iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
Na mindegy, lehet a windows a ludas, ugyis ujra akarom mar huzni.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

robotnyk
nem tudom, nekem dhcp, alap a telefonon a beállítás
rooney8
Ja bocsi, mar keso volt 😄
Mindketto ott van a listan 😊

Amugy probaltam mar mindenhogy :/
Meg az lehet, hogy nincs fix ip osztva?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

robotnyk
erre nem tudok mit mondani, mert soha nem jailbreakeltem. iOS5-el, és régi iTunesszal néha nekem is elõfordult hogy nem ismerte fel, de mostanában nem emlékszem hogy nem mûködött volna. épp tegnap az iTunes kereste, de nem találta, viszont a telefonon a beállítások menübõl simán szinkronizálni tudtam. esetleg próbáld meg azt, hogy feloldod a képernyõzárat mielõtt elindítod az itunest, hogy fent legyen a telefon wifin, mikor elkezdi keresni

btw az hogy igen mindkettõ az most itt mit jelentett? egyik sincs kilõve, vagy mindkettõ ki van lõve? 😄
rooney8
igen mindkettõ.
jailbreak nem kavarhat be?

robotnyk
windows automatikus indításból nincs kilõve az apple push/itunes(helper)?
rooney8
természetesen.
de hát csinálhatok akármit, jó ha 10-bõl 1-szer megjelenik itunes-ban. hiába megyek telefonon belül a "szinkronizálás most"-ra, az meg szürke.

Bercy
Eloszor ra kell dugni itunesra kabellel es engedelyezni. Ez megvolt?
jó de ennek mi értelme?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

passatgt
360-as videó készítése iphone5-el a rezgõmotor segítségével😊

Andr0
Én jobban bízok a német precizitásban ha lencsékrõl van szó és a japán elektronikában, ha sensorokról van szó...😉

Toshiba verzió tetszik... De ezért sok pénzt fog kérni a Toshiba, ami nem biztos hogy az Apple-nek tetszene.

Armin & Ayu fan

ProGabe
Van a Lytronak ez az érdekes kamerája: https://www.lytro.com/camera. A lényeg, hogy az elkészült képen lehet állítani a fókuszpontot.

Jobs ezt akarta beletenni az iPhone-ba, csak nem tudták eléggé összezsugorítani hozzá a technológiát.
A Toshiba úgy néz ki megoldott a problémát: http://iphone-developers.com/news/new-toshiba-chip-to-change-iphone-photography-forever

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

rooney8
most komolyan, csak nálam nem mûködik a wifi szinkronizálás? 😄

Andr0
azt mondják, hogy az Apple és az Intel együtt dolgozik az iWatch-on...Link
Visszasírjuk, mikor még a Svájci óra volt a menõ...😄

Armin & Ayu fan

setuh
Neki utottem az ihpone-om kepernyoje szelet(ott ahol vannak a sensorok)a laptopomnak,nem tul erosen,es azota nem kapcsol be a hattervilagitas.
Mi tortenhetett szerintetek?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Tikal
Biztos szar az iTunes, de legalább kiigazodom rajta. Elindotottam a windows media playert.. és nem találom hol kell online streamet inditani rajta 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
hát azért azt megnézném hogy 1 évig elmegy 4 db ceruzaelemmel 😄

Bazinga!

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Azért 4S-t szétszedni nem éppen egy rutin otthoni barkács feladat ifixitet elnézve. Pláne ha nem akarja hogy por kerüljön az üveg és kijelzõ közé...

passatgt
ha leszeded az üveget lehet nyomkodni ugyanúgy

Tikal
<#nyes>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

robotnyk
már nem azért, de ez nem olyan mint egy monitor, vagy lcd tv, itt kemény, fixre szerelt üveg alatt van a kijelzõ, szóval ezt hiába nyomkodja
passatgt
indítsd el ezt a videót jópárszor:

leírásban azt írja, hogy fülpiszkálóval vagy az ujjaddal nyomkodjad erõsebben ahol szar és eltûnik..😄

próbát megér😊

ProGabe
Csodás karácsonyi ajándékot kaptam: pár fekete pötty a bal felsõ sarokban. Ez gondolom pixelhiba?!
A telefont nem ejtettem le, 4S, a pöttyök feketék, elég közel egymáshoz (kb. 3 össze is ér, tehát van egy nagyobb pötty is). Alacsony szögbõl nézve nem feketék, hanem inkább fehérebbek a kis g*cik.

Ilyenkor kijelzõcsere az egyetlen megoldás, vagy ilyet tudnak máshogy is javítani?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tikal
amit linkeltem az iphone5-höz is, meg 4hez is. Azt kéne megtudni hogy van e már itthon ebbõl valahol.

Klemice
azt honnan tudom megállapítani hogy frissített verzió-e? kompatibilitási listára rá van írva az hogy iphone 5 vagy valami ilyesmi?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

passatgt
végre sikerült csatlakozni, de diavetítés az egész és megszakadt fél perc után...

passatgt
fifa13-al játszik valaki?
multiplayert próbálom, de 20--ból 20-szar azt írja, hogy nem sikerül csatlakozni ellenfélhez mert nem elég jó a wifi kapcsolat, közben meg itt ülök a router mellet, hibátlanul megy a net, ping is nagyon kicsi

Tikal
A vicc az egészben, hogy a laptopodhoz vehetsz mobilinternet csomagot mondjuk 4GB-ot 4000ért, de a telefonodhoz nem 😄

Tikal
Persze, forgatható 360 fokban. Úgy nézem már kijöttek egy frissítettverzióval, , egyébként nem olcsó cucc. Itthon nem is tudom melyik apple store-ban lehet kapni, appleblog.blog.hu webshopjában mintha láttam volna, de lehet új még nincs nekik.

Klemice
ezen van vertikális mód? mármint hogy állóban látod a telefont, nem fekvõben, meg nem tudom van-e 5öshöz verzió, illetve mennyire univerzális

amúgy kösz szépen!

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Tikal
mennyit szánsz rá?

nekem ilyen van, rohadt jó

passatgt
indítsd újra a telefont, nekem is ez volt pár napja és itt írta valaki hogy az megoldja a problémát😊

Hali,

Van egy noname Acer alaplapos tablet es ket Szifon. A feladat: Internet megosztas. Az 1es versenyzo gond nelkul latja a masikat es kommunikal vele, a masodik mar makacskodik es nem all szoba a tablettel. A ket telefon egyszerre lett veve, ugyan olyan iOs duborog alattuk. Mi lehet a gond?
DanielT
1500 Ft-ert vettem az Azsia centerben, tokeletes 😉
Klemice
iphone 5höz valami fasza autós tartót tudtok ajánlani?

Tikal
És kifelejtettem, hogy mikor hotspotként használom a laptophoz akkor ott is elég gyorsan fogy az adat 😊

iPhone4-n a Youtube nagyon szép, és gyors. Ha épp meg akarok nézni valamit akkor megnézem, én sem a telefonom szoktam szörfözni a youtube csatornák között, de használom.

Tikal
De ahogy nézem Németországban is ilyen szar a helyzet...

Svédeknél hasonló árak vannak mint nálunk, de 3GB van a 13ezres csomagban, meg 1000 perc és SMS, és van 10GB-os csomagjuk is.

Dánoknál a legjobb, ott 6000ft-os elõfizuban 6 óra lebeszélhetõség, és 5GB, korlátlan SMS, MMS 😊

Jim Morrison
Az hogy LTE hez ugyanezt adják vicces 😄 mondjuk nekem 500megám van, de sose akartam volna youtubeozni mobilnettel, stb. Persze ez nem azt jelenti hogy akkor te se használd, nyugodtan, és azok alapján amit leírtál, azok alapján tényleg csinálhatnának nagyobb csomagot, biztos nem csak te vagy 'nagy' fogyasztó 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tikal
RSS olvasó, Flipboard, Youtube, Podcast, Spotify, TuneIn ( utobbi három igencsak eszi az adat ) és nem tudom feltünt e de ezek a telefonok jórészt halottak net nélkül. Ma kb csak ötször anyáztam mert nem tudtam valamit megnézni a telefonomon és ingyen wifi után kellett kajtatnom...

Meg azért ne vicceljünk már hogy az LTE hálózatot behozták, de még van olyan csomagjuk ahol 200MB-ot adnak, a legnagyobb meg 3GB <#fejvakaras> Mégis mi a bánatra használjam az LTE hálózatot? BKV menetrend apphoz? Mert ahhoz tényleg elég a havi 200MB-os csomag

T Mobile Ikon 400 -11890ft ( LTE, kizárólag iPhone-hoz adják )
3éve mikor az iPhone3G-t vettem akkor 10ezret fizettem ugyanezért, és már akkor sokszor épphogy kijöttem a 2GB-ból.... Eltelt 3 év és ugyanaz a csomag, de most már nem 3G hanem LTE, de mire megyek vele ha a csomag méret nem változott??? Idióták.

BlueMobile

6500ft-ért 8GB-os pakkot vehetsz az aktuális csomagod mellé, 4000ért pedig 4GB. Héten elsõ dolgom lesz elintézni a váltást, mert ha a T hálózatát használja, és nem korlátozzák teljesitményben, akkor simán megéri, mert lefedettség ugyanaz mint most.

Tikal
Igen, sejtettem, mert mondták hogy azt a hálozatot használja, meg olvasgatva az oldalukat ez jött át. Így viszont végképp nem értem, hiszen mérföldekkel jobb szolgáltatást nyujtanak mint az elõfizetéses ügyfeleiknek...

arty
blue=T 😉

Forza.

Jim Morrison
mit csinálsz/milyen appokat használsz ami ennyi adatforgalmat generál? O.o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Andr0
ezen a 2GB-s csomagon énis meg vagyok akadva... mondtam is az eladónak hogy ne röhögtessék már ki magukat. 2GB-t reggelire eszek.

Armin & Ayu fan

Tikal
Próbálta már valaki a BLue Mobile-t? Feltöltõkártyás cucc. 6500ftért 8GB-os csomagjuk van 😄 Tetves T-nél 2GB a legnagyobb az ugynevezett Media Mánia csomagban, LOL, hát elmennek a k.anyjukba, hihetlen milyen balkáni szolgáltatást nyujtanak... mondjuk az összes...

TopGun
Koszonom Neked is es Bercy-nek is a segitsegert, ki fogom probalni.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

passatgt
3g lehet nem, mert sztem az ios verzió számít, és ios6 csak 3gs-re jött ki

Taptarap
sziasztok
volna egy olyan kerdesem, hogy volt egy iphone4-em ami meghalt az adataim (nevjegykartyak,telefonszamok) szinkronizalva voltak a szamitogepemmel..namost a kerdes ezt csak iphone 4-re tudom visszarakni vagy 3g,3gs-re is.

elore is koszonom

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.