iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
😄
Szept 20 a megjelenés rájuk, valszeg ez lesz a telefon megjelenési dátuma is. Kíváncsi vagyok mi elsõ körös országok leszünk -e.
iPhone 4S - mindig a zsebben, így ha látok valami jópofát, ezzel lövök egy képet. Sajnos valami hiba lehet a rendszerben, mert botrányszar minõségû fotókat csinál a teló, szinte vállalhatatlanokat.
Túl világos, túl életlen, néha indokolatlanul sötét, stb. Semmi külön programot nem használok, csak az alap kamerát. Ismerõsem annyira klassz képeket töltögetnek fel, amiket iPhone-nal csináltak. Mi lehet a hiba?
Magában a kamera alkalmazásban beállítási lehetõség kb. annyi, hogy HDR on-off, de még a rendes beállítások között sem találtam semmit.
Hol nézzek utána? Köszönöm!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ma meg nem lesz semmi meghívó, mert Labor Day van kint (munkaszüneti nap).
ez egy mûanyag tokba belerakott i5...
úristen
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Bazinga!
Bazinga!
Ha meg az a kérdés hogy melyik tini fog 110+ezres telefonnal rohangálni:
1. ne magyarorazágból induljunk ki.
2. ma reggel a vonaton egy középiskolás csajnak aki leült velem szemben egy ordenáré nagy rózsaszín Sony Xperiaja volt, ami ránézésre jóval többe kerül mint 120e FT. Szóval nem kell félteni az itthoni szülôket sem 😄
https://itunes.apple.com/us/app/places-ive-had-sex/id421784683?mt=8
https://itunes.apple.com/us/app/places-i-think-ive-been-drunk/id422814783?mt=8
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Provide an update to allow evidence of my creations"
...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Nem pattogzásról beszélek, hanem az alumínium sérülékenységérõl. Munkahelyen van egy (feltehetõen nem elsõ szériás, bár nem tudom) fejlesztõi iPhone 5, amely ennek megfelelõen inkább a fiók belsejét látja, mint valós használatot. Annak az egyik éle sérült, és nem túl esztétikus, fehéren legalább színkülönbség nem lenne.
/*WTF?!*/
Ha ez sem segít akkor lehet megadta magát az alaplapon valami
/*WTF?!*/
iOS-en minden böngészõ a gyári WebKitet használja (UIWebView), így ebbõl a szempontból egyformák.
/*WTF?!*/
Van egy anonimus-os bejegyzés ami üres, lehet abban volt valami...
Más:
PvZ2: kalózoknál mindenem full csillag de nem tuduk kinyitni kéz kaput mert 1 db kulcsom sincs már, elég sok pályát újra játszottam de nem kapok kulcsot. Az elsõ és az utolsó kaput nyitottam ki eddig. Valamit elrontottam?
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Hozzáteszem 10 éve én még k. jó Philipset vettem ötezeré'. Mondjuk akkor nem 230 volt a dollár és nem csak a prémium kategóriában használtak normális alapanyagokat.
Amúgy tényleg durva, hogy jelenleg ott tartunk, hogy létezik kb. minden elektronikai cikkbõl egy bizonyos "középosztály", amiben a specifikációk jónak tûnnek, de mindig van valami gyenge fontos alkatrész, vagy a kivitelezés/összerakás a szar.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Error 1604: ugyan az a helyzet, mint az 1600-as hiba esetén.
Error 1600: a restore elején kapod, ha custom firmware-t próbálsz feltenni. Próbáld meg “pwned DFU” módban.
Figyelem! Bizonyos esetekben ez a hiba hardveres gondot is jelenthet, ilyenkor a készülék DFU-ban ragad, és semmi módszerrel nem lehet kiszedni belõle, de még gyári firmware-t sem lehet rá feltenni.
ma már nem lesz rá idõm, de kipróbálom, hogy újrateszem a windowst hátha az segít.. vagy semmi értelme? elég nagy problémának néz ez ki, pedig eddig semmi ilyen gondom nem volt.