iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
<#falbav>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

dragon11
mert az i5re lesz net, majd azt megosztom és lesz az ipaden is😄
csak kérdés ha BT-ot osztom a netet, akkor lehet-e jelszót tenni rá.(Wifi megosztásnál világos h lehet..)

Dzsega
Miért nem veszel egy 3g-s (mobil netes) iPad-et??? Ráadásul t-nél lehet venni részletre ezt is.
T-nél van asszem társ kártya, hogy a mobil netedet meg tudod osztani két sim között.
De errõl érdeklõdj a t-mobilnál vagy a t-mobil fórumon!!!!! Reklámban láttam valami ilyesmit! Nem ismerem a részleteket!!!!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

dragon11
de a bluetoothosat is le lehet védeni nemcsak a wifiset?😄 mert én csak wifi passt látok:d

ProGabe
Bármennyire is hihetetlen, jelszóval lehet levédeni a megosztott netet 😮

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

dragon11
és viszont a BT-os módban sem gáz a Skype/FB beszélgetés(nem telefonálás), böngészgetés, egy-egy YT videó(pár perces) betöltése, ugye ? mmint nem full lassú, ugye?
és azt akartam megkérdezni hogy ezt hogy lehet levédeni ? hogy más ne nagyon tudjon felcsatlakozni erre mert nekem sok pénzbe kerül ez a havi 7gb forgalom a telóra...

nem, én nem jártam úgy... ezen a felsõ keskeny védõfólián nem hogy nem volt még egy réteg... de mégcsak kislyuk sincs rajta...
ez egy hama védõfólia... egyébként h meggyõzõdjek róla le is vettem és tényleg se fólia se lyuk nincs rajta...

na mind1, remélem nem esik baja hogy nincs rajta már 😊

clio1616v
😄

te is úgy jártál akkor mint a kollégám, hogy a fólián van elõl és hátul is egy réteg fólia, amit le kell húzni róla - tehût 3 réteg van te meg fennhagytad az egyiket 😄

a vakun persze hogy nem maradhat fólia, mert vissza tükrözõdik

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
Nem tudom percre pontosan megmondani, de érezhetõen lassabban merül az i4-em BT hotspottal.

azért kérdeztem mert ezen a mediamarktban vásárolt fólián nem volt kihagyva a kameránál a hely...
annyi hogy két részletben kellett feltenni a hátuljára a fóliát.
az alma feletti fekete részre külön volt egy kis keskeny csík ahol a kameránál nincs lyuk'

dragon11
és így mennyire sokkal tovább képes életben maradni a teló ?😄😊

GregSB
Igen, azon is meg lehet osztani. Ha bekapcsoltad a menüben a Personal Hotspotot, akkor utána wifin és BT-n is tud megosztani internetet a telefon. iPaden értelemszerûen a BT menüben kell rácsatlakozni a telefonra. És igen, tovább bírja így az iPhone akksija, BT chip kevesebbet zabálás mint a Wifi, cserébe lassabb adatátvitelre képes.

Sima felcsarlakozás alatt mit értesz? iPhone - iPad között csak Wifin vagy BT-n tudsz netet megosztani, kábelen nem.

GregSB
Tavaly tavasszal retinásodott az iPad, õsszel meg megjelent mellé a Mini. Jó nagy ráncfelvarrás ez :-)

Tavaly?😊
Es iden mit kapnak, uj Home button-t? Mert a tavalyi az inkabb rancfelvarras volt, nem frissites.

http://gaborszantai.co.uk/

dragon11
i5-n megosztom bluetoothon a netet ipad 4re és sokkal tovább fogja bírni ? ilyet is lehet?

egyébként ez a megosztás sokkal többet eszik, mint a sima felcsatlakozás ?

GregSB
Azokat lehet csak októberben frissítik, mint tavaly.

GregSB
iPad kell, mert lassan az osszes muzealis darab...

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Szeptember 10.-én várható hogy bemutatják az új iPhone(oka)t.

rastaman
értem. trükközést mellékelem (egy ideig biztosan)

ProGabe
Te ezt tényleg úgy képzeled el, hogy ülsz a semmi közepén, ahol van mobilnet/LTE és a telefonon megosztod a netet, hogy filmet tudj nézni az tableten? Elárulom, hogy mindkettõ elõbb fog lemerülni, minthogy véget érjen a film.

Ha e-mailt akarsz nézni, elég a telefon.
Ha gyorsan ki akarsz deríteni valamit a netrõl, elég a telefon.
Maps? Telefon!

Esetleg azt tudom elképzelni, hogy cikkeket olvasol, vagy fórumozol a tableten, mert ezek azon tényleg kényelmesebbek, de az meg megint mekkora debilség már, hogy kimegy az ember a természetbe két kütyüvel, mert ott akar netezni.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
Vásárolni úgy tudsz, hogy magyar storeba beregisztrálsz bankkártyát, vagy valamilyen netes számlát. Sajnos itthon feltöltõkártya (Gift Card) még nincs.

Alternatíva lehet hogy valamelyik külföldi storeba regelsz kamu címmel, és Gift Carddal töltöd fel az egyenleged. Amcsi Gift Cardot pl sok helyen lehet itthon venni, de ha közel laksz osztrákokhoz vagy van ott rokon / ismerõs aki tud neked venni akkor az is mûködik, osztrák accokat is fel lehet tölteni Gift Carddal.

Az összes alkalmazás mûködik iPaden, ahol kis + jelet látsz az azt jelenti hogy annak az UI-ha optimalizálva van a nagyobb kijelzõre. A sima iPhoneos alkalmazások is elindulnak, de "kompatibilitási" módban, minden úgy fog kinézni mint a telefonon. iOS7-ben ezen javítanak egyébként, sokkal jobban fog kinézni ez a mód ha kinagyítasz.

GregSB
Nem sokáig, 3-4 órát max, Wifi hotspot nagyon eszi az akksit.

Bluetoothon is meg lehet osztani netet iPaddel, az jelentõsen kevesebb akksit eszik, azonban lassabb kicsit, nem tud akkora sávszélt megosztani mint wifin. Alap netezésre viszont tökéletes (email, böngészés, de még a YouTube videók is vállalhatóan gyorsan töltenek be), én ezt szoktam használni ha nincs töltõ a közelben.

<#eljen><#taps>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

precision
<#wilting><#idiota>

Bazinga!

robotnyk
egészen addig, amíg le nem merül.
dragon11
hmm. köszönöm.. bár ezek elég drágák.:S

a mobilnetet ha továbbítnám wifin az iPad 4re az iphone 5rõl akkor mennyi ideig bírná az i5 akksija ?

&#63743;

szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DanielT
Na jó, de milyen konnektorba? Szétszedhetõbe? És hogyan fizessen az áramért?

Ne hagyd magára félinformációkkal!
JohnnyNapalm
bedugod a konnektorba

DanielT
Nem véletlen van kihagyva minden fólián a kamerának a helye...

Egyébként is zafírkristály, szóval nem tudod megkarcolni.
iphone5 hátulján a fényképezõ részen használtok fóliát? valaki nézte már összehasonlítva a képminõséget milyen ha fóliázva van, vagy ha nincs rajta?
köszi...

dragon11
ugye az i5 unibody, tehát nem szétszedhetõ.. de milyen módja van h mégis vlhogy életben tartsam ha lemerült teljesen ?
valami vezeték nélküli töltõ v vlmi megoldás létezik ehhez ?

clio1616v
a noti centert amikor elõször megnyitottam az Idõjárás app engedélyt kért a helymeghatározás hozzáféréshez még az ikonja is ott volt, utána kerestem, hogy hol van maga az app 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Dzsega
Mindig lehet maradni az éppen aktuális iOS-en, de ha újratelepited akkor csak a legfrissebb fog rákerülni. (Kivéve ha trükközöl)

rastaman
ha kijön az ios7, akkor kötelezõ jelleggel fog frissülni a telefon, vagy lehet maradni a 6-on is?

Prody
Valaki nem tudja eldönteni, hogy apucitól mit kérjen 1millió Forintos tételben

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

Dzsega
Nincs idõjárás a noti centerben sem!
Clio az valami más volt.

MerlinW
Egyrészt: meg fogsz lepõdni, de bankkártyával...
Másrészt: erre a kérdésedre emlékszem, kb harmadszorra teszed fel
Harmadrészt: én a házam vásárlásakor nem szerencsétlenkedtem ennyit, te pedig egy kiba* telefon miatt drámázol egy éve.

[merlinw.org]

passatgt
ott van, de külön app az nincs, számológép sincs pl

clio1616v
akkor miért kér engedélyt a hozzáféréshez, amikor lehúztam a noti centert?

passatgt
bankkártya kell hozzá és ha a program jó ipadra is(+ ikon van a neve mellett) akkor nem kell megvenni újra

dragon11
igazad van teljesen... csak elég drága pénz ez ahhoz h meggondolatlanul cselekedjek..

akkor valaki el mondaná(GREG? válaszolsz?😄) hogy hogy lehet kifizetni a fizetõs szoftvereket ? illetve az is érdekelne, ha vennék egy új iPad 4t az iPhone 5 mellé, akkor amit megvettem az iPhoneon azt iPaden tudnám használni ugyanúgy vagy ott is meg kellene vennem ?! pl egy játék..

köszönöm

passatgt
mivel ipadon nincs weather app

clio1616v
ma vettem egy retina ipadet

rátettem a 7 beta 5-öt

de még a weather ikont se találom 😄

DanielT
Természetben. A Home gombot kell addig nyalogatni, amíg nem szól, hogy elég.
ProGabe
"nagyon nehéz ezért idegesít a téma.."

Csak és kizárólag te bonyolítod túl 😊
Ne úgy tekints ezekre a készülékekre, hogy ezektõl majd megváltozik az életed, minden jobb lesz, megszületik tõlük az élõ Mikulás és a Húsvéti nyuszi <#idiota>

Ha nem a helyén kezelsz egy eszközt, ami alatt azt értem, hogy túlságosan félted (jaaaj, nehogy lessen, uristn, egy mikro-karcolás), vagy túl sokat vársz tõle abból csak rosszul fogsz kijönni. Azon izgulsz majd, hogy mi lesz, ha pont rosszkor merül le, vagy nem adod más kezébe, nehogy a szájába vegye, vagy nem fog tudni valamit. Fõleg ez utóbbi a hülyeség, mert ez élõben (tehát amikor elkezdesz használni egy okostelefont) úgy történik, hogy felteszel egy-két alapvetõ dolgot rá, aztán vagy megnézel pár "mit érdemes letölteni X/Y tevékenységhez" listát, vagy csak simán nézegeted app store-ban a dolgokat. Persze ha eszedbe jut valami (PDF olvasás, avi-k lejátszása, torrentezés) ezekre meg rákeresel, úgyis lesz rá valami.

Szóval a lényeg, hogy a helyén kezeld ezt a telefon-internet-játék-munka eszközt! Használd ki a potenciálját, de ne várd el, hogy mindenben tökéletes legyen, úgyis "csak" azt tudja, amire tervezték (meg amihez írtak appot 😊.

Túl nagy döntésként tekintesz erre az egészre, miközben egy sz*ros telefonról van szó. Nem kocsit, házat veszel! Mondjuk én az utóbbi kettõt sem spiláznám túl.

dragon11
de hogy lehet fizetni az appokért ?