iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
Hát, 1 dollár=1 euro, az eurot átváltják még jó magas áron forintba, rájön az adó és ki is jön szépen az a 379 ezer forint.

Kíváncsi vagyok a hetesnek mennyire megy le az ára, bár szerintem semennyire mert az 549 ojró magyar áfával 215 körül van, az iCentre pedig annyiért árulja már most is.

I met God. She's black

Rage47
totál nem érdemes itthon venni, tuti nem itt venném, vagy nem APR-ben...
Bercy
379.000 Ft az indulo ara. Erdekes arszabas ez, mert az 1 dolog, hogy angliaban is £999 ami ugye vicces, mert $999 az £750 lenne, de a £999 is csak inkabb 340.000 Ft. Szoval itt MO-n nem olcso mulatsag.
MerlinW
"from $999". Azaz itthon kb 300-320k lesz az ára. Tuti veszek egyet, de nem mondom, hogy nem fogok zokogni mélyen legbelül a pénztárnál😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.09.13. 00:40:46

[merlinw.org]

Jim Morrison
Hat azt sehol sem hasznalok, mobilon meg foleg :d

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Az a baj ezzel, hogy a technologiai szektorban azonos aron szokas egyre jobbat es jobbat adni. Az iPhone X valoban jobb is, de nem forradalmian, es igy nem ertem mire fel a felar. 800$-ert azt mondanam draga, de egyefene megvesszuk...

Rage47
Edge-n is megy már pár éve...
ProGabe
Tul draga, ez mar tenyleg. Papucsra sem adok ki huszezret 😄

Az uveg 8 viszont nekem bejovos, de nagyon! i 4(s) volt szamomra mindig is a legszebb keszulek, ebbol ad vissza valamit

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kongy
Na az iPhone X már jobban tetszik 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Nem tudom srácok, nem nyűgözött le az iPhone 8, ugyanúgy néz ki majdnem, mint a 7 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Jim Morrison
YT stream linket megkoszonnem majd ha van. Lehet tudom on tho go nezni majd.
Gondolom hivatalos stream tovabbra is csak safari...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

rastaman
addig pedig kerülök minden social médiát.

rastaman
szeretném, de közbejött valami. így marad a felvételről nézés 😞

Jim Morrison
én szoktam, de most megint nem fogom tudni nézni 😞

Rage47
ti nézitek élőben a keynote-ot?
robotnyk
tegnap bejelentettem a supporton, eljutottam oda, hogy elvileg továbbítják a problémát, miután lefutották a szokásos értelmetlen köröket hogy milyen verzió az itunes a gépen, meg wifin csatlakozom-e a hálózathoz

mindenesetre megpróbáltam feltenni az ios 11 public betat, hátha megoldja, de nem oldotta meg, szóval csak ezért ne tegye fel senki
szucsy89
köszi, ez megoldotta!!!
Nekem sem...

www.smart-bus.hu

oneal1
nekem sem megy

!Forza Ferrari!

robotnyk
mondjuk az iCloud music library nem működik telefonon
Dynamic
Igen, nekem is fura volt, hogy angol lett, pedig a nyelv és a régió magyarra van állítva (bár minden más valóban magyar). Arra egyelőre nem találtam megoldást, de már ennek is örülök, hogy sikerült visszahozni.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2017.09.07. 20:47:55
robotnyk
köszi, valóban jó lett, bár a store telefonon és gépen is angol lett, de túlélem
Dynamic
A beállításokban az AppStore és iTunes szekcióban ki kell jelentkezni és vissza az AppleID-val, utána jó lesz.
robotnyk
most látom hogy az apple music sem jó. pontosabban ami hozzá van adva a könyvtáramhoz az működik, de nem tudok keresni például.
Az osztrák Store nálam működik rendesen.

★★★★★

dzsegameló
Nem megy. <#szomoru1>

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

szucsy89
nálam sem, és az Apple Music sem... tesómnál pl. működik, már megijedtem hogy a telefonommal van valami, de ezek szeirnt nem
robotnyk
Nálam éppen nem működik az App Store, valaki másnál esetleg hasonló gond? (Magyar store)
GregSB

MerlinW
Lehet, valamelyik appod cache-el valamit a háttérben.

[merlinw.org]

Snexi
Sziasztok!

Az mitől lehet, hogy a tárhely (6s 16gb) szeszélyesen viselkedik nálam? Mivel eléggé szűkösen vagyok így folyamatosan nyomon követem, hogy mi mennyi helyet foglal. Nemrég letöröltem több mint 4 gigányi alkalmazást illetve videót majd frissítettem is a telefonom és ekkor valami csoda folytán még több hely szabadult fel (nem azért mert a frissítést tárolta, azt általában letörölöm ha automatikusan letölti.) Most mégis 1 giga szabad helyem van és gyakolratilag már nem tudok mit letörölni amire ne lenne szükgésem.Mégegyszer mondom, ugyanazok vannak a telefonomon ami a 4 giga letörlése elött voltak.Teljesen érthetetlen számomra.

Szerk.: újraindítottam a telefonom és máris 5gb helyet jelez
Utoljára szerkesztette: Snexi, 2017.08.28. 19:40:43

MerlinW

[merlinw.org]

Jim Morrison

MerlinW

[merlinw.org]

Dzsega
Nah ez legalább szép megoldás lenne, de akkor se rakják oda!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Dzsega
Nem az új, hanem a régi esetleg nem tört? Ill ott (a régi készülékeden)az előző tulaj appjai nem maradtak meg?
Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2017.08.23. 21:19:13

Dzsega
Köszi, végül nem foglalkoztam tovább a dologgal, ne zavarjanak mód aktiválva, az összes céges telszám törölve (Exchange szerveren megvan, csak a telórol van törölve), csak azok hívhatnak akik benne vannak a telkönyvben. <#nevetes1>

Itunes szinkronizalas kozben -54es hibat dob.
Leokezom aztan folytatja.. erdekes 😄

rooney8
hmm, akkor passz. még akkor is előfordul ilyen, ha másik apple id-val lettek vásárolva/letöltve app-ok, de ezek szerint ez sem áll fenn.
nincs több ötletem😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

köszönöm a választ!
Nincsen jailbreakelve, pont előző héten lett frissitve rajta az ios a legújabbra 😊 Teljesen értetlenül állok a dolog előtt, mert ilyennel még sohasem találkoztam, illetve az Iphone-os ismerőseim sem. A készülék biztos hogy teljesen új volt, aktiválási idő is stimmel, ezzel baj nem lehet.
Maximálisan használható a telefon, nincsen baja, csak a tudtad a rossz, hogy ott egy számomra teljesen ismeretlen emailcim 😊

rooney8
nincs jailbreak-elve a készülék, amiről csináltad a biztonsági mentést?
ha tört appokról csinál az iphone biztonsági mentést, és azt vissza akarod állítani, akkor kér egy teljesen más apple id-t (ami a töréshez kapcsolódó cím). ha ezeket skip-eled, ugyanúgy fog működni a telód, csak a tört appokat nem fogja tudni letölteni a store-ból.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Jim Morrison

Sziasztok! Kérdésem lenne.
Adott egy 5S készülék, 2-3 éve használtam, ismerősömtől vettem.
Mivel pár napja vásároltam egy új készüléket, bontatlan, fóliást ( SE ) , készitettem egy biztonsági másolatot icloud-ba hogy az üzeneteim, kontaktjaim stb meglegyenek az új készüléken is.
Új készülék bekapcs, aktiválás ( visszaellenőriztem, és valóban Én aktiváltam be a telefont ) , telefon beállitása ICloudból, beirtam apple id-mat, sikerült belépni, szinkronizál, apple logo alatt a csik végigmegy , ujraindul, és kiirja a következőt :

Adja meg az áruházi ( beleértve az appstore-t, itunes, book store ) vásárlásokhoz használni kivánt [email protected] ( számomra tök ismeretlen email cim ) apple id jelszavát, amit természetesen nem tudok, mivel nem ismerem azt az emailt.

Ha a lépés kihagyására megyek, előjön mégegy számomra ismeretlen email, megint lépés kihagyása. Ezek után bejön a menü, és elkezdi tölteni appstore-ból azokat az appokat , amik az előző késüzlékemen is voltak, a biztonsági mentés jóvoltából.
Ezek után tökéletesen müködik a telefont.

Nem tudom mi lehet a gebasz, és hogy mit keres ott az az email cim, és miért nem az enyém van ott?
Válaszokat előre is köszönöm,
Dani

MerlinW
Ha ütés érte, akkor értelemszerűen kiesik a garanciából. Egyébként kijelzőcsere bármelyik szervizben (20-40k-ra emlékszem, de rég néztem az árakat).

[merlinw.org]

szabii98
Valaki tapasztált már olyat, hogy a kijelző fele nem reagál? Konkrétan a jobb oldali 2 app, meg úgy en bloc ha PIN-t kér akkor a jobb szélső számokat nemtudom beírni. Valószínűleg valami ütés érte a telefont (kisgyerek közelében volt), az ilyesmit megtudják egyáltalán csinálni garival?

I met God. She's black

bakkerman
Nálam is egyre csökken az üzemidő ahogy jönnek ki az újabb iOS-ek...Régebben,2-3 szoftverfrissitéssel ezelőtt simán lehozta a teló a 80-85 órás üzemidőt 6 óra kijelzőidővel,mostmár ugyanolyan használat mellett 55 óra üzemidő 4 óra kijelzőidő. SE-m van

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

rastaman
azóta a 10.3.3-mal valamivel elviselhetőbb a merülés, de így sem tökéletes

10.3.3 ota fel nap alatt csontra merul az akksim, iphone7. masnal is jelentkezik ezt a problema?

Panzeradler
IOS 11 nagyon szép lett, végre került az alsó “bar”-ra mobil adatforgalom ki-be.
Jim Morrison
iphone 8 tokban
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.08.08. 11:36:58