
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
★★★★★
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
-2 akkumlátor lesz benne, egy a telefonnak, egy az mp3 lejátszó résznek. Így ha lemeríted az egyiket zenehallgatással még tudsz telefonálni."
<#banplz>#banplz>
Mikro karcok viszont bármennyire vigyáz rá az ember lesznek, kell valami fólia.
Egyebet nem tudok elmondani 😊
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.11.29. 21:27:14
Na greg, pár év használat után mi a véleményed?^^
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2016.11.29. 20:16:45
★★★★★
[merlinw.org]
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Kétszer találkoztam ilyennel, reset lett a vége 😞

Iphone7 ios10 valaki tapasztal hasonlót?:
egyszer csak rájön a telefonra és egyik gomb sem működik. pl ha a messengerben vagyok és le akarom zárni a telót nem tudom, a messengeren belül tudok navigálni az érintő kijelző megy de a lock button meg a home button semmit nem csinál... 5perc után meg visszaáll minden és működik.
Tippek? köszi
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Most itt tartok! Most a redsn0w_win_0.9.14b1 próbálkozok, csak nem akar összejönni 😞 Windows 10-em van. 5let?
Utoljára szerkesztette: zoliii, 2016.11.05. 12:01:47
-legfrissebb itunes legyen fent
-sim kártya nélkül próbáld
-tűzfalat/vírusírtót kapcsold ki a gépen
-nézd meg, hogy pontos dátum/idő van e a gépen
-próbáld meg DFU módban restore-t: dugd rá a gépre, indítsd el itunes-t, kapcsold ki a telefont, bekapcsoló/home gomb nyomvatart 10 másodpercig, utána a a bekapcsoló gombot engedd el, de home gombot tartsd nyomva amíg itunes felismeri, visszaállítás opciót válaszd
Bajság van. Nem is merem az előzményeket, tényeget, jelen helyzetet tudok.
Adott egy i5C, ami nem kapcsol be.
support.apple.com/iphone/resto... felirat alatta az itunes logo és, hogy kössem gépre.
Frissítés közben (kb 80%-nál) kiírja, hogy ismeretlen hiba lépett fel (-1).
Valakinek van valami ötlete? 3 gépen lett próbálva 2 kábellel kb 6 usb porton...
@ Hellomarci
https://mobilarena.hu/tema/re_d1rect_nagy_hulyetkapokazaproktol_topik/hsz_24506-24506.html
@ Hellomarci
@ Hellomarci
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
[merlinw.org]
Az autumn és a first strike tetszik így elsőre, de ma döntésképtelen vagyok...
Köszi még 1x!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Megfelelne egy 16Gb-s 6S is, csak az már nincs a T-nél, a 32Gb-s meg "csak" 40000 forinttal olcsóbb mint a 7-s... dillemázok még egy kicsit...
www.smart-bus.hu