iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Ha nem tudod hogy kell betenni DFU-ba akkor keress rá Googleben)
Mellettem a készülél, hozzá sem nyúlok, a telelefon magától újraindul, majd kiírja, hogy csatlakoztassam az iTunes-hoz. Meg is tettem, nagyon lassan ismerte fel a gép közben a kijelzõ egésze fehér, majd 5-6 másodpercenként villan egyet a kijelzõ, aztán az iTunes kiírja hogy helyreállítási módban lévõ készüléket észlelt, újra kell mindent telepíteni, elindítom a visszatöltést erre valami 21-es hibára vonatkozva sikertelen a visszatöltés.
Valaki esetleg tudja mi a megoldás? Elõre is köszönöm.
Érdekes amúgy, hogy csak a hátulja van meg 5s-nek meg 5c-nek is, belsejébõl nem sok, pl az ujjlenyomatolvasó vagy akármi más alkatrész
Más:
iCloudban tárolt fotóadatfolyamot meg lehet nézni neten? Vagy ha ilyen igényeim vannak akkor pl dropbox?
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Vlc nem jo erre
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Egyébként teszik hogy kicsit szélesítik a palettát a csúcs készüléknél is, de megmaradnak az elegánsabb, elemi színeknél (grafit, pezsgõ/réz szerûség).
A low endnél meg inkább a fiatalosabb, rikítóbb színekre mennek.
Igazából abból kiindulva hogy az iPodoknál ezt már mikor meglépték, furcsa hogy az iPhonenál csak most csinálják.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Amit valszeg azért hangsúlyoz ki ennyire, mert voltak olyan pletykák hogy nem tud megegyezni az Apple ottani szolgáltatókkal, és csak október / novemberben várható ott a start.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Fehér hátlap, fekete elõlap? Mondjuk ezek állítólag valami tesztkészülékek, lehet vevõhöz soha nem fognak jutni (ami logikus lenne mivel csak úgy oda vannak hányva)
semmi nincs kikapcsolva, mert nem azért perkáltam ki ennyit hogy ne használjam a telefont
(gps van csak olyan appoktól elvéve amiknek közük sincs amúgy hozzá)
ettõl még idegesít de ezzel meg kell barátkozni, csodák nincsenek
Asszem mostmár nem megkérdõjelezhetõ hogy lesz -e ilyen telefon.
tegnap végül 4 óra használat és 23 óra készenlet lett a végeredmény.
viszont ugy, hogy sok mindent kilõttem a beállításokban, már jobban bírta az akksi. 1%-on még simán kibírta este 9-tõl reggel 6-ig, ugy hogy készenlétbe volt. elõtte sokszor 20%-ról merült le készenlétben kb 4-5%-ra reggelre.
Yo, Bitch!
Egyébként érezhetõen többet megy 3G nélkül. Most ha be lenne kapcsolva neccesen menne el 1 napot. De hát ez már egy elég öreg készülék, próbálom még kímélni. Az appokat én sem lövöm ki csak olyankor ha valami "beragad" és eszi az akksit, ilyenkor összes app kilõ és jön egy újraindítás, álltalában megszûnik a merülés.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Munkahelyemen és itthon is wifin van a telefon úgy, hogy nem használom, menet közben pedig foursquarezni, fórumozni és híreket olvasni szoktam. Néha egy-két email.
Folyamatosan azt olvasom itt, hogy mindenkinek kényelmesen elmegy egy napot vagy akár többet is az iPhoneja. Sosem tudtam eldönteni, hogy csak én nyomkodom sokat vagy tényleg mindig van valami gond az akkukkal amik hozzám kerülnek...
4-5 óránál még új korában sem bírt többet de szerintem folyamatos 3G használattal sem lenne normális ez a 3 óra. Most pl 30 percet telefonáltam úgy, hogy levettem a töltõrõl és 2 órája van készenlétben: 93%

Yo, Bitch!
Bár nálam semmi nincs kikapcsolva, plusz helyzet függõ emlékeztetõk is vannak beállítva de még így is keveslem az üzemidõt.

Yo, Bitch!
A fekete 5C viszont fake replika volt. Nem lesz fekete.
Fogadd el hogy sok embernél kivágja a biztosítékod a kérdéseid, fõleg mivel 90%-ukra rá tudnál keresni Google-el is.
Próbálj meg kicsit önállóbb lenni, és alkalmazkodni, nem ennyire bugyuta kérdéseket feltenni. Mint mondtam nem tûröm a flamelést a topicban, és ha ez tovább folytatódik akkor meg fogom szûntetni a forrását = ban listára foglak tenni.