iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ennek ellenére nem kaptam oltást gyerek korom óta. Én a fokhagyma-kolbász-kenyér kúrára szavazok betegségek terén<#idiota>#idiota>
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
@ Hellomarci
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ráadásul a PRISM esetbõl is tudjuk, hogy az online/telefonos tevékenységed is naplózva van, így nem csak annyit tudnak rólad. amennyit a bankod, vagy az adóhivatal, hanem az ismerõseid, érdeklõdési köröd, politikai- és vallási meggyõzõdésed. Ha használsz közösségi oldalakat, akkor még ennél többet is. Mindent tudnak rólad, már majdnem a gondolataidat is. Ezért cserébe kapsz egy mûanyag lapot és mehetsz amerre látsz... A legjobb börtön az amiben azt hiszed szabad vagy.
Dzsega #37518: Kb 4 éve regisztráltam a Facebook-on, hogy a családi eseményeket könnyebben/olcsóbban tudjuk összehozni. Nyilvános profilom lényegében megegyezik a szakmai önéletrajzommal. A privát profilba 1-2 családi eseményen készült képet osztok meg, esetleg érdekes cikkeket a netrõl. Ez kb 2-3 hetente jelent egy postot.
MerlinW #37516 "Nézd a másik oldalát is. Ha bármi gond történik veled, azonosítható leszel."
Az "Önök biztonsága érdekében" szöveggel nálam nem lehet eladni mindent. Sarkított példa, de "ültesse be ön is a gondolat-irányító-csipet és garantáljuk hogy szépek lesznek az álmai, vidámak a hétköznapjai, derûsen látja a jövõt". Ugye érted mire célzok. <#nezze>#nezze>
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Szerinted miért akarja tudni egy ország hogy kik és miért lépnek be a területére? Vajon miért?
Milyen szabadságot adsz fel mikor az USA-ba utazol? 😊 Eleve több szabadságod van mint 20 éve volt! Ma oda megyek és akkor egész Európában egy szál igazolvánnyal ahova akarok. Akkor most szabad vagyok vagy sem?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[merlinw.org]
De most kérlek magyarázd el nekem hogy miért szükséges az ujjlenyomat, ha jó 100 évig elég volt a fénykép?
De add csak fel a szabadságod utolsó morzsáit is, ám ne legyen baj ha más nem akarja.
"For instance, Night Sky 2 — it’s among those apps compiled in 64-bit — clearly gains speed during startup. It launches in 2.7 seconds on the iPhone 5S, compared to 4.6 seconds on an iPhone 5. Although 1.9 seconds may not sound like much, it’s still an indicator of the kinds of speed gains we’re likely to see as more apps are updated.
A better test of the new architecture is the new game Infinity Blade 3. For this quick test, I rebooted both devices and launched the game before running any other apps. From the moment I launched the game until the introduction animation ran, I found the iPhone 5S to be surprisingly faster than its predecessor. On first launch, the iPhone 5S needed 47 seconds to clear the loading screen and begin the animation, 14 seconds faster than the iPhone 5. For the second launch, I rebooted the phones again before launching the game. The iPhone 5S reloaded the game in 17.8 seconds compared to 48 seconds for iPhone 5. On the third attempt, the iPhone 5S needed 19.8 seconds, the iPhone 5, 37.9 seconds."
gyakorlatban a legtöbb esetben semmilyen különbség nincs, és ahol van, ott is csak annyi hogy alapesetben nem vennéd észre ha csak nem tartod egymás mellé a kettõt
#37481: azert nyujtja meg a kepet, mert ugye van ez az uj dinamikus hatter feature. Nagyobb kep kell neki a kijelzo felbontasanal, hogy mukodjon. Googleban pillanatok alatt meg lehet talalni, hogy mik az uj nativ hatter felbontasok.

www.smart-bus.hu
"az Apple trükközött a számokkal. Munster szerint az elképesztõ 9 milliós adat úgy jött össze, hogy az Apple eladottnak számolta azokat a készülékeket is, amelyeket a partnercégeinek – például amerikai mobilszolgáltatóknak – szállított ki, de valójában még nem adták el azokat, csak állnak különféle boltokban raktárkészletként.
Mivel az eddigi modellek esetében ezek a készletek azonnal kifogytak nullára, az Apple-nek még csak azt sem kell mondania, hogy megváltoztatta az „eladott készülék” definícióját, maradhat annál a verziónál, hogy eddig is eladottnak számolta a partnercégeknek eladott telefonokat, attól függetlenül, hogy azok mikor jutottak el valójában a felhasználókhoz. Az, hogy most nem ez a helyzet, az iPhone 5C-nek köszönhetõ, ami gyakorlatilag a régi iPhone 5 egy színes mûanyag tokba bújtatva, ezért nem is várható iránta olyan elsöprõ érdeklõdés az elsõ napokban, mint a valóban új csúcskészülék, az 5S iránt. Munster becslése szerint 3,5 millió 5C lehet most elfekvõ készletként különféle Apple-partnereknél, a valódi eladási adat pedig 5,5 millióra jön ki: 4 millió 5S, és másfél millió 5C." - index.hu
Véletlenül sem azért hogy könnyebben, gyorsabban tudjanak azonosítani még egy módon... <#puszis>#puszis>
Érdekes régen miért volt elég a fénykép? Legközelebb DNS minta is kell majd, figyeld meg.
Ezért jogosnak érzem az adatgyûjtést övezõ pánik hangulatot.
Tudjanak rólam annyit mint egy új ismerõs az utcáról. Annyi infót nem sajnálok tõlük. De többet ne kérjenek! (ujjlenyomat, banki információk, keresési elõzmények, hívások, sms-ek, e-mail-ek, GPS koordináták percre pontosan...stb.) Ha ilyen sokat tudnak, elég csak egy véletlen adatszivárgás és felfordulhat az életed. Pl ha kétes elemek kezére jut a bankkártyaszámod a security kóddal, esetleg a banki tranzakcióid és látják hogy vettél plazmatévét, iPhone-t, MacBook-ot, mikor és hol jársz, aztán már mennek is érte a házba, ami szintén az adatok között van. Nem kell hozzá írói véna, se nagy fantázia, hogy tudd, veszélyes ha sokat tudnak rólad.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ehhez képest, ha feltételezzük a 70-30% arányt, akkor az 5s = 6,3 millió, tehát szarabbul teljesít mint az elõdje.
Mindegy, amíg nincsenek részletezve az adatok felesleges vitatkozni.
Bár szerintem nem is fogják, mert így együtt listázva a két modellt sokkal jobban meg tudják nyugtatni a részvényeseket, hogy nem rohad az alma 😊
De ez csak egy tippelt adat, nem kell készpénznek venni.
Sõt, a tavalyi 1 helyett idén 2 készülékkel támadnak és ha valószínûsíted, hogy az 5c aránya 30%, azt pedig levonod a 9 millió készülékbõl, akkor a 6,3 millió 5S már egyáltalán nem hangzik ennyire jól, pláne hogy 11 országban kezdtek, 9 helyett.
Leszarom én is.
Bazinga!
Ennek ellenére nagy a kísértés, bármikor meglátom az új space-grey 5s-t legszívesebben azonnal váltanék 😄
De megpróbálok erõs lenni, elvileg jövõre új generációs készülékház lesz már, és még ki tudja mit újítanak a telefonon.
Armin & Ayu fan
egyrészt persze érhetõ a dolog, hiszen ugyanannyi (vagy még több) új iPhone -t szeretnének eladni mint a régiekbõl... a userek nagy százaléka pedig még mindig telefonálni, smsezni, zenét hallgatni és fotózni veszi az iPhone -ját amik egyáltalán nem erõforrás igényes feladatok és egyáltalán nem igénylik az ilyen userek hogy gyorsabb legyen a telefonjuk 😊 ellenben szeretnék ha azért nem lassulna be 😊
én még mindig azt mondom, itt is és android esetében is, hogy a játékon kívül egyáltalán nem kellenének ezek a "nagy" hardverek... simán ki lehetne hozni harmad áron egy olyan gyengébb hardveres telefont amin iszonyat fluidul menne minden (játékokon és erõforrás igényes apppokon kívül)
csak hát az üzletpolitika, meg a minél több pénz kell 😊 nem vagyok naív, így mûködik a világ én tudom 😊 csak várom már, hogy mikor jutnak már el arra a szintre a gyártók, hogy elég volt már a hardveres fejlesztésekbõl, majd ha új technológia vagy architektúra jön akkor csinálunk új készüléket... az Apple simán meg tudna élni a szolgáltatásai bevételébõl, nem értem miért erõltetik ezt a minden évben teljesen új hardver paletta dolgot
Bazinga!
Yo, Bitch!
/*WTF?!*/