iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
macrõl próbálok felhívni facetime-al egy mobilnetre csatlakozó iphonet, de nem csinál semmit, az normális? Nem úgy volt, hogy megy már mobilnettel is?

Andr0
ez csak egy sneak peek. Dec 26tól fut.

Armin & Ayu fan

Jim Morrison
jajj már megy? 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ProGabe
Mmmm, pont amire vágytam 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sziasztok,

Szeretnék segítséget kérni, tavaly nyárról van egy backupom egy régi iPhone-ról, de csak a fileok, mivel közben többször újra lett rakva a rendszer. Idõközben lett egy új iPhoneom, de a "tisztán" indult, mivel az új rendszerrõl nem tudtam a régi iTunes backupot visszaállítani (mivel az új iTunes nem látta)

Van rá mód hogy a két külön backup SMS-eit egyesítsem, hogy látszódjanak a telefonon a régi és az új SMS-ek is? A telefon nincs JB-elve.

Segítségeteket elõre is köszönöm!

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

GregSB
Hehe, ez igaz:

"Situation: Apple cannot get Google to update its maps app on iOS. It was ok, but Google refused to update it to include turn-by-turn directions or voice guidance even though Android had these features forever. Apple says, “Enough” and boots Gmaps from iOS and replaces it with an admittedly half-baked replacement. The world groans. Apple has egg on its face. Google steps up it’s game and rolls out a new, free new maps app in iOS today that is totally amazing, I’m sure to stick it in Apple’s face… Ooops

Bottom line: Apple took one for the team (ate some shit) and fooled Google into doing exactly what Apple has been asking for years. Users win."

Ergo a Mail app tovabbra is jobb lenne, mivel 3 kulonbozo fiokom van.

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Eleinte csak iPhone és Gmaillel fog menni. Folyamatosan bõvítik majd a szolgáltatásokat és készülékek listáját. Második körben iPadre lesz elérhetõ.

clio1616v
a navigáció mozgása sehol nincs iMapshez képest, ráadásul az újratervezés is förtelmes, nem beszélve a csaj hangjához, annyit mond, hogy jobbra balra 😄

az imaps nekem használhatóbb

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

stockhouse
A vicc, hogy fel van ra keszitve, ugyanis jbvel megoldhato a dolog, csak az apple fele korlatozasfilozofia nem engedi.

PSN ID: jay-jupiter

Tikal
most már csak oda kéne eljuttnia az iOSnek hogy enged default programokat választani, böngédzõ, mail stb....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

OSX-re sem artana.

Amugy miert csak a GMail van megemlitve a jobb felsoben?

GregSB
Na ez zsír lesz:

http://www.mailboxapp.com/

ProGabe
shiiiiiiiiiit

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Botond
Aralon és Bard's Tale is ingyenes ma. Jó féle rpg mindkettõ, szedjétek!
Az.

GregSB
Akkor fogyasztasz kevesebbet, ha TUDOD hogy a gyors úton lehet haladni, és arra mész, nem fékezgetsz a kertvárosban a fekvõrendõrök meg a jobbkezesek elõtt.

DanielT
Haha. Itt én a józan ész vagyok.
Mondjuk a topik bolondja cimert egyutt is eselytelenek lennenk ellened😄

Tikal
akkor le sem jönnek a hegyrõõõl? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Ha annak készülne, rádlicitálna egy nagyobb marhasággal. 😄
Politikus vagy vagy annak keszulsz?

Tikal
Pesten így elég sok utvonalat ki kellett radíroznia a térképrõl...tulajdonképpen az egész belvárost...

Megsem kestem el sehonnan. Amugy nem tudom, hogy mi fogyaszt tobbet: 30-cal atmenni kertvarosi szakaszon vagy iparteruleten. Esetleg fek-lampa-gaz-fek-lampa-gaz.

Nem kell megmondani, mert tudom. Osszebeszeles nelkul az osszes budai baratom a hegyi utakat hasznalja, nem azt amit a hangyak. Igaz, ok elobb is szeretnek odaerni mindenhova, mint a GPS-fanboyok😊

Tikal
de jo is mikor az utca neveket vizslatva kell vezetni, imádom, pláne hogy mindenhol ki vannak rakva, jól láthatóan, a házszámokról nem is beszélve 😊

"Talan az volt az elso (koszonheto az oktato apukanak), hogy megtanuljam, hogy soha, de soha ne menjek olyan utra, ahol dugo alakulhat ki.
"

kiszálltam 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

GregSB
Ja persze, soha ne menj olyan útra ahol dugó alakulhat ki. Ezzel el is van intázve minden, és inkább mész a kertvárosi szakaszon, lefékezel minden jobbkezes utcánál, és mindig +fél órával + 3 lityó benzinnel többet fogyasztasz, mint hogy a gyorsabb úton menj amin akkor esetleg épp nincs dugó.

Zseniális megoldás ez 😄

Egy Nokia 6100-at hasznalok most. Legjobb navigacios eszkoz: arra megyek, amerre a teteje mutat 😄

DanielT
Zseni vagy.
Talan az volt az elso (koszonheto az oktato apukanak), hogy megtanuljam, hogy soha, de soha ne menjek olyan utra, ahol dugo alakulhat ki.
Szabaly 2: indulj el idoben, hogy odaerj idoben. Egyidos a kozlekedessel es mukodik😊

Van egy kedves baratom. A srac nagyon jol eltajekozodik vizen, erdoben, nadasban. Budapestre csak GPS-szel hajlando felmenni.
Egyszer nem mukodott neki. Halalfelelmet lattam a videki srac arcan. Azt se tudta most merre. Lehuzodott es csak nezett maga ele. A rohadt telefonja meg cserben hagyta. Akkor a vilagnak majdnem vege lett.
Aztan szoltam neki, hogy vannak eleg nagy zold tablak az ut felett feher betukkel. 95%-ban pedig az utca neve az elso es utolso hazakon olvashato. Probalja meg hasznalni...

teljesen más világ van mint régen ezért is felesleges ilyen "20 éve mi volt" közhellyel elõállni
max olyantól fogadom ezt el aki eldobja a mobilját majd egy tanyán önellátó módon eléldegél, mástól csak álszentség

GregSB
Amikor saját kútfõbõl tájékozódtál akkor azt is be tudtad kalkulálni, hogy hol van dugó, útfelújítás, rendõr? Ja ha épp szerencséd volt akkor a Danubius bemondta hogy merre nem érdemes menni, 1 órában 1x.

Navira nekem is csak addig kéne hagyatkoznom autóval amíg ki nem ismerem a környéket / útvonalakat, utána már fejbõl is elnavigálok. Pesten pl már egyáltalán nem kéne használnom navit.

DE

Itt jön képbe amit fent írtam. Hiába tudom hogy merre lenne gyors menni, ha ott 20 perccel elõtte lerobbant egy kamion és 2 órát ott állnék a dugóban. Ezt két bikicsunáj között lehet bemondják valamelyik rádió, de sokszor inkább az órás híreknél, szóval nagy eséllyel nem fogsz róla tájékozódni.

Google Maps, Waze is képes arra hogy real-time forgalom infó alapján kalkulálja neked az optimális útvonalat, és áttervezze az útvonaladat ha bejön egy riasztás balesetrõl, dugóról.

A másik eset, amikor tömegközlekedek egy számomra ismeretlen helyen / kerületben, és idõre kell mennem valahova. Old fashion way hogy a BKV / helyi szolgáltató holnapján kinézem egyesével merre lenne érdemes lenni. Szerencsésebb esetben van útvonaltervezõjük (BKV-jét inkább hagyjuk, akkor szart még nem látott a világ), de optimális esetben ott szüttyögsz a gép elõtt 15-20 percet mire összerakod hogy akkor hogy is menél, és mikor kell elindulnod.

Ehelyett Gúgli mapsben megadom hogy hova akarok menni, mikor akarok odaérni, és õ pontosan levezeti nekem melyik buszra / villamosra kell szállnom, és hogy mikor kell elindulnom hogy az adott idõpontra odaérjek. Kb fél perc alatt megvan ez az infó, ha nagyon óvatos vagy akkor 10-20 perccel korábban indulsz el az általa megadott idõponttól hogy ha valami lerobban útközben akkor is idõben odaérj.

Bármekkora májer tájékozódó vagy, ezeket a dolgokat saját kútfõbõl nem tudnád optimálisabban, jobban megoldani mint ezek a rendszerek. Ha te nem akarod ezeket használni szíved joga, de kicsit LOL hogy lenézed azokat akik értelmét látják ezeknek.

köszönjük majd értesítjük

Nagyon oreg vagyok 😞

Emlekszem, hogy amikor mi voltunk fiatalok, akkor mindig azon hulyeskedtunk, hogy a nok mennyire nem tudnak tajekozodni. Keptelenek terkepet olvasni es jeleket ertelmezni.
Nekem soha nem kellett GPS, sem autoban, sem telefonban, se semmikor. A mai napig nem hasznalok terkepet, pedig Europa legnagyobb varosaban elek. Megnezem itthon es elmegyek oda, ahova kell. Autoval, gyalog, tomegkozlekedessel. Ugyanezt tettem evekig Budapesten, honapokig Becsben.

Hihetetlen, hogy mennyire hagyjatok, hogy a technika felulkerekedjen rajtatok.
Elhulve olvasom, hogy mar az is problema, hogy pontosan kell megadni egy utcanevet, mert a szoftver nem akarja kitalalni, hogy te a legkozlebbit keresed. Ha nem azt keresned, akkor azert lenne idiota? Mert nem olvasott gondolatot es 4 karakterbol nem toltotte ki a cimmezot?

Es nalunk meg voltak olyan programok, hogy kiment az egesz raj*, aztan csapatonkent tajekozodasi verseny. Kaptal egy tavcsovet, iranytut es egy olyan terkepet, amin annyi reszlet nem volt, mint egy Foldhivatali kivonaton. Aztan megcsinaltuk a feladatot.

Nagyon vicces lenne, ha tenyleg nyomnanak egy reset-et ezen a bolygon es a lakossag 95%-a kihalna (vagy mit josoltak a majak...). A sok elektromos jatek nelkul paran visszaesnenek egy hateves gyamoltalan gyerek szintjere.

Remelem a kalkulatorral elegedettek vagytok, mert azt meg sem merem kerdezni, hogy negyszamjegyu szamok osszeszorzasa milyen gyorsan megy fejben...

(*kisdoboskent es uttorokent, nem a honvedsegnel)

DanielT
Nincs.
Kaszi46
csak 1 címet lehet megadni uticélnak? nincs több célt érintõ útvonaltervezés?

*Posse*T.W.D*

DanielT
Nagyon várom ám a válaszod! 😉
DanielT
Ja, félreértések elkerülése végett: Az Apple térkép nem találja meg beírásra a Könyves Kálmánt, csak ha karakterre pontosan beírom, hogy "igen, te idióta barom, ha budapesten vagyok, akkor elsõsorban ott szeretném keresni, nem tápiószecsõn."

A Google-nek csak félig hibásan beírtam a cég nevet és már vitt is oda, leszámítva a megfordulásos bakit.
GregSB
Remélem ez egy bug amit javítanak 6.1-ben.

GregSB
Ugyan ezt csinálja nekem is mostanában, heti 1x-2x elõfordul. Próbáltam mindent, de eddig csak az segített, ha újraindítottam az iPhonet. Az eddig minden esetben megoldotta a problémát.

stockhouse
A navi nalam is bugos, de beta lonak ne nezd a fogat 😊

passatgt
iphone 4s-en bekapcsolom megosztási pontot, ipad2-n pedig wifin látja is egybõl, rányomok, hogy csatlakozzon, kéri a jelszót, beírom, utána pedig nem csinál semmi, csak forog a kis kerék de nem csatlakozik hozzá

ötlet?

Tikal
En ha autoval megyek akkor igo, az még egyszer sem baszott át😊

DanielT
Igen, azt leszámítva, hogy az elsõ utamon 3x jelzett megfordulást ahol nem lehet és így tervezte az útvonalat. Az Apple maps ugyanide jól tervez. Vicces. Fõleg az, hogy ha beírom ezt a címet, akkor 2 félét ajánl fel, amelyik közül egyik sincs Pest 100km-es körzetében, konkrétan egy Könyves Kálmán körút címre vidéket mond és a Pestit nem? Mekkora rakás szar már?!

Tikal
Ez mar rendesen navigal nem ugy mint a règi igaz??

stockhouse
ios5 alatt i4-el meg meg akad, a 3d nezet kicsit bugos, forgatasnal eltunnek az epuletek, de ki-be zoomolasnal visszatoltodnek, nincs hang alapu kereses es offline mod, de ezen felül nagyon jo lett, es ezeket is valoszinu fejleszti/javitja majd a google.

stockhouse
<#eljen>

Andr0
ezaz végre gugli maps... imádom... ment az Apple maps a "temetõbe..." 😄

És az offline mód is comming soon o.0 na ez epic.

Statisztikát kéne, hogy hányan töltik le 2 nap alatt...😄😄

Armin & Ayu fan