iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyiptomot én is kimaxoltam már rég, a kalózos pályák közül én is pont azon szívok ahol csak ágyúkat lehet használni. Még nem jöttem rá hogy kell megcsinálni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)


Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

A végén mikor már nem költöttem pénzt a következõ volt a felállás:
Hátul 2 2 fejû napraforgó, 1 borsó majd 2 teljes sor a bumerángosból. A borsóra néha kell az a plussz leveles cucc, hogy turbó fokozatra kapcsoljon és ennyi. Simán lehet tartani 2 percig.
Egyiptom kész 40 csillag 9 kulcs 35540 coin. Nem költöttem eddig semmire sem.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
ez van... 😞
Bazinga!
kis emberség legyen már bennetek
egyszer ajánlottam a milyen mobilt vegyek topikban egy Y300 -at, mert 30ért akart venni új androidos 2 magos telefont... ami eleve butaság, mert nem nagyon van ilyen... leszámítva az Y300 -at
jelenleg egy Samsung Galaxy S2 -esem van, nem vagyok Huawei fan, de nem is nagyon látok problémát velük
itt most arról van szó hogy mindenki rohadtul unja már a pofádat és a szenvedésedet, és hogy nem tudsz egy alapvetõ dolgot sem megoldani saját magadtól
Bazinga!
amúgy segítek, beállsz a tükörbe, lefotózod magad a telefonnal, egy nagy piros nyíllal odaírod hogy "ez egy iPhone g*cik", feltöltöd profilképnek, így az egész világ tudni fogja, hogy mekkora egy zsírkirály állat faszagyerek vagy és hogy iPhone -od van
<#wilting>#wilting>
Bazinga!
Bazinga!
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
mind1 akk marad az iLoader meg iUpload.
ti se nagyon tudtok többet mint én szóval gáz így nagyképûsködni 😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Battlelog: kvantahun
kb 2 hete olvasom a topikot (mert erõsen gondolkozok egy iPhone megvételén) de amit te itt levágtál ez kibírhatatlan. Komolyan mint egy 10 éves kis p*cs. Nyávogsz mindenért, annyira vagy önálló mint egy féllábú rokkan bakkecske és még neked áll fentebb ha leoltanak a hülye kérdéseidért.
Most meg vagánykodni akarsz Facebookon, hogy te iPhonnal töltesz fel képet???? Mint az oviban. Tudok egy jó tippet, írd minden kép alá hogy IPHONE 5-tel készített képek csodáljátok....
200 a vérnyomásom tõled, elnézést mindenki mástól de ez kikívánkozott.
Battlelog: kvantahun
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
nekem meg az kéne h iOS photos használatával v vlmi... érted ?
De várj, segítek: nyisd meg a facebook app-ot, a bal oldali panelon kart a nevedre majd a profilkepre es tádámm, valasz kepet a konyvtaradbol vagy csinálj egy fotót
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
vanértelme pofáznotok ti sem vágjátok menõõk 😄
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
az is érdekelne hogy hogy lehet a mobil feltöltések helyett olyat albumot h iOS photos ?
ak töltsem fel simán és úgy állítsam be profilnak ?:S
és így ki fogja írni h via IOS ?