iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Ja közben én is rájöttem arra hogy a "2 percig ne költs semmit" nem csak a pálya elején lehet, hanem miután kiépítettél védelmet 😊

Egyiptomot én is kimaxoltam már rég, a kalózos pályák közül én is pont azon szívok ahol csak ágyúkat lehet használni. Még nem jöttem rá hogy kell megcsinálni.

Én most a kalózoknál szenvedek valahol a vége felé.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sok egy kicsit az ágyú, a repülõ zombik és a kötélen érkezõk. Az elején nincs annyi nap és idõ, hogy drágább de erõsebb növényekkel védekezzek, ha pedig gyengébbekkel kezdek nincs idõ lecserélni õket erõsebbekre mert lesöpörnek a fedélzetrõl 😊



dzsegameló
Nem azt mondtam, hogy simán megy minden. Ez a pálya amirõl Greg beszélt ment simán. Azok ahol nem szabad veszíteni növényt számomra sokkal nehezebbek mint, hogy ne használjak fel pénzt, vagy mikor limitálva van, hogy mennyit lehet költeni.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Eddig én sem használtam csak a leveles pluszt és így sem jutnak el a fûnyírókig, viszont némelyik páya azért megizzaszt. Egyiptom most lett max.



dzsegameló
Simán megcsináltam.
A végén mikor már nem költöttem pénzt a következõ volt a felállás:
Hátul 2 2 fejû napraforgó, 1 borsó majd 2 teljes sor a bumerángosból. A borsóra néha kell az a plussz leveles cucc, hogy turbó fokozatra kapcsoljon és ennyi. Simán lehet tartani 2 percig.
Egyiptom kész 40 csillag 9 kulcs 35540 coin. Nem költöttem eddig semmire sem.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

GregSB
Szépen legyetek!

dragon11
légy büszke magadra hehe

precision
mi már csak így toljuk... világi parasztok vagyunk... a máltai szeretetszolgálat eggyel odébb van

ez van... 😞

Bazinga!

dragon11
de ha ilyen balf@sz vagyok, lehet inkább segíteni kéne mint oltogatni, nem ?
kis emberség legyen már bennetek

precision
ne gyerekeskedj már, dragonka...

egyszer ajánlottam a milyen mobilt vegyek topikban egy Y300 -at, mert 30ért akart venni új androidos 2 magos telefont... ami eleve butaság, mert nem nagyon van ilyen... leszámítva az Y300 -at

jelenleg egy Samsung Galaxy S2 -esem van, nem vagyok Huawei fan, de nem is nagyon látok problémát velük

itt most arról van szó hogy mindenki rohadtul unja már a pofádat és a szenvedésedet, és hogy nem tudsz egy alapvetõ dolgot sem megoldani saját magadtól

Bazinga!

dragon11
nem az androiddal van baj, hanem azokkal a telókkal, amit a srác ajánl... huawei fan és dobálja a népnek😄

Prody
Na az ilyen emberrõl is meg van a véleményünk, aki az androidot ócsárolja.

dragon11
deh. én nemvagyok olyan bunkó h elzavarjalak 😄DDDD csak érdekel, mert mindenkinek androidos szutykokat ajánlasz..

precision
mi az, engem is el akarsz zavarni? van bõr a pofádon

amúgy segítek, beállsz a tükörbe, lefotózod magad a telefonnal, egy nagy piros nyíllal odaírod hogy "ez egy iPhone g*cik", feltöltöd profilképnek, így az egész világ tudni fogja, hogy mekkora egy zsírkirály állat faszagyerek vagy és hogy iPhone -od van

<#wilting>

Bazinga!

dragon11
te mit keresel itt am ?

precision
kit kell lesz... izé, hol kell aláírni a petíciót, hogy ez a dragon gyerek ki legyen innen paterolva? 80 új üzenet és az egész arról szól hogy dragonka kiskölyök nem tud beállítani egy profilképet a fészbúkon... holy fucking jesus christ.

Bazinga!

ForzaInter
Detto.😊

Yo, Bitch!

Prody
Épp reggel van, örülök, hogy jött pár üzenet a topikba, gondoltam új iPhone híreket olvasgathatok. Volt egy érzésem, hogy megint 35 kérdést tesz fel VALAKI, és lám, igen. Ez hihetetlen... Képzeld, nekem sose írja ki, hogy NOTE8.0-val lett feltöltve a kép, mégis teljes életet élek (értsd: munka, bnõ, család, haverok). Tudom neked ilyenek nem is léteztek soha életedben, de legalább van almád.

vsly
Most látom/olvasom,hogy a trendibuziskodás a cél...Pózolj a tükörben,h.látszódjon az alma,csücsöríteni el ne felejts ,aztán az sem baj,ha nem írja ki,hogy milyen telefonért térdeltél annyit...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

vsly
És a kedves édesanyád a szolgalelkû!Légy neki hálás,hogy megtartott!!!

dragon11
jaja és semmit nemír ki.
mind1 akk marad az iLoader meg iUpload.

ti se nagyon tudtok többet mint én szóval gáz így nagyképûsködni 😄D

vsly
Az FB-app xar...Megnyitod böngészõböl,hozzáadód a fõképernyõhöz,aztán csókolom..

SötétBarom
Takarodj.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

dragon11
2 ÓRÁJA, EMBER

Kérdéseidbõl nem erre következtetek, hogy 2 hónapja olvasol a dolgok után. Ha tényleg érdekelnek a válaszok akkor google a barátod. Lassan 4 év android után tervezek átállni iPhonra érdekes 2 nap alatt mindennel képbe kerültem... Igaz nekem pl nem fontos, hogy mindenki lássa facebookon hogy mirõl töltöm fel a képet vagy mirõl posztolok éppen.

Battlelog: kvantahun

dragon11
takarodj már innen

robotnyk
dragon11
2h-ja olvasgatom a netet mindenhol és sehol nincs leírva állj le b+

Ember nem unod?

kb 2 hete olvasom a topikot (mert erõsen gondolkozok egy iPhone megvételén) de amit te itt levágtál ez kibírhatatlan. Komolyan mint egy 10 éves kis p*cs. Nyávogsz mindenért, annyira vagy önálló mint egy féllábú rokkan bakkecske és még neked áll fentebb ha leoltanak a hülye kérdéseidért.

Most meg vagánykodni akarsz Facebookon, hogy te iPhonnal töltesz fel képet???? Mint az oviban. Tudok egy jó tippet, írd minden kép alá hogy IPHONE 5-tel készített képek csodáljátok....

200 a vérnyomásom tõled, elnézést mindenki mástól de ez kikívánkozott.

Battlelog: kvantahun

dragon11
a fsznak irtál akk 😄

rooney8
miért akarod, hogy kiírja?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

robotnyk
fú, eddig tartott, amíg sikerült értelmeznem mire gondolsz!

viszont leszarom a nyomorod. o/
dragon11
jo, feltölteni feltöltöm majd és úgy állítom be profilnak az nemgáz.. de nekem az kéne h via iOS photos :// annyi embernek láttam már, nekem miért nem lehet ?!!

Tikal
OMG... Ez ilyen es kesz. Ha nem tetszik használd a google+-t

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

sztem a facebook app topikban próbálkozz

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

dragon11
de nemérted h így LEVÁGJA AZ EGÉSZ KÉPET ÉS MEGNYITVA sem a teljes méret marad hanem a levágott kicsi marad ???? illetve semmit nem ír ki még azt sem h mobil használatával..

nekem meg az kéne h iOS photos használatával v vlmi... érted ?

Tikal
Huzzal inkább a p#%ba!

De várj, segítek: nyisd meg a facebook app-ot, a bal oldali panelon kart a nevedre majd a profilkepre es tádámm, valasz kepet a konyvtaradbol vagy csinálj egy fotót

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

dragon11
van itt olyan szolgalelkû aki tud is vlmit és hajlandó válaszolni is v zárható a topik ?😄

dragon11
ez levágta az egészet😄 és ki sem irta h via IOS😄

vanértelme pofáznotok ti sem vágjátok menõõk 😄

dragon11
üljle😄

Dzsega
Ez a beszélgetés komolyan megtörtént vagy csak behalucináltam az elmúlt pár kommentet?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

dragon11
és ez ki fogja írni h via iOS ?😄

az is érdekelne hogy hogy lehet a mobil feltöltések helyett olyat albumot h iOS photos ?

dragon11
jaértem😄 tehát amit itt be akar állítani az amit lehet látni megnyitás nélkül.. de ha megnyitom, akkor teljes egészében látni fogom a fotót, ugye jól értem ?😄

JohnnyNapalm
lehet hogy új információ, de a facebookon a profilképek négyzet formátumúak, csak külön megnyitva lehet õket egészben látni

dragon11
meg el akarja vágni a képet teljesen 😄 alig fér bele vlmit, ezzel mit lehet csinálni ?D:😄

ak töltsem fel simán és úgy állítsam be profilnak ?:S

JohnnyNapalm

így

dragon11
jaa mert én safariból néztem a rendes oldalon nem az appbõl😄 megvan a choose from library.

és így ki fogja írni h via IOS ?

dragon11
de nemjön fel csak a kép másolása meg a mégse... 😮

dragon11
iphoneban vagyok 😄