iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DanielT: õszintén szólva, nem is jutott eszembe, hogy ebayen rákeressek. Bár a szerelés nem állna tõlem távol, egyrészt szerszámaim nincsenek hozzá, másrészt nem tudom, melyik akkuban lehet megbízni (és melyik csak kínai másolat). Van tapasztalatod is velük?
/*WTF?!*/
www.smart-bus.hu
Képzeld el, mi lesz akkor, ha valóban megveszi és jön a használati kérdésekkel!
Tuti kiveszem a fav-ból a topikot. (ami persze nektek nem nagy veszteség) 😄
http://gaborszantai.co.uk/
Amikor atomjaira szedek szét egy notebookot, már más kategória, de az is csak egyszerû legózás.
De az is benne van amit Lodmast ír: "van aki kaját rendel, mert béna fõzni, más az autóját viszi szervízbe, van aki a telefonját. ez van."
Nekem 0 érzékem van mûszaki cuccok szétszedéséhez és összerakásához. Nincs kedvem ezzel foglalkozni.
Hátõõõõ... Ok. Nem vagyunk egyformák!
Ez a pakk 3600 Ft, direkt egy extra drágát kerestem.

Tudod idõ = pénz.
@ Hellomarci
Csavarhúzó amivel szét tudod szedni az iPhone-t + akksi = 4-5000 Ft ebayrõl (ha nem gagyi minõségût veszel és nem 20-as csomagot akkor ennyibe kerül) + 1 hét várakozási idõ amíg megérkezik ázsiából.
Ehelyett besétálsz egy pesti boltba, kifizetsz 10e Ft-ot és 2 órán belül kész vagy. Nekem ez megért 5000Ft-os felárat.
Nettó 2 perc alatt elsõre megcsinálható, az akksi meg ezer helyrõl megrendelhetõ.
Én most cseréltettem egy hónapja, és azóta sokkal jobban bírja. Az elõttem említett appsoluteosoknál csináltattam, és minden rendben volt, gyorsan megcsinálták.
Pesten még két említésre méltó szerviz van, a szfonosoké (iszervizpont.hu), illetve az iDoki aki anno masszívan reklámozott az appleblogon, de velük rossz tapasztalatom volt.
A többi fusi, GSM boltos szervizt fejeltsd el. Lehet fele áron dolgoznak a fent említettekhez képest, de szétbarmolják a telefonodat.
@ Hellomarci
http://gaborszantai.co.uk/
/*WTF?!*/
Szeptember 10-ig úgyse lesz szó itt semmirõl a topicban, csak a pletykákról.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De miért nem mész be Media Marktba, vagy egy Apple boltba és nézed meg saját szemeddel? Nálam alap ha valamit megveszek azt elõtte kipróbálom / megfogdosom.
Vagy úgy veszed meg hogy még soha nem is láttad? 😄
akkor inkább iPad 4 mint mini, ugye ezt mondod ?
csak a mini sokkal szebb.. ez a 4 hát elég borzasztó hátulról 😞
Az iPad Mini egy iPad 2 HW-el rendelkezik.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
más mi az amivel butább ?:S
most mi legyen srácok ? hnap mennék érte..
az ipad mini sokkal szebb... az mivel rosszabb/tud kevesebbet ?:S az sokkal jobban tetszik...
segítetek ?:S
(Állítólag a fehéren kevésbé látszanak a karcok.)
De még így húzós az ára szerintem.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
a sima i4-emet adtam el nemrég 85ért
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!