iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
ha ott nem is, de mindenem van amire jelenleg szükségem van - és mindent megengedhetek magamnak, amire csak vágyok

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

LoDMaSt
Mutass pár képet, úgy talán könnyebb a dolgunk.

@ Hellomarci

GregSB
Clio logikáját követve ezek az agyalágyultak tokot csináltak egy iPhone 5-re pattintható tokhoz

😄

GregSB
Case-mate 5C tokjai kiszivárgtak:

Szept 20 a megjelenés rájuk, valszeg ez lesz a telefon megjelenési dátuma is. Kíváncsi vagyok mi elsõ körös országok leszünk -e.

Srácok, kérdésem lenne a fényképezõvel kapcsolatban:

iPhone 4S - mindig a zsebben, így ha látok valami jópofát, ezzel lövök egy képet. Sajnos valami hiba lehet a rendszerben, mert botrányszar minõségû fotókat csinál a teló, szinte vállalhatatlanokat.
Túl világos, túl életlen, néha indokolatlanul sötét, stb. Semmi külön programot nem használok, csak az alap kamerát. Ismerõsem annyira klassz képeket töltögetnek fel, amiket iPhone-nal csináltak. Mi lehet a hiba?
Magában a kamera alkalmazásban beállítási lehetõség kb. annyi, hogy HDR on-off, de még a rendes beállítások között sem találtam semmit.

Hol nézzek utána? Köszönöm!
GregSB
Naa, fogadjunk valamibne! Olyan rég nyertem 😄

GregSB
GregSB
Szeptember 10. megerõsítve, íme a meghívó:

GregSB
Nem jó mert én USA App Szoret használom, szerintem nem tudok magyar storeba ajándékozni.

GregSB
Szóval vinni fogják az 5C-t, mint a cukrot...

Rage47
nagyon sok középiskolásnak van iphone 5-je, legalábbis Budapesten, szóval...😊
Tikal
<#nevetes1> te már a nirvánában lehetsz

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsega
Egy app? Max 1,79€-ig?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

clio1616v
nem tudsz olyat adni, amire szükségem lehet

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
Mibe fogadunk, hogy lesz 5C? :-))

GregSB
Nem elhittük, hanem már minden bizonyíték megvan rá szivárgások alapján. Tuti hogy lesz.

Ma meg nem lesz semmi meghívó, mert Labor Day van kint (munkaszüneti nap).

clio1616v
komolyan elhittétek, hogy lesz C? 😄DDDD

ez egy mûanyag tokba belerakott i5...

úristen

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

LoDMaSt
A Nokiának szerintem szebb kéket sikerült kikevernie. 😊

@ Hellomarci

GregSB
Tavaly 8 nappal az esemény elõtt hírdette ki az iPhone eventet az Apple. Ha ezt a trendet követik, akkor hamarosan látunk posztereket.

rooney8
ez a kék nem is néz ki rosszul ebbõl a szögbõl 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

precision
simán nem kell félteni az itthoni szülõket... én is láttam már tiniket iphone 4 -el(v. 4S -el, nem tudom) de még iPhone 5 -el is

Bazinga!

precision
GregSB
Egyébként nem csodálkoznék ha idén nem mutatnának be új iPodokat. A jelenlegieket fogják tovább árulni. Ezekkel a színes iPhoneokkal egyéttelmûen a tiniket célozzák meg. Nekik eddig iPodok voltak a kínálatban, de az mp3 lejátszók kihalóban vannak, logikus lépés lesz az iPhoneokat a tinik felé pozícionálni.

Ha meg az a kérdés hogy melyik tini fog 110+ezres telefonnal rohangálni:
1. ne magyarorazágból induljunk ki.
2. ma reggel a vonaton egy középiskolás csajnak aki leült velem szemben egy ordenáré nagy rózsaszín Sony Xperiaja volt, ami ránézésre jóval többe kerül mint 120e FT. Szóval nem kell félteni az itthoni szülôket sem 😄

passatgt
compass

GregSB
Amúgy mi az a sötét ikon lent a settings mellett?

GregSB
Úgy tûnik mindegyik a színéhez passzoló háttérrel fog jönni default:

GregSB
Cuki. Remélem lesz hello kittys kiadás is 😄

passatgt

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tikal
Csak otthon 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Botond
hozzászólások között a bestof fejlesztési ötlet:

"Provide an update to allow evidence of my creations"

...
GregSB
iOS7, új telefonok... ezek mind eltörpülnek eme új fontos fejlesztés híre mellett 😄

GregSB
"‘iPhone 5S’ name confirmed on official carrier website"

GregSB
Én eddig azt olvastam hogy 4 szín lesz. Fekete, grafit, pezsgõ/bézs és a fehér.

Dzsega
Ettõ függetlenül nem mindegy milyen böngészõt használsz. Én pl a mercuryt használom iPad-on de ezen nem jön be a cinemacity mûsora és az sg szmájlik gomb sem mûködik, de ha safariban nyitom meg akkor minden ok.

asysoft
Valahol úgy olvastam, hogy lecseréli a meglévõeket (igaz, feketével kapcsolatban, mert hogy ezt állítólag könnyebb anodizálni).
Nem pattogzásról beszélek, hanem az alumínium sérülékenységérõl. Munkahelyen van egy (feltehetõen nem elsõ szériás, bár nem tudom) fejlesztõi iPhone 5, amely ennek megfelelõen inkább a fiók belsejét látja, mint valós használatot. Annak az egyik éle sérült, és nem túl esztétikus, fehéren legalább színkülönbség nem lenne.

/*WTF?!*/

GregSB
Egyébként nem festett, hanem anodizált vagy mi a fene, és a feketénél csak az elsõ széria pattogzott valami gyártási hiba miatt, de úgy látom az emberdkben az maradt meg hogy az ilyen 😊

GregSB
?

A fehér szín is megmarad, mit rontottak el? 😊

GregSB
Volt valaha tiny umbrella telepítve a windowsos gépedre, vagy esetleg volt módosítva a hosts file? Nekem akkor csinálta ezt egyszer az iTunes, Windows újratekepítés megoldotta akkor.

Ha ez sem segít akkor lehet megadta magát az alaplapon valami

asysoft
Na, mikor már épp kezdtem magamban megbékélni a fehérrel (nem akarok festettet a sérülékeny borítás miatt), jól elrontják azt.

/*WTF?!*/

asysoft
Ja, és itt is elsõ kommentbe beleírták, szóval csak óvatosan😄

/*WTF?!*/

asysoft
Valószínû volt egy vicces kedvû olvasó, amely olvasott a CoreText hibájáról. Leírtakkal ellentétben nekem csak iOS-en jelentkezett, de utána a telefon elég hülyén viselkedett (pl galériát nem akarta megjeleníteni sokadjára sem), így kénytelen voltam újraindítani a telefont - szerintem ez volt az elsõ, amikor tényleg bug miatt.
iOS-en minden böngészõ a gyári WebKitet használja (UIWebView), így ebbõl a szempontból egyformák.

/*WTF?!*/

Dzsega
Simán lementem az aljára ( iPad 4gen. iOS 6, safari és mercury is jó)
Van egy anonimus-os bejegyzés ami üres, lehet abban volt valami...

Más:
PvZ2: kalózoknál mindenem full csillag de nem tuduk kinyitni kéz kaput mert 1 db kulcsom sincs már, elég sok pályát újra játszottam de nem kapok kulcsot. Az elsõ és az utolsó kaput nyitottam ki eddig. Valamit elrontottam?

Érdekes dologra lettem figyelmes. Handras lapján nézzetek meg a kommenteket a One more thing bejegyzésnél. Nekem mind a 3 felrakott böngészõ crashel a kommentek vége felé. Milyen tartalom lehet ott?
ProGabe
Ez így kb. jogos (bár plusz 1-2 ezer és máris van pl. egy Sennheiser cx200-ad), de az "ANNYIRA JÓL szól" kb. egy oximoron ha 7 000 forintos Apple fülesrõl beszélünk, mert az egy 2-3000 forintos Philips/Sony-nak felel meg, és ezek a gyártók amúgy sem a kategória csúcsai.

Hozzáteszem 10 éve én még k. jó Philipset vettem ötezeré'. Mondjuk akkor nem 230 volt a dollár és nem csak a prémium kategóriában használtak normális alapanyagokat.

Amúgy tényleg durva, hogy jelenleg ott tartunk, hogy létezik kb. minden elektronikai cikkbõl egy bizonyos "középosztály", amiben a specifikációk jónak tûnnek, de mindig van valami gyenge fontos alkatrész, vagy a kivitelezés/összerakás a szar.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

egyszer régen volt jailbreakelve, de azóta iTunes-ra se dugtam. nem értem.. átnéztem a szifonos leggyakoribb hibaüzeneteket, ott ezt írják :

Error 1604: ugyan az a helyzet, mint az 1600-as hiba esetén.
Error 1600: a restore elején kapod, ha custom firmware-t próbálsz feltenni. Próbáld meg “pwned DFU” módban.
Figyelem! Bizonyos esetekben ez a hiba hardveres gondot is jelenthet, ilyenkor a készülék DFU-ban ragad, és semmi módszerrel nem lehet kiszedni belõle, de még gyári firmware-t sem lehet rá feltenni.

ma már nem lesz rá idõm, de kipróbálom, hogy újrateszem a windowst hátha az segít.. vagy semmi értelme? elég nagy problémának néz ez ki, pedig eddig semmi ilyen gondom nem volt.

megpróbáltam DFU módban is (de a képernyõn se alma lógót, se connect to itunes feliratot nem látok), így sem mûködik. elindul a helyreállítás, de egy idõ után megszakad ezzel az üzenettel: Az iphone nem tölthetõ vissza, ismeretlen hiba (1604).

robotnyk
melyik fülhallgató jobb max 7000-ért?
Prody
Ez a legjobb, többet próbáltam már.

ProGabe
Egyszer hallanád, hogyan szól egy normális füles, nevetnél az Apple szarjain.