iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
picit pontosabban te hogy csinálod ?
a középsõ a "choose from library"
bár nemhiszem hogy erre a google ne hozna ki találatot
Tetszik. Most egyhuzamba lenyomtam 70 pályát. 😊 (spórolok holnapra is)
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
olvasgattam neten, de nekem valami olyan megoldás kéne, ami rögtön a profilképek mappába tölti a képet és beállítja rögtön aktuális profilképnek 😄
ezt h lehet elérni esetleg ?
Barátommal kiadtunk egy új puzzle/logic játékot. A játék ingyenes. Van benne 120 pálya. Jó szórakozást:
HexConnect - Nature

Vannak Photo Transfer app-ok, azokat ki fogom próbálni.
Köszi a választ! 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Dropbox-ot tudsz használni pl videókhoz. Vagy Google Driveot.
Meg ez hiába kerül pénzbe, sokkal nehezebb upgradelni mint a freemium RR3-ban. Egyes versenyek után max 7-800 kreditet kapsz, és a 2. level upgradek már mind 2-3000be kerülnek csak 1 autóra.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
2. Miért érdekel? Most vettél 5-öst, ne törõdj vele mit fognak tudni a most megjelenõ telefonok, használd és élvezd a jelenlegit.
3. Több kérdést ne tegyél fel az 5S-el kapcsolatban, senki nem tud róla semmi konkrétat, majd szeptember 10-én fog kiderülni minden.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez a fényes mûanyag így fotón keresztül elég ijesztõen néz ki, persze lehet a valóságban jobb.
DanielT: Ma megjött az akku iPhone 4-emhez, szerszámokkal együtt. Szerelés nem lett volna különösebben nehéz, ha az akkut tartó csavarhoz jók lettek volna az adott szerszámok. Mit ne mondjak, hányszor átkoztam el magam, mire sikerült szereznem egy megfelelõ csavarhúzót! Onnantól persze egyszerûen ment, de azt hiszem senkinek sem lehet felróni, ha ettõl meg akarja magát kímélni😊
/*WTF?!*/
www.smart-bus.hu
Ki kell próbálni, én szar minõségû fotók alapján nem fogok ítélni.
www.smart-bus.hu
Lightroom képeket kéne szinkronizálni iPadra majd azon csillagozni, zászlózni, megjegyzést fûzni hozzá, majd vissza szinkronizálni lightroom-ba. Ha másik remek jól mûködõ appot tudtok az is jó.
ez a TSM rendszer egy fos, CUP-on, HEAD to HEAD-en sajnos nem a jobbik a gyõz, eléggé idegesítõ...
Bazinga!