iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 6.0 ne tévesszen meg, csak jelenleg a redsn0w még nem támogatja a 6.1-et.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Armin & Ayu fan
- Nyomd hosszan a Power gombot mint bekapcsolásnál szoktad.

ezután dugd rá a gépre, majd itunes és visszaállítás.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
shsh jelenleg lényegtelen, mert a legújabb (6.1) szoftvert akarod felrakni.
Olyan problémám van, hogy 6.1-es verziót akartam az Iphone 4S telefonomra az Itunes-al de én adtam hozzá az újabb verziót. És sajnos valami probléma lépett fel a telepítés folyamán és a telefonom teljesen meghalt. Nem lehet belépni a menübe és nem lehet visszaállítani, mert azt írja hogy Ismeretlen hiba lépett fel (-1). Kerestem már erre a (-1)-es problémára de semmit sem találtam... Ha valaki tudna segíteni légyszíves segítsen!!
gridlock kell nekem
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Az lenne a kerdesem,ha jb utan mostmar ugye fel akarom frissiteni a telom szoftjat(3gs,5.1.1),akkor a visszallitasra kell menjek es nem a frissitesre?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Az jó ötlet lenne hogy a duplaklikk hozzon be valami overlay UI-t, ala Mission Control.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az alapok (sms, telefon, settings, facebook stb.) futnak, többit bezárom.
A böngészõmben sincs nyitva egyszerre 46 tab.
Az, hogy tweakelgetni kell, az a legnagyobb fos az egészben, és jól illusztrálja mennyire gyökkettõ is ez a cég.
Azt kerdeztem, minek is zarnek be barmit is?
Az hogy swipe down az remek tenyleg egyszeru es szep, de ne legyel mar sotetbarom, es ertsd amit irtam...
Le is írom szépen, hogy egyértelmû legyen az álláspontom:
Aki szerint a gyári task switcher jobb, mint az Auxo féle megolás, az egy fogalmatlan idióta.
Na! Ez mára az útravaló!
Szeretném felhívni a figyelmet erre a mondatra, amit nem rég írtam:
"Engem nem zavar ha valakit szereti tweakelgetni a telefonját. Csinálja ha van kedve, ingerenciája hozzá."
Szóval én nem mondom hogy ez tök felesleges, ha valakinek pl ez a Switcher jobban tetszik akkor tegye fel és használja, engem nem zavar.
Ami zavar, az Dani arroganciája, és hogy kijelenti hogy ez a megoldás sokkal jobb mint az eredeti, és akkor az úgy is van... "mindenki más hülye aki nem így gondolja".
Ha van valami tweak, amitõl egy adott funkicó sokkal jobb, mint az apple féle, akkor hirtelen kiderül, hogy az EGÉSZ tök felesleges, hiszen ti nem is használjátok...
JÉZUS.