iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Kijött public beta iOS11-hez

Atika :o)
kiprobalom koszonom

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

power gombbot probaltam az nemjo

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

passatgt
Egy tap felül a névre/telefonszámra

ProGabe
Power gomb?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MerlinW
Hivatalos szerviz szerintem már nem foglalkozik vele, nem hivatalossal megnézetheted, pl. iSamurai elég korrekt.

[merlinw.org]

Jim Morrison
Nővérem 5s-e egyik pillanatról a másikra bedöglött. Apple oldalán írtak szerint javasoltam neki, hogy hagyja 1 órát a töltőn. Ha továbbra se nyikkan meg akkor ugye megy szervizbe, kb mire számíthatok? 3,5 éves készülék.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sziasztok, ha valakit felhivok zart kepernyorol sirivel pl . aztan hogy tudom lerakni? Eddig csak ugy csinaltam hogy ki kell kodolnom es ott tudom lerakni ami nagyon zavaro.

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Dzsega
Vagy túl kicsi a felbontása, gépen lett beállítva, icloudban lett beállítva.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Ha jól tudom, azok jelennek meg full képernyőn, akikhez te rendeltél képet a telefonon kontaktlistában, a kis karikában megjelenők azok automatikusan szinkronizált profilképek a google/facebokk/icloud-ról.
J i GS a W
Egy kérdésem lenne ,hogy lehet hogy pár kontakt full képernyőn van amikor hívnak és pár csak kis karikába? i6

GregSB
Nem. Mindenhol azt írják hogy lassú és bugos. Majd max valamelyik public betat felteszem, de abból is inkább a 2.-3. iterációt.

oneal1
próbáltam ár valaki az ios 11 beta-t?

!Forza Ferrari!

zoliii
Van egy Iphone 4S telóm. Független, csak Icloud záras 😞 Az Icloudba (Windows) betudok lépni, csak a biztonsági kérdéseket nem tudom már. Olyat csináltam már, hogy az első bekacsoláskor, a DNS-t átírtam, így egy másik szerver oldalra irányította a mobilt, ami csak arra jó, hogy leteszteljem a telót. 9.3.5 IOS van rajta. A Redsn0w nem reagál a telóra. Itunes 12.6 látja. 5let?

GregSB
Ok, szerintem még az AR kit is érdekes. Pláne akkor lesz érdekes ha szemüveggel fog az menni amit demoztak 😊

passatgt
Van dark mód is. Az invert opció nem invertálja a képeket és app ikonokat 😊

GregSB
IPad ios11-el nagyon fasza lesz. A többi része a WWDC-Neo viszont nagyon Meh volt.

Jim Morrison
The keynote starts at 1PM ET / 10AM PT on June 5th.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

szucsy89
az edge display sokat dob a látványon főleg élőben. más kérdés, hogy egyéb haszna nem nagyon van
Tikal
na baszki, most pár évi megint nem tudok majd venni iPhone-t?? Az 5 is azért maradt ki nálam, mert távirányítóvá változtatták, én nem értem miért kell ezeket a buzi arányokat erőltetni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jim Morrison
annyi azért van, ami különbséget tesz a kettő között, és egyik szebb legyen mint a másik 😊

GregSB
Én nem látok óriási különbséget 😄

Rage47
nem gondoltam volna, hogy valaha ezt mondom, de a samsung s8 jobban néz ki ennél, legalábbis elölről
GregSB
Új render a legutóbbi rajzok alapján

dzsegameló
Hali!
Erről vélemény? Belkin valet
Adott egy iphone és egy watch. Tölteni kéne mind a 2-t, de a wach töltője nem okés. Ha már venni kell, akkor legyen szép, jó, praktikus stb...
Szóval ha vennem kéne kábelt az 10 e ft. (ne számoljuk az adaptert az akad), szóval 10e+4-7eFt egy ilyen multi dokkoló (töltők nélkül) az ebay végtelen piacán, itthon picit drágább, de ha nagyon elrugaszkodok akkor is kijön 20 max 25eFt-ból az egész.
Megérheti-e a belkin a márka nevét, plusz a szépséget és azt hogy mind a 2-t egyszerre tölti ráadásul csak egy konnektort foglal? Szeretem ha valami nem tákolt, meg nem is értem miért lenne jó, ha ki tudnám szedni belőle a töltőt...
Ha valaki használ valami ilyesmit és megosztja tapasztalatai, az is nagyon jól jön.

Utoljára szerkesztette: dzsegameló, 2017.05.29. 12:35:28

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

GregSB
Nekem tetszik, visszatér az iPhone 4-es szendvics design (elől-hátul üveg), csak most jobban le van kerekítve.

ProGabe
Azert egy dummy-nal pont azok a dolgok hianyoznak, amiben az Apple tovabbra is verhetetlen: a tokeletes apro reszletek es az anyaghasznalat. Ez egy gumi ocskasagnak tunik, semmit nem szamit, hogy undorito 😄
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2017.05.24. 22:31:38

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rage47
egyetértek
5s az etalon nálam amúgy
Jim Morrison
Nekem ez nem jon be. Talan a legrondabb iphone eddig. (Szerintem)

Ebben mondjuk igazad lehet. 😊

★★★★★

Dzsega
Nincs ott. <#shakehead>

GregSB
A purchased listából le tudsz tölteni mindent, azt is amit a fejlesztője már levett a storeból

Szerintem beszélj egy magyarral is aki a Ferrarijával kocsikázik épp 😊.
Gondolom ő is azt fogja mondani hogy elég jól eléldegél itt.
Tikal
Nem hinném, hogy az euro használata vitte oda ezeket az országokat ahova... a görögök maguknak köszönhetik a szart, és a többiek részben, meg persze 2008-nak nagy részben 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Aha, persze! 😊)

www.smart-bus.hu

Éppen nemrég beszéltem egy olasszal, aki kocsikázott egyet az új Ferrárival és eljött egész Magyarországig, azért nem kell félteni őket még így is fényévekkel jobban élnek nálunk. Sőt a válságban levő görögök is megkeresik a dupláját, mint a magyar átlagfizetés. 😊

★★★★★

robotnyk
vagy a görögöket. vagy a spanyolokat. vagy a portugálokat.
ProGabe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nalunk rubel lesz ;D

Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2017.05.20. 16:58:25

Kell az nekünk? 😊 Kérdezd meg mondjuk az olaszokat, hogyha ma választhatnának akkor kéne-e nekik az euró, vagy maradnának a líránál! 😉

www.smart-bus.hu

bardocz
Ebből is látszik, nem lesz nálunk soha euro <#idiota>

www.smart-bus.hu

Rage47
olyan tétel nincs is a store-ban talán 😄 minimum 1 euró, most már több is
Forintra vált itthon az AppStore, a legolcsóbb tétel 99.-Ft lesz.

www.smart-bus.hu

Dzsega
Ha van egy olyan alkalmazásom ami már nincs bent az appstore kínálatában akkor azt le tudom menteni valahogy, hogy az új készülékre felrakjam?

GregSB
Hát nemtom, számomra a nagy kocka fényképező középen / ujjlenyomatolvasó mellette (ami az S8-on található) se a szépség / esztétikum csimborasszója.

passatgt
http://www.imore.com/difference-apple-samsung-industrial-design...

Ilyen apróságokra sajnos még nem figyelnek Samsungnál(de a többi androidnál sem, pár kivétellel). Gondolom ez a többséget nem zavarja, de engem, mint designert az őrületbe kergetne. A lenti terven lévő kameradesign nekem sem jön be, a 7-es iphone-on ami van, az teljesen jó, nem tudom miért kellett szögletesre csinálni. Bár nem biztos, hogy ilyen lesz ugye.
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2017.05.16. 15:15:03

szucsy89
egy tokkal valszeg eltűnik majd a bump nagy része, de azért egy S8 meg e közt klasszis különbség van, szigorúan a kinézetet/designt tekintve a Samsung javára.
Jim Morrison
kíváncsi vagyok milyen lesz (ha lesz) project tangohoz képest. A kamera bump meg szokatlanul nagynak tűnik ezeken a rendereken. eléggé nagynak

GregSB
Valószínűleg az AR fícsörök miatt lesz ilyen "ipari" a hátsó kamera.
Ha tényleg álleejtős fícsör lesz ez az AR, akkor engem nem fog zavarni hogy így néz ki a kamera.