iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Barátnőm felrakta képeit icloudba, de ha összeköti a telóját a géppel, nem látja a képeit.
Hogyan lehet megnézni, lementeniőket az icluodból?
Köszi
utálom a leakeket meg kamu pletykákat, már kíváncsi vagyok, de még messze az ősz. jobb lenne nem is hallani ezekről
Vagy az a terv, hogy a 8 annyira extrém drága lesz, hogy sokan mégis a 7s-re fanyalodnak? Egyáltalán hogy fogják ezt hirdetni? Ha csóró vagy a 8-hoz akkor itt a 7s? Valahogy nem áll össze.
- megoldották hogy legyen kijelzőbe integrált TouchID, de a fő komponens beszállítója nem tudja elég gyorsan gyártani a technológia komplexitása miatt. Értsd: (hasra ütött számokkal) iPhoneokra akkora igény van hogy napi 10.000-t kell gyártani belőle rajt időszakra. A beszállító viszont csak napi 4000-t tud szállítani a kijelző komponensből.
- emiatt döntenie kell az Applenek mit csináljon:
1. Hátra teszi a TouchID-t
2. Kiadja így a telefont és bevállalja hogy jövő tavaszig folyamatosan készlethianyok lesznek, az emberek hónapokat fognak várakozni a 8-asra.
3. Eltolja fél / 1 évvel a rajtot és addig kiad egy 7S-t.
Azon se lepődnék meg ha ezek a szivárogtatások irányítottan torténnének, és most ezerrel lesik az emberek reakcióit fórumokon 😄 Tesztelik mit gondolnak az emberek a hátlapot levő TouchID-ről.
Meg azon se ha ez mind clickbait kamu hír lenne, és igazából simán jön a kijelzobe integrált TouchID ősszel 😄
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2017.04.26. 08:04:30
A telefon közepe viszont nem a legjobb hely, oda is kényelmetlen nyúlkálni a mutató ujjal. Ezért is tűnik furcsának / kevésbé valószínűnek hogy az lesz a végleges.
mekkora blama lenne ha hátra kerülne. Legalábbis nekem.
Pont a samsung után ezt meglépni szerintem hatalmas baki lenne az apple részéről.
Ti mit gondoltok?
!Forza Ferrari!
https://9to5mac.com/2017/04/23/iphone-8-dummy-model-surfaces-with-edge-to-edge-display-no-rear-touch-id/
Az i5 is engedett nálam (igaz kb 4 éves volt).
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
https://twitter.com/SonnyDickson/status/854681032020205573
Persze ez lehet csak egy prototipus a B tervre (hitegetem magam, én sem akarom hogy hátra kerüljön a TouchID)
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2017.04.19. 16:28:56
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fingerprint dongle
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
- A kijelzőbe lesz integrálva
- Hátulra kerül álá S8
- Teljesen kikerül a készülékből a Touch ID és alternatív megoldások lesznek helyette (iris scan + arc felismerés pl)
Gurman ennyit tud:
"Apple has also experimented with integrating the iPhone’s fingerprint scanner into the screen of the OLED version, which would be technically challenging, the people said. It's currently unclear if that feature will make it into the final product."
Szóval még ő sem tudja hogy mi lesz. Annyi biztos hogy kísérleteztek az A opcióval (kijelzőbe integrálás), de nem biztos hogy be tudják tenni az idei telefonba.
★★★★★
★★★★★
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[merlinw.org]
A pletyka szerint nem tudják kellő mennyiségben gyártani őszig, ezért lehetséges hogy a "B" terv az hogy hatra rakják a TouchID-t.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
soha nem tennék hátra a touch id-t.
Nem valami olyan megodlásról volt szó hogy a kijelzőbe lesz beépítve?
!Forza Ferrari!
http://facebook.com/musicleander
Redsn0w 0.9.14b1, mikor ezzel probalnam vissza frissíteni, nem akarja a telót megtalálni 😞 Viszont a Redsn0w régebbi verzióval (0.9.4) a régebbi Ios verziók rámennek (3.0.1). De hiába teszem rá, ha Baseband verziója 06.15 marad 😞 Az iTunes is látja a telót. Windows 10-em van. Csak ha mobilt frissitem, akkor csak úgy működik ha a nod32-ot, tűzfalat kikapcsolom.
Kicsit off téma, Olyan kérdésem van, hogy Windows operációs rendszerre keresek olyan emulátort, ami képes beolvasni, korábbi ios mentést. A helyzet, hogy miért kell : ismerősnek 3gs készüléke, ami sosem volt frissítve, le akarta menteni a telefon tartalmát, amit az iTunes meg is csinált, de azonnal fel is frissítette a telefont, amire már nem tudta vissza tölteni a mentést hely hiány miatt, ami fontos lenne hogy a telefonszámokat ki kéne nyerni (1000 plusz). Egy másik programmal már megprobaltuk korábban, de androidos készülékkel nem tudtuk beolvastatni pedig megfelelő formátumot használtunk. Ötlet? Megoldás? Hogy ne legyen szét offolva a topik akár privátban is írhattok. Köszönöm előre is a segítséget.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem tudom visszatenni a Redsn0w-al a 05.14.3-at 😞 Jailbreak miatt kéne.
A hosszab, az az, hogy az ipad bb-je valahogyan rávarázsolható volt anno a 3g 3gs-re, de az nem volt túl jó megoldás.
szifon.com-on van róla jópár cikk, mazsolázz! De rázós a cucc!
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Adott egy icloud fiók benne sok-sok telefonszámmal és adott egy exchange fiók szintén sok-sok telefonszámmal. A kettő között nincs átfedés (magán, vállalati), de lehet hamarosan át kell majd mentenem a privátba a céges egy részét. Mikor kikapcsolom a kontaktok szinkronizálását, akkor megkérdi, hogy a telefonról is törölje-e. Ha itt a nemet választom akkor marad gondolom a telefonon, ami aztán (remélhetőleg) megy a felhőbe. A kérdés, hogy az icloud fiókomba bekerül-e, vagy csak a készüléken marad? Kb 200-200 telszámról van szó, most még nem keverném össze, egy puszta teszt céllal. Ha valakinek van rá ötlete, tapasztalata, ne tartsa magában.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.