45063
-
#44501 64 Gb-os 6 Plus-t szerintetek mennyiért lehet elpasszolni? 70-80k? Szép állapotban van. Ha sikerülne ennyiért, váltok én is 8 Plus-ra. -
#44500 Én is 6s-ről váltottam, jól tartják magukat, pont ezért 2 év után általában az eredeti ár feléért el lehet adni őket. Ezért cserélem 2 évente a telót. -
#44499 én is gondolkodtam 8-on, de a 6s-em még mindig tök jó... -
#44498 @Greg: A teljes képernyő bal oldala 1/3 arányban kb, de nem egyenletesen - legalábbis nekem nem tűnt annak, de lényegtelen. Az új tulaj ki tudja cserélni újra gariban ha akarja.
Én 350k körül vettem, itthon 420+, ennyiért nekem ne legyen semmi gond egy termékkel végképp ne garanciális időn belül.
@Rage: sima 8. A + túl nagy nekem telefonnak (számomra kényelmetlen). Ha kényelmesen akarok olvasgatni, böngészni, stb ott van az iPad.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.22. 12:54:45 -
#44497 most 8+ vagy 8? -
Probatbicol #44496 Én családi csomagra fizetek, ami 7.99, jelenleg 3-an használjuk a lehetséges 5-ből, ami azt jelenti, hogy kevesebb mint 800 Ft-ból ott lapul a zsebünkben a világ könnyűzenetermésének kb. 80%-a, az új lemezek megvannak a megjelenés napján, saját ízlés szerinti rádiót hallgathatok, ajánl nekem újdonságokat a kedvenceim alapján stb.
Nem kell letöltéssel bajlódni, telefonra másolni, helyet csinálni a zenéknek. -
KaBuTo666 #44495 Spotify Premium
0.99 EUR 3 hónapig
Utána havonta csak 4.99 EUR.
-
#44494 1500ft -
#44493 És melyik részen? A Dock környékén? -
#44492 Alig látható zöldes/kékes árnyalatot kapott a fehér.
Örülök, hogy ti meg vagytok elégedve vele, én nem voltam. i8 is nagyon baba:) -
#44491 Eddig én is csak pozitívumokat tudok mondani, nekem a gesztusokkal irányítás sokkal jobban bejön, mint a nyomógombos. És az alul-felül vastag káva sem hiányzik egyáltalán. -
#44490 Én nem értek egyet azzal hogy kiforratlan. Szerintem ahhoz képest hogy mennyi új dolog van benne szinte tökéletes.
Home gomb hiányát kb fél nap volt megszokni, nekem nem is hiányzik. App váltás sokkal gyorsabb gesture-ökkel (elég csak az alsó sávon jobbra-balra swipeopni)
A FaceID pedig nálam jól működik, egyáltalán nem gáz használni.
Sőt, télen kifejezetten jobb mint TouchID, nem kell elvenném a kesztyűmet ahhoz hogy unlockoljam a telefont. -
#44489 Hol látszodott nálad az elváltozás a kijelzőn? -
Én most adtam el / cseréltem le egy 8-asra. Nagyon nincs kiforrva az X és már 2 héttel a vásárlás után látszódnak elváltozások (nem zavaróak) a képernyőn. Nem várom meg mi lesz 1-2 év múlva. Egyébként a HW ugyanaz mint ami a 8+, a kijelző és a home gomb hiánya nem ér +100k-t nekem (btw sokkal lassabb/macerásabb a használat gomb nélkül hétköznapi használat közben). Ja és a Face ID-t is gáz használni. -
#44487 Spotify-ra meg nem akarok előfizetni, mert van 1 rakat zene amúgy is a telefonomon. Én itt főképp beszélgetős videókra gondoltam, amiket szívesen hallgatnék miközben netezek, mint pc-n, vagy laptopon vagy bárhol máshol.. :D Jó, tudom ott vannak a podcast-ek, meg aki 300k-ért vesz telót, az ne sajnálja a pénzt spotify-ra... -
#44486 ha soundcloudon sincs es mondjuk sokszor hallgat az ember 1 szamot, akkor erdemes lenne letolteni es spotify playlistbe tenni. talan kabelen kell szinkronizalni hogy megjelenjen telon is, de ez regen mukodott. -
#44485 passz. én is spotify-ra fizetek elő amúgy. -
#44484 az meg nem soundcloud-on szokott lenni? -
#44483 sok olyan mix/bootleg/etc. kiadás van, ami spotify-on nem megtalálható. -
#44482 Nem arra való. Spotify.
(de egyébként egyedi youtube appok támogatnak háttérben lejátszást, legalábbis régebben én használtam ilyet.) -
#44481 megcsinálták már de csak Youtube Reddel megy -
#44480 Na csak nem bírtam magammal, eladtam az i7-et és vettem egy iPhone X-et... Nagyon patent kis készülék, öröm ránézni, bár ennyi pénzért már ez a minimum. :D Viszont új technológiák ide vagy oda, nem tudom mikor fogják azt megoldani, hogy a Youtube alkalmazásból lehessen zenét hallgatni miközben pl netezek... Nem hardveres korlátai vannak, mert simán elbírná a RAM, meg a proci is, de mégse oldják meg. -
#44479 X trükkök, jó cucc, csomó dologról nem tudtam.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.19. 03:47:00 -
Solt #44478 Köszönöm! -
#44477 ez garantáltan jó minőség:
mophie tokok -
Solt #44476 Urak,
Tudtok valami jófajta akkumulátoros tokot i6-hoz? A horror árú gyárin kívül... -
#44475 Köszi! -
#44474 Teendők
Vannak jó gsm boltok is, lehet, hogy jobb ott eladni olykor, mint szarakodni apróhirdetéssel. -
#44473 Iphone-t mennyire érdemes beadni gsm üzletbe eladásra? Úgy hozta az élet hogy most van lehetőségem baromi jó áron 7-re váltani az SE-ről,és nem akarom hogy itt porosodjon,mivel vigyáztam rá nagyon az új gazdája jól fog járni vele. Csak ugye itt van az apple id téma,ebben nem vagyok jártas,elég kijelentkeznem,és majd aki megveszi az csinal magának fiókot,és azzal tudja majd használni a telefont? -
kl24h #44472 370 dollárba kerül az iPhone X -
#44471 -
#44470 Szerda este foglaltam (Wizz), szombat reggel indultam, késő este jöttem.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.13. 00:16:14 -
markov9 #44469 Sziasztok!
Itt a nagy iPhone X őrület és nagyon megosztóak a vélemények róla! Szóval csináltunk nektek egy összefoglaló videót az iPhone X-ről!
https://www.youtube.com/watch?v=_kcGeEjH9UE&t=634s
Ha nektek is van még valami gondolatotok ne habozzatok velünk megosztani! -
#44468 12? hány órával indulás előtt foglaltad a jegyet?:) -
#44467 Jelenleg Stuttgartban tartózkodom, itt próbálkoztam, de nevetséges, mindenhol elküldenek azzal, hogy 4-5 hét... :D -
#44466 Hát, google és telefon:) Vagy ha Telekom-os vagy, szólsz hogy kell és elvileg hoznak neked 3-4 napon belül.
Egyébként ha van ismerősöd Angliában, ott 360k-ért megkapod + posta. Vagy szerencsés vagy mint én és kifogsz egy 12 ezres retúr jegyet Londonba és eltöltesz egy kellemes napot a városban, miközben telefont veszel:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.12. 19:03:47 -
#44465 Tudtok esetleg olyan helyet mondani, ahol lehet iPhone X-et kapni? :D Úgy látom mindenhol hetek múlva érkezik utánpótlás. -
#44464 Ki is próbálom
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.12. 18:49:42 -
#44463 http://notchless.space/ -
kl24h #44462 Az iPhone X kijelzője is beéghet