iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Fantasztikusan élvezetes ez az Auxo tweak (az app bezárás például), mellette a gyári megoldás vicc.

Ha az Apple bemutatna egy ilyet, õröngenének az emberek az elõadáson.
Hali!

A T-Mobil iPhone szervizelése hogy zajlik? Milyen átfutási ideje van?
precision
az Apple saját bevallása szerint is mindig a hackerektõl és modderektõl tanult a legtöbbet... Wozniak is pl. azon mesterkedett szabad idéjben, hogyan tudja jól meghackelni az OSX -et és még anno az Apple még hacker konferenciákat is tartott, hogy megnézze ki mit alkotott az oprendszerével
mondanom sem kell, hogy kb. a ma látható dolgok 90% -a modderektõl származik 😊 volt is errõl vmi dokumentumfilm a tv -ben, még régebben láttam...

ugyanez igaz a jailbreak -es társadalomra... az Apple mindig látszólagosan harcol a JB ellen, de ez csak a warez miatt van, nem a modok miatt...
iPhone 2G -men már mikor volt pl app folderem vagy beállítható háttérkép...etc., mind-mind cydiaból tehetséges haxorok által 😊 szép lassan mindet kezdi átvenni/lenyúlni az Apple (vagy legalább is a tényleg nagyon hasznosakat), arra is volt már példa, hogy megvettek egy-két cydiaban fellelhetõ megoldást/programot

szóval, sokat köszönhettek a jailbreakereknek, nélkülük csak a twice as amazing bullshitet kapnátok évrõl évre, meg az emberi szem számára nem is érzékelhetõ minél nagyobb ppi -ket és ilyesmit

rengeteg hasznos és hasztalan cucc van a cydiaban, itt van egy pár példa, de ezen kívül van még egy tonnányi 😊

szóval csak ennyit akartam hozzátenni ehhez a JB flamehez 😊 most nem azt mondom, hogy mindenki kezdjen el lázasan haxolgatni, de a JB az csak annyi, hogy enged 3rd party code -okat futtatni a rendszer, kb. mint ha rendszergazdaként indítanál egy programot winen... ha olyan tweaket szedsz le ami már kiforrott, sok a pozitív review...etc., akkor nem fog spontán kigyulladni a telefon vagy belassulni 😊

Bazinga!

Botond
Én a kivárás mellett döntöttem, hátha változik a képernyõ méret és/vagy felbontás. De hogy te mit teszel azt neked kell tudni. 😊
Andr0
hát jó lenne... BTW én ehhez hasonló rendszerrel rendezem a maileket Outlookban. Persze korántsem ilyen kevés erõfeszítéssel és ilyen hatékonysággal sajnos.

Armin & Ayu fan

robben10
Mennyire érdemes most i5 vásárlásban gondolkodni? értem ezalatt, hogy voltak ugye pletykák, hogy tavasz-nyár magasságában, majd õsszel megint új érkezhet..



GregSB
Egyelõre. Idõvel ki fogják terjeszteni több mail szolgáltatásra is.

Dzsega
Meg. De nem hinném, hogy olyan rettenetes lenne a lassulás. Eleve egy 3GS-em van ami alapból sem egy szélvész már. Annó próbálgatam JB-vel és anélkül, nem volt különbség, én legalábbis nem vettem észre. A JB pedig szükséges mindenképpen mert egy t-mobilost használok telenoros kártyával.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Tikal
Ez a baj hogy hetekig. Ezeket 10perc mulva eladjak...ha azonnali lenne a dolog akkor nem érné meg ellopni mert hogy adja el akkor?..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.
Van nállam egy Iphone 3G mikor bekapcsolom bejön, hogy dugjam itunesra.
Rádugom visszaállítás... elkezdi visszaállítani majd hibával megáll.
Kikapcs/Bekapcs majd itunes kiírja, hogy iPod! Elképzelhetõ hogy ipod firmware van rajta vagy baseband?
Vissza lehet ezt valahogy állítani?

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Andr0
itt már kezdenek átállni iPhone-ra. De Akkor is... csak Gmail.hoz van ez az app.

Armin & Ayu fan

GregSB
Csak blekkbörit lehet kérni, mert az a korporéjt telefon! Hogy rohadnának meg 😄

Andr0
OMG kár hogy a Céges mobil nem iPhone :S vagy Gmail...😄

Armin & Ayu fan

clio1616v
és megéri neked, hogy belassul a teló?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

ProGabe
Top Tweaks For iPhone And iPad That Don’t Require A Jailbreak
http://www.redmondpie.com/top-tweaks-for-iphone-and-ipad-that-dont-require-a-jailbreak/

Pölö: Bring SBSettings-like shortcuts to the iPhone Home Screen
Bár ez soha nem lesz az igazi. Léphetne már az Apple, mert ez így kezd ciki lenni. iOs 7-re szedjék össze magukat!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
Malbox app review

Mit meg nem adnék ezért a fos céges telefonomon 😄 Magán leveleimnél annyira nem fontos ez a priorizálás.

GregSB
Hmm ezt kipróbálom.

GregSB
Az se fog mûködni ha ki van kapcsolvaa telefon, vagy nincs SIM benne.

MerlinW
icloud.com -on ott a "find my iphone" telefonkeresõ térkép. Nem kell hozzá semmit a telefonra tölteni. Továbbá egy kattintással wipe-olhatod a készüléket.

[merlinw.org]

GregSB
Ha jelented a szolgáltatódnál, hogy ellopták, akkor letiltják a készüléket IMEI alapján. Egy ilyen letiltás viszont elhúzódhat hetekig. Ezért necces használtan venni telefont mindenféle papír nélkül, mert lehet pár hét után csak a "no service" fog rádmosolyogni a bal felsõ sarokból.

Ja utcán, de hülye volt mert részegen tántorgott hazafelé egyedül... könnyû préda volt.

Tikal
De attol meg tudja hasznalni... Ha mar elloptak legalabb ne egy kis taknyos cigany hasznalja mar, robbanjon le a keze is😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
finy my iphone-al le lehet róla törölni mindent

Tikal
Van olyan jailbreak tweak amivel fel tudom robbantani a telefont?😊) milyen jo lenne ha lenne benne valami kis robbano szerkezet vagy sav, nem is azert hogy megseruljon a tolvaj hanem hogy a telefon hasznalhatatlanna valjon, igy mem lenne ertelme ellopni.. Kb mint a festekpatronos penzes taskak😄

Sziasztok!
Van egy kis gondom egy iPhone 5-tel... 1 hónapos, 6.1 van rajta JB nélkül, T-Mobil-os. A térerõ ugrál, van amikor el is dobja a hálózatot és kb 5 esetbõl 2x nem lehet elérni.
Mi lehet a gond?
Tikal
Ezek ellen a lopasok ellen a geci szolgaltatoknak kellene lepni.. Mondjuk letiltani rogon a telefont hoy semmilyen sim-mel ne leheseen hasznalni..

Tikal
Utcan? Kivettek a kezebol vagy mi?

robotnyk
az nem olyan vészes.
DanielT
Kopásnak nyoma sincs, csak ahol sikerült levernem a sarkát, ~éles fémre ejtve 1 méterrõl. 😞(
passatgt
fogadjunk, hogy nagyon rossz és szar az apple, nagybetûvel, felkiáltójellel😊

robotnyk
pillanatragasztó?

vicc volt egyébként, de tok kell a fenének :>
robotnyk
btw, hogy áll a kopás?
passatgt
olyan tok kell amit egy speciális csavarhúzóval lehet összerakni pl

DanielT
Keresem! 😄
robotnyk
sim kártya kivétel ellen is van tweak? <#zavart1>
DanielT
Nos.

Ez is egy lehetõség és neked csak ez van.

Nekem pedig megvan az esély, hogy legalább brahiból egyszer benyom valami számot "hátha bejön" és megvan a fényképe+hely.

szerk: És igen, ahogy felettem írták, erre is van megoldás. Persze mondhatod azt, hogy a profi tolvajok egybõl földhözcsapják és porrázúzzák a készüléket, hogy ne lehessen lenyomozni. 😊
passatgt
van olyan tweak is ami a kikapcsoláshoz is kér passcode-ot😊

GregSB
Irreleváns, már az utolsó utcai tolvaj is tudja hogy ki kell kapcsolni az iPhonet rögtön miután ellopta, a power gomb hosszan nyomásával 😞

Haver telefonját 2 hete lopták el hétvégén (utcán, brazilok). 5 perccel utána már nem volt kapcsolható a telefon 😞

Mondjuk lehet csak a SIM-et vették ki, de ennek az iCaughtU-nak kell internet hogy elküldje a képeket és GPS koordinátákat, az meg nem fog SIM nélkül menni.

Szóval sajnos ezek nem jók semmire, ha már az utolsó utcai zsebtolvaj is tudja hogy kell "hatástalanítani" a telefont perceken belül.

DanielT
Jailbreak tweak ajánló a felvilágosultabb rétegnek, akik nem arra várnak, hogy az iOS csapat vakarja a seggét:

iCaughtU

Ha esetleg elveszik, ellopják a telefont, minden alkalommal, amikor a jelkódot rosszul ütik be, fényképet készít az elsõ kamerával és a GPS pozícióval együtt elküldi egy elõre megadott címre.

Ebbõl az "áldozat" semmit nem vesz észre, de be lehet állítani, hogy dobjon üzenetet is.

Kipróbáltam, tökéletesen mûködik, bátran ajánlom, ingyenes.
MerlinW
Tiszta óvoda ami itt van. Komolyan....

[merlinw.org]

Tikal
Igen. Ha késõbb lenne valami gáz akkor csak restore from backup itunes-ban vagy telefonról ( icloud )

Zan
Sziasztok!

Annyi lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet le menteni az alkalmazásaim/játékaim mentéseit? Sima backup?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Tikal
<#szomoru2>

DanielT
Az empatikus képességeimmel nincsen probléma, ugyanakkor a toleranciám az idiotizmussal szemben minimális.

És természetesen nem azt mondom, hogy idióta aki nem jailbreakel.
GregSB
Az hogy nevetsz ezen csak azt mutatja mennyire korlátolt vagy, és nem tudod magad beleképzelni mások helyzetébe.

Ja tudom, hogy kb fél-1 órát kéne rászánnom erre jailbreakestül, cakkpakk és be tudnám állítani.

Csak tudod nincs hozzá kedvem. Még akkor se lenne hozzá kedvem, ha 5 perc lenne. Munka + eddzések mellett pár óra szabadidõm van egy nap. (hogy most két munkafolyamat között fórumozok azt ne számítsuk ide). Ezt a pár órámat szeretem azzal tölteni, ami érdekel is, vagy azokkal, akik érdekelnek. A legkevesebb ingerenciám sincs arra, hogy elkezdjek szarakodni a telefonom tweakelésével, attól csak azt várom el hogy atomstabil legyen, és mindig szolgáljon ki, tegye a dolgát. Ennyi.

Engem nem zavar ha valakit szereti tweakelgetni a telefonját. Csinálja ha van kedve, ingerenciája hozzá.

Az hogy te beléd annyi empátia szorult mint egy 100-as szögbe, és nem tudod felfogni hogy valakinek ennek pont az ellenkezõje a fontos, és ezt a kínt úgy próbálod feldolgozni hogy nevetsz ezen az emberen, az már a te bajod.

nekem ezen a lock segít, ergo ha leteszem nem tud belenézni, elkéregetni meg nem szokták, ha gyerek lenne akkor több értelmét látnám

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DanielT
ADSHDFSFDGHSAFDAF.

Megengedem.
GregSB
Ok, te ha gondolod akkor tweakelgesd a Zefírt, állítgasd be úgy ahogy tetszik, mindegy egyes alkalmazásra. Én kivárom amíg ezt megoldják rendszerszinten valahogy a 6-os vagy késõbbi szifonban, addig "szenvedek" a duplahomeklikkes megoldással, és az idõt amit a tweakelésre fordítanék inkább fordítom a hobbimra vagy családomra. Ha megengeded.

DanielT
Elég szar RSS olvasód lehet, ha a képernyõ SZÉLÉRÕL kell lapozni benne.

Én a "Reader"-t használom, nem ott kell húzni, hanem bárhol, akár középrõl is.

A Zephyrt meg beállítottam úgy, hogy ténylegesen csak a legszélrõl, tudatosan indított mozdulatokat érzékelje app váltásnak.

És 30-ból egy véletlen váltás még mindig jobban belefér nekem, mint MINDEN alkalommal Home duplaklikkes szenvedés.
GregSB
Vagy pl Chrome tabváltogató gesztusa. Gondolom az sem akad össze ezzel a jailbreakes megoldással. MuhaLOLCSI.