iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ilyen biztonsági hibát hetekkel késõbb javítani... mikor az iPhone-t már sok nagyvállalatnál is céges mobilként használnak? Nálunk a cégnél 1 körlevél jött az iPad iPhone usereknek mikor az Exchange bug volt... Aztán mikor kiderült a biztonsági rés...
Csoda hogy a német kormány BB és Samsung telefonokat vesz mint a világ legbiztonságosabb telefonjai (Igazából azért azokat veszik meg, mert a titkosítás egy SD kártyán keresztül fut... amihez slot nincs iPhoneban)
Armin & Ayu fan
"- Fixes a bug that could allow someone to bypass the passcode and access the Phone app
- Improvements to Maps in Japan"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
http://gaborszantai.co.uk/
dropbox fotó nézegetõ
MS Exchange és iPad kompatibilitás szinte borítékolható belátható idõn belül...
Nagyon szeretem magát az App-ot tökre rendszerezi még a magán leveleimet is, el se merem képzelni milyen lehet a melós e-mailekkel.
Armin & Ayu fan
Qrafter Pro - nemrég lettem kész a fordításával, így már tud magyarul is
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ne legyen igazam.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
2, Felraksz egy szimpatikus filmlejátszót és annak a mappájába belehúzod.
Én ez utóbbit javaslom - tisztább szárazabb érzés, ráadásul nem vagy limitálva, hogy mit játszik le.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
- ez nem az iOS sara, hanem a Google-é. Amíg volt built-in youtube app, addig tudtál háttérben youtube zenét hallgatni vele. Ha lejátszás közben kiléptél, akkor pausra rakta a lejátszást, mert azt a logikát követte az alkalmazás ha megszakítasz egy videónézést akkor szüneteltetni kell azt (alapvetõen nem zenehallgatásra van a youtube). Ilyenkor viszont a multitask-barból lehetett folytatni a hangnak a lejátszását a háttérben.
Amióta nincs stock youtube app a rendszeren, és a Google fejlesztett egyet abban nem mûködik ez a háttérben folytatás. Pedig a rendszer támogatja, rengeteg 3rd party app példa erre. Szóval ez a Google tudatos döntése volt, nem akarják hogy zenehallgatásra használd a youtube appjukat. De ha úgy vesszük mostmár a gúgli appja is egy 3rd party megoldás, szóval McTubeot, vagy Jasminet kell használni helyette, mi diettõvel megy a háttérben lejátszás. McTubeal még le is tudod tölteni külön a videók hangsávját, és offline tudod hallgatni!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amúgy nem tudom, hogy csak nem akarod, vagy nem érted amit írtam, de én nem örülnék neki, hogy a mai okostelefonkra jellemzõ szánalmas készenléti idõ tovább rövidüljön egy háttérben futó alkalmazásnak köszönhetõen.
-Ja, ez engem is zavar néha, bár nem igazán vagyok az a fajta aki zenét hallgat youtube-n ugy hogy közben nem érdekli a klipp, mert akkor inkább hallgatok Spotify-t, Soundcloud-ot vagy az alap Music app-ot 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
2. ez a youtube app hiányossága sajnos, a régi gyári appal mûködött, amit a google csinált, már nem. Viszont én személy szerint az McTube appot használom youtubeozásra, egyrészt elérhetõ vele az összes videó, az is ami alapból tiltva lenne mobilon és kérdés nélkül folytatódik a lejátszás ha kilépsz, illetve le tudja tölteni a videót. Illetve a webes youtube-al mûködik a háttérben lejátszás úgy, hogy ha kilépsz, home gomb dupla katt, jobbra húzod és elindítod a lejátszást, ott lesz mellette az ikon, hogy melyik app-ból szól a zene épp
- Ha android-dal fotózgatok, amikor hazaérek, a wifi-re csatlakozás után automatikusan felölti a dropboxba a képeimet, és mire bekapcsolom a PC-t, már rajta is vannak a gépen. Mindezt úgy, hogy még csak fel sem kellett oldanom a telefont, végig a zsebemben lapult.
Az iphone-t elõ kell vennem, feloldanom, megnyitni a dropbox appot és csak ezekután indul az auto-upload.
- Másik: én PC-n is úgy szeretek netezni, hogy közben a háttérben youtube-on hallgatok vmit. Na ez a droidomon tökéletesen kivitelezhetõ, míg az iOS rögtön freez-eli és bekussol a cucc.
Lehet hogy ezekre van azóta vmilyen 3rd party megoldás, de az android-ban az a jó, hogy ezeket alapban tudja.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az én S3 és Lumia 920 user barátaim nem mernek elmenni sehova töltõ nélkül.
Cserébe nincsenek widgetek, sárga földig van butítva a multitasking, a background process-ek folymatosan freeze-elve vannak, notification bar holt primitív, a testreszabhatóság 0, mindezt azért a célért, hogy nehogy véletlenül belaggeljen.
Egyébként a Nexus telók remekül optimalizáltak, a Samsung sajnos valóban telefossa mindenféle szutyok extra appal a rendszert amik folymatosan futnak a háttérben, és ezért többet laggel mint mondjuk a gyári Nexus.
Mindegy, nem flame-nek szántam- hisz én droid és ios tulaj is vagyok egyszerre - de egyik rendszerre sem tudom azt mondani hogy egy rakás trágya. Pros and cons. (De azt bevallom, hogy a 4.0-s android óta már a droidra hajlok jobban)
plusz elõtte jedizik valamit a srác éppen, nemtom, lapozni akar vagy screenshotot készít, de biztos azért akadt be kb 1 másodpercre a cucc
hát igen, kukába vele 😊
de itt egy másik csúcsdroid mostanról, a HTC One... itt is hogy lagol már a home screen scollozása ami tele van aktív tartalommal bíró widgettel... botrányos tényleg 😊
na mind1, én befejeztem, az offért sry.
Bazinga!
de messzemenõ következtetéseket kell levonni belõle mint pl a #34183 és a többi 😊
<#wow3>#wow3>
Bazinga!
De szerencsére pont az a szép abban a rendszerben, hogy ezt lecserélheted a gyárira ami soha nem röccen meg.
A másik viszont hogy végignéztem ezt az eventet tegnapról. Szerintem tökjó volt, ilyen kis tényleg emberközeli.
Az új dolgok pff nincs egy szavam sem: elég komoly innováció szerintem...
Az egésszel egy baj van: Android.
Armin & Ayu fan
figyelmetekbe ajanlom a kovetkezo video reszletet mikor a srac a widget-ek et lapozza...
itt
Szoval mirol beszelunk? JEZUS. mindent izombol probalnak csinalni de ez meg 4TFlops os kapacitassal is akadna. szerintem ez tobb mint rohej... "
Húdejó az S2 is, milyen szép folyamatos lehet.
24 sec -tõl. Ricc-röcc-fos.
Szóval nem kell a bullshit, gagyin mûködik a Droid még mindig.
"Az s3 sokkal, de sokkal több újdonságot hozott az s2-höz képest. Az meg hogy a hardver erõsebb? Na ezen meg röhögök...Nézzetek meg egy videót.. Gyorsabban tölti be az appokat? NEM! Gyorsabb a böngészõ? NEM! Gyorsabban tölti be a galériát? NEM! Jobb a multitasking? NEM! Jobban futnak rajta a játékok? NEM! Aki meg az antutura izgul, annak ajánlom a 65-ös magnumot nyomja csak le a torkán..Még a touchwiz betegségeit sem javították, ugyanúgy lassan lép ki a fõképernyõre stb. Egyedül a kijelzõ az ami javult a többit nem lehet értékelni, hangsúlyozom a hardvert sem.
Biztos hogy marad az S3."
[merlinw.org]
Innentõl kezdve már egyéni preferencia hogy kinek melyik út a szimpatikusabb, kompromisszumot mindenféleképpen kell kötni:
Az egyik út, hogy egy darab készüléket tartunk, egy 4,8"-5" körüli, vagy nagyobb "phabletet". Elõnye hogy 1db készüléket kell csak tartanod ami nagyjából minden igényedet lefedi, sokkal jobb rajta videókat nézni, hosszabb szövegeket olvasni, tartalmat fogyasztani mint kissebb telefonokon, + minden másra jó amire egy okosteló (todo, naptár, térképezés, stb). Hátránya hogy átlagos kézmérettel nem minden élethelyzetben praktikus használni, szûk farmerzsebben, nyári lengébb ruhákban baromi kényelmetlen cipelni magaddal. Ergonómiailag tehát nem mindig a legideálisabb, de rá vagy kényszerülve a használatára, mert ez az egyetlen készüléked van.
A másik út, hogy tart az ember egy kissebb méretû okostelefont (3,5" - 4"), és mellette egy 7-10" tabletet. Elõnye ennek szerintem az hogy élethelyzethez megfelelõen tudod beosztani hogy melyik készüléket milyen arányban használod. Ha pl kimegyek sörözni haverokkal egy nyári estén, akkor nem akarok tartalmat fogyasztani semmin, akkor azt akarom hogy legyen egy kissebb készülék nálam, ami ergonómikus, nem zavar hogy nálam van, de tudjam használni az "okos" fícsörjeit (térképezés, naptár, IM, stb...). 10 perces BKV-s utazásokon rövidebb szövegek, hírek elolvasására még bõven nem rossz ez a méret. Ha meg otthon vagyok vagy utazok (értsd: fél órát - órát, vagy többet vonaton, buszon, repülõn töltök), és el akarok olvasni egy 10 oldalas Arch Technika cikket, vafy meg akarok nézni egy sorozatrészt mondjuk akkor meg ott van a tablet, amin fényévekkel jobb mindezt csinálni pusztán abból az okból kifolyólag, hogy nagyobb a kijelzõje. Hátránya ennek a megoldásnak hogy drágább, mivel két készüléket kell tartanod. Teljesen szembe megy továbbá azzal az elvvel, hogy mindent egy készülékkel tudjon megoldani az ember, amire nagyon sokan törekednek... pontosan ezért értelmetlen lehet azoknak akiknek nagyobb keze van és ergonómiailag a tepsi telefonok is megfelelnek számukra.
Én nagyjából így látom a szitut. Mivel nekem átlagos méretû kezem van a második utat járom. Kíváncsi vagyok milyen iPhoneok jönnek idén, mert a több mint 2 éves szifonomat mostmár lassan lecserélném, de nem feltétlenül adnék ki 200e-t telefonra, mert a táblagép már sokmindenben kiváltja. Ha nem dobnak ki olcsóbb telefont idén, akkor lehet egy 5-ósre fogok benevezni, miután megjelent a 6-os, vagy 5S vagy akármi.
Na de mind1, sry az offért. Ez az iPhone topik, semmi köze a fentieknek ide. Csak butaságot nem kéne beszélni 😊
Bazinga!
Bazinga!
Armin & Ayu fan
Itt ki lehet próbálni: http://visztpeter.me/Develop/iphone_keyboard/
Mennyire áll kézre nektek? Picit nehézkesebb a gépelés, mert JS-el megy, de kb mûködik
konvertálni meg: http://handbrake.fr/downloads.php
ez mindenbõl csinál neked mp4-et, dvd-bõl is, ha kész van behúzod itunes-ba, szinkronizálsz és rajta van