iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[merlinw.org]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mi a picsa van a Viber-el? Mobilnettel nem küldi el az üzeneteket és nem is kapom meg õket csak nagy ritkán! Vodafone-os vagyok.
Azonban ha megoldják, hogy a kártyainformációk fizetésnél csak 0,5m-es hatótávval mûködjön akkor teljesen rendben van.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egyetlen hátránya hogy áramot fogyaszt, de ez is nevetséges: az Estimote által fejlesztett beaconok 2 évig mûködnek egy karóra gombelemével.
Az már látszik hogy az Apple ebben hisz, és nem fog már beszállni az NFC buliba.
iOS 7's iBeacons could solve indoor mapping, make shopping better, and kill NFC
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Én egyébként nagyon vegyes érzelmekkel vagyok az új Home homb iránt. Ha jól látom, nem lehet megnyomni, csak szimplán az ember ráteszi csak az ujját, tehát ez is "érintõs" lett. Nekem hiányozna, hiányzik a gomb, s "megnyomás"! 😊
Sajnos én egyébként megint egy kicsit többet vártam....
"Yes, it’s plastic, but there’s nothing cheap about it. It has a far better fit and finish, and feels way better in your hand, than Apple’s previous foray into plastic iPhones, the 3G and 3GS. The 5C feels like a premium product."
Magyarul sokkal jobb minõségû mint 3G / 3GS volt.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Milyen specifikációi vannak? Erõsebb lesz mint egy sima 5õs? Egyenlõre csak kíváncsiskodok és kutakodok az interneten.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Ebbõl baszott sokat elfognak adni....
ja, és megrohadt az Apple.
Mostmár csak izzítani kell kinti ismerõst, és meglesz 145-150ezer Ft-ból 😛
Már csak kéne egy kinti ismerõs aki jön haza télen 😄
"Az iPhone 5C és 5S több LTE sávot tud, az USA független modell is mûködni fog Európában!"
USA-ból kell beszerezni új szifont 😊
Amúgy valószínûleg 2, Apple hivatalosan errõl nem nyilatkozott.