iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsi vagyok a hetesnek mennyire megy le az ára, bár szerintem semennyire mert az 549 ojró magyar áfával 215 körül van, az iCentre pedig annyiért árulja már most is.
I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.09.13. 00:40:46
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az uveg 8 viszont nekem bejovos, de nagyon! i 4(s) volt szamomra mindig is a legszebb keszulek, ebbol ad vissza valamit
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Gondolom hivatalos stream tovabbra is csak safari...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
mindenesetre megpróbáltam feltenni az ios 11 public betat, hátha megoldja, de nem oldotta meg, szóval csak ezért ne tegye fel senki
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2017.09.07. 20:47:55
★★★★★
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Az mitől lehet, hogy a tárhely (6s 16gb) szeszélyesen viselkedik nálam? Mivel eléggé szűkösen vagyok így folyamatosan nyomon követem, hogy mi mennyi helyet foglal. Nemrég letöröltem több mint 4 gigányi alkalmazást illetve videót majd frissítettem is a telefonom és ekkor valami csoda folytán még több hely szabadult fel (nem azért mert a frissítést tárolta, azt általában letörölöm ha automatikusan letölti.) Most mégis 1 giga szabad helyem van és gyakolratilag már nem tudok mit letörölni amire ne lenne szükgésem.Mégegyszer mondom, ugyanazok vannak a telefonomon ami a 4 giga letörlése elött voltak.Teljesen érthetetlen számomra.
Szerk.: újraindítottam a telefonom és máris 5gb helyet jelez
Utoljára szerkesztette: Snexi, 2017.08.28. 19:40:43
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2017.08.23. 21:19:13
Leokezom aztan folytatja.. erdekes 😄
nincs több ötletem😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nincsen jailbreakelve, pont előző héten lett frissitve rajta az ios a legújabbra 😊 Teljesen értetlenül állok a dolog előtt, mert ilyennel még sohasem találkoztam, illetve az Iphone-os ismerőseim sem. A készülék biztos hogy teljesen új volt, aktiválási idő is stimmel, ezzel baj nem lehet.
Maximálisan használható a telefon, nincsen baja, csak a tudtad a rossz, hogy ott egy számomra teljesen ismeretlen emailcim 😊
ha tört appokról csinál az iphone biztonsági mentést, és azt vissza akarod állítani, akkor kér egy teljesen más apple id-t (ami a töréshez kapcsolódó cím). ha ezeket skip-eled, ugyanúgy fog működni a telód, csak a tört appokat nem fogja tudni letölteni a store-ból.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Adott egy 5S készülék, 2-3 éve használtam, ismerősömtől vettem.
Mivel pár napja vásároltam egy új készüléket, bontatlan, fóliást ( SE ) , készitettem egy biztonsági másolatot icloud-ba hogy az üzeneteim, kontaktjaim stb meglegyenek az új készüléken is.
Új készülék bekapcs, aktiválás ( visszaellenőriztem, és valóban Én aktiváltam be a telefont ) , telefon beállitása ICloudból, beirtam apple id-mat, sikerült belépni, szinkronizál, apple logo alatt a csik végigmegy , ujraindul, és kiirja a következőt :
Adja meg az áruházi ( beleértve az appstore-t, itunes, book store ) vásárlásokhoz használni kivánt [email protected] ( számomra tök ismeretlen email cim ) apple id jelszavát, amit természetesen nem tudok, mivel nem ismerem azt az emailt.
Ha a lépés kihagyására megyek, előjön mégegy számomra ismeretlen email, megint lépés kihagyása. Ezek után bejön a menü, és elkezdi tölteni appstore-ból azokat az appokat , amik az előző késüzlékemen is voltak, a biztonsági mentés jóvoltából.
Ezek után tökéletesen müködik a telefont.
Nem tudom mi lehet a gebasz, és hogy mit keres ott az az email cim, és miért nem az enyém van ott?
Válaszokat előre is köszönöm,
Dani
[merlinw.org]
I met God. She's black
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!