iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Erről vélemény? Belkin valet
Adott egy iphone és egy watch. Tölteni kéne mind a 2-t, de a wach töltője nem okés. Ha már venni kell, akkor legyen szép, jó, praktikus stb...
Szóval ha vennem kéne kábelt az 10 e ft. (ne számoljuk az adaptert az akad), szóval 10e+4-7eFt egy ilyen multi dokkoló (töltők nélkül) az ebay végtelen piacán, itthon picit drágább, de ha nagyon elrugaszkodok akkor is kijön 20 max 25eFt-ból az egész.
Megérheti-e a belkin a márka nevét, plusz a szépséget és azt hogy mind a 2-t egyszerre tölti ráadásul csak egy konnektort foglal? Szeretem ha valami nem tákolt, meg nem is értem miért lenne jó, ha ki tudnám szedni belőle a töltőt...
Ha valaki használ valami ilyesmit és megosztja tapasztalatai, az is nagyon jól jön.
Utoljára szerkesztette: dzsegameló, 2017.05.29. 12:35:28
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2017.05.24. 22:31:38
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
★★★★★
Gondolom ő is azt fogja mondani hogy elég jól eléldegél itt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
www.smart-bus.hu
★★★★★
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2017.05.20. 16:58:25
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Ilyen apróságokra sajnos még nem figyelnek Samsungnál(de a többi androidnál sem, pár kivétellel). Gondolom ez a többséget nem zavarja, de engem, mint designert az őrületbe kergetne. A lenti terven lévő kameradesign nekem sem jön be, a 7-es iphone-on ami van, az teljesen jó, nem tudom miért kellett szögletesre csinálni. Bár nem biztos, hogy ilyen lesz ugye.
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2017.05.16. 15:15:03