iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
A 7-es nem méregdrága, pontosan ugyan annyiba kerül mint 6-7 éve ($650 a belépő modell). Az hogy itthon ennyire elszállt az ára azt köszönd az inkompetens politikusainknak.

Sziasztok,

Barátnőm felrakta képeit icloudba, de ha összeköti a telóját a géppel, nem látja a képeit.
Hogyan lehet megnézni, lementeniőket az icluodból?
Köszi

passatgt
Ugyanúgy, mint az iPad és iPad Pro, vagy Macbook és Macbook Pro, mindegyikből van egy kicsit drágább verzió.

Rage47
nekem sem áll össze, nagyon fura valami
utálom a leakeket meg kamu pletykákat, már kíváncsi vagyok, de még messze az ősz. jobb lenne nem is hallani ezekről
Én azt nem értem kezdettől ebben a koncepcióban, hogy oké hogy jubileum, de ha egyszerre jön ki egy 7s és a 8, és gondolom a 7s is méregdrága lesz, akkor azt ki fogja megvenni? Én biztos nem adnék 250 000+ Ft-ot egy telefonért ami már a megjelenés pillamatában nem, a legújabb technológia. Közben komoly gyártókapacitást foglal le és nem veszi senki?
Vagy az a terv, hogy a 8 annyira extrém drága lesz, hogy sokan mégis a 7s-re fanyalodnak? Egyáltalán hogy fogják ezt hirdetni? Ha csóró vagy a 8-hoz akkor itt a 7s? Valahogy nem áll össze.
GregSB
Egyébként ha lehet hinni a különböző pletykáknak akkor a következő a szitu:
- megoldották hogy legyen kijelzőbe integrált TouchID, de a fő komponens beszállítója nem tudja elég gyorsan gyártani a technológia komplexitása miatt. Értsd: (hasra ütött számokkal) iPhoneokra akkora igény van hogy napi 10.000-t kell gyártani belőle rajt időszakra. A beszállító viszont csak napi 4000-t tud szállítani a kijelző komponensből.
- emiatt döntenie kell az Applenek mit csináljon:
1. Hátra teszi a TouchID-t
2. Kiadja így a telefont és bevállalja hogy jövő tavaszig folyamatosan készlethianyok lesznek, az emberek hónapokat fognak várakozni a 8-asra.
3. Eltolja fél / 1 évvel a rajtot és addig kiad egy 7S-t.

Azon se lepődnék meg ha ezek a szivárogtatások irányítottan torténnének, és most ezerrel lesik az emberek reakcióit fórumokon 😄 Tesztelik mit gondolnak az emberek a hátlapot levő TouchID-ről.

Meg azon se ha ez mind clickbait kamu hír lenne, és igazából simán jön a kijelzobe integrált TouchID ősszel 😄
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2017.04.26. 08:04:30

GregSB
Tehetik még jobb helyre mint a Samsung, ahol jobban elérhető (az S8- reviewk azt írják mindenhol hogy szar helyre került, nem könnyű elérni)

A telefon közepe viszont nem a legjobb hely, oda is kényelmetlen nyúlkálni a mutató ujjal. Ezért is tűnik furcsának / kevésbé valószínűnek hogy az lesz a végleges.

oneal1
😊

mekkora blama lenne ha hátra kerülne. Legalábbis nekem.
Pont a samsung után ezt meglépni szerintem hatalmas baki lenne az apple részéről.

Ti mit gondoltok?

!Forza Ferrari!

GregSB
Basszus, most hogy szóba került, megnéztem, az enyém is mozog, bár még csak kb. 1 mm-t.
Dzsega
Látom más volt nálad, de nekem enged a jobb felső része. De majd csak nyáron lesz 1 éves, addig turira kivárok, de mivel van plusz egy évem még lehet, hogy csak jövőre viszem vissza.
Az i5 is engedett nálam (igaz kb 4 éves volt).

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

adam46
És ha megnyomod a középen elhelyezkedő touchID-t, akkor berezeg a telefon közepe?
szucsy89
és lesz iris scan? csúnya apple másolja a samsungot! <#banplz>
GregSB
Sajnos egyre több jel utal a B opcióra 😞

https://twitter.com/SonnyDickson/status/854681032020205573
Persze ez lehet csak egy prototipus a B tervre (hitegetem magam, én sem akarom hogy hátra kerüljön a TouchID)
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2017.04.19. 16:28:56

Jim Morrison
3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄
Fingerprint dongle

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Az lenne a leglogikusabb, ha idén csak a 7s jönne, a 8 meg csak jövőre, minden gondjuk megoldódna.
GregSB
Jelenleg 3 opció kering a neten (nagyjából ezeket a forrásokat lehet komolyan venni). Mind a három szerint edge-toedge kijelző lesz az iPhone 8-on. A Touch ID-ról pedig 3 scenario kering:

- A kijelzőbe lesz integrálva
- Hátulra kerül álá S8
- Teljesen kikerül a készülékből a Touch ID és alternatív megoldások lesznek helyette (iris scan + arc felismerés pl)

Gurman ennyit tud:

"Apple has also experimented with integrating the iPhone’s fingerprint scanner into the screen of the OLED version, which would be technically challenging, the people said. It's currently unclear if that feature will make it into the final product."

Szóval még ő sem tudja hogy mi lesz. Annyi biztos hogy kísérleteztek az A opcióval (kijelzőbe integrálás), de nem biztos hogy be tudják tenni az idei telefonba.

rastaman
az a lényeg! nincs mit

Nagyon béna vagyok,de így nem lett meg. A végén észrevettem, hogy van egy kereső a beállításokhoz és azzal találtam meg, másik sim kártyát raktam a telefonba akkor állítódott át. Na a lényeg meg lett, köszi azért!

★★★★★

rastaman
settings - phone - show my caller id

Segítség! Berejtette a számom a teló, hol tudom visszaállítani, hogy látható legyen ha hívok valakit. IOs 10.3.1.

★★★★★

bakkerman
Vegulis addig babraltam a telot,hogy kiderult a kijelzovedo üveg a jobbfelso sarkanal engedte el picit magat a kijelzotol,nem maga a kijelzo a telefontol 😊 Levettem a kijelzovedot es nem tapasztaltam mar azokat a dolgokat 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

robotnyk
nemrég mintha valaki panaszkodott volna rá, próbálta gariztatni, de elhajtották vele
csokalaci
Én nem tapasztalok semmi ilyesmit :/

http://facebook.com/musicleander

bakkerman
Akinek SE-je van,nem érzi úgy,hogy a kijelző jobbfelső sarka mintha nem illeszkedne annyira mereven mint a többi sarka a telefonnak? Amikor megnyomom egy ponton puhábbnak tünik és mintha mozogna 2-3 milimétert. Tok nélkül vizszintesre lerakva nem látszik,hogy elengedte volna a ragasztás ott,de tény hogy picit belehet nyomni,csak a jobbfelső sarkot...Kereken 1 éves a telefon,most járt le a garancia

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rage47
hátsó touch id nálam is deal breaker
Tikal
ja, passzolnám én is...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MerlinW
Hát... ha hátul lesz, akkor tuti 7S-t veszek. Talán megoldják a jövőre hogy elől legyen.

[merlinw.org]

GregSB
Persze azóta jött egy másik pletyka, ami cáfolni próbálja az előzőt, és szerinte a kijelzőbe lesz integrálva a touchID. Szerintem a következő fél évben nem érdemes figyelni ezekre a pletykákra, hacsak mondjuk nem Gurman írja meg, mert minden szart le fognak írni.

GregSB
Nem ez a pletyka. Megoldani meg tudják, van szabadalmuk is rá.
A pletyka szerint nem tudják kellő mennyiségben gyártani őszig, ezért lehetséges hogy a "B" terv az hogy hatra rakják a TouchID-t.

Kongy
Káva nélküli kijelzőnél nehéz megoldani az előlapon. A Samsung próbálkozott anno olyasmivel, hogy megérinted a képernyőt, aztán a gombot is, haverom Note 5-jén ilyen megoldás van... hát hogy is fogalmazzak, nem a legjobb.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

szucsy89
a plyekák szerint nem tudják megoldani a kijelzőbe építve, a Samsung sem tudta, ezért lehet majd a hátlapon itt is.
oneal1
ez de szar 😄

soha nem tennék hátra a touch id-t.

Nem valami olyan megodlásról volt szó hogy a kijelzőbe lesz beépítve?

!Forza Ferrari!

Rage47
tuti nem rakják a hátuljára a touch id-t
zoliii
iPhone 3G-nel a DFU mód, hogy jön be?
Redsn0w 0.9.14b1, mikor ezzel probalnam vissza frissíteni, nem akarja a telót megtalálni 😞 Viszont a Redsn0w régebbi verzióval (0.9.4) a régebbi Ios verziók rámennek (3.0.1). De hiába teszem rá, ha Baseband verziója 06.15 marad 😞 Az iTunes is látja a telót. Windows 10-em van. Csak ha mobilt frissitem, akkor csak úgy működik ha a nod32-ot, tűzfalat kikapcsolom.

Looooser
Sziasztok!
Kicsit off téma, Olyan kérdésem van, hogy Windows operációs rendszerre keresek olyan emulátort, ami képes beolvasni, korábbi ios mentést. A helyzet, hogy miért kell : ismerősnek 3gs készüléke, ami sosem volt frissítve, le akarta menteni a telefon tartalmát, amit az iTunes meg is csinált, de azonnal fel is frissítette a telefont, amire már nem tudta vissza tölteni a mentést hely hiány miatt, ami fontos lenne hogy a telefonszámokat ki kéne nyerni (1000 plusz). Egy másik programmal már megprobaltuk korábban, de androidos készülékkel nem tudtuk beolvastatni pedig megfelelő formátumot használtunk. Ötlet? Megoldás? Hogy ne legyen szét offolva a topik akár privátban is írhattok. Köszönöm előre is a segítséget.

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

bardocz
Kaptam egy 6-os készüléket, a rajta lévő ID-t megváltoztattam a sajátomra, majd csináltam egy angolt is. Megmaradt minden rendesen. Viszont vettem zenét, két szám kivételével mindent le tudtam tölteni, arra a kettő azt írja, hogy a készülék más ID-val volt párosítva, és ezért kell 90 napot várni. Ez így normális? Vásárolni engedett, többit leszedte. Pénzt se vont még semmilyen számláról.
Az tuti, hogy a googlet viszont nem használja, mert itt kérdezget, pedig minden lépés le van írva millió weboldalon, hogy hogyan is lehet downgradelni.
Tikal
Te tényleg használsz egy iPhone3G-t???

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zoliii
Most az Iphone 3G-re rátettem, az IOS 3.0.1-et (7A400)-at. Csak az a baj, hogy a Modem Firmware 06.15.00 (Baseband)
Nem tudom visszatenni a Redsn0w-al a 05.14.3-at 😞 Jailbreak miatt kéne.

dzsegameló
Szia! A gyors válasz: sehogy.
A hosszab, az az, hogy az ipad bb-je valahogyan rávarázsolható volt anno a 3g 3gs-re, de az nem volt túl jó megoldás.
szifon.com-on van róla jópár cikk, mazsolázz! De rázós a cucc!

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

dzsegameló
Hali!
Adott egy icloud fiók benne sok-sok telefonszámmal és adott egy exchange fiók szintén sok-sok telefonszámmal. A kettő között nincs átfedés (magán, vállalati), de lehet hamarosan át kell majd mentenem a privátba a céges egy részét. Mikor kikapcsolom a kontaktok szinkronizálását, akkor megkérdi, hogy a telefonról is törölje-e. Ha itt a nemet választom akkor marad gondolom a telefonon, ami aztán (remélhetőleg) megy a felhőbe. A kérdés, hogy az icloud fiókomba bekerül-e, vagy csak a készüléken marad? Kb 200-200 telszámról van szó, most még nem keverném össze, egy puszta teszt céllal. Ha valakinek van rá ötlete, tapasztalata, ne tartsa magában.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

zoliii
Sikerült az Iphone 3G-mre rátennem az IOS 4.1(hun) 8B117 verziót. A Baseband 06.15.00 😞 Hogyan tudom régebbire visszafrissíteni, hogy Jailbreakelni tudjam?

bardocz
Értem, köszi, valószínű elérhető ott is.
GregSB
Nem kéne eltűnnie. Ha bármi credited van az accounton (mondjuk gift carddal feltöltve), akkor az elveszik, de ha az angol storeban is elérhető az alkalmazás amit megvették akkor meg kell maradnia.

bardocz
Angliába költöztem, és az app store régiót meg kéne változtatnom. Jól értem, hogy ha átváltam az eddig megvásárolt dolgok eltűnnek majd? 4 játékról lenne szó.
Rage47
sosem volt benne
oneal1
10.3 ból időközben hol fogyott el a "dark" mod? :S nagyon vártam pedig!

!Forza Ferrari!

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/