iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mindketto ott van a listan 😊
Amugy probaltam mar mindenhogy :/
Meg az lehet, hogy nincs fix ip osztva?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
btw az hogy igen mindkettõ az most itt mit jelentett? egyik sincs kilõve, vagy mindkettõ ki van lõve? 😄
jailbreak nem kavarhat be?
de hát csinálhatok akármit, jó ha 10-bõl 1-szer megjelenik itunes-ban. hiába megyek telefonon belül a "szinkronizálás most"-ra, az meg szürke.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Toshiba verzió tetszik... De ezért sok pénzt fog kérni a Toshiba, ami nem biztos hogy az Apple-nek tetszene.
Armin & Ayu fan
Jobs ezt akarta beletenni az iPhone-ba, csak nem tudták eléggé összezsugorítani hozzá a technológiát.
A Toshiba úgy néz ki megoldott a problémát: http://iphone-developers.com/news/new-toshiba-chip-to-change-iphone-photography-forever
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Visszasírjuk, mikor még a Svájci óra volt a menõ...😄
Armin & Ayu fan
Mi tortenhetett szerintetek?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://gaborszantai.co.uk/
http://e.dx.com/collection/201212/pin-lightning/default.html?utm_source=dx&utm_medium=edm&utm_campaign=201212258-pin-lightning
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
leírásban azt írja, hogy fülpiszkálóval vagy az ujjaddal nyomkodjad erõsebben ahol szar és eltûnik..😄
próbát megér😊
A telefont nem ejtettem le, 4S, a pöttyök feketék, elég közel egymáshoz (kb. 3 össze is ér, tehát van egy nagyobb pötty is). Alacsony szögbõl nézve nem feketék, hanem inkább fehérebbek a kis g*cik.
Ilyenkor kijelzõcsere az egyetlen megoldás, vagy ilyet tudnak máshogy is javítani?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
multiplayert próbálom, de 20--ból 20-szar azt írja, hogy nem sikerül csatlakozni ellenfélhez mert nem elég jó a wifi kapcsolat, közben meg itt ülök a router mellet, hibátlanul megy a net, ping is nagyon kicsi
amúgy kösz szépen!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
nekem ilyen van, rohadt jó
Van egy noname Acer alaplapos tablet es ket Szifon. A feladat: Internet megosztas. Az 1es versenyzo gond nelkul latja a masikat es kommunikal vele, a masodik mar makacskodik es nem all szoba a tablettel. A ket telefon egyszerre lett veve, ugyan olyan iOs duborog alattuk. Mi lehet a gond?
iPhone4-n a Youtube nagyon szép, és gyors. Ha épp meg akarok nézni valamit akkor megnézem, én sem a telefonom szoktam szörfözni a youtube csatornák között, de használom.
Svédeknél hasonló árak vannak mint nálunk, de 3GB van a 13ezres csomagban, meg 1000 perc és SMS, és van 10GB-os csomagjuk is.
Dánoknál a legjobb, ott 6000ft-os elõfizuban 6 óra lebeszélhetõség, és 5GB, korlátlan SMS, MMS 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Meg azért ne vicceljünk már hogy az LTE hálózatot behozták, de még van olyan csomagjuk ahol 200MB-ot adnak, a legnagyobb meg 3GB <#fejvakaras>#fejvakaras> Mégis mi a bánatra használjam az LTE hálózatot? BKV menetrend apphoz? Mert ahhoz tényleg elég a havi 200MB-os csomag
T Mobile Ikon 400 -11890ft ( LTE, kizárólag iPhone-hoz adják )
3éve mikor az iPhone3G-t vettem akkor 10ezret fizettem ugyanezért, és már akkor sokszor épphogy kijöttem a 2GB-ból.... Eltelt 3 év és ugyanaz a csomag, de most már nem 3G hanem LTE, de mire megyek vele ha a csomag méret nem változott??? Idióták.
BlueMobile
6500ft-ért 8GB-os pakkot vehetsz az aktuális csomagod mellé, 4000ért pedig 4GB. Héten elsõ dolgom lesz elintézni a váltást, mert ha a T hálózatát használja, és nem korlátozzák teljesitményben, akkor simán megéri, mert lefedettség ugyanaz mint most.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Armin & Ayu fan
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
volna egy olyan kerdesem, hogy volt egy iphone4-em ami meghalt az adataim (nevjegykartyak,telefonszamok) szinkronizalva voltak a szamitogepemmel..namost a kerdes ezt csak iphone 4-re tudom visszarakni vagy 3g,3gs-re is.
elore is koszonom
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.