45063
-
#44461 Nah, a 6S előjét (5S) édesanyám örökölte meg:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.07. 14:13:50 -
#44460 INDEX iPhone X teszt
addig olvastam hogy app-eket akart kilőni. Komolyan van még olyan ember aki ezt csinálja? Ráadásul tesztet is ír? :D -
#44459 Én meg ezért írtam, hogy hülyeség. Bárhol. De hozzál számokat, és akkor elhiszem, hogy az iMessage a legnépszerűbb az USA-ban és nem a Messenger vagy a Whatsapp -
#44458 ezért írtam, hogy amcsik -
#44457 jól hangzik, csak hogy ez hülyeség. A Facebook Messenger, Snapchat, Whatsapp a legnépszerűbbek, és szerintem a te ismerőseid közül se használ mindenki iPhone-t... -
#44456 amcsi iphone-osok nagy része imessage-t használ, sztem leszarják emiatt :D -
#44455 tudjátok mit szeretnék a következő update-ben? Nem még nagyobb betűkkel kiírva látni hogy MESSAGES, hanem a Messages alá bekötve az összes üzenet küldő szolgáltatást, ami a windows phone-nak már sikerült évekkel ezelőtt meg az ICQ-nak meg a régi mac-es chat-nek is :D ... Akkor szopás hogy mindig mindenkinek máshova kell írkálni.... -
#44454 de valamennyiért a 6S elődjét is eladtad, tehát az még kevesebb volt :) -
#44453 120-ért megy el a 6S-em, így az X kb ugyanannyiba fáj, mint a 6S került anno. -
#44452 Én jövő héten veszek. Mármint megrendelem, aztán meglátjuk mikor kapok majd.
Ez a drága / nem drága elég relatív. Ha valaki évente cseréli a telefonjait, fogyó eszközként tekint rájuk, akkor tényleg drága.
Én nem telefonként tekintek már ezekre, hanem mini számítógépekre, amiket 3-4 évig használok. Eddig 2 iPhoneom volt, ez lesz a harmadik. iPhone 4-et 4 évig használtam (félidőnél volt akksi csere). Utána iPhone 6ot 3 évig (jelenleg is ezt használom). Itt volt egy gebasz, meghalt a töltés vezérlés (korródálódott), de minimális ráfizetéssel kaptam egy teljesen új 6ost. Ezt tekinthetjük akksi cserének :D
Kipróbáltam pénteken az X-et, és engem meggyőzött. Ezt is legalább 3-4 évig tervezem majd használni, így nézve meg bele fér nekem az ára.
-
hgabi84 #44451 Itt nemrégen vettek egyet. -
#44450 Én csak kipróbáltam a media markt-ban. Nem ájultam el tőle az az igazság. Furcsa a home gomb nélküli multitasking kezelés. Ez nem igazán tetszik benne. Meg hiába full képernyő az egész előlap, valamiért kicsinek érzem úgy összességében a kijelzőt mégis... Ennyi pénzt semmiképp sem ér meg, talán ha feléért árulnák megvenném. -
#44449 na vett valaki X-et? -
#44448 meg kell tanítani neki világosban is arcot, lehet akkor már jó -
#44447 fényben nem működik mindig ez wtf -
#44446 -
#44445 iOS 11.2-ben javítva lesz (most jött ki első beta) -
#44444 lassan írtam. Majd még nyomogatom, de ha gyorsan nyomkodtam, feltűnt, hogy nincs az a nyomás animáció. -
Probatbicol #44443 Jól számol az, csak mivel a gombokon van ilyen áttűnéses animáció, ezért ha mondjuk gyorsan gépeled hogy 3+3+3+3, akkor minden második +-t nem vesz be, mert az előző animáció még nem fejeződött be, így ott 33-at fog írni. De ezt azért lehet érzékelni, mert ott nem is klikkel a gomb. -
#44442 nem jól számol. -
#44441 Mi a probléma vele? -
#44440 tegnap kipróbáltam a számológépet, tényleg vicces (nagyon nem jól működik). azt nem értem, hogy ezt mégis hogy sikerült összehozni? -
#44439 remek...ios 11 óta használhatatlan a telefonon, rengetegszer le is fagy még pluszba -
#44438 ios 11 óta nálam is van ilyen. csak restart segít. i6 -
#44437 sztem ios11, elég sok szart okoz -
#44436 Sziasztok!
Az elmúlt egy hónapban egy olyan probléma kezdett lenni a 6s -emmel hogy néha, ha telefonálok nincsen hang. Se nálam, se a másik félnél. Csak akkor lesz újra a megfigyelésem szerint ha újraindítom a telefont. Mitől lehet ez? Talan az ios 11 okozza? -
mac83 #44435 Sziasztok,
Normál PDF file-t hogy tudok ibooksban olvasni? Simán megnyitom akkor elég kicsik a betűk :)
Át lehet konvertálni valahogy, mintha a store-ban vettem volna, hogy olyan módon legyen olvasható?
Köszi -
kl24h #44434 Még mindig az iPhone 7 fogy a legjobban -
#44433 a telefonod nem sugároz, azt a rádió állomás teszi helyette :) -
#44432 A telefonod passzív módban többnyire csak fogadja a jelet. Kikapcsolod vagy sem, az egész világ sugározza "rád" a rádióhullámokat több, mint 100 éve. GPS, mobil, rádió, tv, stb. Egyik sem ártalmas, hoax az egész.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.10.10. 17:28:10 -
#44431 ez? -
#44430 nyilván ezt így is lehet nézni, de úgyis, hogy minek óvjam én a környezetem ha más sem óvja, meg minek menjek el szavazni az én szavazatom úgyis csak 1 a sok közül...
de mindegy ez már off, szerintem mindenki magának el tudja dönteni, hogy hogyan használja a körülötte lévő elektronikai eszközök sokaságát -
#44429 wifit is kikapcsolod a routeren éjjelre? és a szomszéd wifijét? és az adótoronyot pár km-re arrébb?:D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2017.10.09. 12:58:30 -
#44428 tudom, elég baj is... én pl pont ezért este repülő módba szoktam tenni a telefont... -
#44427 egész nap sugároz valami, nem hiszem, hogy ez fog ártani -
#44426 jaaaa... pffff
a sugárzás meg okozzon hosszú távon majd vmit, az már nem érdekli az Apple-t -
#44425 a Control Centerben csak lekapcsolódni lehet az adott eszközről, nem konkrétan a BT-t mint szolgáltatást kikapcsolni - ahhoz a beállításokba kell menned
Apple ezt azzal magyarázza gondolom, hogy úgysem fogyasztanak ezek sokat, nyugodtan tartsd bekapcsolva a kényelem érdekében -
#44424 "hogy az új rendszer tulajdonképpen már nem is "engedi" kikapcsolni a wi-fi-t meg a bluetooth-t"
ezt hogy érted pontosan? néha észreveszem hogy a BT be van kapcsolva pedig nem kapcsoltam be, azt hittem ez csak nálam van így.
valamint az akksi állapotára (hány %-os, hány töltési cikluson van túl tudtok ajánlani appot telefonra? -
#44423 3 éves az iPhone-m, az akksi 80%-os most, 1500mAh-s, az elmúlt három évben naponta volt töltve, több mint 1000 ciklus van benne.
Ami most megy az akksival az nem normális, akármilyen öreg is a telefon. Tesóm telefonja csak egy éves, ugyanezen a szopáson megy keresztül. Sajnos ezt kurvára elbaszták és nagyon remélem hogy javítják, pláne annak fényében, hogy az új rendszer tulajdonképpen már nem is "engedi" kikapcsolni a wi-fi-t meg a bluetooth-t.
Ha valaki Mac-et használ akkor ajánlom a coocnutBattery programot, ezzel lehet nyomon követni az akksi állapotát.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.10.09. 10:13:07 -
Probatbicol #44422 Mivel az akku volt a téma kicsit odafigyeltem és elég jó teszt lett belőle. Szombaton reggel lehúztam a töltőről a telefont, majd autóba ültönk és Szegedről Szolnokra utaztunk. Ez kb. 1 óra 45 perc, ezalatt az autóban végig ment a Spotify a telefonról. Mikor megérkeztünk, 92%-on állt a töltöttség, ez 8% fogyasztás. Ott egész nap nem használtam a telefont, rá se néztem, a zsebemben volt végig. Délután 5 körül indultunk vissza, ekkor 82%-on állt a telefon. Ugyanazon az úton, ugyanannyi idő alatt jutottunk haza, a Spotify ugyanúgy ment végig. Amikor megérkeztünk, 66%-on állt a telefon, tehát 16% fogyasztást mért ugyanannak a programnak ugyanannyi ideig tartó használatára. Ez pont a duplája a reggelinek, szerintem túl van a hibahatáron, egyszerűen rossz, megbízhatatlan a kijelzés.
Hozzáteszem, egész nap nem volt más alkalmazás elindítva, nem volt hívás, sms, messenger üzenet, egyéb alkalmazásoknak meg egyébként sem engedélyezem az értesítéseket. Egy watch van hozzá csatlakoztatva, de az rajta volt reggel és délután is.
És ezt bármikor reprodukálni tudom, mert már többször megfigyeltem, csak a pontos számokat nem jegyeztem meg.
Abban is szinte biztos vagyok, hogy ha a helyszínen intenzíven használtam volna a telefont és mondjuk 40%-nál indulok haza, akkor ugyanennyi Spotify használattal simán 10% alá becsúszott volna a kijelzés.
Egyébként ez egy kb. 3 éves 5s, eredeti akkumlátorral, a kétnaponkénti töltéssel egyébként ki vagyok békülve, a százalék kijelzést meg már megtanultam a helyén kezelni.