iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
majd ha kitalálják hogy bírja 3 napig töltés nélkül akkor lecserélem 😄
@ Hellomarci
Eléggé perverzen hangzik, mert tényleg nem a leggyorsabb 7es iOSel, de tökéletesen mûködik. Úgy döntöttem 2 eseten upgradelek: ha megdöglik vagy használhatatlanná lassul, vagy ha megjelenik a 6-os Szifon 😊
Konklúzió: a cég meg nem rohadt meg, es úgy tûnik nem is fog. Mindenki nyugodtan vegyen szifont, nem fognak 1-2 éven belül csõdbe menni 😄
"@MikeTRose: Blackberry sale to Fairfax Financial: $4.7B.
Apples weekend iPhone sales (assuming $600 ASP): $5.4B.
#youdothemath"
Durva 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
@ Hellomarci
www.smart-bus.hu
Továbbá 200 millióan frissítettek eddig iOS7-re a megjelenés óta.
November vegere semmi baja nem lesz a rendszernek.
http://gaborszantai.co.uk/
ezzel együtt nekem tetszik az ujjlenyomat olvasó, kényelmes és gyors... nagyon nem izgat, hogy meg lehet hackelni 😊
Bazinga!
Get a life!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
www.smart-bus.hu
Szóval ennek ellenére is jobb, gyorsabb és biztonságosabb az ujjlenyomat. Ha meg diplomata vagy vagy államtitkok / üzleti információk vannak a telefonodon amit céltudatosan meg akar valaki szerezni ilyen ujjlenyomat teplikáló technológiával, akkor nem a TouchID fogja azt az egyént megállítani,
De tegye fel s kezét s tooicban aki a második kategóriába esik, és félnie kell ilyenektõl.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ennyi, ilyen egyszerû! Szar az Apple, meg az összes gyártó^^
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Armin & Ayu fan
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Armin & Ayu fan
/*WTF?!*/
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Levágott ujjak mellett levágott péniszek esete is meg fog nõni az új iPhone miatt"
😄
már megyek is venni egyet😊
Nekem van egy óra a monitoron is, a jobb felsõ sarokban, meg a karomon is, percenként meg nem nézem az idõt, mert szerencsére nem múlnak életek a melómon 😊
Szoktam szünetet tartani, mert az kell. De ne kelljen egy rohadt készülék miatt! Ezt a fade-in effektet úgy is tudnám jellemezni, hogy ez olyan, mintha lenne egy órám, amin nem elég, hogy ránézek, még el kell húznom egy "redõnyt" is, hogy lássam, mennyi az idõ.
Hozzáteszem, hogy kicsit sok már a szemét a telómon, így lehet lassabban ébred fel néha. De eddig ez nem volt. Megjelent a képernyõ, azt' csá. Guglizva kicsit látom, hogy másnak is gondja ez. Sokaknak az sem tetszik, hogy várni kell, amíg az ikonok a helyükre úsznak. Ezek mind olyan dolgok, amik csak 1-2 másodpercek, de ezt meg kell szorozni millióval, hiszen annyiszor fogod ezeket tapasztalni. Na több millió másodperc már sok pénzbe kerül!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
