iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
http://gaborszantai.co.uk/
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Armin & Ayu fan
A Viper az egyetlen ami tuningos, de majd lehet a többit is tuningolom, mert kezdenek kevesek lenni, ahhoz, hogy nyerjek. A Viper nagyon tetszik, sokkal könyebb irányítani mint a Challengert, ráadásul a hangja brutál jó. A kipuff tuning meg csak javított. Imádom!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Eddigi kedvencem a Focus. A challengert meg nagyon akartam de számomra nagyon nehéz irányítani.
Eschato néven regeltem.

Ati
A lightning csatlakozó videós kábelében ARM processzor van 2gb ram-al, valszeg azért, mert nem tud alapból videót küldeni a lighting, helyette lényegében egy Airplay vevõ...😄
A nickem:
Ez a várakozás meg nem para. Nekem pl jobban tetszik így mert 4-5€ nem szívesen fizettem volna érte annyira azért nem jó. Most arra várok, hogy megjöjjön a Challeger, meg kész legyen a nagyszervíz a Focuson (15 ill 10 perc). Addig meg itt fórumozok. De mire végig olvastam a fúrumokat és megírtam ezt meg is jött a vas. Szal gyors megyek vele egy karikát még mielõtt indulunknvacsizni. 😊
Igen a kicsúszás kicsit furán van megcsinálva. Nem tudom meg lehet-e majd szokni...
Nem varom el, hogy olyan jatek legyen iOS-en mint pl a Grid de az eleg szar, hogyha elkezd az auto megcsuszni egy kanyarban nem lehet rajta normalisan vegig vezetni hanem ratavolít a kamera es kb teljesen lelassul az auto :|


''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nekem ez jó így.
A verseny végén a javítások azonnaliak.
Én még élvezem is, hogy megrendelem a cuccot és várom, hogy jelezze a futár, hogy megérkezett, beszerelték és vár a pálya! Vagy még jobb, amikor az új autó leszállítását vártam. 😄
Egy olajcsere pl 5 perc, egy nagy szervíz meg kb 25. Ezeket lehet játékbeli arannyal fizetve gyorsítani (2 arany egy olajcsere), de nekem már 58 aranyam van a kasszában, mert simán kivárom, csak kivételes esetekkor gyorsítom meg.
Súlyt ad a nyereményeknek és megbecsülöm a verdát, kímélem ahogy tudom és örülök, amikor a kemény versenyek után a szervízbõl csillogva-villogva kapom vissza. 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Még egy fillért nem kellett költenem, simán lehetett haladni.

We use a unique gesture that is unlikely to occur normally to enable and disable control using the MYO. The MYO alerts the user via haptic feedback to let them know when it is enabled and detecting movement."
😉

Elég jól hangzik csak azt nem tudom, hogy ha a szúnyogokat hesegetem akkor folyamat lépteti majd a zenét? 😊
Az a kis golyó olyan ismerõs a videóból, az mi?
FileVault uses the user's login password as the encryption pass phrase. It uses the AES-XTS mode of AES with 128 bit blocks and a 256 bit key to encrypt the disk.
Elég erõs.
BTW mennyire stronghold ez a FileVault?
Armin & Ayu fan
itt vannak a támogatott formátumok: kép
Azt csinaltam, hogy kikapcsoltam a badgeket a telefonon es ipaden igy nem idegesitenek.
Ha meg kapok levelet akkor ugyis csipog meg beteszi a lock screenre (nyilvan onnan nem kapcsoltam ki) ugyhogy ha fontos akkor elolvasom.
http://szifon.com/2012/10/26/magyar-t-mobile-es-vodafone-logok-iphone-5-re-is-jailbreak-nelkul/
Adatforgalom kikapcsolása:
beállítasok->általános-> hálózat-> mobil adatforgalo kikapcs
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en