iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megkértünk, hogy olvasd el a használati útmutatót. Miért nem tetted meg?!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
srácok!
bekapcsoltam a telót, aktiváltam stb. és kb 17%-nál tettem be a töltõre(géprõl USB!).. ugye jól csináltam ?
ezt az akkumlátort már nem kell megformázni hogy lemerüljön 0%-ra és úgy feltölteni 100%-ra, ezt már bármikor lehet tölteni a KEZDETEKTÕL fogva, ugye ?
KÖSZÖNÖM SRÁCOK
bekapcsoltam a telót, aktiváltam stb. és kb 17%-nál tettem be a töltõre(géprõl USB!).. ugye jól csináltam ?
ezt az akkumlátort már nem kell megformázni hogy lemerüljön 0%-ra és úgy feltölteni 100%-ra, ezt már bármikor lehet tölteni a KEZDETEKTÕL fogva, ugye ?
KÖSZÖNÖM SRÁCOK
Hát izé, ja lehet.
Szerencsére nekem ilyen gondjaim nincsenek. Nincs nagyon ki ellen mennem, bár bercy ment a speedway-en 44km-t amit azóta sem tudok megdönteni, de hát ez van...
Szerencsére nekem ilyen gondjaim nincsenek. Nincs nagyon ki ellen mennem, bár bercy ment a speedway-en 44km-t amit azóta sem tudok megdönteni, de hát ez van...
Ertem, de ez igy elég szar, mert fogja elso kanyarban kitol vagy megforgat amit elég konnyu, aztan mehetek megint...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Elvileg a legjobb idõdet veszi figyelembe, de ha pl lelököd az útról vagy megforgatod, akkor nem tud olyant menni mint amit valójában ment, hiszen nem mehett, gyorsabban mint amit tud a vas, szal nem hozza be a lemaradását.
Remélem érthetõ voltam...
Remélem érthetõ voltam...
Valaki mondja már el, hogyan müködik a TSM a Real Racing 3-ban??
Lenyomom havert HEAD TO HEAD, megyek 2:23-at, õ megy 2:29-et. Majd kapok egy üzenetet, hogy legyõzõtt, ok, megyek megint, most 2:21-et, õ meg még rosszabbat megy mint elõzõleg 2:37!!! Akkor hogy a bánatba tudott legyõzni, miért vette úgy a játék, hogy legyõzõtt?? Itt nem csak az idõt nézi a játék??
Lenyomom havert HEAD TO HEAD, megyek 2:23-at, õ megy 2:29-et. Majd kapok egy üzenetet, hogy legyõzõtt, ok, megyek megint, most 2:21-et, õ meg még rosszabbat megy mint elõzõleg 2:37!!! Akkor hogy a bánatba tudott legyõzni, miért vette úgy a játék, hogy legyõzõtt?? Itt nem csak az idõt nézi a játék??
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Végül találtam egy megbízhatónak látszó boltot, onnan rendeltem szerszámot + akkut, így 5 körül állt meg a végösszeg - nem sokkal olcsóbb, mint a lent írt 8, ha nem tetszene az ötlet, hogy én magam szerelem meg, tuti, hogy nem érné meg nekem a felárat a szervizzel szemben.
/*WTF?!*/
Nem tudom, nézz szét a lent linkelt oldalon (XMS), meg a lent említett szfion storeban (http://www.szifonstore.com/)
Légy már egy kicsit önállóbb, minden ott van a neten csak rá kell keresni, meg kell nézni.
Légy már egy kicsit önállóbb, minden ott van a neten csak rá kell keresni, meg kell nézni.
illetve szeretném megkérdezni azt is h nekem a legújabb ipad van 4G-s erre is csak az ipad 2höz való tok létezik? nem létezik esetleg ipad 4 bõr tok ?:/
ahha😄 iCase kell nekem.😊)
köszönömm😄 csak holnap megyek megint pestre, esetleg ilyet hol tudnék venni miskolcon ?
köszönömm😄 csak holnap megyek megint pestre, esetleg ilyet hol tudnék venni miskolcon ?
Nem mindegy hogy hogyan vette? Ez tényleg számít?
Ha te gazdag családba születtél volna akkor megtagadnál mindent és makacsul követelnéd a szüleidet hogy ne vegyenek neked semmit, majd te két kezi munkával megkeresed rá a pénzt?
Ne legyünk már irigyek...
Ha te gazdag családba születtél volna akkor megtagadnál mindent és makacsul követelnéd a szüleidet hogy ne vegyenek neked semmit, majd te két kezi munkával megkeresed rá a pénzt?
Ne legyünk már irigyek...
<#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
képet vagy meg sem történt!!!!44444
képet vagy meg sem történt!!!!44444
Bazinga!
Ezek nem gyári hátlapok, hanem nagyjából pontos másolatok.
A gyári hátlap pl ezen a videón látható:
Ezek nem gyári hátlapok, hanem nagyjából pontos másolatok.
A gyári hátlap pl ezen a videón látható:
Persze, amikor a színészek kis labdákkal a testükön ugrálnak a kamerák elõtt, hogy bedigitalizálják õket!
nem, csak 16 éves és ez az elsõ telefonja 😊
... és ennek a toknak mi a neve amilyet én akarok? csakhogy ne nézzenek hülyének, h tudják mit akarok kérni 😄
az iPad 4 4G-re van valami mattosítós fólia ? jó lenne ha a boltban rá is tennék... az i5n már van de az eladó azt mondta h túl poros a hely akkora felülethez..
segítenétek hogy hol tudnék esetleg miskolcon vagy pesten ilyet ?
illetve szeretném megkérdezni hogy sima bebujtatós tokot(magyarán csak belerakom a bõrtokba és kész, mikor hívnak akkor csak kicsúsztatom belõle a telót és kész. tehát semmi tok nincs a telón!) hol tudok venni ezekhez ?!😊
KÖSZÖNÖM nagyon <#worship>#worship>
segítenétek hogy hol tudnék esetleg miskolcon vagy pesten ilyet ?
illetve szeretném megkérdezni hogy sima bebujtatós tokot(magyarán csak belerakom a bõrtokba és kész, mikor hívnak akkor csak kicsúsztatom belõle a telót és kész. tehát semmi tok nincs a telón!) hol tudok venni ezekhez ?!😊
KÖSZÖNÖM nagyon <#worship>#worship>
csak túl sokat nyaggattam a srácokat... és azt hitték fölöslegesen.(bár jogosan mert több hónapja gondolkodtam ezen már.....)<#wink>#wink>
ez a dragon gyerek valami gánydroid fan volt anno hogy így kapja ? 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Légyszi 2 dolgot tegyél meg:
Olvasd át ezt a 2 PDF-et:
iPhone Manual
iPad Manual
Csak akkor tegyél fel kérdést ha valamit ezekben nem találsz!
Olvasd át ezt a 2 PDF-et:
iPhone Manual
iPad Manual
Csak akkor tegyél fel kérdést ha valamit ezekben nem találsz!
KÖSZÖNÖM a segítséget!!!!!!!
ha nem hiszitek el, holnap feltöltök fényképet róla.😊)
sok volt, remélem megérte......😊))))))))))
am az ipadem fehér és 4G-s nem sima wifis, az iphone fekete😄
a fekete ipad 4 nemtetszett élõben.😄
ha nem hiszitek el, holnap feltöltök fényképet róla.😊)
sok volt, remélem megérte......😊))))))))))
am az ipadem fehér és 4G-s nem sima wifis, az iphone fekete😄
a fekete ipad 4 nemtetszett élõben.😄
A 4G a legkeményebb! 😄
www.smart-bus.hu
Azt vajon miért csinálja a szifon, hogy idõnként elfelejti az APN beállításokat? Másnál is van ilyen?
Új lopásvédelem iOS7-ben.
Mûködik. Ha egyszer bekapcsoljuk többet nem lehet aktiválni a készüléket. Server oldali!
Mûködik. Ha egyszer bekapcsoljuk többet nem lehet aktiválni a készüléket. Server oldali!
beta.icloud.com megkapta a Dzsoni dizájnt.
<#zavart1>#zavart1>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?