45064
-
kl24h #44462 Az iPhone X kijelzője is beéghet -
Nah, a 6S előjét (5S) édesanyám örökölte meg:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.07. 14:13:50 -
INDEX iPhone X teszt
addig olvastam hogy app-eket akart kilőni. Komolyan van még olyan ember aki ezt csinálja? Ráadásul tesztet is ír? :D -
Én meg ezért írtam, hogy hülyeség. Bárhol. De hozzál számokat, és akkor elhiszem, hogy az iMessage a legnépszerűbb az USA-ban és nem a Messenger vagy a Whatsapp -
ezért írtam, hogy amcsik -
jól hangzik, csak hogy ez hülyeség. A Facebook Messenger, Snapchat, Whatsapp a legnépszerűbbek, és szerintem a te ismerőseid közül se használ mindenki iPhone-t... -
amcsi iphone-osok nagy része imessage-t használ, sztem leszarják emiatt :D -
tudjátok mit szeretnék a következő update-ben? Nem még nagyobb betűkkel kiírva látni hogy MESSAGES, hanem a Messages alá bekötve az összes üzenet küldő szolgáltatást, ami a windows phone-nak már sikerült évekkel ezelőtt meg az ICQ-nak meg a régi mac-es chat-nek is :D ... Akkor szopás hogy mindig mindenkinek máshova kell írkálni.... -
de valamennyiért a 6S elődjét is eladtad, tehát az még kevesebb volt :) -
120-ért megy el a 6S-em, így az X kb ugyanannyiba fáj, mint a 6S került anno. -
Én jövő héten veszek. Mármint megrendelem, aztán meglátjuk mikor kapok majd.
Ez a drága / nem drága elég relatív. Ha valaki évente cseréli a telefonjait, fogyó eszközként tekint rájuk, akkor tényleg drága.
Én nem telefonként tekintek már ezekre, hanem mini számítógépekre, amiket 3-4 évig használok. Eddig 2 iPhoneom volt, ez lesz a harmadik. iPhone 4-et 4 évig használtam (félidőnél volt akksi csere). Utána iPhone 6ot 3 évig (jelenleg is ezt használom). Itt volt egy gebasz, meghalt a töltés vezérlés (korródálódott), de minimális ráfizetéssel kaptam egy teljesen új 6ost. Ezt tekinthetjük akksi cserének :D
Kipróbáltam pénteken az X-et, és engem meggyőzött. Ezt is legalább 3-4 évig tervezem majd használni, így nézve meg bele fér nekem az ára.
-
hgabi84 #44451 Itt nemrégen vettek egyet. -
Én csak kipróbáltam a media markt-ban. Nem ájultam el tőle az az igazság. Furcsa a home gomb nélküli multitasking kezelés. Ez nem igazán tetszik benne. Meg hiába full képernyő az egész előlap, valamiért kicsinek érzem úgy összességében a kijelzőt mégis... Ennyi pénzt semmiképp sem ér meg, talán ha feléért árulnák megvenném. -
na vett valaki X-et? -
meg kell tanítani neki világosban is arcot, lehet akkor már jó -
fényben nem működik mindig ez wtf -
-
iOS 11.2-ben javítva lesz (most jött ki első beta) -
lassan írtam. Majd még nyomogatom, de ha gyorsan nyomkodtam, feltűnt, hogy nincs az a nyomás animáció. -
Probatbicol #44443 Jól számol az, csak mivel a gombokon van ilyen áttűnéses animáció, ezért ha mondjuk gyorsan gépeled hogy 3+3+3+3, akkor minden második +-t nem vesz be, mert az előző animáció még nem fejeződött be, így ott 33-at fog írni. De ezt azért lehet érzékelni, mert ott nem is klikkel a gomb. -
nem jól számol. -
Mi a probléma vele? -
tegnap kipróbáltam a számológépet, tényleg vicces (nagyon nem jól működik). azt nem értem, hogy ezt mégis hogy sikerült összehozni? -
remek...ios 11 óta használhatatlan a telefonon, rengetegszer le is fagy még pluszba -
ios 11 óta nálam is van ilyen. csak restart segít. i6 -
sztem ios11, elég sok szart okoz -
Sziasztok!
Az elmúlt egy hónapban egy olyan probléma kezdett lenni a 6s -emmel hogy néha, ha telefonálok nincsen hang. Se nálam, se a másik félnél. Csak akkor lesz újra a megfigyelésem szerint ha újraindítom a telefont. Mitől lehet ez? Talan az ios 11 okozza? -
mac83 #44435 Sziasztok,
Normál PDF file-t hogy tudok ibooksban olvasni? Simán megnyitom akkor elég kicsik a betűk :)
Át lehet konvertálni valahogy, mintha a store-ban vettem volna, hogy olyan módon legyen olvasható?
Köszi -
kl24h #44434 Még mindig az iPhone 7 fogy a legjobban -
a telefonod nem sugároz, azt a rádió állomás teszi helyette :) -
A telefonod passzív módban többnyire csak fogadja a jelet. Kikapcsolod vagy sem, az egész világ sugározza "rád" a rádióhullámokat több, mint 100 éve. GPS, mobil, rádió, tv, stb. Egyik sem ártalmas, hoax az egész.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.10.10. 17:28:10 -
ez? -
nyilván ezt így is lehet nézni, de úgyis, hogy minek óvjam én a környezetem ha más sem óvja, meg minek menjek el szavazni az én szavazatom úgyis csak 1 a sok közül...
de mindegy ez már off, szerintem mindenki magának el tudja dönteni, hogy hogyan használja a körülötte lévő elektronikai eszközök sokaságát -
wifit is kikapcsolod a routeren éjjelre? és a szomszéd wifijét? és az adótoronyot pár km-re arrébb?:D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2017.10.09. 12:58:30 -
tudom, elég baj is... én pl pont ezért este repülő módba szoktam tenni a telefont... -
egész nap sugároz valami, nem hiszem, hogy ez fog ártani -
jaaaa... pffff
a sugárzás meg okozzon hosszú távon majd vmit, az már nem érdekli az Apple-t -
a Control Centerben csak lekapcsolódni lehet az adott eszközről, nem konkrétan a BT-t mint szolgáltatást kikapcsolni - ahhoz a beállításokba kell menned
Apple ezt azzal magyarázza gondolom, hogy úgysem fogyasztanak ezek sokat, nyugodtan tartsd bekapcsolva a kényelem érdekében -
"hogy az új rendszer tulajdonképpen már nem is "engedi" kikapcsolni a wi-fi-t meg a bluetooth-t"
ezt hogy érted pontosan? néha észreveszem hogy a BT be van kapcsolva pedig nem kapcsoltam be, azt hittem ez csak nálam van így.
valamint az akksi állapotára (hány %-os, hány töltési cikluson van túl tudtok ajánlani appot telefonra? -
3 éves az iPhone-m, az akksi 80%-os most, 1500mAh-s, az elmúlt három évben naponta volt töltve, több mint 1000 ciklus van benne.
Ami most megy az akksival az nem normális, akármilyen öreg is a telefon. Tesóm telefonja csak egy éves, ugyanezen a szopáson megy keresztül. Sajnos ezt kurvára elbaszták és nagyon remélem hogy javítják, pláne annak fényében, hogy az új rendszer tulajdonképpen már nem is "engedi" kikapcsolni a wi-fi-t meg a bluetooth-t.
Ha valaki Mac-et használ akkor ajánlom a coocnutBattery programot, ezzel lehet nyomon követni az akksi állapotát.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.10.09. 10:13:07