iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
én naponta többször tapasztalom, hogy felold a lockscreenrõl a telóm, jön egy email vagy imessage és máris aktív és azt hallom, hogy pötyögi be a zsebemben a telefon a fantom üzenetet 😄
és ugyanúgy használom mint korábban az iOS 6-nál, csak ott ugye az alsó csík volt aktív és rendesen végig kellett húzni a kapcsolót hogy feloldjon
ezt nem hiszem el, hogy nem fogják kijavítani... pedig már beta 4nél járunk
Nemrég tulajdonosa lettem egy iphone 4-nek. Sajnos nem tudom használni, mert "túlmelegedés" képernyõvel lezár a telefon. Nem napon van, hanem szobahõmérsékleten próbáltam. Olvastam, hogy elõfordulhat ha beázott, de minden indikátor fehér színû.
Van esetleg ötletetek, hogy mi lehet ez és hogyan lehet rendbe rakni? Javítható?
Köszönöm
2 hónapot tuti ki fog bírni az akksija!
Egyszerûen jön egy noti és aktív lesz a kijelzõ, úgy mozdulsz és máris a kódot kéri.
Armin & Ayu fan
Vagy nektek nem lesz aktív és elhúzható a home screen ha felugrik egy értesítés?
http://gaborszantai.co.uk/
Mondjuk én sem értem hogy nálatok ez miért okoz gondot, amíg beta1 volt telefonomon (3-4 nap) egyszer nem fordult elõ velem ilyen. Ti bekapcsolgatjátok a képernyõt a zsebetekben? 😄
2 év alatt még sosem történt velem ilyen pedig mindig zsebben hordom
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Sokszor bejön egy notification, zsebben elcsúszik a lock screen, magátol bevisz rossz kódokat és percekre letilthatja a telefont.
Ilyenkor elmennék Cupertino-ba és sikositó nélkül tolnám fel annak a fogalmatlan baromnak az ánuszába, aki ezért felelõs, de elõtte visszatenném a dobozába.
Igy mar oke. Elobb csak a kiemelt reszt olvastam el.
kicsi off:
nekem már régóta a fejemben van, hogy a jelszavakat le lehetne cserélni ujjlenyomat azonosításra (vagy egymás mellett is mûködhetnének)
nagyvonalakban úgy, hogy mindenféle eszközre kéne ujjlenyomat olvasó, ma már filléres dolog ez gondolom, szal egérre, billentyûzetre, táblagépekre, telefonokra...stb., és a különbözõ weboldalak, appok, szolgáltatások regisztrációjánál bescannelnéd az ujjlenyomatod és utána azzal tudnál loginolni, nem kéne jelszavakat megjegyezni, begépelni
csak hát ehhez sok minden kéne, egyrészt valami szabvány amit minden cég, gyártó, használna, másrészt pedig fasza scannerek amiket nem lehet átverni egy kinyomtatott ujjlenyomattal 😄
persze ez sem szuperbiztos módszer, de még mindig kényelmesebb és biztosabb mint a rég elavult jelszavas móka
Bazinga!
Rohadt ciki lenne
Magyarul neked vagy a Rev A vagy a sima GSM kell attól függõen hány GB-os.
iPhone 4 (GSM)
iPhone 4 (CDMA)
ezek közül honnan tudom hogy az én iphone-om milyen verrziós ? Les szeretném tölteni a bétát a telefonomra 😞
Get a life!
Amikor már azt hinném, hogy az aktuálisnál nem tudsz nagyobb marhaságot mondani, mindig jössz és simán übereled.
A Pegatron gyában csináltak random ellenõrzést:
"In documenting alleged labor abuses at Pegatron, human rights watchdog group China Labor Watch stumbled across a “scaled-back, less expensive version of the iPhone.”
“Today’s work is to paste protective film on the iPhone’s plastic back cover to prevent it from being scratched on assembly lines,” an excerpt from CLW’s report reads. “This iPhone model with a plastic cover will soon be released on the market by Apple. The new cellphone has not yet been put into mass production, so quantity is not as important."
Na ki mondja még mindig ezek után, hogy nem lesz? 😄
mint valami keleti béna szolgáltató

a lockscreen feloldása még mindig egészképernyõs
Lock screenen eltûntek a fel és le nyilak:
Aki eddig rinyált hogy megtévesztõek mostmár nem fogja semmi összezavarni 😄
A bejövõ hívásnál lévõ opciók felülete is szebb lett. Eddig nagy fekete sáv volt a gombok mögött:

Van meg kerdes?
Az ázott iphone "ellenõrzõ csíkot" hol találom az iphoneban?
Lehetõleg képpel!
Köszönöm
xP
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.