iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
meg nehezebb mint az 5
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hardverrl teljesen megegyezik a két telefon, innentõl kezdve mar leginkabb ízlés kérdése hogy melyik tetszik jobban.
Illetve ha még tudsz venni 5-öst az drágább lesz mint majd az 5c.
Szóval 5c
Pro: olcsóbb
Kontra: mûanyag ház, kicsit nagyobb, bumszlibb (bár itt képbe jön hogy nég nem próbáltam... lehet kényelmesebb fogni mint az 5-öst)
5
Pro: Alu ház
Kontra: drágább
Végignyálaztam mindkét teló adatlapját, de nem igazán tudok dönteni, gondoltam megkérdezlek titeket 😊
iPhone 5 (nem S) és 5C között gondolkozom. Szerintetek érdemes várni a C-re, vagy eleve jobb telefont tarthatok a kezemben egy sima 5-ös tekintetében?
Köszi!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Illetve nem csak ezzel van a gond, hanem azzal, hogy az elõzõ években az új modell piacra dobásakor az elõzõ modell árát csökkentették mondjuk x-100 dollárral, de eközben a gyártási költség mindössze y-50 dollárral csökkent, így a régi "akciós" modellen kisebb lett az árrés.
Ez pedig nem csak a profitot rontja, hanem a részvényesek is elkezdenek nyivákolni (lsd. ipad mini alacsony marginja)
Ilyen szempontból most még inkább rászolgált az apple a "túlárazott" jelzõjére, hisz gyakorlatilag azon az áron adják az 5C-t mind amennyiért az iphone 5 ment volna õsztõl. Azonos pénzért szarabbat adnak, úgy hogy eddig is az iphone-okon volt pofátlanul a legtöbb haszon az egész mobilpiacon.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Siri is available (itt volt eddig ez a rész: in Beta only) on iPhone 4s or later, iPad with Retina display, iPad mini, and iPod touch (5th generation) and requires Internet access. Siri may not be available in all languages or in all areas, and features may vary by area. Cellular data charges may apply.
Persze ez semmi extra, csak gondoltam beírom, hogy Siri 1.0 lett 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ez nem igaz. Meg a tavalyi felállás mellett (5-4S-4) úgy oszlottak el az eladások, hogy kb 60% volt iPhobe 5, a maradék 40% meg a 4 és 4S között oszlott el.
Ha megnézed a mostani felállás ugyan az mint Ani eddig volt: új készülék (5s) - tavalyi készülék (5c gyakorlatilag hardver en megegyezik 5-el) - 2 éves készülék (4s).
Ami változott az az hogy a tavalyi modellt "újracsonagolták", így azt külön lehet reklámozni, marketingelni. Ezt pont azért csinálják mert az közép szegmensben növelni akarják az eladásokat, nem a felsõ szegmensét akarják megtartani.
Ott kényszerhelyzetbe kerültek, sok minden mást nem tudtak csinálni azon kívül hogy kiadnak egy félkész terméket.
Ez a sztereotípia hogy ha üzleti felhasználó vagy akkor csak a szürke elegáns dolgok megengethetõek lehet még itthon meg balkánon megállna a helyét, de fejlettebb országokban már szerencsére nem ennyire szûklátókörûen gondolkodnak az emberek.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
mint a safari kb 😊)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ilyenkor mit lehet csinálni ?😊
Ennyi év után sikerült rájönniük, hogy a legtöbb vásárló az aktuális helyett inkább az elõzõ modellt választotta, hiszen olcsóbb volt és az ú sosem tudott annyival többet, hogy megérte volna a plusz pénz, ezért nem fogyott rendesen a legfrissebb modell, aminek a befektetõk nem örültek.
Vagy problémád van a melegekkel?<#ejnye1>#ejnye1>
lásd apple maps 😄D
Elõször azt hittem hogy az ios7 túlszaturált színelegye illeni fog az 5c rikító hátlapjához, de így videón látva olyan mint egy borzasztó játéktelefon.
13 éven felül képtelenség ezzel komolyan venni bárkit.
Az 5S-nél meg csak szerintem nem illik az fém gyûrû a homegomb köré? (értem, hogy funkcionális szerepe van, de lehetne pl. egyszínû a telefonnal)
Valószínûleg az zavar, hogy a készülékház lekerekített négyszög, a home-gomb pedig kör alakú.
De az sem kizárt hogy ott is az ios 7 rontja az összképet, hisz az elegáns 5S dizájnjához még annyira sem illik a dzsoni ájv look, mint a plastic szifonhoz.
Annak ellenére, hogy az apple meg akarja tartani az üzleti felhasználókat, hát szerintem lesznek nagy meglepetések az üzletemberek körében, ha egyszer csak lefrissül a telójuk erre a szarra. Szerintem célszerû lett volna kétféle icon packet gyártani, külön az 5S-hez és külön az 5C-hez.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
túlzottan engem sem érdekel, csak gondoltam megemlítem 😄
ez nem event volt, hanem a szerencsétlen Horvát András egotripje
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
hagyom a faszba, majd megjavul.. azért kösz😊
Yo, Bitch!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Yo, Bitch!
Másik böngészõt próbáltál?
Szerk.:
Ohh ez elég érdekes, iPhone-on nekem sem megy (iPad-on minden jó)
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
rámegyek a belépésre és nem lép be, csak elõhozza megint a belépést. mitõl lehet ez?
Yo, Bitch!