iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
azonnal, máris, rögtön...mit dolgozol? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
AnandTech 5s reviewja

Eddigi legrészletesebb, leghosszabb review. Készítsetek be mellé kaja-piát 😄

ProGabe
Aki kitalálta, hogy legyen fade-in a telefon felébresztésekor, az remélem kínok között hal meg. Azonnal akarom látni az idõt, azonnal akarom csúsztatni az ujjam...

Tudom, hogy ez kb. 1,5 másodperc, de nekem akkor is idegesítõ. Céges telefonomként volt egy Samsungom, amin úgy kellett levenni a zárat, hogy hosszan kellett nyomni a csillag gombot. Na ott is agyf-szt kaptam, mert mindig kizökkentett a munkából: fogod a telót, felkapod, hogy na most gyorsan felhívod XY-t, erre azon tökölsz, hogy nyomod a telefon gombját, mintha könyörögnél neki, hogy "ugyan tudjalak már használni".

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
Utoljára iOS5 egyim elsõ verziójánál láttam ilyen bill belassulást i4-en. Biztos én csinálok valamit rosszul de nálam még mindig jól mûködik iOS7.

clio1616v
csajom most cseréli le a i4-ét, hasonló belassulások miatt

i5-ön nincs ilyen probléma

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Van itt masnak is olyan problemaja pl viber vagy sms, hogy mikor irok akkor 3-6mp-ig nem reagal a telefonom egy leutott billentyure sem, de aztan gondol egyet és végig irja az egesz szot amit leirtam. Leirok egy fel mondatot, megfagy és 10mp után hirtelen bedobja az egeszet. Mi lehet a gond ? Borzasztoan idegesit. i4 32gb ios7 25gb szabad hellyel.Köszönöm

Get a life!

rastaman
(+ angollal sem volt eddig semmilyen gondom)

rastaman
próbáltátok már a német nyelvû Siri-t? van egy kis akcentusom, de simán értette minden szavamat.

ForzaInter
A frissiítés remélem ezt javítani fogja. Azért kiváncsi vagyok, hogy másnál is volt e hasonlo probléma.

Yo, Bitch!

GregSB
Az iPhone mindg is egy túlárazott béna termék volt, csak az elvakult fanok és a zombik vették, azok meg sokan vannak. Akinek 100nál több OQ-ja van az csakis Androidt vesz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/s

asysoft
Az hát. Ahogy a headline is mondja: "Érdemes végigolvasni, a legutolsó mondatig.", ami pedig "...az új iPhone-okból pedig ezért nem fognak huszonhét darabnál többet eladni, mert ugye sosem szoktak. Hiszen bénák."
Persza amúgy is kiakadhatott volna az irónia-detektor<#idiota>

/*WTF?!*/

asysoft
Anandtech is hasonló eredményre jutott (igaz, õk komplett platform JS teljesítményét mérték, amely ebbõl eredõen single-thread), durva látni, hogy nem egyszer a még meg sem jelent tabletekbe szánt Atomot is lenyomja, kisebb energiakeretbõl és frekvenciával. Ez pedig impresszív.

/*WTF?!*/

asysoft
Videochat, multiplayer? Ezekre nem is TCP-t szoktak használni, mert csak hátrányai vannak ilyen jellegû felhasználás esetén, UDP meg ugye eleve connectionless.

/*WTF?!*/

asysoft
Oké, akkor még várok vele.

/*WTF?!*/

passatgt
nem kompatibilis ios7-el pl és lefagy

ForzaInter
Sztwm ez csak poén.😊

Yo, Bitch!

ForzaInter
Elõbb megakartam nyitni egy appot, aztán fekete képernyõ apple logoval a közepén (mint bekapcsoláskor) kb 10 mp-ig, és utána következõ kép, hogy oldjam fel a telót. Már másodjára csinálta ezt.. Valakinél hasonló?

Yo, Bitch!

Magiszter
Nevetséges hogy olyan dolgokon siránkozik mint "csak 5 mpx", meg "csak 4 col"... troll szaga van.

Prody
clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Geekbench 3.0 ezt az eredményt adta most az i5ömre:

Tehát reális az ottani eredmény.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ez a régi verzió a 2.1 volt azthiszem, a mostani 3.0, amit linkeltem

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prody
Errõl beszéltem

Dynamic
Igen, ha jól látom a lentebbi Geekbench 3.0
robotnyk
fogalmam sincs mi a franc ez, de az egyiken geekbench a másikon geekbench 2 van.
Dynamic
Sosem mértem még, mert nem érdekel, de több fajta geekbench van, nem?
Te, itt vmi kozmikus zavar van.

Ezek a pontok múltkor még így néztek ki:

first commercial software? wétéef?
Ezé nem kell apple-re maszturbáló blogokat olvasni.

Tudtommal a windowshoz régóta volt ilyen 3rd-party app.

Egyébként videócsetnél jól jöhet, vagy multiplayer gémnél, egyéb esetekben useless, mivel úgyis van buffer. Nekem kb 1 éve halódik a routerem, és úgy Tube-zok, hogy folyton váltogat mobilnet és wifi között, akadás nélkül.

clio1616v

clio1616v
gizmodo apple fan?

Prody
Csak nagy a hype, nyilván egy apple-fan, android-h8er oldalról ezt fogod látni

clio1616v
több ujjadat hozzá tudod rendelni

Ja nem lépett akkorát 😄

Nekem anno volt egy ilyen kulso HDD-m, ott 3 ujjat kellett megadni pont az ilyen esetekre, sot ajanlotta is, hogy ne ugyanazon kezrol.

Ha mindkettot elvesztem, akkor ugysem tudnek telefonalni...

http://gaborszantai.co.uk/

Truck Driver001
Az 5S csak szerintem nem lépett akkorát az 5 után, amekkorát kellett volna? Igazándiból majd 1 év után, kb nullát.
Kérdés:
Mivan akkor, ha megsérül az adott ujjad ami be van "szkennelve" a telefonban? fail?<#idiota>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

szucsy89
Hi, 130ért egy még garis i5 jó állapotban, tokkal, védõüveggel jó ár szerintetek? Kb. 1 éves készülék.
Nem akarok kötekedni, de az EE a legrosszabb! A 3 max csak a második lehet! 😊

Amúgy felraktam én is az iOS7-et 4S-re, és egyelõre problémamentes a cucc. Pont kettõ perc volt megszokni az új dolgokat, és - ha jobb, szebb nem is - de nem lett rossz. A kinézetét szokni kell, nekem eléggé androidos érzés.
GregSB
Kérdezz meg errõl 1 hét múlva. 3 nap után még mindig jól mûködik.

SötétBarom
Érdemes még az árukat is összehasonlítani. 😄D Mennyi is volt mondjuk 3 hónapja egy 32 gigás 4S?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

passatgt
safaris videólejátszó ipadon elég bugos, egyrészt az alsó kezelõszervek fele nem látszik, csak ha legörgetek, és ha beletekerek a videóba, akkor meg sokat gondolkodik, majd elõbb megjön a hang, aztán a kép begyorsítva is megérkezik…😊

asysoft
Azért, mert a developer konferenciás keynote a lehetõ legkevésbé szól a fejlesztõknek. Õk úgyis NDA-val védve tudják meg a csemegéket...

/*WTF?!*/

asysoft
És mennyire megbízható, illetve továbbra is tûrhetõnek érzed? Gondolkozom rajta, hogy felrakjam. (Bár semmi kedvem nincs buherálni a telefonnal, lementettem az SHSH blobot, így elvileg vissza tudok majd térni 6.1.3-ra)

/*WTF?!*/

Nalunk most lett a 3-nel (Three, ez a szolgaltato neve) bejelentve, hogy az a 4G kepes telefonok mennek automatikusan 4G halozatra, all-you-can-eat-data policy-vel, azaz nem erdekli oket, hogy mennyit logsz a mobilneten.
Ezert fizetek havi £25-t asszem, annyi ingyen perccel es sms-sel, hogy keptelen vagyok elhasznalni.

Ellenben ennek a szolgaltatonak a legszarabb a halozata...

http://gaborszantai.co.uk/

Tikal
Nem tudom, engem ez már nem nagyon érdekel, nem azért vettem ilyen telefont, hogy 100MB-os csomagokkal szarakodjak 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
csak ott használja, amikor apple szerverrel kommunikál, pl siri

máshol meg nem lenne sok értelme, mert azért vagy wifin, hogy ne fogyaszd a drága mobilnetet😊

Tikal
ez fasza, ezt miért nem reklámozták event-en?

GregSB
Verge 5s review

Fasza cikk lett

GregSB
iOS 7 becomes first commercial software to support multipath TCP, allowing simultaneous Wi-Fi and cell network connections

Multipath TCP allows devices to transmit data over multiple connection types at once, such as LTE, Wi-Fi, and Bluetooth.

Essentially, this allows devices to maintain their connection to the Internet or another device even if one of the connections fails. Say for example you were on a weak Wi-Fi network that kept cutting out while attempting to watch a YouTube video. On most Internet-connected devices, that video would stop loading when your connection died, and even if it quickly reestablish a connection by finding that weak Wi-Fi signal or switching to LTE, the device would have to reopen the connection to YouTube and start downloading the video again.

GregSB

Rohadt jól mûködik ez a TouchID.

GregSB
Dettó. 2 nap használat után még akkor se tenném vissza a 6-ost az i4-emre ha lehetne. Imádom az új fícsöröket és rendszer animációkat.

iPadre viszont ha tudnám akkor meg visszatenném a 6-ost, ott még van mit reszelni a rendszeren.