iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
én is gondolkodom rajta, de ahhoz kéne egy nagygenerál. akksi csere, home gomb csere...
ForzaInter
Az i4 még mindig kurvajó telefon, nem mellesleg sztem a legszebb iPhone a mai napig. Ha anno vettem volna biztos nem váltanék. Nálam egy mobil eddig 2 év volt, de az egyik sem iPhone volt, messze elmaradt mind az i5-tõl. Én majd max 6-ra váltok ha nagyon nagy újítások lesznek, ha nem akkor marad.

Yo, Bitch!

JohnnyNapalm
én úgy vettem az ötöst hogy ezt jó pár évig használni fogom, mert olyan minõséget és erõt képvisel, melyek engem hosszútávon ki tudnak elégíteni, és még mindig hiszem hogy a szoftver és a hardver közötti összhangban több energia rejlik mint amire a mostani szükségletek kiterjednek

majd ha kitalálják hogy bírja 3 napig töltés nélkül akkor lecserélem 😄

rastaman
ismerõsömnek is i4-en van ios7. egész vállalható még a rendszer sebessége.

LoDMaSt
Teljesen érthetõ, amikor vettem az 5-öst, akkor is azt mondtam, hogy akinek nem a hobbija a telefonok, akkor tökéletesen jó is a 4 mindennapi használatra, sok pajtásomnak az van, abszolút használhatóak még. Ja, nem mert legalább fél mp-el többet kell várni egy menü megnyitásakor, és ez már tûrhetetlen. #irony

@ Hellomarci

GregSB
Nevetni fogtok rajtam de megfordult a fejemben: megpróbálom kivárni az iPhone 6-ot a 4-essel 😄

Eléggé perverzen hangzik, mert tényleg nem a leggyorsabb 7es iOSel, de tökéletesen mûködik. Úgy döntöttem 2 eseten upgradelek: ha megdöglik vagy használhatatlanná lassul, vagy ha megjelenik a 6-os Szifon 😊

GregSB

Konklúzió: a cég meg nem rohadt meg, es úgy tûnik nem is fog. Mindenki nyugodtan vegyen szifont, nem fognak 1-2 éven belül csõdbe menni 😄

GregSB
Eközben elkelt a BlackBerry:

"@MikeTRose: Blackberry sale to Fairfax Financial: $4.7B.
Apples weekend iPhone sales (assuming $600 ASP): $5.4B.
#youdothemath"

Durva 😊

GregSB
+ módosították a negyedév végére várható bevételt (magasabbra). Magyarul ok sem vártak hogy ennyire sikeresek lesznek az új készülékek 😊

rooney8
ez mi ez? nem úgy volt, hogy APR-ben nem lehet iphone-t venni?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MerlinW
Több Verizon-osra számítottam, a Voda felvásárlása után.

[merlinw.org]

passatgt
ja és közben mindjárt 500-ra zuhan az aapl😊

passatgt

de ez csak usa ugye, lehet máshol meg fordítva van

passatgt
használati stat alapján kb 70% 5s, 30% 5c

GregSB
Errõl nem lesz infó.

Magiszter
Én a lebontásra is kíváncsi lennék. Tehát melyikbõl mennyi kelt el. Csak hogy az 5C (színes-mûanyag iPhone 5) mennyire örvendett sikernek.

LoDMaSt
Most olyan szívesen kinevetném azokat, akik nyöszörögtek, hogy biztos azért nem hoznak nyilvánosságra számokat, mert alig fogyott a telefonból..

@ Hellomarci

Megrohadtak...

www.smart-bus.hu

GregSB
9 millió iPhone fogyott a hétvégén. Ezek az 5c elõrendelésekbõl és 5s eladásokbó jöttek ki. Az eddigi rekordot az iPhone 5 tartotta 5 millió darabbal.

Továbbá 200 millióan frissítettek eddig iOS7-re a megjelenés óta.

RTL Most appal nem tudjátok mi történt? Nem hagyja magát letölteni...
Ezert hivjak az elso millio vasarlot beta testernek.
November vegere semmi baja nem lesz a rendszernek.

http://gaborszantai.co.uk/

precision
már kezdtem hiányolni mikor jönnek az ilyen videók 😊 csak mert annyira nyomja a szöveget mindig az Apple, hogy az õ megoldása a tökéletes, és feltalálták a spanyolviaszt a feltörhetetlen ujjlenyomat olvasóval 😊 nem létezik ilyen dolog, amit ember alkot egy másik ember meg tudja hackelni, ilyen egyszerû
ezzel együtt nekem tetszik az ujjlenyomat olvasó, kényelmes és gyors... nagyon nem izgat, hogy meg lehet hackelni 😊

Bazinga!

Ezzel igy vagyok énis 😊))

Get a life!

rastaman
én meg úgy gondolom, hogy ha már ellopja, akkor sz*pjon is azzal, ha fel akarja oldani a kódot.

Prody
androidon lehet beállitani, hogy ne legyen lockscreen...

SötétBarom
Ha ellopják a telefonodat, neked már gecimindegy, mivel oldják fel vagy nem 😄 Ezért nincs az enyémen se pin, se jelkód, se semmi felesleges baszakodás.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

rastaman
felteszem! <#idiota>

<#integet2><#gonosz1>

www.smart-bus.hu

GregSB
Átlagfelhasználóként faszság ezen pörögni, akik tõled nagy valószínûséggel ellopnak egy iphonet azok a büdös életben nem jutnak az ujjlenyomatodhoz / olyan technológiához amivel ezt fel tudnák törni. Sokkal nagyobb valószínûséggel lesik le a 4 jegyû pinedet.

Szóval ennek ellenére is jobb, gyorsabb és biztonságosabb az ujjlenyomat. Ha meg diplomata vagy vagy államtitkok / üzleti információk vannak a telefonodon amit céltudatosan meg akar valaki szerezni ilyen ujjlenyomat teplikáló technológiával, akkor nem a TouchID fogja azt az egyént megállítani,

De tegye fel s kezét s tooicban aki a második kategóriába esik, és félnie kell ilyenektõl.

Tikal
hiába keverik meg a számokat, attól még nyomkodni kell... én meg nem akarok nyomkodni többet napi 100x

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ProGabe
Ez teljesen hihetõ! Biztos igaz, erre a tök egyszerû dologra még soha, semelyik gyártó nem gondolt, ebben biztos vagyok. Szerintem az aktatáskát, amiben az USA atomfegyverek kódjai vannak, ugyanígy ki lehet nyitni. Meg persze a Pentagon összes ajtaját.

Ennyi, ilyen egyszerû! Szar az Apple, meg az összes gyártó^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Andr0
oké de ennyi erõvel egyszerûbb lett volna annyit beletenni az iOS7-be hogy randomszerûen keverje meg a számokat amikor feljön a passcode rész (vagyis nem sorban 1,2,3...0 lennének hanem mindig random sorrend) és akkor le sem lehet lesni a beírt jelszót 😉 Ehelyett beleraktak egy ujjlenyomat leolvasót.

Armin & Ayu fan

passatgt
azért ér, sokat, átlag ember nem fogja tudni kinyitni, illetve egy kódot egyszerûbb lelesni lopás elõtt, mint az ujjlenyomattal kínlódni😊

Tikal
csávónak hogy remeg a keze, egy whisky-t bedobhatott volna felvétel elõtt 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Andr0
Hát így ez a funkció sokat nem ér 😊 viszont az A7-es chip meg a jobb kamera stb. miatt még mindig érdemes váltani 4-rõl vagy 4S-rõl.

Armin & Ayu fan

asysoft
No igen, én is ezen vagyok fennakadva. Ha ez nem kamu (és nincs a középsõ ujj elõre felvéve), akkor elég nagy gáz.

/*WTF?!*/

passatgt
pedig apple elmagyarázta, hogy nem kívül olvassa le, hanem bõrön belül, de úgy látszik a hackereket nem érdeki😄

Andr0
az icipicit ciki 😄

Armin & Ayu fan

passatgt

JohnnyNapalm
jah..........😄😞

rooney8
gondolom htc one 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

JohnnyNapalm
ez micsoda? 😄

Andr0
ez a fade-in lock screen engem is kiborít

Armin & Ayu fan

SötétBarom
A one-t be lehet úgy állítani, hogy a lock gomb azonnal feloldja, tehát nincs lockscreen. 😄 Neked kurvára tetszeni szerintem 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Magiszter
Ja ha valakit levágott ujjakkal, mellbimbóval és pénisszel találnak meg, akkor rögvest tudni fogjuk hogy az iPhone 5S-e miatt történt. 😊

GregSB
Holnap a bulvároldalakon:

"Levágott ujjak mellett levágott péniszek esete is meg fog nõni az új iPhone miatt"

😄

passatgt
"Confirmed: You can add your penis as an authorized appendage to log into your iPhone 5s. This actually works."

már megyek is venni egyet😊

Tikal
szerintem lassú a telefonod, de nagyon, ha 1 másodpercet kell várnod. nekem az idõ azonnal megjelenik, a háttérkép jön be "lassabban", de még nem zavar.

Nekem van egy óra a monitoron is, a jobb felsõ sarokban, meg a karomon is, percenként meg nem nézem az idõt, mert szerencsére nem múlnak életek a melómon 😊

ProGabe
Grafikus. Figy, csinálom az adott munkát, mondjuk egy sajtóhirdetést, elakadok, mert az ügyfél nem adott infót. Közben a másik, az aznapi, 20 órányi munkát is csinálom. Szóval fel akarom hívni az illetékest, erre figyelnem kell a telefont (más készülékre soha nem is néztem rá, csak ha már használhattam, tudod, iPhone/Nokia bugi), hogy ugyan használhatom már, vagy még mindig nyomjam kicsit a gombot? 😊

Szoktam szünetet tartani, mert az kell. De ne kelljen egy rohadt készülék miatt! Ezt a fade-in effektet úgy is tudnám jellemezni, hogy ez olyan, mintha lenne egy órám, amin nem elég, hogy ránézek, még el kell húznom egy "redõnyt" is, hogy lássam, mennyi az idõ.

Hozzáteszem, hogy kicsit sok már a szemét a telómon, így lehet lassabban ébred fel néha. De eddig ez nem volt. Megjelent a képernyõ, azt' csá. Guglizva kicsit látom, hogy másnak is gondja ez. Sokaknak az sem tetszik, hogy várni kell, amíg az ikonok a helyükre úsznak. Ezek mind olyan dolgok, amik csak 1-2 másodpercek, de ezt meg kell szorozni millióval, hiszen annyiszor fogod ezeket tapasztalni. Na több millió másodperc már sok pénzbe kerül!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Számora is szokatlan volt. Épp most ment tönkre a lock gomb és azt hittem, hogy rossz a home gomb is mert mintha csak kétszeri megnyomásra jönne be a screen. Türelmetlenség, közben csak nem tûnt fel elsõre az animáció 😛

&#63743;