iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet nálad van a hiba.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ha nem rég vett valaki i5-öt akkor sztem nincs értelme váltani. én se váltok mert kb fél éve vettem még csak, de sztem akkor se váltottam volna ha a megjelenés után vettem volna. nálam egy teló azért 2 év általában.
más: safari-n megtudjátok nyitni az sg-t? nekem karbantartást ír..
Yo, Bitch!
Iphone 5-m van, fizetem a T-Mobile-nak a havi 2999Ft biztosítást, hogy ha bármi történik, akkor csere stb... Na, most... Ha már nem lesz i5, akkor mire cserélik a telefonomat ha történik vele valami? Szerintetek?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
This will protect you from thieves trying to chop off your finger when they mug you for your phone (assuming they’re tech-literate thieves, of course), as well as from people with fake fingers using the fingerprint they lifted from your phone screen."
Magyarul: csak élõ ujjal mûködik a scanner, levágottal nem. Nem a felsõ hámréteget olvassa be, ezért másolatokkal se mûködik.
Mûködni biztos mûkodni fog, de hogy sokkal macerásabb lesz.
Persze sosem lesz olyan mint egy 3-4 gépre optimalizált os de életképes lesz.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
El nem tudom képzelni hogy valaha értelmes appok fognak jönnimegy ilyen rendszerre, képtelenség lesz a több ezer féle varianciához optimslizálni.
Ezt osszátok, ne a macskás képeket! 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
sötétbarom: ezzel álljatok le, nemhiszem h hihetetlen h ilyen órám van ipad 4 4G és iphone 5 mellett 😄😄
Egyébként nem tudom ilyen buggsl még nem találkoztam.
http://gaborszantai.co.uk/
Ez a HSZ látszódjon ám, mer különben nem hiszem el! <#idiota>#idiota>
Ja igen, és az új ájfónoddal lõdd. khtx
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nekem egyébként teszik az 5c is, de csak az A7-es proci önmagában elég indok hogy 5s-t vegyek. Elõre látom, hogy 2-3 év múlva már az összes új játék, alkalmazás 64 bitre lesz jól optimalizálva (mint ahogy most is egyre lassabbakaz új appok a 4-esemen annak ellenére, hogy az alap rendszer sebességével nincsen gond), és én ugyanúgy legalább 2-3 évig akarom használni a következõ telefonomat mint a mostanit.
@ Hellomarci
Bazinga!
ezek az okos órák nem nagyon hoznak lázba
Bazinga!
Ez lesz a nagy kerdes, hogy az iWatch (vagy akarmi is lesz a neve), mennyit egy feltoltessel birni...
http://gaborszantai.co.uk/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Lásd iPod + 1 klikkes digitális zenevásárlás
iPhone és iPad a multitouch kapacitív kijelzõjével és hozzásimított OS-el.
De anno, a 70-es években ugyan ez volt a Macintosh is. Nem õk találták fel a grafikus interfészt, de csak õk hittek abban hogy ez az embereknek kell.
Pontoan ezért tuti nem fogunk olyan okosórát látni a cégtõl mint a Samesung Gear. Az egy fantáziatlan "pakoljuni bele mindent amit tudunk aztán majd veszik" termék. Semmivel nem nyújt többet mint a Sony órája vagy a Pebble. Ja de, lehet vele idióta módon fotókat csinálni, hurrá.
Ha õk kiadnak majd egyszer egy okosórát, az valamiben lényegesen jobb lesz mint a mostaniak.
nokedli szaggató esetleg sajtreszelõként is mûködhet ha épp arra van szükség 😄 😄
azt viszont sajnálom, hogy nincs fekete 5C, de persze értem, hogy miért nincs
Bazinga!
tetszik, hogy az 5S -be belerakták ezt a cuccot, amúgy is mindenki majmolja az Apple újításait, szóval esélyes, hogy szélesebb körben el fog terjedni a dolog
amúgy az Apple már megint azt csinálta, hogy fogott egy régóta létezõ de kiforratlan dolgot és megcsinálta vállalható / használható formában... hosszú idõ óta ez a feature tetszik tõlük a legjobban
Bazinga!
Az hogy mûanyag háza van és színes? Komolyan? Akkor a Nokia visszább mehetett volna az idõben és a Lumiák helyett berakhatta volna a színes 5110-eseket. Azok legalább az iPodok elõtt voltak.
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
Csak még nincs kidolgozott fizetési szabvány, és pontosan 0 helyen tudsz vele fizetni, PayPass/PayWare elfogadóhelyekkel ellentétben. Ettõl függetlenül lehet, hogy bepróbálkoznak vele, de hogy idehaza ennek 0 haszna lesz, az is biztos.
/*WTF?!*/
az volt a fura hogy eddig nem csinálták ezt meg. Maceket és iPodokoat már sokkal korábban "színezték"
Jó, ha izgult és azért akkor tényleg vicces 😄