iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
közben látom, hogy a fifa13ból csak az amerikai verzió van leárazva :|
DanielT
Eszméletlen, hogy ezek a kretének nem tudnak kihozni a pár készülékükre egy olyan firmwaret, amiben ne lenne akksi merülõs bug. Most megint az Exchange szinkronizációval van gond, legalábbis elvileg.

robotnyk
Infinity Blade elsõ része és az Asphalt 7: Heat ingyenes, a FIFA13 és az NFS Most Wanted 0.89€-ra van leárazva most.
robotnyk
ez a játékok világában nem sok jót jelent. vagy túl sokba került volna befejezni a várt bevételhez képest, vagy egyszerûen szar volt a játék.
GregSB
A Chitika mérése alapján az iOS eszlözök online forgalmának 83.1%-át OS 6.x-es eszközök bonyolítják.

+ info (ez nem felmérés hanem Apple által közölt adat), hogy a 2007 óta eladott összes iPhone 40%-t 2012-ben értékesítették.

GregSB
A Dungeonst nem kaszálták el, a stúdiót zárta be az Epic amelyik fejlesztette, de hivatalosan nem függesztették fel véglegesen a játék fejlesztését, csak szüneteltetik.

😄 a kamu matrica után tényleg megcsinálták
iphone 4.5

robotnyk
én is. bizonyos játékoknál nekem megfelel(t) ha nem fizetek (tiny tower, pocket planes, pixel people), mert tökéletes a játékmenet arra, hogy naponta párszor 2-3 percre elõvegye az ember. viszont a RR legalábbis mobiljátékhoz képest egy komoly, AAA cím lenne. viszont elég megnézni a top grossing listát, tegnap az elsõ 50-bõl 5 volt fizetõs, a többi mind freemium D:

a RR freemium lett, és úgy tûnik elkaszálták az Infinity Blade: Dungeonst, ezek alapján úgy tûnik hogy a mobile gaming marad casual továbbra is :|
Dzsega
Na az ilyeneket mennyire utálom. Igaz, hogy van egy kvázi ingyenes játékom, de ha rendesen akarok játszani akkor az árának a sokszorosát ott kell hagyni. Tudom, így sokkal többen fognak vele játszani és valószínüleg többet is fognak költeni összességében, ami nekik jó, de én akkor is utálom.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Nekem a freemium megoldás mindig is jobban tetszett mintha lenne egy lite verzió. Egyrészt nagyobb kihívás, másrészt aki akar elkölt annyit inapp vásárlással, mint amennyit fizetne ha nem ingyenes lenne a játék. Ha valaki meg nincs annyira rápörögve akkor is kap egy kvázi teljes értékû játékot.



robotnyk
nem, freemium lesz. bizonyos dolgokat, pl az autó javítása, vagy kivársz vagy perkálsz ha van játékon belüli pénzed, ha nincs akkor lehet venni... :|
setuh
Azt mi okozhatja,hogy mostanaban elegge osszevissza mutatja az aku szazalekat?Pl.13-rol 1 ora alatt lement 3-ra,ugy ,hogy nem is hasznaltam, aztan 3%-on meg videoztam, zenet hallgattam,telefonaltam es csak jo ido mulva ment le 2-re.6.1 -es szoft JB nelkul.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

GregSB
"Following reports on a possible Apple smartwatch by the Wall Street Journal and the New York Times, Bloomberg is the latest reputable source to weigh in with its own take. According to the new report, Apple has a team of around 100 people working on the smartwatch, and Bloomberg's sources say that the size of the team suggests the project is "beyond the experimentation phase."

Apple's senior director of engineering James Foster is said to be working on the smartwatch with others who contributed to previous iOS devices; two people told Bloomberg that the smartwatch "may perform some of the computing tasks now handled by the iPhone and iPad." Apple has reportedly worked on wearable fitness-tracking devices in the past, but decided against bringing them to market."

Dzsega
Lehet csak az elsõ nap.

GregSB
Félek attól hogy ingyenes lesz. Remélem ez nem azt jelenti, hogy minden egyes csavart in-app vásárlással kell majd beszerezni.

oneal1
végre valami konkrétum😊

remélem ipad minin fasza lesz

!Forza Ferrari!

Üdv Urak!

Feltettem az iTunes-t, és eltûnt egy korábban vásárolt csengõhangom! :S Sehonnan nem tudom elõcsalni... ha megpróbálom újra megvenni, akkor jelzi, hogy már megvan, de ennek ellenére nem tudom letölteni. Mi lehet a gond?

www.smart-bus.hu

Ott nincs valasztasi lehetoseg, fizetsz es jatszol. De zenenel ugye van...

http://gaborszantai.co.uk/

Prody
WoW is annyi 😄

Február 28-án jön a Real Racing 3, és ingyenes lesz!
TouchArcade hands on videóval

GregSB
A klasszikus órának azon kívül, hogy mutatja az idõt semmi más funciója nincs. Pont ezért van az hogy enny különbözõ stílusú létezik belõle, mert a funció adott, a kinézettel, kivitelezéssel lehet variálni, különbözõ vásárlói csoportokat megcélozni. Egy ilyen "okos óránál" viszont pont hogy a sok új funkció lesz az ami el fogja adni a terméket ls vágyat kelt majd az emberekben a vásárlásra, és nem a kinézet. Ez nem egy óra lesz, ami az idõt mutatja, hanem attól sokkal több.

De érdemes elolvasni a #33595 ban linkelt cikket, kifejezetten ezt a részt:

"One year ago — almost to the day — the Wall Street Journal broke the news that Apple was testing an 8-inch iPad. In July, just days after Google’s announcement of the Nexus 7, it reiterated that a "smaller" iPad was coming. Those rumors, of course, foretold the launch of the iPad mini late last year.

Yesterday, it was The New York Times’ turn: Apple is now said to be "experimenting" with a "watch-like device," WSJ quickly corroborated the story. These reports, and the timing of them, are almost surely no coincidence; the public relations departments of many companies engage in a dark art, feeding carefully-selected bits of information on unreleased products and initiatives to publications under deep cover in an effort to set the tone, to correct misinformation, and to drive the conversation. It’s a game that Apple is widely understood to play."

Nem véletlen, hogy 2 napon belül egy volt Apple alkalmazott arról ír, mi mindenre lehetne használni egy ilyen karórát, és hogy a WSJ és NYT is lehozza hírként hogy kísérleteznek ilyen termékkel. Ez egy szonda, most figyelik az emberek reakcióit ezekre a hírekre, mint ahogy az iPad Mininél is tették. Nyilván nem az SG fórumait olvassák 😄 hanem inkább a nagy küföldi techportálokét, de most nézik mennyire csigázza fel az embereket egy ilyen ötlet. Ha túl negatív lesz a fogadtatása, akkor valószínûleg soha nem fogjuk látni mint kész terméket.

passatgt
szerintem is ez a gond ezzel, a telefon még okés, hogy másnak is olyan van, de óra az személyesebb, nem "menõ", ha másnak is ugyanolyan van😊

GregSB
Ez nem egy "ékszer" lesz, pont ezaz hogy a funkciói miatt fogják sokan venni és használni. Be tudsz vele majd logolni a Macedbe vagy iOS eszközödre passcode kérése nélkül. Meg tudod majd vele keresni az eszközeidet, jelezni fog ha pl telefonod elõre beállított távolságon kívül kerül tõled (ellopják tõled). Tudod majd vezérelni vele Apple TV-t, az iPhoneodat, NFC-vel fizetni lehet majd vele és nem kell a 200e Ft-os telefonodat lóbálni a pénztáros elõtt paypass pontoknál... Stbstb. Egy volt Apple alkalmazott írt errõl egy hosszú cikket, érdemes elolvasni, arról ír mennyi mindenre lehetne használni a készüléket az Apple ecosystemben.

rooney8
En inkabb a magyar netflix-nek orulnek 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Az ora szerintem nagyon szemelyes targy, egy ferfinak gyakran az egyetlen ekszere. Ki a fene akar beallni milliok koze es viselni olyat, mint masok?
Leginkabb hogy fogjak azt elereni, hogy egy 17 eves gyerek is hordja, de egy 40 eves manager vagy 24 eves sportolo is?

A masik az, hogy az Apple arait ismerve 100e korul lesz, ami az olcsobb Tag Heuer-ek arszintje, ami inkabb ora, mint ez a telefon tavvezerlo😊

precision
tecnobuffalo -n is van egy másik: link

Bazinga!

Andr0
én nemtudom, de baromi csúnya...😄 van a The Times-ban egy mock-up design... As sem szép

Armin & Ayu fan

Tikal
Melyik mock up design? A TheVerge cikkben nem Pebble órák azok?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Petka
Na majd jönnek nemsokára a sciphone karórák 😄

Andr0
én igen.

Greg: Ez a Mock up design nekem nem jön be...

Armin & Ayu fan

Spotify mar van Portugaliaban, Olaszorszagban es Lengyelorszagban is.
Egyszer eljut Magyarorszagra is, bar nem erzem, hogy sokan fizetnenek elo havi 3500-ert a Pro csomagra...

Már 3x leszedtem és újraraktam, de így is ugyanazt a hibat dobja 😞
iTunesra gondoltam.



Újratelepítés alatt remélem nem a win7-et gondoltad... Ahhoz lusta vagyok, de szerintem is az az egy megoldás maradt... :-(
A rendes backup meg van oldva iCloud-ban. Ahogy a fõnök használja, úgy elég az 5 giga :-)
Ha nincs mentve shsh akkor nem lehet korábbi verziót vissza tenni de amúgy is felesleges lenne, mert ha a 6.1-el lenne a gond akkor tömegesen jelentkezne másoknál is a hiba.

Az iTunes hibeüzenetre pedig megoldás lehet egy újratelepítés vagy egy repair.



Másik: ugyanazt a készüléket feldugom Win7 64bit-es gépre friss 64bit-es iTunes-zal, majd kapok egy ilyen üzenetet: "Ez az iPhone nem használható, mert a szükséges szoftver nincs telepítve. Futtassa az iTunes telepítõjét az iTunes eltávolításához, majd telepítés az iTunes 64 bites verzióját."
Az a baj, hogy nincs... Fõnököm telója.

Egyébként emiatt kellet volna: "Sziasztok!
Van egy kis gondom egy iPhone 5-tel... 1 hónapos, 6.1 van rajta JB nélkül, T-Mobil-os. A térerõ ugrál, van amikor el is dobja a hálózatot és kb 5 esetbõl 2x nem lehet elérni.
Mi lehet a gond?"

Fejlemény: T-Mobil kicserélte a telót, de a probléma maradt...
rooney8
Van mentve shsh?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Hali!
6.1 helyett vissza lehet valahogy darázsolni iPhone5-re az elõzõt? 6.0.1 vagy mi volt.
Köszi!
rooney8
nem hinném, viszont most felraktam a cleverpin-t, ami ugyanaz, csak még pár másik dologhoz lehet rendelni a jelkód jogosultságát. egyelõre úgy néz ki, hogy ezzel nem merül, de majd reggelre tudok mondani biztosat.

Andr0
AutoProtect-hez hasonló app van a sima Appstore-ban?

Armin & Ayu fan

DanielT
Én is tapasztaltam az Autoprotect bugot, ki is kapcsoltam. Meg kell várni amíg a fejlesztõk rendberakják a programokat az új körülményekhez.
Dzsega
Nos az auto protect is kikapcsolja a wifit!
Vagy bug jelentkezik nálad vagy valamit elcsesztek az iOS 6-nál. Nekem 5.1.1 alatt tökéletes, mindössze annyi, ha be van kapcsolva a wifi és nem talál hálózatot kb fél mp eltellik mire megjelenik a bill a kód miatt, de ez sztem normális.

rooney8
közben kicsit gonmdolkoztam, és lehet az autoprotect zavart be.
míg nem volt fölrakva, addig ha lezártad a telefont, nem csatlakozott wifi-re, amit úgy tudtál megnézni, hogy miután feloldottad a zárat, pár másodpercig még ott volt a 3g, vagy edge jele a status bar-on és csak utána a wifi. viszont így autoprotect-el folyamatosan fönt volt wifin és lehet az szívta ennyire az akkut. most kikapcsoltam és úgy tûnik már nem merül úgy mint eddig.
az idõjárás app pedig még valszeg az appsync miatt volt, de azt már egy újabb restore után nem raktam vissza.
amit nem írtam még le, hogy ma is elõfordult, hogy úgy belassult a telefon, hogy használhatatlan lett, csak a hard reset segített. na ennek még nem tudom az okát.

Dzsega
nem a legmegbízhatóbb forrás mindenesetre érdekes.

rooney8
valami nem kóser ezzel a jailbreak-el
elõször nem mûködött az idõjárás app, meg reggelre lemerült 3%-ra. restore, újra jailbreak, most már jó az idõjárás app, de még mindig úgy merül, mint a p*csa
bár lehet valamelyik tweak okozza, de elvileg mindegyik kompatibilis volt iso 6-al.

robotnyk
fú, hogy fordulhat elõ, hogy hiba van egy programkódban, hallatlan.