iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsega
Nekem megy safariból és mercuryból is.
Lehet nálad van a hiba.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

ForzaInter
most már jó, de nem tudok belépni a fórumba..

Yo, Bitch!

passatgt
"Phones4U say that growth in pre-registrations is already double what it was for the iPhone 5 for the same period."

clio1616v
kapsz egy pink 5C-t 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Dzsega
Szarakodik mostanában. Nem csak safarival nem ment...

ForzaInter
meg erõsebb proci..

ha nem rég vett valaki i5-öt akkor sztem nincs értelme váltani. én se váltok mert kb fél éve vettem még csak, de sztem akkor se váltottam volna ha a megjelenés után vettem volna. nálam egy teló azért 2 év általában.

más: safari-n megtudjátok nyitni az sg-t? nekem karbantartást ír..

Yo, Bitch!

dragon11
hát ha nem lesz i5(tuti h lesz még egy jó darabig...), akk ráfizetsz gondolom és 5S.. bár a mobilarena is megmondta hogy csak a dupla led villanó és az ujjlenyomat olvasó volt csak a frissítés, ennyiért nem tudom megéri-e váltani.. 😄

LoSA
Srácok, most az jutott az eszembe, hogy.... 😊
Iphone 5-m van, fizetem a T-Mobile-nak a havi 2999Ft biztosítást, hogy ha bármi történik, akkor csere stb... Na, most... Ha már nem lesz i5, akkor mire cserélik a telefonomat ha történik vele valami? Szerintetek?

Tikal
Na ezek utan kiröhögok minden filmet amiben levágott kézzel jutnak be valahova 😊))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
"With the new sensors you don’t have to move your finger, just press it against the reader. And like the sensor in the iPhone 5S, the sensors that will be in laptops and keyboards and other phones can detect the ridge and valley pattern of your fingerprint not from the layer of dead skin on the outside of your finger (which a fake finger can easily replicate), but from the living layer of skin under the surface of your finger, using an RF signal. That only works on a live finger; not one that’s been severed from your body.

This will protect you from thieves trying to chop off your finger when they mug you for your phone (assuming they’re tech-literate thieves, of course), as well as from people with fake fingers using the fingerprint they lifted from your phone screen."

Magyarul: csak élõ ujjal mûködik a scanner, levágottal nem. Nem a felsõ hámréteget olvassa be, ezért másolatokkal se mûködik.

Bercy
Másik nagy probléma így elsõ ránézésre is, hogy minden egyes "blokkot" be kell burkolni hat de minimum 5 oldalról. Ezzel rengeteg teret pazarol és egyszerûen nem tudna versenyezni mai telefonok méretével.
GregSB
Igen, milyen csodás élmény is drivereket vadászni az utángyártott noname VGA-khoz ha megjelenik egy új játék...

Mûködni biztos mûkodni fog, de hogy sokkal macerásabb lesz.

Dzsega
Ott a windows. Az is összerakatt gépek tömkelege, mégis van rá egy rakás játék meg program. Ha megfeleló os lesz hozzá akkor mûködhet a dolog.
Persze sosem lesz olyan mint egy 3-4 gépre optimalizált os de életképes lesz.

GregSB
Tetszene az alapötlet, de szerintem egy nagyon nagy hátránya van ennek a koncepciónak: gondolj bele hány féle variáns fog így létrejönni, pláne 2-3 évvel a megjelenés után. Kinél tavalyi processzor új kamerával, kinél 2 éves kijelzõ új procival. Stbstb.

El nem tudom képzelni hogy valaha értelmes appok fognak jönnimegy ilyen rendszerre, képtelenség lesz a több ezer féle varianciához optimslizálni.

ProGabe
Na ez innovatív!
Ezt osszátok, ne a macskás képeket! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

dragon11
nemm😄 135k volt westendben bár elég nagy akcióban vettem😄

sötétbarom: ezzel álljatok le, nemhiszem h hihetetlen h ilyen órám van ipad 4 4G és iphone 5 mellett 😄😄

GregSB
NSA-ban csuklott egyet az operator aki figyel és véletlen feltekerte a hangerõt. 😄

Egyébként nem tudom ilyen buggsl még nem találkoztam.

Az mitol van, hogy az iPhone eddigi max hangereje megharomszorozodott es neha magatol felhangosodik?

http://gaborszantai.co.uk/

SötétBarom
LOL képet fórummal a háttérben XDDDD
Ez a HSZ látszódjon ám, mer különben nem hiszem el! <#idiota>

Ja igen, és az új ájfónoddal lõdd. khtx

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

GregSB
Why Apple's 64-bit iPhone chip is a bigger deal than you think

Nekem egyébként teszik az 5c is, de csak az A7-es proci önmagában elég indok hogy 5s-t vegyek. Elõre látom, hogy 2-3 év múlva már az összes új játék, alkalmazás 64 bitre lesz jól optimalizálva (mint ahogy most is egyre lassabbakaz új appok a 4-esemen annak ellenére, hogy az alap rendszer sebességével nincsen gond), és én ugyanúgy legalább 2-3 évig akarom használni a következõ telefonomat mint a mostanit.

LoDMaSt
Az a menõ manapság, ha már magától nincsen az embernek, muszáj pénzért vásárolnia értékeket.

@ Hellomarci

precision
ha megnyerném a mostani 5öst biztos nem sajnálnék 1-2 milliót egy jó órára... ez az egyetlen ilyen agyatlan luxus kiadásom amit elkövetnék és nem sajnálnám... egy jó kis tourbillonos óra 😊

Bazinga!

MerlinW
Tehát 300k-s órát hordasz. Egészségedre😊

[merlinw.org]

dragon11
nekem is tissot órám, igaz nekem 17karátos aranyberakásos és ettõl 1 kategóriával feljebb levõ, de biztos h iWatchet fogok hordani amint kijön:$$

precision
én csak akkor fogok a karomra telefont venni ha meglesz majd a technika a hajlítható csuklóra pattintható dologra

ezek az okos órák nem nagyon hoznak lázba

Bazinga!

GregSB
Ha annyit fog tudni mint a mostani okosórák, és gagyin fog kinézni akkor nem. Reménykedem benne hogy csak akkor fognak kihozni ilyen cuccot, ha tényleg megéri, és mondjuk kinézetben vagy valami fícsörben olyat tudnak nyújtani ami miatt tényleg jómoesz.

Nekem egy Suunto Ambit2-m van, Hearth Rate Monitorral, GPS-szel, magassag es nyomasmerovel, mindennel, ami sporthoz kell es ez mellett az akksija is jol birja.

Ez lesz a nagy kerdes, hogy az iWatch (vagy akarmi is lesz a neve), mennyit egy feltoltessel birni...

http://gaborszantai.co.uk/

Tikal
Te vennél okosórát? Mondjuk 100ezerért?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lecserélnéd ezeket? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Apple ebben a legjobb, és ez a filozófiájuk is: csak akkor csinálnak valamit ha úgy érzik lényegesen jobb mint ami elõtte volt.

Lásd iPod + 1 klikkes digitális zenevásárlás
iPhone és iPad a multitouch kapacitív kijelzõjével és hozzásimított OS-el.

De anno, a 70-es években ugyan ez volt a Macintosh is. Nem õk találták fel a grafikus interfészt, de csak õk hittek abban hogy ez az embereknek kell.

Pontoan ezért tuti nem fogunk olyan okosórát látni a cégtõl mint a Samesung Gear. Az egy fantáziatlan "pakoljuni bele mindent amit tudunk aztán majd veszik" termék. Semmivel nem nyújt többet mint a Sony órája vagy a Pebble. Ja de, lehet vele idióta módon fotókat csinálni, hurrá.

Ha õk kiadnak majd egyszer egy okosórát, az valamiben lényegesen jobb lesz mint a mostaniak.

precision
ez tényleg elég érdekes így 😄

nokedli szaggató esetleg sajtreszelõként is mûködhet ha épp arra van szükség 😄 😄

azt viszont sajnálom, hogy nincs fekete 5C, de persze értem, hogy miért nincs

Bazinga!

precision
én már régóta hajtom, hogy az ujjlenyomatnak már régen le kéne váltania az e elavult és rém gagyi userid / password párost... 😄 link

tetszik, hogy az 5S -be belerakták ezt a cuccot, amúgy is mindenki majmolja az Apple újításait, szóval esélyes, hogy szélesebb körben el fog terjedni a dolog

amúgy az Apple már megint azt csinálta, hogy fogott egy régóta létezõ de kiforratlan dolgot és megcsinálta vállalható / használható formában... hosszú idõ óta ez a feature tetszik tõlük a legjobban

Bazinga!

LoSA
Remélem, hogy kopni nem fognak már az 5S-k, mint az 5!😞

GregSB
Mi az amit a Lumákról koppint szerinted, ami nem volt már meg évek óta színes iPod nanokon vagy a képen látható miniken?

Az hogy mûanyag háza van és színes? Komolyan? Akkor a Nokia visszább mehetett volna az idõben és a Lumiák helyett berakhatta volna a színes 5110-eseket. Azok legalább az iPodok elõtt voltak.

szucsy89
Nem vagyok egy Nokia fan enyhén szólva sem, de nem lehet, hogy nem is a színekre vonatkozott ez a kép tõlük? A C egy nagyon durva 620 copy lett, akárki akármit mond...
asysoft
Dehogy is az! Csak kevésbé támadható, mint a PayPass-os bankkártya, mivel nem mindig aktív. Persze ha utóbbit egy árnyékoló tokban tárolod, ugyanott vagy.

/*WTF?!*/

Tikal
tehát feltörhetetlen? ...

passatgt
ha tényleg beteg, akkor visszavonom, de szerintem izgult csak😊 a neve ettõl függetlenül is vicces😊

asysoft
mWallett megoldások elõnye (PayPass kártyákkal szemben), hogy NFC modul csak akkor aktív, ha a készülék is az, illetve le lehet tiltani az UICC kártya emulációt alkalmazásokból (akkor eleve nem tud az olvasó kommunikálni a Secure Elementen futó applettal).

/*WTF?!*/

asysoft
" mindent tud ez a technológia amit az NFC"
Csak még nincs kidolgozott fizetési szabvány, és pontosan 0 helyen tudsz vele fizetni, PayPass/PayWare elfogadóhelyekkel ellentétben. Ettõl függetlenül lehet, hogy bepróbálkoznak vele, de hogy idehaza ennek 0 haszna lesz, az is biztos.

/*WTF?!*/

GregSB
Felsõ kép egyben jó válasz sok fanyalgónak aki nem érti a színes szifonokat.

az volt a fura hogy eddig nem csinálták ezt meg. Maceket és iPodokoat már sokkal korábban "színezték"

GregSB
Már itt is rá a válasz 😄(nem Appletõl)

Botond
Nekem tetszik ez a kék szín, ha nem túl gagyi a tapintása, akkor lehet az lesz, mivel 5S felbontása nem nagyobb.
GregSB
Néztem de demózó embereik neveire nem szoktam figyelni 😄 Mi volt rajta vicces? Lehet betegsége van és azért remegett :S

Jó, ha izgult és azért akkor tényleg vicces 😄

passatgt
Keynote-ot nem nézted? Donald Mustard amikor bemutatja az új infiniti bladet😊

robotnyk
fehér-fehér kombó kivételével randa. az 5s tokokból csak a fekete vállalható. bár részemrõl mindegy, nem kell ilyen tok. 😄
GregSB
GregSB
Az elfelejtõdött itt a nagy hírkavalkádban, hogy az 5S kap gyári tokokat, bõrbõl vannak:

GregSB
BTW az a pletyka is igaznak bizonyult, hogy az ujjlenyomat olvasó limitálni fogja az 5S elérhetõségét eleinte (lassabban tudják gyártani). 5C már péntektõl elõrendelhetõ USAban, az 5S meg 20.-tól "megvehetõ".

GregSB
? 😊

passatgt
én még mindig a rángatózó mustár donáldon nevetek😊