45063
10255461851509447102.jpg
  • robotnyk
    köszi, valóban jó lett, bár a store telefonon és gépen is angol lett, de túlélem
  • Dynamic
    A beállításokban az AppStore és iTunes szekcióban ki kell jelentkezni és vissza az AppleID-val, utána jó lesz.
  • robotnyk
    most látom hogy az apple music sem jó. pontosabban ami hozzá van adva a könyvtáramhoz az működik, de nem tudok keresni például.
  • kamionosjoe
    Az osztrák Store nálam működik rendesen.
  • dzsegameló
    Nem megy.
  • szucsy89
    nálam sem, és az Apple Music sem... tesómnál pl. működik, már megijedtem hogy a telefonommal van valami, de ezek szeirnt nem
  • robotnyk
    Nálam éppen nem működik az App Store, valaki másnál esetleg hasonló gond? (Magyar store)
  • GregSB
  • MerlinW
    Lehet, valamelyik appod cache-el valamit a háttérben.
  • Snexi
    Sziasztok!

Az mitől lehet, hogy a tárhely (6s 16gb) szeszélyesen viselkedik nálam? Mivel eléggé szűkösen vagyok így folyamatosan nyomon követem, hogy mi mennyi helyet foglal. Nemrég letöröltem több mint 4 gigányi alkalmazást illetve videót majd frissítettem is a telefonom és ekkor valami csoda folytán még több hely szabadult fel (nem azért mert a frissítést tárolta, azt általában letörölöm ha automatikusan letölti.) Most mégis 1 giga szabad helyem van és gyakolratilag már nem tudok mit letörölni amire ne lenne szükgésem.Mégegyszer mondom, ugyanazok vannak a telefonomon ami a 4 giga letörlése elött voltak.Teljesen érthetetlen számomra.

Szerk.: újraindítottam a telefonom és máris 5gb helyet jelez
    Utoljára szerkesztette: Snexi, 2017.08.28. 19:40:43
  • MerlinW
  • Jim Morrison
    https://twitter.com/tim_cook/status/900730071178248192/photo/1
  • MerlinW
  • Dzsega #44327
    Nah ez legalább szép megoldás lenne, de akkor se rakják oda!
  • Dzsega #44326
    Nem az új, hanem a régi esetleg nem tört? Ill ott (a régi készülékeden)az előző tulaj appjai nem maradtak meg?
    Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2017.08.23. 21:19:13
  • Dzsega #44325
    Köszi, végül nem foglalkoztam tovább a dologgal, ne zavarjanak mód aktiválva, az összes céges telszám törölve (Exchange szerveren megvan, csak a telórol van törölve), csak azok hívhatnak akik benne vannak a telkönyvben.
  • mac83
    Itunes szinkronizalas kozben -54es hibat dob.
    Leokezom aztan folytatja.. erdekes :D
  • rooney8
    hmm, akkor passz. még akkor is előfordul ilyen, ha másik apple id-val lettek vásárolva/letöltve app-ok, de ezek szerint ez sem áll fenn.
    nincs több ötletem:D
  • mac83
    köszönöm a választ!
    Nincsen jailbreakelve, pont előző héten lett frissitve rajta az ios a legújabbra :) Teljesen értetlenül állok a dolog előtt, mert ilyennel még sohasem találkoztam, illetve az Iphone-os ismerőseim sem. A készülék biztos hogy teljesen új volt, aktiválási idő is stimmel, ezzel baj nem lehet.
    Maximálisan használható a telefon, nincsen baja, csak a tudtad a rossz, hogy ott egy számomra teljesen ismeretlen emailcim :)
  • rooney8
    nincs jailbreak-elve a készülék, amiről csináltad a biztonsági mentést?
    ha tört appokról csinál az iphone biztonsági mentést, és azt vissza akarod állítani, akkor kér egy teljesen más apple id-t (ami a töréshez kapcsolódó cím). ha ezeket skip-eled, ugyanúgy fog működni a telód, csak a tört appokat nem fogja tudni letölteni a store-ból.
  • Jim Morrison
  • mac83
    Sziasztok! Kérdésem lenne.
    Adott egy 5S készülék, 2-3 éve használtam, ismerősömtől vettem.
    Mivel pár napja vásároltam egy új készüléket, bontatlan, fóliást ( SE ) , készitettem egy biztonsági másolatot icloud-ba hogy az üzeneteim, kontaktjaim stb meglegyenek az új készüléken is.
    Új készülék bekapcs, aktiválás ( visszaellenőriztem, és valóban Én aktiváltam be a telefont ) , telefon beállitása ICloudból, beirtam apple id-mat, sikerült belépni, szinkronizál, apple logo alatt a csik végigmegy , ujraindul, és kiirja a következőt :

Adja meg az áruházi ( beleértve az appstore-t, itunes, book store ) vásárlásokhoz használni kivánt [email protected] ( számomra tök ismeretlen email cim ) apple id jelszavát, amit természetesen nem tudok, mivel nem ismerem azt az emailt.

Ha a lépés kihagyására megyek, előjön mégegy számomra ismeretlen email, megint lépés kihagyása. Ezek után bejön a menü, és elkezdi tölteni appstore-ból azokat az appokat , amik az előző késüzlékemen is voltak, a biztonsági mentés jóvoltából.
    Ezek után tökéletesen müködik a telefont.

Nem tudom mi lehet a gebasz, és hogy mit keres ott az az email cim, és miért nem az enyém van ott?
    Válaszokat előre is köszönöm,
    Dani
  • MerlinW
    Ha ütés érte, akkor értelemszerűen kiesik a garanciából. Egyébként kijelzőcsere bármelyik szervizben (20-40k-ra emlékszem, de rég néztem az árakat).
  • szabii98
    Valaki tapasztált már olyat, hogy a kijelző fele nem reagál? Konkrétan a jobb oldali 2 app, meg úgy en bloc ha PIN-t kér akkor a jobb szélső számokat nemtudom beírni. Valószínűleg valami ütés érte a telefont (kisgyerek közelében volt), az ilyesmit megtudják egyáltalán csinálni garival?
  • bakkerman
    Nálam is egyre csökken az üzemidő ahogy jönnek ki az újabb iOS-ek...Régebben,2-3 szoftverfrissitéssel ezelőtt simán lehozta a teló a 80-85 órás üzemidőt 6 óra kijelzőidővel,mostmár ugyanolyan használat mellett 55 óra üzemidő 4 óra kijelzőidő. SE-m van
  • rastaman
    azóta a 10.3.3-mal valamivel elviselhetőbb a merülés, de így sem tökéletes
  • ddany7
    10.3.3 ota fel nap alatt csontra merul az akksim, iphone7. masnal is jelentkezik ezt a problema?
  • Panzeradler #44313
    IOS 11 nagyon szép lett, végre került az alsó “bar”-ra mobil adatforgalom ki-be.
  • Jim Morrison
    iphone 8 tokban

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.08.08. 11:36:58
  • Atika :o)
    Sziasztok, olyannal mar talalkozott valaki, hogy a naptarba beirok valamit beallitom, hogy mikor jelezzen es nem jelez. Es ezt asszonykanak a telefonja is mar eljatszotta parszor.
  • GregSB
    https://www.theverge.com/2017/8/5/16102298/iphone-7-glass-back-wireless-charging-7s
  • Tikal #44309
    úgy látom csak icloud.comon lehet megcsinálni vagy itt találsz egy másik megoldást
  • dzsegameló
    nem találom.... Mármint a csoport opciót.
  • Tikal #44307
    Contacts?
  • dzsegameló
    Csoportot csak icloud.com-on lehet csinálni? iPadon és iPhoneon nem találtam meg, hogy hol lehetne.
  • Tikal #44305
    Privátokat dobd a kedvencekbe vagy csinálj egy csoportot akiktől akarsz hívást, aztán do not disturb mód és tedd kivételnek a kedvenceket vagy a csoportodat
  • dzsegameló
    Elég nehéz kivitelezni, mert nincsenek elmentve a telefonkönyvbe... Kb 2000 telefonszámot pedig nem pötyögnék be. (Nem írtam el!)
    Akkor inkább a ne zavarjanak mód. De az sem tuti.
    12 éven át 2 telefonom volt, mostanra untam meg, így inkább a cégest használom a privát dolgaimra is. Spórolok is évi 40-50eFt-ot plusz csak 1 telót kell cipelnem.
  • MerlinW
  • kamionosjoe
    Jobboldali gombot kell hosszan megnyomni és a kijelzőn megjelenő ábrát elhúzni szintén jobbra.
  • rastaman
    azzal csak egy a gond, hogy az értesítéseket sem hallod.

+ ki kell kapcsolni a 'Repeated Calls' fület (sorry nem tudom pontosan hogy fordították le magyarra)