iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Állítás be a naptár és kontaktok szinkronizálását egy Google accounttal.

Egy kis segítség (part 2 és 4 releváns neked innen)

FYI az Exchange protokolt kinyírja a gúgli Január 1.-tõl. Akinek be van állítva annak továbbra is mûödni fog, de új készülékeknél nem lehet majd beállítani.

Bercy
Regisztrálsz egy google fiókot, majd a telefonon beállítod, hogy google sync-el szinkronizálja a naptárat, kontaktokat (microsoft exchange szervert kel belõnöd).

Ezután az tuti hogy a galaxy simán meg fogja enni a google accountot és benyeli róla az összes adatot.
Jim Morrison
vcf be nem tud kimenteni?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Andr0
iOS-hez nincs valami app, amivel egy Android kompatibilis file-ba teszi ezeket az infókat?

Armin & Ayu fan

precision
én nem szoktam naptárat használni de így laikusként azt mondanám, hogy google calendar

de majd az okosabbak megmondják

Bazinga!

TopGun
Sziasztok! tud valaki segiteni nekem? Hogy tudom megoldani, hogy az iPhone 3gs-en levo naptar bejegyzeseket es a nevjegyeket atmasoljam, vagy atmentsem egy Samsung Galaxy Note 2-re?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Köszi



clio1616v
kösz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Dzsega
kellet nekem megvennem tegnap a cleart... No de mind1, leszedem ezt is azt gyõzzön a jobbik! 😄
Köszi!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Checkmark ma ingyenes!

rooney8
csak nálam b@szik mûködni a wifi szinkronizálás? öt esetbõl jó ha kétszer megjelenik itunes-ban az iphone, de akkor is van, hogy elszáll hibaüzenettel az egész itunes.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Andr0
kár hogy a Spotify nincs Magyarországon... :S

Armin & Ayu fan

Tikal
Talán egy év múlva elérik a Spotify szintjét...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Deezer ingyenes csomagot indít a mai nap!

Reklámok lesznek beletûzve, de igyen lehet majd használni és el lehet érni a teljes katalógust 1 éven át. 1 év után havi 2 órát lehet majd hallgatni és be kell majd lépni valamelyik fizetõs csomagba.

Dzsega
Wifin próbálod vagy iTunes?
Ha wifi: Nagyobb programoknál játékoknál elõfordul, hogy megszakad én is jártam már így többször.
Ha iTunes: Van elég helyed? Esetleg a kábel szakadt, kontakt hibás.
De mind 2 esetben elõfordulnak alapból is hibák. Szal nem kell nagyon meglepõdni...

Dzsega
Ez nekem új...
Ez akkor van ha minden törölve lett róla és nincs aktiválási lehetõsége? (nincs sim)
(Apple honlapján azt írja, hogy minden kóser valódi i4.)

rooney8
mekkora foshulladék még mindig ez az itunes windowson

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Snexi
na akkor még egy kérdés:már a vice citynél is elõfordult de most a most wantednél produkálja,azt hogy nem sikerül feltelepítenie
ez mitõl lehet?

Snexi
köszönöm uram!

DanielT
Belépsz mondjuk a fos iTunes-ba és valahol a profilodnál megkeresed a deauthorize menüpontot és kilövöd a társított gépeket, majd azokat aktiválod csak, amiket valóban használsz.
Snexi
ha újrarakom a gépemet az appstore accomat hozzá kell rendelnem az "új" ituneshez,de ezt csak korlátozott számban tehetem meg.Van valami megoldás,hogy ezt kiküszöbölhessem?Nem lenne jó ha egy idõ után emiatt nem tudnám használni a megvásárolt alkalmazásaimat

Precopter promo kódot lehet nyerni:
Likeolni kell a facebook oldalukat
és sharelni ezt a képet.

Screenshotok:

Trailer
Gameplay
Bercy
Azert 24 GB mert az appokat is lementi az iTunes.
passatgt
ha nincs sok fényképed bõven elég, az appoknak csak a beállításait menti el, többit az appstore-ból tölti le

szóval akinek az 5gb kevés az nemtudom mit csinál😊

DanielT
Az az 5 Gb bõven elég a fényképek kivételével, mert az appokat nem tölti oda fel, csak a beállításaikat és az esetleges tartalmukat, magát a programot csak megjegyzi, hogy mi volt az és leszedi simán az Appstore szerverekrõl.
Adi
Oké. De ingyenes csak 5 gb a icloud-nál. A fölött meg fizetni kell. Te például elõfizettél rá?

"egyébként ha már aktiválták, akkor is simán nyomsz egy restore-et aztán beállítod icloud-al"
Igen 😄 rájöttem már a végén 😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

passatgt
oda menti a backupot, ezért is jó az icloud backup, mert akkor nem foglal felesleges helyet😊

egyébként ha már aktiválták, akkor is simán nyomsz egy restore-et aztán beállítod icloud-al

Adi
Na ja.. igazad van.. csak most nézzem, h ügye nekem a telefonomat már úgy adták a kezembe, h elõtte az eladó csaj kinyomogatta a dolgokat, h nem nem akarom szinkronizálni icloudal a telefont stb. stb..
Viszont lenne még egy kérdésem: 50gb szántam a windows-nak és mióta iphone-om van állandóan tele van szinte a meghajtó. Felfedeztem egy olyan rejtett mappát, h username(sajátom)/AppData/Roaming/Apple Computer ez a mappa cirka 24 gb-ot foglal. Vmi megoldás létezik erre?!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

passatgt
icloud is ugyanúgy visszaállít mindent, csak be kell pipálgatni a beállításokban hogy mentsen le mindent

Adi
Konkrétan az iTunes-al sikerült frissíteni.
iTunes-ban jobb klikket nyomtam az Szifon 4-re. Biztonsági mentés, majd utána csatlakoztattam az iphone 5-öt és azt mondtam neki, h töltse vissza az iphone 4-es beállításokat. Csengõhangtól elkezdve mindent visszatöltött és még mappákat se kell rendeznem. 😊
iCloud-al csináltam az elején de az csak a neveket és a jegyzeteket volt hajlandó visszatölteni 😞

DanielT
Felejtsd. El. Azt. A. Rakás. Szar. iTunes-t.

Nem tudom elég érthetõ -e, vagy betûnként írjam?

iCloud.
zzeN
Kijött i5-re és iPad Mini-re a 6.0.2!

Wifi problémákat orvosolja. No LTE<#rolleyes>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Adi
Srácok megnéztem a iphone 4 icloudba mindent ment kivéve a fotóadatfolyamot mert az 10gb fölött van azt még anno kilõttem. Gépre úgy is mentek a fotókat.
Na de viszont amit nem tudok, h melyikkel érdemesebb itunes-al vagy icloudal feltölteni az új telcsire az adatokat?!
Ha esetleg itunes-sal csinálom akkor mikor feltölti a progikat akkor ugyanúgy rendezi majd el vagy majd újra csinálhatok mappákat, h games stb.

passatgt
simán kapcsold be icloud backupot, várd meg még csinál egyet(vagy dugd rá itunesra és bökj rá hogy csináljon egyet), utána iphone5-ön bejelentkezel, kérdezni fogja, hogy új telefon vagy backupból visszaállítás, ott megadod icloudot és már tölti is le programokat, beállításokat mindent

Bercy
A 4esrol keszultek iCloud backupok? (ha nem akkor allitsd be es keszits egyet)
Ezutan az 5ost amikor inditod indulasnak megkerdi, hogy uj telefonkent akarod-e hasznalni vagy icloudbol vissza akarod-e allitani a dolgaidat. Ertelemszeruen az icloud opciot valaszd.
DanielT
Bejelentkezel az új telefonon iCloudba. Ennyi. Ez a szolgáltatása az iCloudnak mûködik is kb ahogy reklámozzák.

szerk: Ja, most látom, hogy az appokat iTunes-al szinkronizáltad. Nos, akkor sok sikert, remélem hamar végére érsz egy rémálomnak.
Adi
Kérdés srácok: van egy iphone 4-em. Szinkronizáltam az appokat itunes-sal névjegykártyák pedig mentve vannak icloud-ba.
Vettem egy iphone 5-öt. Hogy tudnám átpakolni a dolgokat legegyszerûbben?!
Az is jó lenne ha az sms, viber és whatsapp üzeneteket feltudnám tenni ahogy a régi telefonomon volt, lehetséges?
iPhone 4 NINCS feltörve.

Gameloft leárazás:

- Wild Blood 0,89
- The Dark Knight Rises 0,89
- N.O.V.A 3 0,89
- 9mm 0,89
- Iron Man 2 0,89
- The Settlers

- O&C Online

&#63743;

GregSB
Nem faszok, csak mint mindenkinek nekik is a profit a legfontosabb, és ennek érdekében ügyeskednek.

"Don't be evil", muhahaha.

Andr0
a google is f"sz néha...

Armin & Ayu fan

passatgt
kicsöng, de a telefon nem jelzi hogy bárki is hívna

passatgt
hát nem

DanielT
Á, szerintem csak nem bírták volna a szerverek.
GregSB
4S-el mennie kéne, Macrõl hívva is.

passatgt
ahh vágom

viszont ettõl függetlenül mac-rõl lehet hívni mobillnetes 4s-t, vagy csak másik mobilnetes telóról/ipadról megy?

GregSB
Apple.com-rõl apróbetûs rész:

"FaceTime over a cellular network requires iPhone 4S, iPhone 5, or iPad (3rd generation) with cellular data capability"

A 4-est már durván építik le fícsörök szempontjából :S

passatgt
iphone 4-rõl van szó