iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tudom, hogy ez kb. 1,5 másodperc, de nekem akkor is idegesítõ. Céges telefonomként volt egy Samsungom, amin úgy kellett levenni a zárat, hogy hosszan kellett nyomni a csillag gombot. Na ott is agyf-szt kaptam, mert mindig kizökkentett a munkából: fogod a telót, felkapod, hogy na most gyorsan felhívod XY-t, erre azon tökölsz, hogy nyomod a telefon gombját, mintha könyörögnél neki, hogy "ugyan tudjalak már használni".
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
i5-ön nincs ilyen probléma
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Get a life!
Yo, Bitch!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persza amúgy is kiakadhatott volna az irónia-detektor<#idiota>#idiota>
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
Yo, Bitch!

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Tehát reális az ottani eredmény.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ezek a pontok múltkor még így néztek ki:

Ezé nem kell apple-re maszturbáló blogokat olvasni.
Tudtommal a windowshoz régóta volt ilyen 3rd-party app.
Egyébként videócsetnél jól jöhet, vagy multiplayer gémnél, egyéb esetekben useless, mivel úgyis van buffer. Nekem kb 1 éve halódik a routerem, és úgy Tube-zok, hogy folyton váltogat mobilnet és wifi között, akadás nélkül.
Ja nem lépett akkorát 😄

Ha mindkettot elvesztem, akkor ugysem tudnek telefonalni...
http://gaborszantai.co.uk/
Kérdés:
Mivan akkor, ha megsérül az adott ujjad ami be van "szkennelve" a telefonban?
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Amúgy felraktam én is az iOS7-et 4S-re, és egyelõre problémamentes a cucc. Pont kettõ perc volt megszokni az új dolgokat, és - ha jobb, szebb nem is - de nem lett rossz. A kinézetét szokni kell, nekem eléggé androidos érzés.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
Ezert fizetek havi £25-t asszem, annyi ingyen perccel es sms-sel, hogy keptelen vagyok elhasznalni.
Ellenben ennek a szolgaltatonak a legszarabb a halozata...
http://gaborszantai.co.uk/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
máshol meg nem lenne sok értelme, mert azért vagy wifin, hogy ne fogyaszd a drága mobilnetet😊
Multipath TCP allows devices to transmit data over multiple connection types at once, such as LTE, Wi-Fi, and Bluetooth.
Essentially, this allows devices to maintain their connection to the Internet or another device even if one of the connections fails. Say for example you were on a weak Wi-Fi network that kept cutting out while attempting to watch a YouTube video. On most Internet-connected devices, that video would stop loading when your connection died, and even if it quickly reestablish a connection by finding that weak Wi-Fi signal or switching to LTE, the device would have to reopen the connection to YouTube and start downloading the video again.