iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
rámész az adatlapodra, ráböksz a profilképedre és akkor feljön

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

JohnnyNapalm
vagy te most nem is iphone-on keresztül akarsz cserélni hanem amúgy gépen böngészõben????

dragon11
ha meg máshol csinálom, akk csak lementeni meg másolni engedi..

picit pontosabban te hogy csinálod ?

JohnnyNapalm
érdekes, nekem lehet...

dragon11
nemlehet, ezt akartam énis.. csak jelölgetni akarja erõvel az embereket rajta :Ssss

JohnnyNapalm
rányomsz a profilodon a képedre, akkor feljönnek a lehetõségek
a középsõ a "choose from library"

bár nemhiszem hogy erre a google ne hozna ki találatot

Dzsega
Egész jó!
Tetszik. Most egyhuzamba lenyomtam 70 pályát. 😊 (spórolok holnapra is)

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

dragon11
fbre hogy lehet feltölteni PROFIL képet ?
olvasgattam neten, de nekem valami olyan megoldás kéne, ami rögtön a profilképek mappába tölti a képet és beállítja rögtön aktuális profilképnek 😄

ezt h lehet elérni esetleg ?

Magnum PI
Sziasztok!

Barátommal kiadtunk egy új puzzle/logic játékot. A játék ingyenes. Van benne 120 pálya. Jó szórakozást:

HexConnect - Nature

Meg ami lassan megõrjít, az hogy idõnként eltûnik az APN beállítás, csak úgy magától <#falbav>
Botond
Így igaz.
Dzsega
Nekem is elõ szokott jönni, mostanában egyre ritkábban. Ha kilövöm az appot akkor megjavul, álltalában.

Mázlista 😄
passatgt
nekem is gmail van ipadon, 2 év alatt még egyszer sem jött elõ😄

Gmail-es fiókomnál rendszeresen ez van, jön a levél, a legfelsõ még jó, alatta mind ilyen. Aztán ide-oda lépegetésnél megjavul. iPhone-on és padon is csinálja nekem, meg ahogy olvastam másoknak is.
passatgt
ipadomon ilyet nem tapasztaltam még

Erre már sosem lesz megoldás?
Több megoldást is találtam a neten, ezek közül a legkézenfekvõbb az iMessage használata, egyszerûen átküldöm telefonról a videókat egy üzenetben. Örültem is neki addig, míg el nem indítottam a videót a padon. Pixelháború, lebutított minõség.
Vannak Photo Transfer app-ok, azokat ki fogom próbálni.
GregSB
Nekem 4-es van, én sem ajánlom már. Tényleg várd ki szeptember elejét, valószeg hasonló áron kapsz majd jobbat (4S-t vagy a plasztikot).

Csak gondoltam 8-ért megéri havi 16e mellé eléggé, korlátlan csomaggal. Aztán majd cserélek ahogy/amikor megéri, bár Vodafonnál nem tudom, hogy mûködnek a dolgok.
Köszi a választ! 😊
rooney8
Szerintem varj szeptember 10-ig, akkor jelentik be az uj iphone(oka)t. Elvileg lesz egy olcsobb keszulek is, en inkabb azzal szemezgetnek. Ha nem tudsz varni, akkor sem ajanlom a 4-et, nehol mar eleg lassu, jelen pillanatban meg epp hasznalhato, de hosszabb tavra mar nem lehet tervezni vele. akkor mar 4s-t vegyel, hardverileg kb. az lesz mint az uj olcsobb iphone.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

robotnyk
hú, ez de jól néz ki. menne a kocsimhoz is 😄
Szerintetek érdemes most Iphone 4-et venni Vodafone RED-el?
dzsegameló
Ezzel az a bajom, hogy míg a plasztik változatokon a lyukak pont úgy néznek ki mint a térerõ jelölése az iOS 7-ben (összhangban a szoftver a hardverrel) addig ezen a pezsgõn olyan mint az iPhone 5...

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

GregSB
Videó egyelõre nem. Csak fotókat szinkronizál eszközök között.

Dropbox-ot tudsz használni pl videókhoz. Vagy Google Driveot.

GregSB
Nagyon Arcade ez az Asphalt 8 az RR3-hoz képest. Gyakorlatilag nitro használat nélkül nem is lehet nyerni 😄

Meg ez hiába kerül pénzbe, sokkal nehezebb upgradelni mint a freemium RR3-ban. Egyes versenyek után max 7-800 kreditet kapsz, és a 2. level upgradek már mind 2-3000be kerülnek csak 1 autóra.

Botond
iPad3-on nyomom, azon jól fut, de a grafika vagy le van butítva, vagy gyengébb, mint a 7-ben. Az extra csillagok a versenyeken (2. versenyt toltam le eddig), levegõben pörgésekért jár (marhaság, de talán meg lehet szokni), illetve a második pálya egy labirintus, és a párhuzamosan futó utak közül van ami 3* olyan hosszú, mint a többi, szóval egy rossz kanyar és beszoptad. Ez jópofa meg idegesítõ is. A gépi ellenfelek persze mindig a legrövidebb úton mennek. Szóval eddig mérsékelt csalódás, de két verseny alapján még nem törnék pálcát.
Rage47
jól megy az 4s-en?
Botond
Asphalt 8 csak 89 cent, az kell ide, ha hazaérek már töltöm is!
Videók megosztása nem lehetséges iCloud-on keresztül iOS eszközök között? A telefonnal felvett videókat kényelmesebb lenne iPad-en szerkeszteni.
Tikal
Ja, és vegyél Shelby Cobra-t 20euroért, elmennek a picsába <#violent>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

SötétBarom
Szerintem egy ökör vagy.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

GregSB
1. Senki nem tudja, talán igen. Nem lenne meglepõ, mivel újabb telefon lesz.
2. Miért érdekel? Most vettél 5-öst, ne törõdj vele mit fognak tudni a most megjelenõ telefonok, használd és élvezd a jelenlegit.
3. Több kérdést ne tegyél fel az 5S-el kapcsolatban, senki nem tud róla semmi konkrétat, majd szeptember 10-én fog kiderülni minden.

GregSB

dragon11
sztetek az 5S akkumlátora jobb lesz mint az 5é ?

Tikal
hát ezzel sokra nem megyünk, az AI-n semmit nem javítottak... a dodzsemezés továbbra is taktikai elem marad...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Ha RR3 szóba jött: Jött ki hozzá frissítés!

asysoft
Nyilván "mi lenne ha" ment az ötletelés részemrõl, mivel még semmi konkrétumot tudni.
Ez a fényes mûanyag így fotón keresztül elég ijesztõen néz ki, persze lehet a valóságban jobb.
DanielT: Ma megjött az akku iPhone 4-emhez, szerszámokkal együtt. Szerelés nem lett volna különösebben nehéz, ha az akkut tartó csavarhoz jók lettek volna az adott szerszámok. Mit ne mondjak, hányszor átkoztam el magam, mire sikerült szereznem egy megfelelõ csavarhúzót! Onnantól persze egyszerûen ment, de azt hiszem senkinek sem lehet felróni, ha ettõl meg akarja magát kímélni😊

/*WTF?!*/

Persze, nyilván a próba minõsíti majd...

www.smart-bus.hu

GregSB
Ha gagyi lesz fogásra akkor nekem is felejtõs. Eddig mondjuk az összes leakelõ azt írta róla hogy masszív, egyáltalán nem érzõdik olcsónak.

Ki kell próbálni, én szar minõségû fotók alapján nem fogok ítélni.

Nagyon gagyi így kép alapján... akár samsung is lehetne... 😄

www.smart-bus.hu

GregSB
Fekete 5C. Ezen már rajta vannak a szabvány szövegek is:

Dzsega
Ide is bérom, hátha valaki csak ezt olvassa. Használja valaki a Photosmith app-ot?
Lightroom képeket kéne szinkronizálni iPadra majd azon csillagozni, zászlózni, megjegyzést fûzni hozzá, majd vissza szinkronizálni lightroom-ba. Ha másik remek jól mûködõ appot tudtok az is jó.

JohnnyNapalm
aki iphone 5-ön használ 7-es rendszert, az tapasztalt valami javulást üzemidõben?

Tikal
RR3

ez a TSM rendszer egy fos, CUP-on, HEAD to HEAD-en sajnos nem a jobbik a gyõz, eléggé idegesítõ...

GregSB
Ha az 5-ös helyett lesz és tényleg ennyibe fog kerülni, akkor tuti nem 4S hardver lesz benne.

precision
a legszebb az lenne ha mindezt iphone 4s hardverrel árulnák... vennék egy tucatot... <#gonosz3>

Bazinga!

Az a baj, hogy engem az iTunes-szal ki lehetne kergetni a világból.