iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
"Apple granted patents for bezel-free display and Touch ID button embedded in screen"

+ vannak újabb renderek CAD rajzok alapján:

Utoljára szerkesztette: GregSB, 2017.05.16. 14:02:27

Egyetértek, talán egyszer végetér ez a buta vékonysági verseny, még jó hogy a fizika kijelöli a korlátokat (bár a marketingesekről el tudom képzelni hogy egyszer majd negatív vastagságú telefonnal kampányolnak.)

Emlékszem anno amikor a cégnél ahol dolgoztam, lecserélték a telefonokat talán Nokia 2110-re, és a managerek olyan verziót kaptak amiben kétszer akkora akku volt-pedig már az eredeti sem volt éppen vékony-, mindenki irigyelte őket.
ProGabe
El tudom kepzelni, hogy ilyen lesz. Kozben meg az emberek nagy resze (volt anno felmeres, aki nem hiszi, guglizza ki 😄) kimondta, hogy legyen kicsit vastagabb a telefon, ha oda akksit pakolnak. Ennek igazan eljohetne mar az ideje, ezzel lehetne meg robbantani.

Egy okostelefon, amit a mostani X helyett Y (es ez tenyleg tok jo szam) orankent kell tolteni? Fogd be es vigyed a penzem 😄
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2017.05.13. 23:01:43

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tikal
hát ja, az egy kicsit nagy pattanás...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szucsy89
lehet így van, de az előző évek tendenciáját tekintve valszeg ilyen lesz...
Még szerencse, hogy max csak tippelgetni tudunk, hogy milyen lesz, tehát semmiből nem kell következtetéseket levonni. Szerintem lassan már az sem kizárt, hogy szándékosan kerülnek ki kamu fotók, amire aztán mindenki alapozza az elképzeléseit.
szucsy89
kimondom amit ebben a topikban senki nem mer: undorítóan néz ki
GregSB
https://9to5mac.com/2017/05/09/iphone-8-renders-based-on-cad-drawings/

Ha ennyire ki fog lógni a kamera... mondjuk úgyis tokba teszem szerintem 😄

rastaman
csak akkor, ha az az opció be van álítva. különben nem menti el.

Dzsega
A névjegyzék elvileg icloudban is tárolódik, így az szinkronizálható az újratelepített telefonra.
Nem tudok róla, hogy ki lehetne így nyitni egy bizt mentést.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Looooser
sziasztok!

Felteszem újra korábbi kérdésem, mert nem kaptam választ sehonnan.
Tud-e valaki olyan emulátort ami egy korábbi biztonsági mentést meg tud nyitni?

adott helyzet:
adott volt egy 3g 8gigás sosem volt ios frissítve rajta,és fullkoppra teli volt adatokkal, készülék csere történt és az adat lementés közben az itunes csinált egy biztonsági mentést, majd felfrissítette a a telefont. a frissítés után már nem volt elegendő hely az adatok vissza telepítésére amit automatice csinált volna az itunes.. így történt hogy a készülékről elveszett 1000+ telefonszám, ami nagyon fontos lenne.
a válaszokat előre is köszi

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Rage47
ha kábelen keresztül másolod a cuccot, akkor nem használ adatforgalmat
nem egészen ide való,de ha a gépemről a google driveba töltök valamit és azt a telómra is átakarom tölteni az használ adatforgalmat ha csatlakoztatva van az itunes-ra? köszönöm
Atika :o)
kiprobalom koszi

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Tikal
spark, de színekről nem tudok..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szucsy89
használd nyugodtan. nyaraláskor pl. életmentő lehet, vagy vonaton stb.
Atika :o)
Hello tud valaki mondani nekem egy jo email alkalmazast amiben be tudok allitani tobb email fiokot es van lehetoseg szinekkel megkulomboztetni, hogy melyik fiokra jott mail?

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Tikal
<#eljen>

passatgt
enyém menőbb szerintem... 😊

oneal1
márka nincs jelölve mert a bank-nak megfelelően van kialakítva az arculat 😄

2000mAH
DC5V/500mA bemenet
DC5V/1000mA kimenet

!Forza Ferrari!

Jim Morrison
Van drága, olcsó mindenféle. Milyet adtak? Iphonenak talán minimum 2A es kell (mindjart valaki megmondja)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

oneal1
lehet hülye kérdés, de itthon sosem használtunk powerbankot.

Nyitottunk egy új banszámlát és adtak egy ilyen kütyüt ajándékba 😄

szabad használni ezt a telefonnal vagy gagyik?

!Forza Ferrari!

Tikal
szörnyű ötlet, remélem nem erőszakolják ránk ezt a szart itt is...

Jim Morrison
Ha igy lesz akkor rengetek veletlen kovetkezo szam lejatszas lesz😊

GregSB
Touchbar koncepciók

GregSB
+ ilyenkor ha "lefelé rántod" az ujjaddal az ikonok tetején, akkor a notification center meg fog jelenni.

Dynamic
Köszi, közben már utánaolvastam 😊
link
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2017.05.03. 13:31:51
bardocz
Wow, erre nem is gondoltam volna 😊 Köszi!
Gyors dupla érintésre csúsznak lejjebb az ikonok, a lényege az, hogy a kisebb kezűek is kényelmesen elérjék a fenti ikonokat egy kezes használat esetén.

www.smart-bus.hu

bardocz
Néha ha az ujjlenyomat olvasón tartom az ujjam vagy mozgatom rajta, az összes ikon lejjebb csúszik a kijelzőn. Ennek mi a funkciója?
robotnyk
10% drágulás egész Európában
Igen, 99%...

www.smart-bus.hu

szucsy89
sziasztok,
adott egy 5S telefon, és random időnként, random akksi %-nál egyszer csak kikapcsol a telefon. volt már hogy 20-nál, volt hogy 78nál. ilyenkor csak az újraindítás segít.

akku csere? :S
Dynamic
Mi ez az újfajta árképzés az Appstore-ban? Mindenhol áremelkedés. A wishlistemben lévő összes játék 1-2 euróval drágább lett, de látok pl. 0.49 eurós appot is ami ugye megint fura, mert 0.99 volt az alap.
rastaman
<#eljen>

oneal1
úgy legyen!!!!!

Amúgy szerintem az nem gáz, ha decemberben jön csak a telefon, viszont a bejelentés fontos, hogy megtörténjen a szokott időben a konkurencia miatt.

!Forza Ferrari!

GregSB
Újabb tokgyártó szivárogtatás alapján sem lesz hátul TouchID. Talán megmenekültünk.
https://9to5mac.com/2017/04/28/bare-iphone-case-no-rear-touch-id-vertical-camera/

Viszont egyre valószínűbb hogy a lent felvázolt 3 scenario közül így a 2. lépett életbe. Valamikor bejelentik majd szeptemberben / októberben a telefont, de a boltokba csak karácsonykor / 2018 Januárjában kerül majd.

A 7s / 7s Plus meg szeptembertől / októbertől vásárolható lesz.

Utoljára szerkesztette: GregSB, 2017.04.28. 13:15:45

bardocz
Köszönöm, ezt eddig nem is tudtam. Így valóban nem kell 😄
Jim Morrison
sharp-oled-re-valt-az-apple

A cégvezető – aki egyben a Foxconn vezetésének is tagja – egyetemi hallgatók előtt beszélt arról, hogy az Apple jövőre valóban lecserélné az eddig használt LCD-kijelzőket, és (legalábbis az egyik telefon esetében) már az új OLED-panel mellett teszi le voksát. Elmondása szerint jövő ősszel egyszerre három eltérő iPhone jelenik majd meg a piacon, ezek közül az első kettő 4,7 és 5 hüvelykes érintőképernyőt kapna, míg a harmadik már egy 5,5 hüvelykes példány lenne, és ez utóbbi kapná meg az új OLED-panelt.

rastaman
minek? a hangerő gombbal is tudsz exponálni...

passatgt
most sincs rajt gomb igazából...

bardocz
Miért akarnak a gombtól megválni? WP-nél és androidnál is sokkal jobb ez az egy gombos dolog. Inkább a kamerának raknának rá pluszba még egyet az oldalára.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2017.04.27. 10:56:41
Igen, de ezek ugyanazon generáció különböző modelljei voltak, jelen esetben viszont az elnevezés különböző generációra utal.
oneal1
reméljük hogy megoldották a dolgot! 😊

amúgy simán lehet teszt ez a kiszivárogtatás ahogy írtad, viszont akkor egyértelmű visszajelzést kaptak abból hogy nem kell a hátlapra az ujjlenyomatolvasó 😊

!Forza Ferrari!

passatgt
A Plus modell most is többet tud a simánál és senki nem problémázik miatta.

Szerintem félreértetted amit írtam. Pont ez a lényeg, hogy így a 7S már a megjelenés pillanatában sem lenne a legújabb modell.
"Iphone 7s - gyakorlatilag varázslat...(de a 8 azért még nála is jobb)" -ez ütős lenne reklámban ugye?
MerlinW
Itthon is hetekig rendszeresen hiánytermék az legújabb modell, hidd el veszik. Én is veszem.

[merlinw.org]

Köszönöm

Rage47