iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az Apple bemutatna egy ilyet, õröngenének az emberek az elõadáson.
A T-Mobil iPhone szervizelése hogy zajlik? Milyen átfutási ideje van?
mondanom sem kell, hogy kb. a ma látható dolgok 90% -a modderektõl származik 😊 volt is errõl vmi dokumentumfilm a tv -ben, még régebben láttam...
ugyanez igaz a jailbreak -es társadalomra... az Apple mindig látszólagosan harcol a JB ellen, de ez csak a warez miatt van, nem a modok miatt...
iPhone 2G -men már mikor volt pl app folderem vagy beállítható háttérkép...etc., mind-mind cydiaból tehetséges haxorok által 😊 szép lassan mindet kezdi átvenni/lenyúlni az Apple (vagy legalább is a tényleg nagyon hasznosakat), arra is volt már példa, hogy megvettek egy-két cydiaban fellelhetõ megoldást/programot
szóval, sokat köszönhettek a jailbreakereknek, nélkülük csak a twice as amazing bullshitet kapnátok évrõl évre, meg az emberi szem számára nem is érzékelhetõ minél nagyobb ppi -ket és ilyesmit
rengeteg hasznos és hasztalan cucc van a cydiaban, itt van egy pár példa, de ezen kívül van még egy tonnányi 😊
szóval csak ennyit akartam hozzátenni ehhez a JB flamehez 😊 most nem azt mondom, hogy mindenki kezdjen el lázasan haxolgatni, de a JB az csak annyi, hogy enged 3rd party code -okat futtatni a rendszer, kb. mint ha rendszergazdaként indítanál egy programot winen... ha olyan tweaket szedsz le ami már kiforrott, sok a pozitív review...etc., akkor nem fog spontán kigyulladni a telefon vagy belassulni 😊
Bazinga!
Armin & Ayu fan

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Van nállam egy Iphone 3G mikor bekapcsolom bejön, hogy dugjam itunesra.
Rádugom visszaállítás... elkezdi visszaállítani majd hibával megáll.
Kikapcs/Bekapcs majd itunes kiírja, hogy iPod! Elképzelhetõ hogy ipod firmware van rajta vagy baseband?
Vissza lehet ezt valahogy állítani?
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
Armin & Ayu fan
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
http://www.redmondpie.com/top-tweaks-for-iphone-and-ipad-that-dont-require-a-jailbreak/
Pölö: Bring SBSettings-like shortcuts to the iPhone Home Screen
Bár ez soha nem lesz az igazi. Léphetne már az Apple, mert ez így kezd ciki lenni. iOs 7-re szedjék össze magukat!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mit meg nem adnék ezért a fos céges telefonomon 😄 Magán leveleimnél annyira nem fontos ez a priorizálás.
[merlinw.org]
Ja utcán, de hülye volt mert részegen tántorgott hazafelé egyedül... könnyû préda volt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Van egy kis gondom egy iPhone 5-tel... 1 hónapos, 6.1 van rajta JB nélkül, T-Mobil-os. A térerõ ugrál, van amikor el is dobja a hálózatot és kb 5 esetbõl 2x nem lehet elérni.
Mi lehet a gond?
Ez is egy lehetõség és neked csak ez van.
Nekem pedig megvan az esély, hogy legalább brahiból egyszer benyom valami számot "hátha bejön" és megvan a fényképe+hely.
szerk: És igen, ahogy felettem írták, erre is van megoldás. Persze mondhatod azt, hogy a profi tolvajok egybõl földhözcsapják és porrázúzzák a készüléket, hogy ne lehessen lenyomozni. 😊
Haver telefonját 2 hete lopták el hétvégén (utcán, brazilok). 5 perccel utána már nem volt kapcsolható a telefon 😞
Mondjuk lehet csak a SIM-et vették ki, de ennek az iCaughtU-nak kell internet hogy elküldje a képeket és GPS koordinátákat, az meg nem fog SIM nélkül menni.
Szóval sajnos ezek nem jók semmire, ha már az utolsó utcai zsebtolvaj is tudja hogy kell "hatástalanítani" a telefont perceken belül.
iCaughtU
Ha esetleg elveszik, ellopják a telefont, minden alkalommal, amikor a jelkódot rosszul ütik be, fényképet készít az elsõ kamerával és a GPS pozícióval együtt elküldi egy elõre megadott címre.
Ebbõl az "áldozat" semmit nem vesz észre, de be lehet állítani, hogy dobjon üzenetet is.
Kipróbáltam, tökéletesen mûködik, bátran ajánlom, ingyenes.
Annyi lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet le menteni az alkalmazásaim/játékaim mentéseit? Sima backup?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
És természetesen nem azt mondom, hogy idióta aki nem jailbreakel.
Ja tudom, hogy kb fél-1 órát kéne rászánnom erre jailbreakestül, cakkpakk és be tudnám állítani.
Csak tudod nincs hozzá kedvem. Még akkor se lenne hozzá kedvem, ha 5 perc lenne. Munka + eddzések mellett pár óra szabadidõm van egy nap. (hogy most két munkafolyamat között fórumozok azt ne számítsuk ide). Ezt a pár órámat szeretem azzal tölteni, ami érdekel is, vagy azokkal, akik érdekelnek. A legkevesebb ingerenciám sincs arra, hogy elkezdjek szarakodni a telefonom tweakelésével, attól csak azt várom el hogy atomstabil legyen, és mindig szolgáljon ki, tegye a dolgát. Ennyi.
Engem nem zavar ha valakit szereti tweakelgetni a telefonját. Csinálja ha van kedve, ingerenciája hozzá.
Az hogy te beléd annyi empátia szorult mint egy 100-as szögbe, és nem tudod felfogni hogy valakinek ennek pont az ellenkezõje a fontos, és ezt a kínt úgy próbálod feldolgozni hogy nevetsz ezen az emberen, az már a te bajod.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Én a "Reader"-t használom, nem ott kell húzni, hanem bárhol, akár középrõl is.
A Zephyrt meg beállítottam úgy, hogy ténylegesen csak a legszélrõl, tudatosan indított mozdulatokat érzékelje app váltásnak.
És 30-ból egy véletlen váltás még mindig jobban belefér nekem, mint MINDEN alkalommal Home duplaklikkes szenvedés.