iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+ info (ez nem felmérés hanem Apple által közölt adat), hogy a 2007 óta eladott összes iPhone 40%-t 2012-ben értékesítették.
iphone 4.5
a RR freemium lett, és úgy tûnik elkaszálták az Infinity Blade: Dungeonst, ezek alapján úgy tûnik hogy a mobile gaming marad casual továbbra is :|
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Apple's senior director of engineering James Foster is said to be working on the smartwatch with others who contributed to previous iOS devices; two people told Bloomberg that the smartwatch "may perform some of the computing tasks now handled by the iPhone and iPad." Apple has reportedly worked on wearable fitness-tracking devices in the past, but decided against bringing them to market."
Feltettem az iTunes-t, és eltûnt egy korábban vásárolt csengõhangom! :S Sehonnan nem tudom elõcsalni... ha megpróbálom újra megvenni, akkor jelzi, hogy már megvan, de ennek ellenére nem tudom letölteni. Mi lehet a gond?
www.smart-bus.hu
http://gaborszantai.co.uk/
TouchArcade hands on videóval
De érdemes elolvasni a #33595 ban linkelt cikket, kifejezetten ezt a részt:
"One year ago — almost to the day — the Wall Street Journal broke the news that Apple was testing an 8-inch iPad. In July, just days after Google’s announcement of the Nexus 7, it reiterated that a "smaller" iPad was coming. Those rumors, of course, foretold the launch of the iPad mini late last year.
Yesterday, it was The New York Times’ turn: Apple is now said to be "experimenting" with a "watch-like device," WSJ quickly corroborated the story. These reports, and the timing of them, are almost surely no coincidence; the public relations departments of many companies engage in a dark art, feeding carefully-selected bits of information on unreleased products and initiatives to publications under deep cover in an effort to set the tone, to correct misinformation, and to drive the conversation. It’s a game that Apple is widely understood to play."
Nem véletlen, hogy 2 napon belül egy volt Apple alkalmazott arról ír, mi mindenre lehetne használni egy ilyen karórát, és hogy a WSJ és NYT is lehozza hírként hogy kísérleteznek ilyen termékkel. Ez egy szonda, most figyelik az emberek reakcióit ezekre a hírekre, mint ahogy az iPad Mininél is tették. Nyilván nem az SG fórumait olvassák 😄 hanem inkább a nagy küföldi techportálokét, de most nézik mennyire csigázza fel az embereket egy ilyen ötlet. Ha túl negatív lesz a fogadtatása, akkor valószínûleg soha nem fogjuk látni mint kész terméket.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
http://lmgtfy.com/?q=this+iphone+cannot+be+used+because+the+required+software+is+not+installed

Leginkabb hogy fogjak azt elereni, hogy egy 17 eves gyerek is hordja, de egy 40 eves manager vagy 24 eves sportolo is?
A masik az, hogy az Apple arait ismerve 100e korul lesz, ami az olcsobb Tag Heuer-ek arszintje, ami inkabb ora, mint ez a telefon tavvezerlo😊
Bazinga!
Armin & Ayu fan
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyszer eljut Magyarorszagra is, bar nem erzem, hogy sokan fizetnenek elo havi 3500-ert a Pro csomagra...

A rendes backup meg van oldva iCloud-ban. Ahogy a fõnök használja, úgy elég az 5 giga :-)
Az iTunes hibeüzenetre pedig megoldás lehet egy újratelepítés vagy egy repair.

Egyébként emiatt kellet volna: "Sziasztok!
Van egy kis gondom egy iPhone 5-tel... 1 hónapos, 6.1 van rajta JB nélkül, T-Mobil-os. A térerõ ugrál, van amikor el is dobja a hálózatot és kb 5 esetbõl 2x nem lehet elérni.
Mi lehet a gond?"
Fejlemény: T-Mobil kicserélte a telót, de a probléma maradt...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
6.1 helyett vissza lehet valahogy darázsolni iPhone5-re az elõzõt? 6.0.1 vagy mi volt.
Köszi!
Vagy bug jelentkezik nálad vagy valamit elcsesztek az iOS 6-nál. Nekem 5.1.1 alatt tökéletes, mindössze annyi, ha be van kapcsolva a wifi és nem talál hálózatot kb fél mp eltellik mire megjelenik a bill a kód miatt, de ez sztem normális.
míg nem volt fölrakva, addig ha lezártad a telefont, nem csatlakozott wifi-re, amit úgy tudtál megnézni, hogy miután feloldottad a zárat, pár másodpercig még ott volt a 3g, vagy edge jele a status bar-on és csak utána a wifi. viszont így autoprotect-el folyamatosan fönt volt wifin és lehet az szívta ennyire az akkut. most kikapcsoltam és úgy tûnik már nem merül úgy mint eddig.
az idõjárás app pedig még valszeg az appsync miatt volt, de azt már egy újabb restore után nem raktam vissza.
amit nem írtam még le, hogy ma is elõfordult, hogy úgy belassult a telefon, hogy használhatatlan lett, csak a hard reset segített. na ennek még nem tudom az okát.
elõször nem mûködött az idõjárás app, meg reggelre lemerült 3%-ra. restore, újra jailbreak, most már jó az idõjárás app, de még mindig úgy merül, mint a p*csa
bár lehet valamelyik tweak okozza, de elvileg mindegyik kompatibilis volt iso 6-al.