45063
-
#38913 Úgy látszik ez marad így...
@9to5mac: Apple currently plans to ship iOS 7.1 in March http://t.co/fEVNkUijrf -
#38912 maradjon is így... -
#38911 Tényleg, dragon tiltólistán van, vagy már az Apple-nél dolgozik és csak nem ér rá? Olyan üres a topik a hülyeségei nélkül xD -
#38910 a gyémánt gyűrűdtől? :) -
#38909 Az enyém el is törött... -
#38908 Azt írtam szinte lehetetlen :D a mostaninál tuti strapabirobb lesz. -
#38907 A karórám is zafír üveg, mégis van rajta már karc. D: -
#38906 de lehet, hogy könnyebben törik? -
#38905 - kristály . Reggel van meg :) -
#38904 Mostmár szinte tuti, hogy az idén megjelenő új iPhoenak zafír kristály kijelzője lesz.
Az arizonai gyárból kiszivárgott egy doksi ami olyan eszközök beszerzéséről szól, amil kijelzők méréséhz használnak.
Jelenleg az 5s-en a kamera előtti üveg és a Touch ID (home gomb) üvege zafír kristály, szinte lehetetlen megkarcolni. -
G_ArchAngel #38903 talan itt latszik -
G_ArchAngel #38902 -
#38901 Ha sárgás foltra gondolsz, akkor az a túlmelegedés hatása, csak kijelzőcserével orvosolható. Elsősorban a védőfóliák okozzák, nem tud szellőzni a felhevült panel, de okozhatja a hosszabb időtartamon át, magas fényerőn történő üzemeltetés is. -
#38900 azt nemtudom, ami oldalról jön be, főként a sarkaknál, az tuti por -
G_ArchAngel #38899 A fuggoleges savosodas is? durvan 1 centinket van egy vilagosabb szurke csik, ami 2mm szeles -
#38898 por, pár ezerét kipucolják -
G_ArchAngel #38897 ne is beszeljunk rola, remelem az iMac meg kibirja a nyarat, bar elkezdett egy folt terjedni a jobb szeletol befele es nem tudom mi az, mint a vizes papir, latszik minden mogotte, csak nem gyengebb a feny :/ -
#38896 te aztán nem vagy szerencsés mostanában az apple cuccaiddal... -
G_ArchAngel #38895 Lehet, apukam nem fiatal es a sok ulomunka tonkerevagta a hatat :((( -
#38894 Ha én fanboy vagyok akkor te meg rinyagép. Meg egyébként is erősebb az apukám. Bibibubibá -
G_ArchAngel #38893 Most mar megvarom, fanboyok aldoztak Android user szuz IT-s fiucskakat, szoval ha imaik elerik St Jobs mennyei fuleit, akkor a 7.1 jobb lesz, mint a 8.2 es mar tegnap kijott. -
clio1616v #38892 pont ez az, hogy a betát kellene használniuk :) -
clio1616v #38891 én egy i5-öt használok megjelenés óta és hibátlanul működik, csak úgy mint a korábbi i4-em
a betákat azonnal frissítem és developer accom van
i4en is sokkal gyorsabbak a mozgások a beta 1 óta -
#38890 akkor add el. ott van még a wp, vagy az android is :P -
#38889 Nekem semmi gondom nem volt még a 7.0.4-el. Ha meg beta OS-t használtok, az a ti bajotok, magatokra vessetek. -
Lantee #38888 Orulok, hogy mas is hasonlokeppen velekedik. Soha, semmilyen telefonnal nem szivtam annyit, mint ezzel az almassal.
- Viber hasznalhatatlan. Nem lehet hivast fogadni, mert ahogy hozzaerek a kepernyohoz, bontja a vonalat. (bontja a vonalat! mekkora regi duma)
- AppStore sikit, hogy frissitesek erkeztek, belepek es semmi. Ki kell kapcsolni a telefont, majd ujra be, es voila.
- 3-4 alkalmazast hasznalok napi szinten, es mindegyikkel van baj: kifagy, lefagy, megfagy
- stb-stb-stb. -
G_ArchAngel #38887 Koszi, mert Adam haverom es en is azon vagyunk, hogy falhoz vagjunk ezt az alma logos androidot, amennyit mostanaban kilep, belassul, lefagy.
A poen, hogy az enyem 1 honapos a telo, az ove ket hete lett ujra cserelve. A regivel semmi ilyen baj nem volt, csak hang nem volt fulessel. -
clio1616v #38886 iOS 7.1 beta 5 -
#38885 Sőt:
5.1: March 7, 2012
6.1: January 28, 2013 -
#38884 Azért ne túlozzunk.
iOS8-at nyáron mutatják be, és a végleges szeptemberben fog jönni.
6.1 is tavaly év elején jelent meg mint most a 7.1 fog. -
#38883 Alap dolgkra (megnézni egy haverodat / rokonodat mi van vele, nevekre / oldalakra keresni, eventekre visszajelezni) sokkal gyorsabb és kényelmesebb vele mint a sima appal. És ez a lényeg. Meg hogy fényévekkel gyorsabb sima i4-en mint a régi. -
#38882 tetszik, de akkor most minden frissítés új appként fog megjelenni? -
#38881 Kipróbáltam, nem jött be annyira. Ugyanazokat a képeket látom nagyban, amit megosztanak, és ugye nem mindig jó képeket osztanak meg. Viszont az üzenetkezeléshez visszatért a körös megoldás. -
#38880 azaz -
#38879 videón jól néz ki, de amikor a gagyi átlag facebookos képeket fogod viszont látni... -
G_ArchAngel #38878 US store only, meg UK-ben sincs.
En meg egy app miatt nem fogok regisztralni. Es valljuk be, talan meg nem is erdemes, majd amikor mar nem csak nyilvanos betateszteles folyik.
(eleg para onmagaban, hogy 7.0.4 van mar egy ideje iOS-kent is es lassan a 8.0 jon) -
#38877 Mikor jön magyar App store-ba? -
#38876 Le a kalappal Mike Matas előtt, ez qrva jó lett.
Paper is the best Facebook app ever
Teljes értékű FB app egybként, lehet benne emberekre keresni, kommunikálni, stb.
-
#38875 Paper – stories from Facebook -
#38874 én csak át szoktam váltani a régiót és máris tudom használni a másik régiós app store-t