iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt

MerlinW
Igaz😊

[merlinw.org]

GregSB
3G-t kihagytad 😄

Bercy
Igen ez normalis, az icloud nem kuld push notificationt a level elolvasasanak a tenyerol...
MerlinW
Sebességis sorrendben:
kör: GPRS,
E: EDGE,
Jelerõsség ikon mellett LTE: LTE
Jelerõsség ikon LTE jelzés nélkül: WiFi.

[merlinw.org]

ForzaInter
köszi.

mindegy itthon úgy is wifirõl megy. akkor a városban mikor megvettem azért volt gyors mert ott van 3g

Yo, Bitch!

Nem tudod állítani, a szolgáltató lefedettségétõl függ.



A kör a gprs kapcsolatot jelenti. A lehetõ leglassabb, gprs-en meg sem probálom használni a mobilnetet 😊



ForzaInter
hát ezt én is észrevettem. és hol tudom átállítani?

Yo, Bitch!

LoDMaSt
Az az edge asszem, tehát a net sebessége a foskazal szintjén van nagyjából, azért ilyen lassú, mert a hálózat nem tud gyorsabbat az adott helyen.

@ Hellomarci

ForzaInter
egy kör

Yo, Bitch!

LoDMaSt
A használati utasítás elsõ oldalai között szokott lenni, amikor a kijelzõn található grafikus szimbólumokat ismertetik a felhasználóval. Gyk. bal fennt a térerõ szimbólum/szolgáltató neve mellett milyen betû, vagy ábra szerepel?

@ Hellomarci

ForzaInter
hát õszintén szólva fogalmam nincs😄

hol lehet ezt megnézni?

Yo, Bitch!

Petka
betárcsáz 😄

DanielT
Én is most próbálgatom, még nem idegesít nagyon, csak kicsit. 😊

Egyelõre poén, hogy várok, hogy leszállítsák az alkatrészt, de érzem, hogy nem sokáig fogom élvezni. 😄
robotnyk
az RR3 a legrosszabb zyngás módszereket idézõ IAP-mocsár lett.
LoDMaSt
lte, 3g, gprs, edge közül hogyan kapcsolódik, amikor lassú a net?

@ Hellomarci

ForzaInter
sziasztok
tegnap vettem meg az iphone 5-öt a t-mobile-nál és olyan gondom lenne, hogy a t-s net tetû lassú, és sokszor meg sem tudja az oldalakat nyitni.
mikor kihoztam még semmi gond nem volt a nettel, és wifirõl is tökéletesen mûködik. mi lehet a baj?

Yo, Bitch!

Dzsega
Rosszul fogalmaztam, az icloud-os email címem.
A céges micrisoftos exch szerveres remekül mûködik, ha gépen elolvasom azzonal eltûnik az iPhoneról és fordítva is.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Prody
Nekem anno a mail magatol nem refreshelte magat, csak amikor en kulon manualisan megnyitottam es frissitesre rakattintottam. 20. szazad OS?

Annak semmi koze a cloud-hoz, a mail could nelkul is kell, hogy szinkronizaljon.

http://gaborszantai.co.uk/

Dzsega
Nah akadt egy kis problémám. Be van állítva az iPadon és az iPhoneon is az iCloudos fiókom. Mind a 2 készüléken Pushra van állítva, de ha elolvasom az iPhoneon akkor ugyanúgy jelzi az iPadon és csak akkor lesz olvasott ha belépek a mailba. Ez normális? Újraindítás nem segített. Restorerra lusta vagyok. 😊
iPhone 5.1 JB
iPad 6.0.1

Dzsega
Van valami olyasmi ha jobb egérgombbal kattintasz (gondolom windows) a telefonra, hogy vásárolt appok letöltése (download purchased). Legalábbis mikor még használtam itunest akkor volt ilyen lehetõség.
Miért akarod letölteni a telefonodról az appokat?

Már sikerült köszönöm! azért a hozászolást igen így csináltam amúgy 😊 1 kérdés itunesban hol van a vásárlások átvitele?

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Ezek szerint mégsem érted, mert az elõttem hozzászóló írásban szó sincs iTunesról.
iTunes nélkül, a telefonod menüjében megkeresed: Beállítások > iCloud > Tárolás és biztonsági mentés
Készítesz egy mentést, majd az új telefonon szintén iTunes nélkül megkeresed: Beállítások > Általános > Visszaállítás > Összes tartalom, beállítás törlése.
A folyamat végén pedig amikor rákérdez a telefon nem új telónak állítod be hanem vissza állítod iCloud backupból.



Kösz a linket értem én ezt én is így szoktam legalábbis amikor 3gs rõl 4s re áltam át annó akkor ugyan ez volt töröltem mindent és összeszinkronizáltam a dolgokat de most hiába mert nem engedi az itunes mindig valamit módosítanak azon a szaron és nem tudom hogy hol vannak azok a menü pontok amiket keresek!

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

passatgt
elõször is nézd meg, hogy lementette e biztosan az icloud a régi telefonon:

Beállítások > iCloud > Tárolás és biztonsági mentés

Ott írjnia kell, mikor csinált utoljára mentést. Ha még nem csinálsz, nyomj rá a gombra, hogy csináljon egyet.

Utána töröld az új telefont (Beállítások > Általános > Visszaállítás > Összes tartalom, beállítás törlése) és amikor újraindul, meg foja kérdezni, hogy ez egy új készülék, vagy állítsa vissza icloud mentésbõl a cuccokat. Ezt kiválasztod, beírod emailt/jelszót és átrak mindent. Itt van leírás az icloud és a sima backupra is, ha egyszer rûjössz, hogyan megy az icloud, sokkal kényelmesebb, mint usb-n másolgatni

http://support.apple.com/kb/HT1766?viewlocale=hu_HU&locale=hu_HU

Szóval akkor mind 2 talót tegyám rá az usb re? Azt nem lehet megcsinálni hogy 4s rõl kimentek mindent itunesba és onnan felmásolom valahogy az egész cucost a másik telefonra?

passatgt
rá van dugva töltõre az új telefon? elvileg akkor töltöget csak, hogy ne fogyassza az akkumulátort

Be vagyok jelentkezve mind 2 telefonon ugyanazzal az Apple ID-vel de semmi sem történik esetleg WiFi-n keresztül nem lehet megoldani?

passatgt
ha csináltál icloud mentést, akkor nincs más dolgod, mint az új telefonon bejelentkezel az Apple ID-del (e-amil cím - jelszó, amit a 4s-en használtál) és le fog tölteni neked minden tokkal vonóval, még a játékmentéseket is automatán

Sziasztok!

Hol tudom átvinni az alkalmazásaimat a gépemre az itunesból? nem találom a menü pontot azt szeretném elérni ezzel hogy van egy iphone 4s-em és van egy 5 -ösöm is és a 4s rõl akarok mindent átmásolni az 5-ös re csináltam mentést icloudba de nem tudom hogyan lehetne áttenni a megvásárolt játékokat és az appokat a másikra valaki tud ebben segíteni ?

GregSB
Kedvencem a sipákolása, hogy iOS-en nem konzisztens a "back" gomb használata... Végülis az alkalmazások 90%-nak a bal felsõ sarokban van, de õ mindig máshol látja 😄

Meg hogy Androidon mindig ugyan ott van! Ehhez képest itt egy screenshot a most bejelentett új Huawei csúcsmodellrõl:

Trololololoooooo

robotnyk
Apple - Cheese

LG - Chreez (azt hogy a VR panorámaképet miért kell falra tenni, azt ne kérdezzétek)
Pont ez jutott eszembe mikor áradoztam róla, de elõtte sem ment már 😛



mabbak
Az én sim-em 6-8 éves, 4S-ben tökéletesen mûködik. Egy 3G-vel volt egy cimborámnak hasonló problémája, frissítés után nem akarta felismerni a sim kártyát. Restore segített rajta.
devilzero
Annyit még érdemes megjegyeznem, hogy egy SE Z520-al dolgozok most (😄DD) amíg nem lesz jó a szájPhone és az pedig tudja kezelni a SIM karimat!

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

devilzero
Köszönöm szépen! :-) Holnap jelentkezem az eredménnyel! 😊 Szép napot Almások 😊)

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

Dzsega
Hát azt nem tudom, mindenesetre akkor lehet valami azzal a kártyával. Eleve elitélem azt, hogy vagdossuk azt a kártyát. Van micro meg nano sim is miért nem lehet kérni egyet?
Tipli egy t boltba és kérni egy sim kártyát! Pénzt meg ne adj érte ne hagyd hogy lehúzzanak!

GregSB
Remélem nem olyan lesz az iOS7 mint az Android. Ha arra lenne szükségem, akkor már rég vettem volna Androidos telefont. Én szeretném ha nem bonyolítanák túl a menürendszerét és a kezelését.

devilzero
Nem használtam korábban ezzel a kártyával! PIN ki van kapcsolat, wifi van. Angol oldalon ha jól fordítottam ugyanilyen problémával rendelkezett az egyik user és azt írták neki, hogy öreg a SIM kártyája és menjen be a boltba kérjen újat. Az lehet, hogy a T-mobile-os SIM-em ami kb. 4-5 éves... nem "kompatibilis" az iPhone-al és ezért nem jó?

Prody
Az tenyleg atomstabil akkor 😄

Andr0
hmm érdekes az Android. Elég kezelhetõnek tûnik (Nexus 4 review) Kezdem látni, milyennek kéne lennie az iOS7-nek... Nem csak kinézetre hiányos, de funkcióra is igen lemaradott az iOS... viszont az Appok... iOS vs Android... még mindig az iOS a toppos.

Armin & Ayu fan

De, köszi 😊



precision
nem erre gondolsz?

Bazinga!

Fura, majd leszedem meg vissza az appot, szerintem nem lehet komoly gond.



Azt hiszem ebben a topikban valaki linkelt egy androidos telefont Dragonnak, valami sosem hallottam márkája volt de nem találom.



GregSB
Igen, Chromeban is betölti. Youtube már jópár éve iOS kompatibilis egyábként is 😊 Nem tudom nálad miért nem hozza be.

Ez a the truth nekem sem tetszett de ha ez sem gyõzi meg Dragont, hogy droidos telefon kell neki akkor semmi 😛

Ami még zavart, hogy azzal takarózik, hogy a galaxyt nem kell jailbreakelni ahhoz, hogy widgeteket tehessen ki és testre szabhassa a készüléket. Igazából 5 perc egy jb és semmivel sem lesz rosszabb, lassabb tõle a készülék és ugyan ott vagyok. iCloud óta a backuppal sincs semmi gond ha restoreolni kell. Az egy kicsit lehuzó, hogy egy-egy jól használható tweak ami droidban alapból megvan nálunk 5-10 usd de hát ez van.

Szerintem még jobb is az Apple megoldása mert garantálják, hogy amit tõlük megveszel az atomstabil lesz és nem fog neked fejfájást okozni ettõl függetlenül saját felelõségre azt csinálsz vele amit akarsz. Ugyan ez nem mondható el egy androidos telóról.
Btw kifejezetten tetszik barátnõm galaxy s plussa, szeretem használni és nem rosszabb mint az iPhone csak más de nem váltanék. Nem a legjobb vas már de hajlamosak beakadni az animációk, idõnként nem ébreszt és random kikapcsol.



Szintén chrome?

