iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

DanielT
Na muti!
clio1616v
egy jobbféle tokba épített is kerül ennyibe

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

DanielT
Érdekes koncepció, de addig nem látom igazán hasznát, amíg nincs beépítve az eszközbe. 250 dolcsi és kell neki felület, megfelelõ fényviszonyok, ügyesen kell gépelni, stb. Ekkora méretre összehajtható, vagy tokba épített billentyûzet tized áron jobb megoldásnak tûnik.
DanielT
Na, ez a lényeg! Köszi.
clio1616v

GregSB
Csak a debütálás napján jelez.

GregSB
Sony 20.2 Mpx-es okostelefonokra csatolható kamerát csinál:

iPhoneal is mûködni fog.

DanielT
Akkor pontosítom a kérdést: Ha a "Lónyaló huligánok" harmadik évadának második részét játsszák, akkor minden alkalommal jelez, amikor ez a rész megy a tévében, vagy csak akkor, amikor elõször megy? Még pontosabban: ismétlésekkor is jelzi?
GregSB
Beállítás kérdése: lehet kérni hogy 1 nappal elõtte, aznap, 1 nappal késõbb, adott idõpontban jelezzen. Ha több mûsor van 1 nap akkor 1db nott küld, benne az összes sorozattal.

Eddig hibátlanul mûködött nálam.

DanielT
Mennyire megbízható az értesítõje? Csak elsõ sugárzáskor jelez, vagy mindig, amikor mûsoron van a rész?

Én most a Teevee-re váltottam a Tvshow Tracker-rõl, de többször jelez, mint kéne. A felülete ugyanakkor eszméletlen profi.
GregSB
Én ezt használom: Episodes

Ingyeneset nem tudok, ez 200 Ft.

rastaman
nekem is lepattant pár helyen a festék a peremén. most ilyen tokot használok hozzá: ebay link

MÁS: tudtok olyan INGYENES app-ot, amely képes tv sorozatokat nyomon követni? ami nekem kell, hogy jelezze adott nap melyik sorozat epizód kerül adásba.

Tikal
és még ezt a hetet ki kell bírnunk, utána banolja csak Greg...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

<#idiota><#zavart2>Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy amikor hirtelen elkezd "zenélni" a telefonom, és valami hosszú szám van kiírva, meg alul valami ikon, akkor mit kell csinálni?
És néha olyan is van, hogy csak egyet pittyen, és valami zöld buborékban ír valamit. Akkor mi történt?
Néha meg olyan is van, hogy csippan, és középen egy nagy, oldalára fektetett hasáb jelenik meg, és a bal oldala piros. Nem értem, hogy ezzel mit akar a telefon!
Meg mostanában az a problémám, hogy elõveszem a zsebembõl, és csak egy számlap van, meg felül négy üres négyzet. Hiába nyomkodom, mindig csak azt írja, hogy HIBÁS valami. <#idiota><#zavart2><#lama>

- Én nem értem, hogy bírjátok agyfasz nélkül olvasgatni ennek a szerencsétlennek a kérdéseit! -
JohnnyNapalm
nem bizony, az aki minimálisan nem tud odafigyelni arra hogy ne csessze szét, annak nem ajánlott semmilyen iphone, inkább ilyet vegyen

GregSB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A loopinsight tulaja 20 éve ír / blogol az Applerõl, több haverja is a cégnél dolgozik. Az oldalon néha kommentálja egy "yep / nope"-al az ilyen híreket. Eddig amire yep-et írt az mindig bejött

DanielT
Nemtom, én csak kapkodom a fejem az itt becsapódó információbombák keresztüzében! 😄
GregSB
Milyen színek lesznek Dani? 😄

http://gaborszantai.co.uk/

DanielT
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! <#banplz>
GregSB
Ami ne jelenti hogy ne lenne több iPhone bemutatva 😄

DanielT
Ne csigázz tovább! 😄
GregSB
Potosabban új iPhone lett megerõsítve, többesszám nélkül

DanielT
Állati izgi! 😄 Vajon milyenek lesznek? <#banplz>
iStyle, XMS, GSM uzletek, argep.hu - keress ra az "iPhone 5 bõrtok"-ra 😊

(Balázs, nem te vagy a nick mögött? Mert van egy ismerõsöm aki szintén képtelen 2 sec alatt megnézni valamit Google-val, inkább 15sec-ig gépel)

precision
<#kuss>

Bazinga!

dragon11
de nekem nem lesz tok a telefonon... egy sima hordozható puha bõr tokot szeretnék neki, amibe beleteszem és úgy zsebre.. aztán ha kiveszem belõle pl hívásnál, akkor a fólián kívül nincs semmi a telón. ez csak ilyen hordozásnak kell, én nem fogom elrondítani mûanyag tokokkal...

ilyen jofajta elegáns bõrtokot vagy inkább tartót hol lehet venni neki ?
gondolom értitek mire gondolok..

A folia az csak a csomagolas resze, az nem lesz hasznalhato, mert nincs kivagva a kameranal es a mikrofonnal, hangszoronal, de azt kapsz barmely GSM boltban, ha kicsit tobbet szansz ra, akkor olaj/zsir rezisztenst vegyel, az nem orzi meg az ujjlenyomatodat, a tok pedig rajtad all, ha zarhato rokot veszel, arra figyelj, hogy zart allapotban is bedughato legyen az aljan a tolto es fulhallgato.
Amire en figyelnek meg, hogy a sarkokat mindenkepp vedje, mert pl. a tularazott Vaja tokok szabadonhagyjak a kamera feloli sarkot es konnyu leverni.
Illetve ne vegyel kemenyet, mert az utesnel atadja az energiat, szoval semmi fem vagy muanyag, inkabb gumi vagy bortok.
Opcio meg az uveglap (Spigen pl), ami van elore is es hatulra is, igy csak egy bumper (keret) kell, ami a szelet vedi a telefonnak.
De mondom, ez rajtad all, mert a telefonok egyformak, egyeniseget a tokkal adhatsz neki.

dragon11
akkor nem ajánlotok fekete i5t venni ?:/ pedig az tetszett.

illetve gyárilag csak egy kijelzõvédõ fólia lesz rajta, ugye ?
milyen BÕR tartó tokot ajánlotok hozzá(amibe csak belerakni kell hordozás idejéig..) illetve fóliát(ha kell) ?

ForzaInter
igen, a szélen van nekem is a karc, a hátlapon csak 1 van.

hiába vigyázok rá, meg van rajta tok is, már vagy kétszer sajnos leejtettem a földre.:\

az egész facebook app egy nagy szar sajnos.

Yo, Bitch!

Tikal
<#nevetes1><#eljen>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Pár órán belül kiderül lesz -e valami Szept 10.-én.

F@sz kivan ezzel a Facebook app-el. Telefonon most jó, iPad-en viszont csak akkor jelez notificationst, ha úgy gondolja, de ritkán gondolja úgy. Ugye az nem lehet, hogy egymás elõl "nyúlják" le az eszközök a notificationst?
LoDMaSt
Nekem nem. De a kocsim az igen, pedig sokkal többe kerül, mint a telefon..

@ Hellomarci

Nem, a baj a feketenek a szelevel volt, amirol gyorsan kopott a festek.
Nekem feher van, de allandoan tokban volt/van, amikor nyitott a tok, akkot meg folia vedi az elejet.

ForzaInter
másnak is karcolódott az iphone 5-je? nekem fekete van, van rajta 3 nagyon kicsi kis karc, kettõ a peremén meg egy hátlapon, nem olyan vészes, de olvastam milyen nagy felháborodás volt anno ebbõl.

Yo, Bitch!

dragon11
<#worship><#worship>

Dzsega
duo
Nem kell sem wifin sem bt megosztanod a neted és attól rettegned, hogy lopják a drága mobilneted, vagy lemerül az i5 ráadásul normál sebességet kapsz az iPad-en is plusz még gps is van benne.... De te tudod, hogy mennyit akarsz vele szenvedni...
Így összegezném az elmúlt kb 100hsz-t az elmúlt pár napban: Van az egyszerû, gyors, praktikus megoldás és van a tied...
Vannak olyan emberek akiken még ha akarunk sem tudunk segíteni, te is ilyen vagy....

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
"tavaly" ról volt szó, nek csak tavaly õszrõl 😉

GregSB
BT-n megosztott net kevés Skypenak. Hanghívásra még so-so, de a videó nagyon rossz vele.

dragon11
köszi. ink nem kérdezek semmit😄

GregSB
Srácok, egy kicsit kultúráltabban, ok? Bírjátok ki ezt anpár napot jövõhétig, ha utána folytatja automatice egy ban listára és többet nem látjátok itt hozzászólását.

Addig viszont kerüljük légyszi a személyeskedést meg beszólogatásokat.

GregSB
BT-t nem lehet és nem is kell jelszóval védeni, az csak akkor mûködik ha összepárosítod az eszközöket.

iPhoneon bekapcsolod a Personal Hotapotot és BT-t, iPaddel rácsatlakozol iPhonera BT menüben -> összepárosító kódot fog kérni amit az iPhoneon látsz.

A DanielT által linkelt használati útmutatót érdemes lenne átolvasnod, sok kérdésedre ott a válasz benne!

robotnyk
te kurva reménytelen vagy.
DanielT
Olvasd el a kurva használati utasítást.

Itt van, tessék, gondolom ezt se találtad volna meg 30 kérdés nélkül.

dragon11
jaértem!<#worship>

szóval elosztom a netet-> jelszó beállít -> az ipaddel eldöntöm hogy wifi v BT csatlakozás ?

tehát nem az i5-n fogom beállítani hogy BT-n osztom a netet, ugye?

robotnyk
BT-n nem osztod a netet, mert nem lehet.
Botond
Õsszel lett iPad3-ból iPad4, az ráncfelvarrás volt. Õszrõl volt szó, nem tavaszról. 😊