iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
[merlinw.org]
Az App Store is többször volt elérhetetlen mint elérhetõ. Amúgy így ~2 napos használat után kezdek megbarátkozni vele. Csomó dolog jól, vagy jobban mûködik mint volt.
Siri most jobban tetszik mint anno. Az én lovári-palóc-angol akcentusomat is 98%-ban megérti. Régen ez kb 70% volt. Vagy csak én javultam kiejtésileg <#papakacsint>#papakacsint>
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
facebook nekem is kegyetlen lassú.
illetve kicsit zavar,hogy ha lockolva van a telefon és dupla home gombot nyomok, nem jön fel az ipad irányítópult.
de már megint az van hogy nesze itt vannak ezek a színek, még csak színsémát sem módosíthatsz (témáról ne is álmodozzunk)... ezt használod és kész 😊 Apple style... 😄
nekem nem tetszenek az élénk színek, ennyi 😊 a pasztel de inkább a komorabb/komolyabb színek sokkal jobban bejönnek és sokkal elegánsabbak is
Bazinga!
de nem az ikonok színeivel van gond, az én véleményem szerint... túl élénk minden, az egész GUI ilyen... fehér és pink meg cyan mindenfelé
Bazinga!
http://gaborszantai.co.uk/
legalább lehetne témákkal változtatni a színvilágon
nemtom mitõl "nem kõbaltább" az iOS7, kinézetben persze 😊 oké, vannak transparent layerek, de funkcionalitásban semmi újat nem hoz maga a kinézet... (a toggles az más, az tényleg must have feature)
Bazinga!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
a kõbalta 6-ost a büdös életbe ne lássam többet, még más telefonján sem, iOS7-hez képest Android 2.3

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az új ikonoktól - legalábbis amit képeken láttam - egyelõre hupililát hányok, de ha több-jobb rendszert kapok, akkor váltok.
Nem értem ezt a nagy kontrasztot.
www.icewebhu
[merlinw.org]
/*WTF?!*/
2.: egyébként is cserélnék már, de nem az iOS7 sebessége miatt a telefonon, hanem mert 2,5 éve használom az i4-emet. Az is kehet csak tavasszal upgradelek, 3 év használat után.
Légyszi bookmarkold be ezt a kommentet. Vegyük majd elõ 3 év múlva, kíváncsi vagyok hogy még mindig a HTC One X-edet fogod e használni, és hogy milyen gyors lesz. Vagy hogy lesz e egyáltalán HTC márka akkor.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Volt a kezemben 3G 4-es szoftverrel, tudom hogy az milyen volt. Ahhoz képest az iPhone 4 iOS7-el egy villámgyors telefon.
nálam eddig semmi belassulás vagy fagyás nem volt hálistennek.
Yo, Bitch!
akk megosztottam az ipadre bluetoothon a netet és nemvolt net olyan 5percig, utána igen pedig irta a teló a 3g-t....
ios 7tel igen komoly problémák vannak mikor lesz vlmi fix ?😞
Persze minden appra be van állítva hogy küldhet Push notit és már kb 3x synceltem iTunes-szal is. _Meg volt már kb 2 restart és 1 titkos SG reset is
Ötlet hogy lehet ezt megoldani?
iOS7 Ofc ...
Armin & Ayu fan
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ha home gombal lépek ki akkor tökéletesen visszazoomol az apról a home screenre.
Ha a 4 ujjas gesture-el lépek ki, akkor a régi animációt játsza akadozva.
Remélem ez + hogy a folderekben ugyanannyi ikon látható egy lapon mint iPhoneon annak a jele hogy még nem végleges amit látunk.
nekem úgy zabálja az akksit, mint gyerek a csokit
Yo, Bitch!
Nekem nem akar appokat leszedni az app storebol es ha bemegyek a settings/iCloud beallitasokhoz akkor jon egy popup hogy megvaltoztak a felhasznalasi feltetelek, majd unable to connect uzenet...
Mindez iPhone5-on. iPad-en meg nem probaltam ki.
Passatgt: az idojaras mertekegyseget be lehet allitani (F/C). Vagy hiaba allitod be nem azt mutatja?
-kikapcsoláskor picit tovább van háttérvilágítás, mint kéne, így a szép feketébe fadelés nagyon darabos lesz(bekapcsoláskor meg tök jó)
-lockscreenen ha megpróbálom felhúzni kamerát, egybõl a feléhez ugrik
-safariban a bookmarks bar lenyitva nem görgethetõ, mindig a tetejére ugrik animáció végén
-safariban görgetéskor állandóan felhúzom a control bart, sokkal jobb lenne, ha csak a középsõ részen lehetne felhúzni mondjuk
-mailben ha a Fiókók gombra nyomok, a border eltûnik alóla
-a pull-to-refresh animáció nagyon szar lett, darabos
-idõjárásnál rossz a mértékegység
-minden sima de a jegyzetek appnál muszáj volt meghagyni a papír textúrát, gagyi szöveg árnyékokkal…
-és nagyon sok ilyen apróság, amiket nem lenne olyan nagy dolog javítani, majd 7.1 talán😊

www.smart-bus.hu