iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
bal felül tudsz csoportokat váltani

Tegnapról mára a telómba lett 80 konaktból 350 ?? facebookon nemadtam engedélyt semmilyen szinkronizálásra sõt semmivel se szinkronizáltam a telót ( i5 ) Ilyenkor mi van ?😄😄 Mert kb a fele szám most azt se tudom kicsoda

GregSB
Nem vagy béna, én is úgy tudom hogy nincs benne ilyen.

Én vagyok béna vagy az iOS chrome nem tud full screen futni?

http://gaborszantai.co.uk/

LoSA
Srácok, tudnátok nekem olyan programot mondani, ahol akár amatõr, akár profi fotósok képei vannak? Ahol lehet nézegetni, megosztani õket? Instagram már fent van!! 😉

Botond
I4-en, nem ötösön
Botond
Nekem másik mágneses tok van 2 éve, semmi gond eddig.
passatgt
ipadon a smart cover is mágneses(elég erõs), mégsem okoz semmi gondot

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Andr0
hmm... de jó lenne ha lehetne alap-appokat beállítani. Pl Mailbox lehetne az alap mail app... Google Maps... az alap map.

Armin & Ayu fan

Dzsega
Egy kivételével alap autóim vannak.
A Viper az egyetlen ami tuningos, de majd lehet a többit is tuningolom, mert kezdenek kevesek lenni, ahhoz, hogy nyerjek. A Viper nagyon tetszik, sokkal könyebb irányítani mint a Challengert, ráadásul a hangja brutál jó. A kipuff tuning meg csak javított. Imádom!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Én örülök hogy végre fel fogom tudni upgradelni a Focust, alig van pénzem, ti meg már más kocsikat vesztek? 😊 ok, én Mac napi 30-40 perceket tudok vele játszani.

Dzsega
Pláne ha hátsó kerekessel mész. Viszont atom szépeket lehet driftelni.
Eddigi kedvencem a Focus. A challengert meg nagyon akartam de számomra nagyon nehéz irányítani.

GregSB
Én sem értem míért, a versenyeknél látom a nickedet...

DanielT
A kicsúszásokat jobban lehet kontrollálni, ha ki van kapcsolva a traction control, viszont így, ha nagyon elindul, akkor elszáll. 😊
Kezdek belejönni 😛

Eschato néven regeltem.



Botond
Nálam meg nincs hangja vmiért.
Dzsega
Nem értem én ezt. Nem látszik a RR3 mint közös játék...

(GameCenterben szintén dzsega néven vagyok)[/appro]

Sziasztok. Azoktól kérdeznék akik használják az itunes match szolgáltatást! Ha egy párosított zeneszámhoz van zenés videóklipp az itunes store-ban akkor azt is megkapom a számmal együtt, vagy azt külön meg kell venni?

Ati

passatgt

A lightning csatlakozó videós kábelében ARM processzor van 2gb ram-al, valszeg azért, mert nem tud alapból videót küldeni a lighting, helyette lényegében egy Airplay vevõ...😄

GregSB
Azt nem is írtam, hogy azért is éri meg egymás rekordjait megdöntögetni, mert + pontokat lehet vele nyerni ugyebár 😊

GregSB
Én is rákattantam a Real Racing 3-ra. Tetszik hogy beszivja gamecenterrõl és fácséról az ismerõsök köridejeit, és azok ellen is lehet versenyezni. Jelenleg összesen 2 haverom játszik vele, úgyhogy ha valaki akar adjon Gamecenteren az is erõsei közé, szeretnék több ember ellen versenyezni 😊

A nickem:

Gerego[/spolier]

DanielT
Ne csússz meg! 😊 Tényleg. Vegyél jobb gumit és vezess ügyesebben, a játék keményen büntet, de ha jól csinálod, akkor nincs ilyen probléma.
Dzsega
Jobb gáz bal fék, döntögetve kormányzás. Mindeen segítség kikapcsolva.

Ez a várakozás meg nem para. Nekem pl jobban tetszik így mert 4-5€ nem szívesen fizettem volna érte annyira azért nem jó. Most arra várok, hogy megjöjjön a Challeger, meg kész legyen a nagyszervíz a Focuson (15 ill 10 perc). Addig meg itt fórumozok. De mire végig olvastam a fúrumokat és megírtam ezt meg is jött a vas. Szal gyors megyek vele egy karikát még mielõtt indulunknvacsizni. 😊
Igen a kicsúszás kicsit furán van megcsinálva. Nem tudom meg lehet-e majd szokni...

Na en bal oldalon kormany, jobb oldalon gaz es fek es minden kikapcsolva.
Nem varom el, hogy olyan jatek legyen iOS-en mint pl a Grid de az eleg szar, hogyha elkezd az auto megcsuszni egy kanyarban nem lehet rajta normalisan vegig vezetni hanem ratavolít a kamera es kb teljesen lelassul az auto :|



DanielT
Jobb oldalon virtuális kormány, bal oldal fék, automata gáz. Kormány, fék segítség kikapcsolva.
Szerintem is jóféle, ti melyik controlt használjátok?



Tikal
Ez igy nem hangzik rosszul, este ranezek en is

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Most pl betoltam egy komolyabb szervízre a BMW Z4-et és addig nyomom egy másik versenyosztályban a Ford ST-vel, ami top állapotban várta, hogy újra õ kerüljön sorra.

Nekem ez jó így.
robotnyk
szerintem akinek ez a rendszer tetszik, az önmaga ellensége.

<#zavart1>
DanielT
Csak az új alkatrészekre, ha elkopnak, vagy tuning cuccot rendelsz.

A verseny végén a javítások azonnaliak.

Én még élvezem is, hogy megrendelem a cuccot és várom, hogy jelezze a futár, hogy megérkezett, beszerelték és vár a pálya! Vagy még jobb, amikor az új autó leszállítását vártam. 😄

Egy olajcsere pl 5 perc, egy nagy szervíz meg kb 25. Ezeket lehet játékbeli arannyal fizetve gyorsítani (2 arany egy olajcsere), de nekem már 58 aranyam van a kasszában, mert simán kivárom, csak kivételes esetekkor gyorsítom meg.

Súlyt ad a nyereményeknek és megbecsülöm a verdát, kímélem ahogy tudom és örülök, amikor a kemény versenyek után a szervízbõl csillogva-villogva kapom vissza. 😊
Tikal
Sokat kell várni ugy altalaban?😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Még mindig abszolút pozitívak a Real Racing 3 tapasztalataim, 13-as szinten vagyok, megvettem a második autót.

Még egy fillért nem kellett költenem, simán lehetett haladni.
Elég komoly egyébként, kíváncsi vagyok a gyakorlatban is tényleg ilyen jól használható-e.

&#63743;

"What about accidental input?

We use a unique gesture that is unlikely to occur normally to enable and disable control using the MYO. The MYO alerts the user via haptic feedback to let them know when it is enabled and detecting movement."

😉

&#63743;

Dzsega
Olvastátok a szifon.com-on a myo karpántját?
Elég jól hangzik csak azt nem tudom, hogy ha a szúnyogokat hesegetem akkor folyamat lépteti majd a zenét? 😊
Az a kis golyó olyan ismerõs a videóból, az mi?

GregSB
Zseir. Akkor már csak a feliratkezelés hiányzik belõle 😊

Tikal
iOS-en nincs tudtommal.

FileVault uses the user's login password as the encryption pass phrase. It uses the AES-XTS mode of AES with 128 bit blocks and a 256 bit key to encrypt the disk.

Elég erõs.

Andr0
Mac-re van ez a FileVault opció, ilyen van iOS-en is?

BTW mennyire stronghold ez a FileVault?

Armin & Ayu fan

Andr0
köszi ezt a tippet. Ez a pici változtatás feldobja a telefont... számomra.

Armin & Ayu fan

passatgt
lejátszik avit is

GregSB
Ha még avikat is le tudna játszani, akkor ez lenne az ultimate svájci bicska alkalmazás :-)

passatgt
kezel zip fájlokat is(kicsomagol/becsomagol), css/html/js/php fájlokat szépen kiszínezi, html-t megjelenítni

itt vannak a támogatott formátumok: kép

Bercy
En is utaltam. Es meg most se ertem, mirt kell ennek igy mukodnie.
Azt csinaltam, hogy kikapcsoltam a badgeket a telefonon es ipaden igy nem idegesitenek.
Ha meg kapok levelet akkor ugyis csipog meg beteszi a lock screenre (nyilvan onnan nem kapcsoltam ki) ugyhogy ha fontos akkor elolvasom.
passatgt
megvettem, teljesen jó, egyetlen hátrányát látom csak egyelõre, hogy amikor rá akarok másolni fájlt, akkor rá kell nyomnom + gombra és kiválasztani a megosztásos opciót, lehetne úgy, hogy egybõl él a kapcsolat az IP címen(vagy legalább egy opciót erre, hogy egybõl éljen😊)

Dzsega
Itt a cikk:
http://szifon.com/2012/10/26/magyar-t-mobile-es-vodafone-logok-iphone-5-re-is-jailbreak-nelkul/

Adatforgalom kikapcsolása:
beállítasok->általános-> hálózat-> mobil adatforgalo kikapcs

devilzero
Sziasztok! #33970 probléma megoldva 4600 Ft-ért, mert nem újonnan vettem a -mobilba az iPhone-t... :/ Ezen kívül két problémám van! Domino 5 díjcsomagban vagyok és automatikusan bekapcsolja azt a lehetõséget, hogy levesz 195 Ft-ot és 10MB netet kapok érte. Hol tudom kikapcsolni? Illetve régebben néztem hogy lehet ilyen T-mobilos képet rakni a hálózat helyére, de nem találom a Szifon-on.. meg tudná legalább a kulcsszavakat mondani, hogy hogyan találom meg? Köszönöm! 😊

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

Dzsega
Kösz.
Akkor most utálom...

GregSB
DanielT-nek meg mindenkinek egy jó zenelejátszü alternatíva, aki nem akar iTunes-al zenét felmásolni.