iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
most miért nem lehet válaszolni ? ilyen nincs is benne

Dzsega
Megkértünk, hogy olvasd el a használati útmutatót. Miért nem tetted meg?!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

dragon11
segítõkészségbõl jeles, provokációból még jobb vagy <#wink>

DanielT
-fav

Ekkora baromállatot én még nem láttam.
dragon11
srácok!

bekapcsoltam a telót, aktiváltam stb. és kb 17%-nál tettem be a töltõre(géprõl USB!).. ugye jól csináltam ?
ezt az akkumlátort már nem kell megformázni hogy lemerüljön 0%-ra és úgy feltölteni 100%-ra, ezt már bármikor lehet tölteni a KEZDETEKTÕL fogva, ugye ?

KÖSZÖNÖM SRÁCOK

Dzsega
Hát izé, ja lehet.
Szerencsére nekem ilyen gondjaim nincsenek. Nincs nagyon ki ellen mennem, bár bercy ment a speedway-en 44km-t amit azóta sem tudok megdönteni, de hát ez van...

Tikal
Ertem, de ez igy elég szar, mert fogja elso kanyarban kitol vagy megforgat amit elég konnyu, aztan mehetek megint...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsega
Elvileg a legjobb idõdet veszi figyelembe, de ha pl lelököd az útról vagy megforgatod, akkor nem tud olyant menni mint amit valójában ment, hiszen nem mehett, gyorsabban mint amit tud a vas, szal nem hozza be a lemaradását.
Remélem érthetõ voltam...

Tikal
Valaki mondja már el, hogyan müködik a TSM a Real Racing 3-ban??

Lenyomom havert HEAD TO HEAD, megyek 2:23-at, õ megy 2:29-et. Majd kapok egy üzenetet, hogy legyõzõtt, ok, megyek megint, most 2:21-et, õ meg még rosszabbat megy mint elõzõleg 2:37!!! Akkor hogy a bánatba tudott legyõzni, miért vette úgy a játék, hogy legyõzõtt?? Itt nem csak az idõt nézi a játék??

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

asysoft
Végül találtam egy megbízhatónak látszó boltot, onnan rendeltem szerszámot + akkut, így 5 körül állt meg a végösszeg - nem sokkal olcsóbb, mint a lent írt 8, ha nem tetszene az ötlet, hogy én magam szerelem meg, tuti, hogy nem érné meg nekem a felárat a szervizzel szemben.

/*WTF?!*/

dragon11
énis így érzem magam hidd el 😄 nagyon örülök 😄

robotnyk
dragon11
de akk ti miben tároljátok az ipadet ?:S

sehol nem látni ipad 4 tokot csak ipad 2t

GregSB
Nem tudom, nézz szét a lent linkelt oldalon (XMS), meg a lent említett szfion storeban (http://www.szifonstore.com/)

Légy már egy kicsit önállóbb, minden ott van a neten csak rá kell keresni, meg kell nézni.

dragon11
illetve szeretném megkérdezni azt is h nekem a legújabb ipad van 4G-s erre is csak az ipad 2höz való tok létezik? nem létezik esetleg ipad 4 bõr tok ?:/

dragon11
ahha😄 iCase kell nekem.😊)

köszönömm😄 csak holnap megyek megint pestre, esetleg ilyet hol tudnék venni miskolcon ?

GregSB
dragon11
meg GSM boltban fel tudják tenni az iPadre a fóliát ?
arra is valami mattosító kéne:S

dragon11
valaki?:SS

GregSB
DanielT
Ok, reggel megláttam a képet az rss feedben, sokkot kaptam és bedobtam, nem néztem utána.
GregSB
Plants vs Zombies 2 kint van! Legalábbis az amcsi storeban 😊

GregSB
Nem mindegy hogy hogyan vette? Ez tényleg számít?

Ha te gazdag családba születtél volna akkor megtagadnál mindent és makacsul követelnéd a szüleidet hogy ne vegyenek neked semmit, majd te két kezi munkával megkeresed rá a pénzt?

Ne legyünk már irigyek...

precision
<#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt>

képet vagy meg sem történt!!!!44444

Bazinga!

GregSB

Ezek nem gyári hátlapok, hanem nagyjából pontos másolatok.

A gyári hátlap pl ezen a videón látható:

DanielT
Persze, amikor a színészek kis labdákkal a testükön ugrálnak a kamerák elõtt, hogy bedigitalizálják õket!
GregSB
A mockup szó jelentésével remélem tisztában vagy.

DanielT
Te jó ég... fröccsöntött kamu csavarok?!

Prody
Szegeny anyucit megterhelted? Biztos sokat kuzdottel, hogy megszerezhessed ezeket.

Tikal
nem, csak 16 éves és ez az elsõ telefonja 😊

dragon11
... és ennek a toknak mi a neve amilyet én akarok? csakhogy ne nézzenek hülyének, h tudják mit akarok kérni 😄

MerlinW
1. elmész bármelyik mobilüzletbe
2. szifon.com
3. google

[merlinw.org]

dragon11
az iPad 4 4G-re van valami mattosítós fólia ? jó lenne ha a boltban rá is tennék... az i5n már van de az eladó azt mondta h túl poros a hely akkora felülethez..

segítenétek hogy hol tudnék esetleg miskolcon vagy pesten ilyet ?

illetve szeretném megkérdezni hogy sima bebujtatós tokot(magyarán csak belerakom a bõrtokba és kész, mikor hívnak akkor csak kicsúsztatom belõle a telót és kész. tehát semmi tok nincs a telón!) hol tudok venni ezekhez ?!😊

KÖSZÖNÖM nagyon <#worship>

dragon11
csak túl sokat nyaggattam a srácokat... és azt hitték fölöslegesen.(bár jogosan mert több hónapja gondolkodtam ezen már.....)<#wink>

ez a dragon gyerek valami gánydroid fan volt anno hogy így kapja ? 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

dragon11
jo rendben mindenképp elolvasom 😊

GregSB
Bocs, ez az iPad:

iPad manual

dragon11
ugyanaz a 2 link!

GregSB
Légyszi 2 dolgot tegyél meg:

Olvasd át ezt a 2 PDF-et:

iPhone Manual
iPad Manual

Csak akkor tegyél fel kérdést ha valamit ezekben nem találsz!

dragon11
KÖSZÖNÖM a segítséget!!!!!!!

ha nem hiszitek el, holnap feltöltök fényképet róla.😊)
sok volt, remélem megérte......😊))))))))))

am az ipadem fehér és 4G-s nem sima wifis, az iphone fekete😄
a fekete ipad 4 nemtetszett élõben.😄

GregSB

dragon11
na ma megvettem az i5-t meg ipad 4t.. 305k:S

A 4G a legkeményebb! 😄

www.smart-bus.hu

Azt vajon miért csinálja a szifon, hogy idõnként elfelejti az APN beállításokat? Másnál is van ilyen?
GregSB
Új lopásvédelem iOS7-ben.

Mûködik. Ha egyszer bekapcsoljuk többet nem lehet aktiválni a készüléket. Server oldali!

GregSB
beta.icloud.com megkapta a Dzsoni dizájnt.

GregSB
Honlap alapján én nem bíznék rájuk semmit 😄

<#zavart1>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

LoDMaSt
iphone 4g. <#wilting>

@ Hellomarci

Náluk javíttatott már valaki?

www.smart-bus.hu