iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asysoft
Köszönöm! Appsolute egész közel is van hozzám, lehet megnézem. Árlistát te hol találtál?

DanielT: õszintén szólva, nem is jutott eszembe, hogy ebayen rákeressek. Bár a szerelés nem állna tõlem távol, egyrészt szerszámaim nincsenek hozzá, másrészt nem tudom, melyik akkuban lehet megbízni (és melyik csak kínai másolat). Van tapasztalatod is velük?

/*WTF?!*/

Ez aztán most a dilemma... vagy õ, vagy te... nehéz választás! 😄

www.smart-bus.hu

DanielT
Szerintem akkor érte volna meg egyedül, ha mindenkinek fizet 50,000 ft-ot, aki ezt a vergõdést végigszenvedte.

Képzeld el, mi lesz akkor, ha valóban megveszi és jön a használati kérdésekkel!

Tuti kiveszem a fav-ból a topikot. (ami persze nektek nem nagy veszteség) 😄
ha ma lefotozza az uj eszkozeit a topikkal a hatterben, akkor talan megerte elviselni, ha nem, akkor mar en sem hiszem el neki, amit kerdez... #36438

http://gaborszantai.co.uk/

Prody
"Ipad 4 black"

Elsõ találat...

Ezzel az alakkal valami gond van.

rastaman
köszi a válaszokat GregSB & DanielT ! meglesem ezeket a tv tracker programokat.

DanielT
Pedig jó móka, én nagyon élvezem, hogy magam meg tudok csinálni ilyen egyszerû dolgokat. Ezt bárki meg tudja, a szó legszorosabb értelmében egy 5 éves gyerek is.

Amikor atomjaira szedek szét egy notebookot, már más kategória, de az is csak egyszerû legózás.
GregSB
Most nézem már nem is 10e, lement az ár 8000-re 😄

De az is benne van amit Lodmast ír: "van aki kaját rendel, mert béna fõzni, más az autóját viszi szervízbe, van aki a telefonját. ez van."

Nekem 0 érzékem van mûszaki cuccok szétszedéséhez és összerakásához. Nincs kedvem ezzel foglalkozni.

DanielT
Angliából 5 nap alatt itt van 2-4 ezer között a teljes feleszerelés, ha azt ki bírtad várni, hogy tönkremenjen az akksi, ez a pár nap már nem olyan drámai. Az idõ=pénz nagyon jól hangzik, de csak akkor igaz, ha az idõ alatt több pénzt keresel mással. Inkább vergõdjek át munkaidõben a városon, elcsesszek 2 órát és kifizessek minimum 5-6 ezret 2 perc munkáért, üzemanyagra minimum 1 ezrest, parkolásra másik ezrest, minthogy kattintok kettõt, kinyitom az ajtót a postásnak és berakom 2 perc alatt az akksit?

Hátõõõõ... Ok. Nem vagyunk egyformák!

Ez a pakk 3600 Ft, direkt egy extra drágát kerestem.

GregSB
Nem 2 perces munkárt fizetek ennyit, hanem azért, hogy ne kelljen heteket várnom amíg megérkezik a célszerszám + akksi ázsiából (ha itthon veszed meg ezeket akkor már bõven közelebb vannak a 10e Ft-os árhoz).

Tudod idõ = pénz.

LoDMaSt
van aki kaját rendel, mert béna fõzni, más az autóját viszi szervízbe, van aki a telefonját. ez van.

@ Hellomarci

DanielT
Értem, tehát 5 ezret kifizetsz 2 perc melóért. Hát, nekem nem megy ilyen jól! 😄D
robotnyk
ez bruttó is több volt mint két perc, nincsenek hozzá célszerszámaim, de akkor is béna lennék velük ha lennének. 😄
GregSB
Egyszerû a válasz: idõ és pénz

Csavarhúzó amivel szét tudod szedni az iPhone-t + akksi = 4-5000 Ft ebayrõl (ha nem gagyi minõségût veszel és nem 20-as csomagot akkor ennyibe kerül) + 1 hét várakozási idõ amíg megérkezik ázsiából.

Ehelyett besétálsz egy pesti boltba, kifizetsz 10e Ft-ot és 2 órán belül kész vagy. Nekem ez megért 5000Ft-os felárat.

DanielT
Egy kérdésem lenne, miért kell egy akksi cseréhez szervízbe menni?

Nettó 2 perc alatt elsõre megcsinálható, az akksi meg ezer helyrõl megrendelhetõ.

GregSB
Nálam hasonló tünetek voltak i4-en: 40%-30% alatt rohadt gyorsan merült a telefon. Ez tipikusan annak a jele ha már kiöregedett az akksi és kapacitást vesztett.

Én most cseréltettem egy hónapja, és azóta sokkal jobban bírja. Az elõttem említett appsoluteosoknál csináltattam, és minden rendben volt, gyorsan megcsinálták.

Pesten még két említésre méltó szerviz van, a szfonosoké (iszervizpont.hu), illetve az iDoki aki anno masszívan reklámozott az appleblogon, de velük rossz tapasztalatom volt.

A többi fusi, GSM boltos szervizt fejeltsd el. Lehet fele áron dolgoznak a fent említettekhez képest, de szétbarmolják a telefonodat.

LoDMaSt
én az appsolute.hu-t mondanám, oda szoktam vinni az almás cuccaimat, eddig minden rendben volt velük.

@ Hellomarci

azt tudom, hogy NEM az iDoki az, ahova vinni szeretned

http://gaborszantai.co.uk/

asysoft
Tudtok jó (megbízható) iPhone szervizt? iPhone 4-em akkuja elég érdekesen viselkedik, alighanem megérett a cserére. Kb fél éve 20% alatt sokszor váratlanul kikapcsol, aztán mostanában (két utolsó éjszakai töltés során) csak 96%-ig tölt fel, illetve tegnap pillanatok alatt (megtettem 5m-t😄) 26%-ról 16-ra esett a töltöttség, ami ugye már erõsen danger zone😊

/*WTF?!*/

GregSB
Ha nem érdekel akkor ne olvasd. Skippeld a kommentjeit. Mostmár betartom amit megígértem.

Szeptember 10-ig úgyse lesz szó itt semmirõl a topicban, csak a pletykákról.

precision

Bazinga!

Tikal
az kár, mert tényleg egy szép app

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Greg, kérlek, akár megveszi végre akár nem, banold már a francba, ez a vergõdés tényleg senkit nem érdekel!!!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

dragon11
lehet igazad van..:d

GregSB
Google képkeresõ tud.

De miért nem mész be Media Marktba, vagy egy Apple boltba és nézed meg saját szemeddel? Nálam alap ha valamit megveszek azt elõtte kipróbálom / megfogdosom.

dragon11
képen láttam már, azon nem tetszett:S

tudsz mutatni valami képet róla ?

GregSB
Nem olyan borzasztó az. Láttad már egyáltalán élõben?

Vagy úgy veszed meg hogy még soha nem is láttad? 😄

dragon11
KÖSZÖNÖM!<#worship>

akkor inkább iPad 4 mint mini, ugye ezt mondod ?

csak a mini sokkal szebb.. ez a 4 hát elég borzasztó hátulról 😞

Dzsega
Ráraksz egy szilikon hátlapot!?
Az iPad Mini egy iPad 2 HW-el rendelkezik.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

dragon11
kössz.

DanielT
Szerintem mondjuk hagyd abba ezt a kibaszott szánalmas vergõdést és csinálj amit akarsz, mert SENKIT NEM ÉRDEKEL.
dragon11
látom az nem retina kijelzõs.. gondolom nem is létezik retina kijelzõs változatban.. viszont tök ronda a hátlapja...

más mi az amivel butább ?:S

most mi legyen srácok ? hnap mennék érte..

dragon11
vá ez tök ronda hátulról:sssss

az ipad mini sokkal szebb... az mivel rosszabb/tud kevesebbet ?:S az sokkal jobban tetszik...

Dzsega
Nincs nagy különbség. A hátlapja mind a 2-nek ezüst színû és csak a kijelzõ körüli rész fehér vagy fekete. Személyes véleményem: a fehér nem olyan szép mivel van egy kis fekete csík a kijelzõ és a keret között. Mint fent a bannerban lévõnél, nekem ez nem tetszik...

dragon11
egy órája keresek képeket az ipad 4rõl feketében de csak a minit látom.. fehérben is...
segítetek ?:S

passatgt
Ha a fekete tetszik jobban vedd azt, ha a fehér akkor azt. Vigyázol rá nem lesz baja feketének sem

Dzsega
Nézd meg mind a kettõt és azt vedd meg amelyik NEKED jobban tetszik.
(Állítólag a fehéren kevésbé látszanak a karcok.)

dragon11
holnap megyek az i5 meg ipad 4ért, bontatlanul független. elvileg fekete mindkettõ... ipadbõl nem fehér kellene inkább ? 3ezerrel lenne drágább... nemtudom, szerintetek ?

DanielT
Ja, elég idegesítõ. 5-bõl egy riasztásom volt eddig valós.
Tikal
A teevee mikor jelez? minden alkalommal?

Jogos, mindig elfelejtem, hogy nem csak 16GB-os létezik <#duma>
De még így húzós az ára szerintem.
clio1616v
hibátlan független és 32GB-os

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

bakkerman
jól átbasztad akkor szerencsétlent 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Az mondjuk elég durva ár egy sima 4-esért, jó üzletet csináltál.
clio1616v
nincs

a sima i4-emet adtam el nemrég 85ért

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

bakkerman
ha most õsszel jön a következõ szifon,van rá esély hogy tavaszra lemenjen 100 alá használtan az i5? :/

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

clio1616v

clio1616v
na muti

ForzaInter
na ilyen nekem is jó lenne.

whatnext-et használom, de abból meg nincs app mobilra

Yo, Bitch!

DanielT
Eltartott egy ideig, mire ilyen drágákat találtál, de ez még mindig közelében nincs a 250 dolcsinak. A Logitech külön vicces, mert a legdrágább, itthon 42 ezres cucc kint 129 dolcsi. Tehát kb fele a 250-nek.

Szóval nem, nem kerülnek ennyibe a jobbféle tokok. Felébe, de inkább harmadába.