45063
10255461851509447102.jpg
  • maffi
    itt elég sok kérdésedre választ kaphatsz
  • Noodlee
    Sziasztok!

Viszonylag friss iphone-os vagyok, így elnézést kérek, ha valami oltári nagy blődséget kérdeznék:
    Hogy hogy a fenébe lehet zenét, illetve csengő hangot (m4r) ráokoskodni egy iphone 4-es készülékre?

A választ előre is köszönöm.
  • clio1616v
    nem tudom hivatalosan én is csak a beta 5-öt látom a developer accomnál, viszont, abban 100%-ig biztos vagyok, hogy én OTA-n frissítettem beta 5-ről 6-ra :)
  • Victorpictor76
    Na erre nem gondoltam, köszönöm.
  • asysoft
    Ha elhúzod a notification-t, a jelszó beviteli képernyőre kerülsz, ezt természetesen ujjlenyomattal is fel lehet oldani - ezt követően a megszokott módon nyílik meg az alkalmazás.
  • asysoft
    Erről beszéltem: kommentek közt is írják, hogy 7.0.6-ot nézték be beta 6-nak, és a hivatkozott BGR hivatkozás sem él már.
    OTA ide vagy oda, release notes sincs developer oldalon.
  • Victorpictor76
    Jópofa ez a touch id, de így annak a kényelmi funkciónak, hogy a zárt képernyőn elhúzom az SMS-t és egyből ott termek, gondolom búcsút mondhatunk. Jól gondolom?
  • passatgt
    7.0.6 van nem beta 6:D
  • clio1616v
    OTA frissítek beta 2 óta

Ezt találtam hirtelen.
  • clio1616v
    így van, páromnak múlt hétvégén vettünk egy i5-öt 60ezret kellett ráfizetni az i4esére
  • asysoft
    Ne haragudj, de elég hihetetlennek tartom, hogy egy elvileg fejlesztőknek szóló verzió ne lenne kint a fejlesztői oldalon. De máshol sem nagyon látom, linkelsz valami forrást?
  • Rage47
    na ezt tök jó tudni, köszi :)
  • GregSB
    Nem. iTunesból visszaállítás bugos szar.

Archangel írt pont erről vagy itt vagy Apple topicban: másképp állította vissza az ikonokat a home screenen, meg még pár dolgot nem úgy állított vissza ahogy kellett volna.

iCloudból én már többször állítottam vissza családban is telefonokat, mindig tök olyan lett utána a telefon mint a backup előtt.
  • Rage47
    nem mindegy, hogy iTunes-ról állítja vissza, vagy iCloudból?
  • GregSB
    Haver 4-esén is sokkal oassabb a 7.0.6 mint az enyémen. Kb soha nem restoreolt, iOS 5 óta csak upgradeli a rendszereket.

Én még nyáron próbáltam ki a 7-es betat és emiatt restoreoltam, azóta sokkal fürgébb lett a telefon.

Azt javasolom hogy ha kijön 7.1, akkor csinálj backupot a telefonról (iCloudba és a biztonság kedvéért offline iTunesban is), majd nyomj a telefonra egy restoret (iTunes-al) 7.1-re. Ha ez megvolt akkor ne iTunesal állítsd be, hanem ha kész a restore akkor húzd le a gépről és a telefonon mond azt hogy állítsa vissza a legutóbbi iCloud backupot. Szerintem drasztikusan fel fog gyorsulni a telefon.
  • k0trapali #39019
    Várja mindenki, mint a messiást! Én már úgy vagyok vele, ha megint visszagyorsul a telefonom (i4) kb. olyan szintre mint a 6-os rendszerrel akkor megtartom, ha marad ez a 7.0.6-os sebesség ami számomra nem kielégítő egy iPhone-tól akkor sajnos megválok tőle és veszek egy androidos telefont az árából, mert drágább és újabb iPhone-ra nincs keret.
  • clio1616v
    ne higgy a szemednek

Beta 5 február 4
    Beta 6 van február 21 óta
  • asysoft
    Ez nem igaz, bár néhány helyen tényleg benézték a 7.0.6-ot, és beta 6-ként hozták le a hírt. De Apple Developer Center még beta 5-t ír...
  • robotnyk
    már 6nál tartanak
  • asysoft
    Kíváncsi leszek. Bár a napokban olvastam pár kommentet, miszerint ez (beta 5) is respringel, de remélem alaptalannak fog bizonyulni:)
  • GregSB
    Egy olasz lap szerint holnap jon 7.1
  • clio1616v
    igen, ez így van - a bétával már használhatóan gyors
  • webibebi
    Szerintetek i4re erdemes lesz feltenni a 7.1et? Vhol azt olvastam h valszeg gyorsulni fog vele picit a telefon
  • Jim Morrison
    kíváncsi vagyok miért kell majd az appnak ios7.
  • GregSB
    "Apple’s first iTunes Festival in the U.S. starts a week from today at SXSW in Austin. Apple is going to stream the performances to iOS devices using an app, but I’ve heard from a little birdie that the app requires iOS 7.1 (which explains why the app isn’t out yet). That means iOS 7.1 should ship any day now."
  • dzsegameló
    Sajátját?

robotnyk: Előfordulhat, bár ahogy "összevesztek" csinálhatnának webest is, nem lehet olyan nagy meló...
  • robotnyk
    mert az apple mapsnek nincs webes változata, gondolom.
  • MerlinW
    Miért, mit használjon?:) Örülj neki inkább :)
  • dzsegameló
    A find my phone miért google térképet használ???
    Vagy csak nálam? (PC, Win XP, Firefox)
  • clio1616v
    nem kell, csak ha szeretnél :)
    ez rajtad múlik
  • MerlinW
    Ja értem.
  • robotnyk
    igazából azért kell fizetni hogy fejleszthess a platformra, a fejlesztőknek meg jól jön a beta hozzáférés
  • MerlinW
    Öhm... fizetnem kell hogy tesztelhessem a félkész szarjukat? Hoogyne:)
  • Boconadi
    Valaki hasznal közületek Garmin Navigon-t?

Meg tavaly nyar elejen megvettem hozza az XL Europe 44 csomagot, plusz par Premium extrat, amikhez tartozott 3 havonta terkep frissites. Kaptam egyet ösz elejen, de azota semmi. A kollegaim azota kettöt is kaptak, nekem pedig semmi. Probaltam iTunes-en keresztül frissiteni, de mindig atiranyit a Garmin honlapjara, es ott pedig semmi. Onnan vissza az iTunes-ra, mint a 22-es csapdaja. Irtam a support-nak, de nem erkezett valasz. Ennyire nem törödnek az ügyfelekkel? Volt mar/van valakinek hasonlo problemaja?

Esetleg valami mas navigacios programot tudtok ajanlani?
  • clio1616v
    végig használtam a beta 1-től a bétákat és hibátlanul működik, de pont ma volt iTunes frissítés lehet nemsokára kiadják a végleges 7.1-et
  • clio1616v
    az első kettőhöz még nem kell Developer account, de a későbbiekhez kell

UDID regisztrációt megcsinálod és telepítheted is Restore-ral Shift klikkelve iTunesból az iOS 7.1 beta 6-ot
  • k0trapali #38998
    Es ezt a betat ki lehet probalni? Ha igen, akkor hogyan?
  • clio1616v
    pontos infó nincs, de a béta 6 már kint van egy pár hete
  • clio1616v
    nem jó vagy rossz, hanem ez ilyen :)

igen úgy tudom 120 fpst tud, valami kisebb felbontásban
  • robotnyk
    ebben a hónapban, állítólag