iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsega
Azért annyira nem mind1. De sajna hallottam róla, ezek ellen nem sokat lehet tenni de ha már mellém kell állnia, bár a fene se tudja. Végülis annyi mindent meg lehet játszani. Jólvan belátom igazad van, lényegébe szinte mind1. Kicsit nehezebb ha kissebb a hatótáv de nem lehetetlen...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Tikal
akkor azert vették meg, hogy beszüntessék? ....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MerlinW
Nem kapálózás hanem végkiárusítás, lévén megszûnik a márka hamarosan, MS pedig nem tervezi a mobilgyártást😊

[merlinw.org]

Tikal
Tényleg ügyes, bár a Nokiától ez már csak kapálózás... hiszen majd 5 évükbe telt mire elkezdték utánozni a többieket 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Nem számít. Ha fle tudják törni akkor mindegy hogy fél méteren belül vagy 20 méteren törik fel 😊 Vagy olyanról még nem hallottál, hogy bankártyákat másolnak pl benzinkutakon, üzletekben? Lehuzod a kártyád aztán másnap már Oroszországban fizetnek vele 😉

k0trapali
Halo!

Mi a picsa van a Viber-el? Mobilnettel nem küldi el az üzeneteket és nem is kapom meg õket csak nagy ritkán! Vodafone-os vagyok.
dzsegameló
Pont az a jó az NFC-ben, hogy fizikai kontakt kell. Én nem szeretném rábízni a bankkártya információimat egy olyan technológiára ami 45 méteren belül "lefülelhetõ". Ezért tartom az NFC-t biztonságosabbnak! Nem jobbnak vagy rosszabbnak!!! Biztonságosabbnak!
Azonban ha megoldják, hogy a kártyainformációk fizetésnél csak 0,5m-es hatótávval mûködjön akkor teljesen rendben van.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

GregSB

GregSB
+ az Apple erre válaszolhatna azzal, hogy a színes iPod nanók elõbb voltak. Szóval ez gyenge volt Nokiatól 😊

GregSB
@om: “@NokiaUS: Colors? Check. PureView? Check Wireless charging? Check Price? $0.01 on @Amazon. http://t.co/nL0x5AwDha" buyers: uncheck

ProGabe
Ügyes! 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
Röviden összefoglalva: mindent tud ez a technológia amit az NFC, csak nem kell fizikasi kontakt, már ma 45 méteres hatótávolsága van egy ilyen beaconnek.

Egyetlen hátránya hogy áramot fogyaszt, de ez is nevetséges: az Estimote által fejlesztett beaconok 2 évig mûködnek egy karóra gombelemével.

Az már látszik hogy az Apple ebben hisz, és nem fog már beszállni az NFC buliba.

GregSB
Bercy
Dehogynem meg lehet sot meg kell nyomni azt a gombot pont mint eddig. Csak egy plusz ujlenyomat erzekelot kapott amivel azonosithaod magad. Na azonositaskor nem kell megnyomni.
Dzsega
Már csak az kéne, hogy a telenor is forgalmazza valamilyen normális konstrukcióban (nem úgy mint eddig).

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

LoSA
Igen tudom... 😊 iPad 3-m van! 😊

Én egyébként nagyon vegyes érzelmekkel vagyok az új Home homb iránt. Ha jól látom, nem lehet megnyomni, csak szimplán az ember ráteszi csak az ujját, tehát ez is "érintõs" lett. Nekem hiányozna, hiányzik a gomb, s "megnyomás"! 😊
Sajnos én egyébként megint egy kicsit többet vártam....

GregSB
Újságíró az 5C-rõl miután megfogdosta:

"Yes, it’s plastic, but there’s nothing cheap about it. It has a far better fit and finish, and feels way better in your hand, than Apple’s previous foray into plastic iPhones, the 3G and 3GS. The 5C feels like a premium product."

Magyarul sokkal jobb minõségû mint 3G / 3GS volt.

GregSB
Ha ilyennel fog jönni megy a ban listára.

GregSB
Olvass vissza én már savcoltam árat 5c-nek. Hardverben ugyan azt fogja tudni mint az 5-ös, csak egy picit erõsébbb akksit kap.

Prody
mindjárt jön dragon a kérdéseivel és hogy melyiket vegye meg 😞

JaSoN HuNTeR
Nálunk mennyire saccoljátok az árát?<5C>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Iphone 5Crõl mi a véleményetek?
Milyen specifikációi vannak? Erõsebb lesz mint egy sima 5õs? Egyenlõre csak kíváncsiskodok és kutakodok az interneten.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

ProGabe
Ezek nem marcipántorták véletlenül? 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

pyrohun
Azért óvatosan.. lesz egy pár modell itt is...

http://www.apple.com/iphone/LTE/

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
Dettó.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Ezek az új ikonok pontosan úgy néznek ki, mint a mûanyag gyerektelefonokon. Számomra rettentõ gagyinak tûnik, és nem értem miért kellett lecserélni a bevált, kimunkált, minõségi ikonokat.
MerlinW
Ettõl kevésbé fogod menõnek érezni magad gondolom. Szar lehet😊

[merlinw.org]

Tikal
Phil Schiller 5C-rõl: "...mercury free display, pvc free and it's Android free" 😄D

Ebbõl baszott sokat elfognak adni....

Tikal
Awesome 😊

ja, és megrohadt az Apple.

GregSB

GregSB
Asszem 5s-re váltok az iPhone 4-emrõl.

Mostmár csak izzítani kell kinti ismerõst, és meglesz 145-150ezer Ft-ból 😛

GregSB
Szemrebbenés nélkül megtették az iPad3-al is 7 hónap után...

GregSB
Több csaj ismerõsöm is írta már hogy nekik instant get az 5C ezzel a lyukas tokkal egyetemben 😄

GregSB
Te nem érted, több millió tini meg lány viszont már most nyomogatja a preorder gombot az Apple.com-on 😄

GregSB
SMS hangok:

GregSB
Új hangok iOS7 GM-ben (az összes régi hang is megmaradt)

LoSA
Hm.... Azz igen!! 1 éves telefont.... <#rolleyes>

GregSB
Újonnan nem, kivonják a forgalomból.

LoSA
Srácok, ezután már nem lehet majd kapni iPhone 5-t? 😊

GregSB
$650 a 16GB 5S, az 146e Ft. Ez nettó ár, kaliforniaiadóval számolva $703, azaz 158e Ft.

Már csak kéne egy kinti ismerõs aki jön haza télen 😄

GregSB
Ez a lényeg:

"Az iPhone 5C és 5S több LTE sávot tud, az USA független modell is mûködni fog Európában!"

USA-ból kell beszerezni új szifont 😊

Azok a furatok azért vannak hogy kapjon levegõt a telefon hátlapja. <#vigyor1>
rastaman
hát ez valami ocsmány.

LoDMaSt
Én ezt nem tudom felfogni, hogy ezt hogy, meg miért.. :/

@ Hellomarci

GregSB

GregSB

Értem, köszi. 😊
ProGabe
"Minden röccenésmentesen fog futni rajta" magos 😄
Amúgy valószínûleg 2, Apple hivatalosan errõl nem nyilatkozott.

Most akkor hány magos lesz az új iphone?