iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Tuti jailbreakelve volt, esetleg meg lehet piszkálva a basebandje, akkor szokott ilyen hiba elõfordulni. Próbáld meg DFU-ba tenni és restoreolni.

(Ha nem tudod hogy kell betenni DFU-ba akkor keress rá Googleben)

Prody
Na ma vettem egy Earbuds-ot (legújabb füles).... nem hiszem el, ANNYIRA JÓL szól... ÖL! Megérte a (~7000FT-tot) simán... Ezerszor jobb, mint a régi.

Sziasztok!

Mellettem a készülél, hozzá sem nyúlok, a telelefon magától újraindul, majd kiírja, hogy csatlakoztassam az iTunes-hoz. Meg is tettem, nagyon lassan ismerte fel a gép közben a kijelzõ egésze fehér, majd 5-6 másodpercenként villan egyet a kijelzõ, aztán az iTunes kiírja hogy helyreállítási módban lévõ készüléket észlelt, újra kell mindent telepíteni, elindítom a visszatöltést erre valami 21-es hibára vonatkozva sikertelen a visszatöltés.

Valaki esetleg tudja mi a megoldás? Elõre is köszönöm.

passatgt
passatgt
Lehet a grafit lesz az alap a fekete helyett?
Érdekes amúgy, hogy csak a hátulja van meg 5s-nek meg 5c-nek is, belsejébõl nem sok, pl az ujjlenyomatolvasó vagy akármi más alkatrész

GregSB

Grafit-fekete 5S bejövõs.

Dzsega
Kösz.
Asszem marad a dropbox...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

passatgt
van Shared photostream, annak lehet publikus weblapja, azon keresztül nézhetõ. A simát nem lehet, azt csak te látod

dzsegameló
Nem a régebbi verzióval van a gond. Én akkor költöztem át egyik iPad-ról a másikra mikor már rég kint volt az új verzió és iCloudból állítottam vissza a mentést. Simán ment rá a régi.

Más:
iCloudban tárolt fotóadatfolyamot meg lehet nézni neten? Vagy ha ilyen igényeim vannak akkor pl dropbox?

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Kétlem, hogy jb nélkül fel lehetne rakni egy régebbi verziót. 😞
Dzsega
Ace player remek lenne erre de az új verzióban nincs ac3. Nekem még megvan a régi a gépen. Ha lementem a megvett cuccaimat a laptopomra akkor az ipa kinyerhetõ valahogy, hogy más fel tudja rakni, vagy ahhoz már jb kell?

passatgt
Valami jogi konfliktus miatt csomó appból kikerült az AC3

rooney8
Buzz player egy regebbi verzioja
Vlc nem jo erre

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MerlinW
VLC?

[merlinw.org]

Ismertek olyan videó lejátszót iPad-re, ami tud smb share-rõl lejátszani és van benne AC3 kodek? Csak olyanokat találok, amiben vagy az egyik vagy a másik van benne.
GregSB

GregSB

GregSB
LOL

GregSB
Twice az amazing!

Egyébként teszik hogy kicsit szélesítik a palettát a csúcs készüléknél is, de megmaradnak az elegánsabb, elemi színeknél (grafit, pezsgõ/réz szerûség).

A low endnél meg inkább a fiatalosabb, rikítóbb színekre mennek.

Igazából abból kiindulva hogy az iPodoknál ezt már mikor meglépték, furcsa hogy az iPhonenál csak most csinálják.

passatgt

ez még nagyon régen szivárgott ki, és itt is arany + szürke, szóval valszeg igaz

passatgt

grafit színû is lesz

setuh
Nekem a 3gs-em 5 ora hasznalatot bir ki es majdnem 3 nap keszenletet,ha nem hasznalom agyon.Az is igaz,hogy minden ki van kapcsolva alapbol,csak addig kapcsolom be a wifit,3g-et ameddig hasznalom.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

GregSB

Csodálom hogy ebbõl nég nem lett mém, nem találok gifeket a témában 😄

GregSB
Nem írta hogy CSAK ott lesz, azt írta hogy “The low-end iPhone 5C to be launched for Chinese consumers in September ..."

Amit valszeg azért hangsúlyoz ki ennyire, mert voltak olyan pletykák hogy nem tud megegyezni az Apple ottani szolgáltatókkal, és csak október / novemberben várható ott a start.

clio1616v
igen és a C nem arra utal, hogy cheap vagy color, hanem China

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

theone91
"Double down on secrecy"

passatgt
azt is írta, hogy csak kínában lesz

LoDMaSt
A 3gs is ugyanilyen volt. (fehér - fekete)

@ Hellomarci

GregSB
Wait, wut:

Fehér hátlap, fekete elõlap? Mondjuk ezek állítólag valami tesztkészülékek, lehet vevõhöz soha nem fognak jutni (ami logikus lenne mivel csak úgy oda vannak hányva)

JohnnyNapalm
nekem iphone 5 még sosem volt több 6 óránál tiszta használatban, de átlagosan inkább 4 óra, a játszás miatt
semmi nincs kikapcsolva, mert nem azért perkáltam ki ennyit hogy ne használjam a telefont
(gps van csak olyan appoktól elvéve amiknek közük sincs amúgy hozzá)

ettõl még idegesít de ezzel meg kell barátkozni, csodák nincsenek

GregSB
Picture of iPhone 5Cs leaked by Pegatron employee

Asszem mostmár nem megkérdõjelezhetõ hogy lesz -e ilyen telefon.

Dzsega
Az a baj, hogy 20% alatt nincs már annyi benne. Pl 100% ról 95% ra merülés kb annyi mint 20%ról 3-4%ra. Legalabbis nálam, olyan hirtelen halál jön rá.

ForzaInter
köszi, megpróbálom.

tegnap végül 4 óra használat és 23 óra készenlet lett a végeredmény.

viszont ugy, hogy sok mindent kilõttem a beállításokban, már jobban bírta az akksi. 1%-on még simán kibírta este 9-tõl reggel 6-ig, ugy hogy készenlétbe volt. elõtte sokszor 20%-ról merült le készenlétben kb 4-5%-ra reggelre.

Yo, Bitch!

Dzsega
Nekem azért nincs jelentõsége mert szinte csak a leveleimet nézem és vidékre járok dolgozni ahol eleve nincs is legtöbbször 3G. A másik, hogy ha elfogy az adatforgalmam akkor lassítanak, tehát megint csak felesleges. A harmadik, hogy nem netezek rajta, nem olvasok fórumot, híreket, többnyire vagy vezetek, vagy dolgozok, nincs is rá idõm. Itthon meg van iPad szal nem szenvedek vele.
Egyébként érezhetõen többet megy 3G nélkül. Most ha be lenne kapcsolva neccesen menne el 1 napot. De hát ez már egy elég öreg készülék, próbálom még kímélni. Az appokat én sem lövöm ki csak olyankor ha valami "beragad" és eszi az akksit, ilyenkor összes app kilõ és jön egy újraindítás, álltalában megszûnik a merülés.

Tikal
Soha semmit nem lövök ki, mert semmi értelme 😊 Néha a Skype-t mert az tud a háttérben futni, de az appok 99% nem fut ha kiléptél...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Én megrögzött PC-s tulajként, folyamatosan lövögetem kifelé az appokat a hátéérbõl. Ha csak hírolvasásra, telefonálásra és némi netezésre használom, akkor elmegy két napot az aksi (4S), de amint elindítok valamilyen játékot, pillanatok alatt eltûnik 10-20%. WiFi, 3G, GPS...minden jóság szinte folyamatosan bekapcsolva, de mondom, az alkamazásokat szinte minden használat után kilövöm a háttérbõl.
Igen, aktív használat + kb 16 óra készenlét. 3G-t nem szeretem kikapcsolni mert egyrészt minek van a 3G chip ha nem használjuk, másrészt pont ezt szeretem az iPhoneban, hogy minden gyors és akadásmentes. Edge hálózaton még a böngészés is zavaróan lassú számomra.
Munkahelyemen és itthon is wifin van a telefon úgy, hogy nem használom, menet közben pedig foursquarezni, fórumozni és híreket olvasni szoktam. Néha egy-két email.

Folyamatosan azt olvasom itt, hogy mindenkinek kényelmesen elmegy egy napot vagy akár többet is az iPhoneja. Sosem tudtam eldönteni, hogy csak én nyomkodom sokat vagy tényleg mindig van valami gond az akkukkal amik hozzám kerülnek...
4-5 óránál még új korában sem bírt többet de szerintem folyamatos 3G használattal sem lenne normális ez a 3 óra. Most pl 30 percet telefonáltam úgy, hogy levettem a töltõrõl és 2 órája van készenlétben: 93%



Dzsega
Mármint 3-3,5 óra aktív használat ugye?! Félreértések elkerülése végett. A lassan 4 éves 3GS-em bír 3,5-4 óra aktív használatot. BT vagy WiFi (ha otthon bagyok akkor WiFi ha nem akkor meg BT füles) 3G kikapcsolva mobil net bekapcsolva. Átlagosan 20-30 percet beszélek, levelek olvasása és kb 30-40 perc játék. Lassan ott tartok, hogy minden nap muszáj töltenem, 2-3 hónapja még elment szûken 2 napot.

Rage47
az durva
robotnyk
próbáld meg azt, hogy lõdd ki az appokat, resetelj, tölsd fel a telefont, lehetõleg minél alacsonyabb szintrõl
ForzaInter
Hát eddig nekem sem volt semmi kikapcsolva, most lõttem ki sok felesleges dolgot. Wifin viszont sokkal többet bír, úgy , hogy még játszok is 1-2 órát és siman kibírja az egesz napot. 3g szívná le ennyire az akksit?

Yo, Bitch!

Nekem 2 éves a 4S-em, szintén ritkán bírja 3-3.5 óránál tovább 😞
Bár nálam semmi nincs kikapcsolva, plusz helyzet függõ emlékeztetõk is vannak beállítva de még így is keveslem az üzemidõt.



ForzaInter
Az normális, hogy 3 és fél óra használat utan 10%-on van a telefon? Reggel 6-kor vettem le a töltörõl, fõként neteztem (3g-n) meg pár alkalmazast hasznaltam, és telefonaltam de az kb 2-3 perc volt. Fényerõ szinte nullan volt egész nap. Mondjuk most elég sok mindent kilõttem a beállitásokban, és a mobiladatforgalmat is kikapcsolom, ha nem hasznalom. Eddig azért mintha jobban birta volna az akksi.. Iphone 5 amúgy.

Yo, Bitch!

precision
én nem hiszem el neki még most sem...

Bazinga!

GregSB
Doubking down on secrecy - iPhone 5S, iPhone 5C leak again in massive photo gallery

A fekete 5C viszont fake replika volt. Nem lesz fekete.

Prody
Figy, fekete ipad 4-rõl nem talált képen Google-n, ami lehetetlenség. Ezek után?

GregSB
Szerinted ha nem lenne semmilye feltenne ilyen kérdéseket? Ennyire csak nem beteg, akkor még mindig vásárlással kapcsolstos kérdésekkel jönne.

Prody
Azt igérted, hogy holnap banlistára megy, ha nem tesz fel képet....

GregSB
Nézd engem nem zavar hogy "balfasz" vagy, vásárlás elõtt is segítettem. Azt viszont nem viselem el hogy folyamatosan megy a flamelés a topicban amióta itt vagy.

Fogadd el hogy sok embernél kivágja a biztosítékod a kérdéseid, fõleg mivel 90%-ukra rá tudnál keresni Google-el is.

Próbálj meg kicsit önállóbb lenni, és alkalmazkodni, nem ennyire bugyuta kérdéseket feltenni. Mint mondtam nem tûröm a flamelést a topicban, és ha ez tovább folytatódik akkor meg fogom szûntetni a forrását = ban listára foglak tenni.