iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Eddig hibátlanul mûködött nálam.
Én most a Teevee-re váltottam a Tvshow Tracker-rõl, de többször jelez, mint kéne. A felülete ugyanakkor eszméletlen profi.
MÁS: tudtok olyan INGYENES app-ot, amely képes tv sorozatokat nyomon követni? ami nekem kell, hogy jelezze adott nap melyik sorozat epizód kerül adásba.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
És néha olyan is van, hogy csak egyet pittyen, és valami zöld buborékban ír valamit. Akkor mi történt?
Néha meg olyan is van, hogy csippan, és középen egy nagy, oldalára fektetett hasáb jelenik meg, és a bal oldala piros. Nem értem, hogy ezzel mit akar a telefon!
Meg mostanában az a problémám, hogy elõveszem a zsebembõl, és csak egy számlap van, meg felül négy üres négyzet. Hiába nyomkodom, mindig csak azt írja, hogy HIBÁS valami. <#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2><#lama>#lama>
- Én nem értem, hogy bírjátok agyfasz nélkül olvasgatni ennek a szerencsétlennek a kérdéseit! -
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://gaborszantai.co.uk/
(Balázs, nem te vagy a nick mögött? Mert van egy ismerõsöm aki szintén képtelen 2 sec alatt megnézni valamit Google-val, inkább 15sec-ig gépel)
ilyen jofajta elegáns bõrtokot vagy inkább tartót hol lehet venni neki ?
gondolom értitek mire gondolok..
Amire en figyelnek meg, hogy a sarkokat mindenkepp vedje, mert pl. a tularazott Vaja tokok szabadonhagyjak a kamera feloli sarkot es konnyu leverni.
Illetve ne vegyel kemenyet, mert az utesnel atadja az energiat, szoval semmi fem vagy muanyag, inkabb gumi vagy bortok.
Opcio meg az uveglap (Spigen pl), ami van elore is es hatulra is, igy csak egy bumper (keret) kell, ami a szelet vedi a telefonnak.
De mondom, ez rajtad all, mert a telefonok egyformak, egyeniseget a tokkal adhatsz neki.
illetve gyárilag csak egy kijelzõvédõ fólia lesz rajta, ugye ?
milyen BÕR tartó tokot ajánlotok hozzá(amibe csak belerakni kell hordozás idejéig..) illetve fóliát(ha kell) ?
hiába vigyázok rá, meg van rajta tok is, már vagy kétszer sajnos leejtettem a földre.:\
az egész facebook app egy nagy szar sajnos.
Yo, Bitch!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nekem feher van, de allandoan tokban volt/van, amikor nyitott a tok, akkot meg folia vedi az elejet.
Yo, Bitch!
Nem kell sem wifin sem bt megosztanod a neted és attól rettegned, hogy lopják a drága mobilneted, vagy lemerül az i5 ráadásul normál sebességet kapsz az iPad-en is plusz még gps is van benne.... De te tudod, hogy mennyit akarsz vele szenvedni...
Így összegezném az elmúlt kb 100hsz-t az elmúlt pár napban: Van az egyszerû, gyors, praktikus megoldás és van a tied...
Vannak olyan emberek akiken még ha akarunk sem tudunk segíteni, te is ilyen vagy....
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Addig viszont kerüljük légyszi a személyeskedést meg beszólogatásokat.
iPhoneon bekapcsolod a Personal Hotapotot és BT-t, iPaddel rácsatlakozol iPhonera BT menüben -> összepárosító kódot fog kérni amit az iPhoneon látsz.
A DanielT által linkelt használati útmutatót érdemes lenne átolvasnod, sok kérdésedre ott a válasz benne!
Itt van, tessék, gondolom ezt se találtad volna meg 30 kérdés nélkül.
szóval elosztom a netet-> jelszó beállít -> az ipaddel eldöntöm hogy wifi v BT csatlakozás ?
tehát nem az i5-n fogom beállítani hogy BT-n osztom a netet, ugye?