iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Akkor inkább a ne zavarjanak mód. De az sem tuti.
12 éven át 2 telefonom volt, mostanra untam meg, így inkább a cégest használom a privát dolgaimra is. Spórolok is évi 40-50eFt-ot plusz csak 1 telót kell cipelnem.
★★★★★
+ ki kell kapcsolni a 'Repeated Calls' fület (sorry nem tudom pontosan hogy fordították le magyarra)
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2017.08.01. 15:03:55
Settings - Phone - Call Blocking, 1 perc alatt fel tudod venni azt a 10-20 számot, aztán még gyorsabban tudod törölni a tiltást. A helyedben elgondolkodnék egy privát / céges mobil variáción. Nem jó ha a privátot használod munkára, több szempontból sem. Ha meg elérhetőnek kell lenned, a cég adjon telefont hozzá, az alap.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.08.01. 14:10:47
[merlinw.org]
Letöltötte, de még egy youtube videót kerítenem kellett, amiben kiderült hogy intézőben kell keresni. Most tölti lefele, remélem jó lesz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2017.07.28. 00:37:10
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nyaralni volt és kevés helye volt a telón, ezért valszeg icloud úgy döntött törli a telefonon tárolt képeket, és feltölti icloudba. Alapból minden kép onedrivera ment de ezután oda nem mentek fel a gépek. Gondolom ivloud feltoltes utan nem hagyott a rendszer onedrivenak...
Most webes felületen próbálja lementeni a képeit, de csak 1képet tud egyszerre letölteni. Gyorsan utánanéztem úgy látom fél éve is probléma volt, mivel én nem látom és most nem is tudom letesztelni - továbbra se lehetséges egyszerre több képet lementeni????? Vagy csak nővérem nem vesz észre valamit? Apple súgó csak 1 kép letöltését írja...
Szerk: 600 keprol van szo..
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.07.28. 00:20:04
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
!Forza Ferrari!
Az iPhone 8 viszont $1000-$1100 környékéről fog indulni.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2017.07.26. 13:00:39
"Fingerprint identification was under-screen in testing machine. Maybe they done it successfully."
Forrás
Nem is ertem azokat a telokat, amiken hatul van. Tokok, helo? Oke, kell rajtuk hagyni egy lyukat. Az aztan a csodas megoldas!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
link
Persze csak mobil és tablet téren, mert PC az MASTER RACE! 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.07.02. 23:40:47
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ez már szinte divat, hogy aki az apple telefonokat szereti azt egy akalappal veszik a vér fanokkal...
Én ameddig élt a rendszer, symbian-t használtam, majd jött a droid ami addig volt számomra élvezhető míg ki nem próbáltam az első iphone-t.
Volt több kilengésem is windows és android irányba is de maximum 1 hónapig bírtam.
Szóval igen, itt csupa olyan hülye ember van aki csak IOS-t használt 😊
!Forza Ferrari!
★★★★★
I met God. She's black
3GS. Azóta csak iphone, asszonynak is. Lassan az egész családot megtérítem.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.06.29. 18:40:51
www.smart-bus.hu