iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hopp:
"Google admits that Google Maps for iPhone better than Android version, hints more features (offline, iPad support) coming soon"
"Google admits that Google Maps for iPhone better than Android version, hints more features (offline, iPad support) coming soon"
Egyébként iPhone 4-en kicsit lassúcska lett az App. Fõleg az oldalsó menü (amit a jobb lenti kis gombbal vagy 2 ujjas swipe-al lehet elõcsalni) enyhén laggol.
Az Apple Maps is feldobja a Gúgli Mapset appon belül ha tömegközlekedésre akarunk keresni. Tökéletesen mûködik, tehát ha pl rákeresek arra hogy a jelenlegi pozíciómból mutassa meg hogy jutok el egy címhez tömegközlekedve (az Apple Maps) kidobja a Google Maps-et, mellette egy "Route" gombbal. Rányomok, bejön a Gúgli Maps és egybõl mutatja a kért két pont közötti útvonalat, meg se kell neki újra adni õket <#eljen>#eljen>
"Google has created the Google Maps for iOS SDK, which allows developers to feature Google Maps in their applications rather than Apple Maps. Developers can do this in two ways. The first uses a URL scheme so developers can have their apps launch Google Maps to complete a search, show a map or Street View imagery, or view walking, driving and public transportation navigation easily. There are also API keys that allow developers to feature information like traffic navigation and general maps navigation."
Én ezek közül csak a videókat nem használom 😊
Najó, az is túlzás hogy a Passbookot használnám rendszeresen, eddig 1 kupont raktam bele, nem nagyon kaptak még rá itthon...
Najó, az is túlzás hogy a Passbookot használnám rendszeresen, eddig 1 kupont raktam bele, nem nagyon kaptak még rá itthon...
Mehetett a Maps a többi csodás új letörölhetetlen szoftver közé az "app temetõ" mappába:
-Safari
-Game center
-Videók
-Passbook
-Újságos
-Térképek
Gyakorlatilag minden új amit csináltak, szemétre való, használhatatlan, felesleges fos, NEKEM.
szerk: Ja, nem, a Podcast appot használom, az csak bugos fos.
-Safari
-Game center
-Videók
-Passbook
-Újságos
-Térképek
Gyakorlatilag minden új amit csináltak, szemétre való, használhatatlan, felesleges fos, NEKEM.
szerk: Ja, nem, a Podcast appot használom, az csak bugos fos.
"Google admits that the iOS app is better than the Android version in terms of design. The Verge says that Google told them that they took everything they learned about design and used it for this app. "
😊
😊
Na, ez jó.
Viszont nem értem, hogy miért nincs benne a hang alapú keresés, pont ide kellene a legjobban és már minden másik appjukban benne van amit láttam.
Viszont nem értem, hogy miért nincs benne a hang alapú keresés, pont ide kellene a legjobban és már minden másik appjukban benne van amit láttam.
Szerintem arra, hogy "antirasszista", mert nincs benne fehér telefon. Mintha a rasszizmus egyenlõ lenne a feketeség kirekesztésével, tehát, ha nincs benne fehér, akkor az antirasszizmus.
Persze szívesen meghallgatom a te verziódat is. 😊
Persze szívesen meghallgatom a te verziódat is. 😊
hát ja, ez így simán rasszista 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem ezt mondtam, csak tudni kell értelmezni is az olvasottakat/hallottakat, és a szövegkörnyezet alapján rájönni, hogy mi az illetõ mondanivalójának a lényege. Pl amikor valaki azt mondja, hogy 'agyam eldobom' akkor szólsz neki, hogy az benne van a koponyádban, és nem tudod eldobni?
@ Hellomarci
az is elég fura, hogy bal oldalt van a legújabb :>
lehet a PC Humoros kép után összedobott egy képet amin tutira méretarányosan vannak a telefonok..😊
lehet a PC Humoros kép után összedobott egy képet amin tutira méretarányosan vannak a telefonok..😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mintha új lenne a topikkép, vagy hogy hívják. Kicsit antirasszista. Hol vannak a fehérek? 😄
@ Hellomarci
2-3 GB -nyi zeném van amit rendszeresen hallgatok, a maradék meg elég nekem appokra, nem vagyok az a letöltöm az egész appstore -t a telefonomra 😊 iPhone 2G -n is teljesen el voltam 8 GB -al, mindig volt szabad 2 GB legalább
hát sztem mindenképpen szólok faternak, hogy hozzon el nekem egyet 990 Ft -ért, az üzleti csomag így is úgy is kell neki, már 6 éve megvan neki 😊 szóval az hogy hûséget kell hosszabbítania az nem lényeg 😊
nemtom, max eladom és veszek valami androidot... még meggondolom 😊
hát sztem mindenképpen szólok faternak, hogy hozzon el nekem egyet 990 Ft -ért, az üzleti csomag így is úgy is kell neki, már 6 éve megvan neki 😊 szóval az hogy hûséget kell hosszabbítania az nem lényeg 😊
nemtom, max eladom és veszek valami androidot... még meggondolom 😊
Bazinga!
Mondjuk szerintem 8GB az édeskevés. OS után marad kb 6GB a telefonon, arra sok minden nem tudsz feltenni.
4S és 5-höz képest lassabb, töltési idõk érezhetõen lassabbak, de azért nem a "falhozvágom" szint mint a 3G volt 4-es iOS-el 😊
Én még mindig tökéletesen el vagyok vele.
Én még mindig tökéletesen el vagyok vele.
én is erõsen gondolkodom egy iPhone 4 -en... faternak Vodafone -nál van üzleti csomagja, ha jól rémlik már tud készüléket vásárolni (lejárt az elõzõ hûség) és 990 Ft -ért adják a 8 GB -os iPhone 4 -et 😊 ami azért nem rossz vétel
a kérdés, hogy mennyire lassú manapság az iPhone 4? fõleg a legújabb iOS -el érdekelne a dolog
a kérdés, hogy mennyire lassú manapság az iPhone 4? fõleg a legújabb iOS -el érdekelne a dolog
Bazinga!
Nekem rossz tapasztalatom van velük. Igaz annak már 1 éve, de akkor nagyon felidegeltek. Megígérték hogy kész lesz a telefonom délutánra elõször. Visszamentem délután, hozzá se nyúltak. Bocsánatkérések, ezmegaz történt, ígyúgyamúgy. Jöjjek vissza másnap reggel, TUTI kész lesz akkorra! Mondom tuti, mert nem szívesen "lógok" melóból emiatt?! Persze kész lesz!
Odamentem reggel, és rohadtul nem volt kész. Valamikor 2 nappal késõbbre tudták megcsinálni de addig is folyamatosan ígérgettek.
Én azóta be nem teszem oda a lábamat. Lehet azóta már összeszedték magukat, de már csak elvbõl sem megyek oda, úgyis van 2-3 alternatíva a városban ahol még nem csalódtam.
Odamentem reggel, és rohadtul nem volt kész. Valamikor 2 nappal késõbbre tudták megcsinálni de addig is folyamatosan ígérgettek.
Én azóta be nem teszem oda a lábamat. Lehet azóta már összeszedték magukat, de már csak elvbõl sem megyek oda, úgyis van 2-3 alternatíva a városban ahol még nem csalódtam.
Armin & Ayu fan
"végsõ elkeseredésedben iDoki."
???
???
http://gaborszantai.co.uk/
backupoljál(iclod a legegyszerûbb) utána katt restore-ra, így leszed mindent a telóról és felrakja legfrissebbet
utána a backupból vissza akarja majd rakni a tört appokat is, sõt, vissza is rakja, cska nem fognak maj delindulni, szóval azokat majd utána le kell törölgetni😊
utána a backupból vissza akarja majd rakni a tört appokat is, sõt, vissza is rakja, cska nem fognak maj delindulni, szóval azokat majd utána le kell törölgetni😊
jailbrakeelt 5.1.1-ra szeretnék rátenni IOS6 ot.
mi a teendõm mielõtt itunesban rányomok a frissítésre?
mi a teendõm mielõtt itunesban rányomok a frissítésre?
!Forza Ferrari!
Szerintem nem fog változni semmi tavasszal, mert 10 nap múlva világvége.
Dec 20.-án Tim Cook bejelenti, hogy még karácsony elõtt elkezdik forgalmazni az 5S-t, jobb procival, 16:9-es kamera-szenzorral és kopásálló festékkel.
Dec 21.-én DanielT felvágja emiatt az ereit és meghal. Az óriási Egója el fog tûnni egyik pillanatról a másikra a Földrõl, ami teljesen ki fogja billenteni a mágnesen pólusokat, mindenhol földrengések, szõkõárak lesznek és mindenki meghal 24h leforgása alatt.
Dec 20.-án Tim Cook bejelenti, hogy még karácsony elõtt elkezdik forgalmazni az 5S-t, jobb procival, 16:9-es kamera-szenzorral és kopásálló festékkel.
Dec 21.-én DanielT felvágja emiatt az ereit és meghal. Az óriási Egója el fog tûnni egyik pillanatról a másikra a Földrõl, ami teljesen ki fogja billenteni a mágnesen pólusokat, mindenhol földrengések, szõkõárak lesznek és mindenki meghal 24h leforgása alatt.
Szerintem nagy esély van rá, hogy tavasszal valami változni fog.
Biztos, hogy lesz változás, kinyílnak a virágok, a medve kijön a barlangjából stb...<#idiota>#idiota>
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Ja már kezdek én is rájönni 😄
Mind1, szerintem mostmár tényleg ne rágjuk tovább ezt a témát, mert kezd nagyon uncsi lenni. Szerintem nagy esély van rá, hogy tavasszal valami változni fog. Lehet nem nyúlnak hozzá a modellekhez és a frissülésükhöz, hanem a háttérben mókolnak majd valamit az elosztással. Ez is simán lehetséges. Ha megnézitek az eredeti hozzászólásomban amiben ezt az egészet felvetettem, ott úgy fogalmaztam, hogy "Meg van rá azesély". Tehát nem mondom hogy ez a szentírás és ez lesz! Ezt mintha észre sem vette volna pár emberke és egybõl a torkomnak esett.
Sebaj, témát zárjuk le, tavasszal majd elõvesszük.
Mind1, szerintem mostmár tényleg ne rágjuk tovább ezt a témát, mert kezd nagyon uncsi lenni. Szerintem nagy esély van rá, hogy tavasszal valami változni fog. Lehet nem nyúlnak hozzá a modellekhez és a frissülésükhöz, hanem a háttérben mókolnak majd valamit az elosztással. Ez is simán lehetséges. Ha megnézitek az eredeti hozzászólásomban amiben ezt az egészet felvetettem, ott úgy fogalmaztam, hogy "Meg van rá azesély". Tehát nem mondom hogy ez a szentírás és ez lesz! Ezt mintha észre sem vette volna pár emberke és egybõl a torkomnak esett.
Sebaj, témát zárjuk le, tavasszal majd elõvesszük.
Itt mindig mindenki jobban tudja, ez az sg 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az a félelmetes, hogy 1 nap és több tucat post után még mindig nem érted sem amit én írtam, sem amirõl a cikk szól. Nem is tudom minek vitatkozom veled, amikor egyértelmû hogy még csak a fáradságot sem veszed hogy elolvasd és értelmezni próbáld a dolgokat.
"Mer' ugye a lényeg a darabszám, nem pedig az egy darabon fogott profit, ugye?"
Rohadtul nem errõl van szó.
Még egyszer, itt a cikk. Próbáld meg elolvasni és értelmezni a számozott pontokba szedett részt. Leginkább az 1. 2. és 3. pontokra próbálj meg koncentrálni, hátha fel tudod fogni mirõl szólnak.
"Mer' ugye a lényeg a darabszám, nem pedig az egy darabon fogott profit, ugye?"
Rohadtul nem errõl van szó.
Még egyszer, itt a cikk. Próbáld meg elolvasni és értelmezni a számozott pontokba szedett részt. Leginkább az 1. 2. és 3. pontokra próbálj meg koncentrálni, hátha fel tudod fogni mirõl szólnak.
Ja persze, 11 éve abból él hogy ipari trendeket figyel és következtetésekt von le belõlük, Harvardi lapokba írogat és külön fizetnek neki azért hogy ezt csinálja. Biztos azért tud pénzt keresni ezzel mert néha összerak szedett vedett bullshiteket a honlapjára és fél év múlva csak szétteszi a kezét amikor ezek nem jönnek be. Én is fizetnék ilyen embernek. Ja hogy nem.
attol meg mondhatnak baromsagot, nem szabad semmit elhinni feltetel nelkul. ezzel nem azt mondom, hogy nem ertenek hozza, csak ok is emberek, akik felelos poziciobol osszak a bullshitett neha, mindennapos.
PSN ID: jay-jupiter
OK, mester, én inkább a lenti blog szerkesztõjének hiszek, mint neked, ha nem zavar.
"Horace H. Dediu is an industry analyst with a focus on mobile phones and especially Apple Inc.
He is known for his analysis of Apple's business strategy and predictions of their financials.
After receiving a Master of Science degree in computer engineering from Tufts University, located in Medford, he received a Master of Business Administration degree from Harvard University, located in Cambridge, Massachusetts.
Dediu was an analyst for Nokia in Helsinki, Finland, from February 2001 to April 2009, with responsibility for Research in Motion.
He founded Asymco in April 2010.
Dediu also writes for the Harvard Business Review Blog and is often interviewed by other news sources as an Apple expert."
"Horace H. Dediu is an industry analyst with a focus on mobile phones and especially Apple Inc.
He is known for his analysis of Apple's business strategy and predictions of their financials.
After receiving a Master of Science degree in computer engineering from Tufts University, located in Medford, he received a Master of Business Administration degree from Harvard University, located in Cambridge, Massachusetts.
Dediu was an analyst for Nokia in Helsinki, Finland, from February 2001 to April 2009, with responsibility for Research in Motion.
He founded Asymco in April 2010.
Dediu also writes for the Harvard Business Review Blog and is often interviewed by other news sources as an Apple expert."
Statisztikákkal alátámasztott idióta érvek, kretén végkövetkeztetéssel.
Én most azt vízionálom, hogy mivel Júniusban és Júliusban adnak el legevesebb iPhone-t(csak hasraütés, meg se néztem azt a statot), ezért ezekben a hónapokban féláron fogják adni, hogy jobban fogyjon.
Mer' ugye a lényeg a darabszám, nem pedig az egy darabon fogott profit, ugye?
Az Apple 10x annyi hasznot csinál az üzletágában, mint a Samsung (pontos számot majd megnézi valaki), biztosan szar az üzleti modelljük és másokat fognak követni...
Én most azt vízionálom, hogy mivel Júniusban és Júliusban adnak el legevesebb iPhone-t(csak hasraütés, meg se néztem azt a statot), ezért ezekben a hónapokban féláron fogják adni, hogy jobban fogyjon.
Mer' ugye a lényeg a darabszám, nem pedig az egy darabon fogott profit, ugye?
Az Apple 10x annyi hasznot csinál az üzletágában, mint a Samsung (pontos számot majd megnézi valaki), biztosan szar az üzleti modelljük és másokat fognak követni...
Ezek nem spekulációk, hanem statisztikákkal alátámasztott érvek. De unom már hogy 200x-ra írom le ugyan azt, úgyhogy felejstük el egymást, majd tavasszal térjünk vissza erre a témára.