iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
Persze, Samsung sokat koppint, de melyik gyártó nem? De ezen kívül azért vannak saját ötletei is. Pl a Note szériában az S-Pen ilyen és az ahhoz kapcsolódó szoftveres megoldások is ilyenek.

talán ezzel a videoval le is lehetne zárni a témát 😄

Bazinga!

LoDMaSt
nem appstoreból gondoltam, szerintem alternatív helyeken fennvan a legtöbbnek.

@ Hellomarci

Magiszter
Sajna nem mindegyiknek... <#shakehead>

LoDMaSt
de le tudod tölteni azoknak az appoknak a régebbi verzióját, ami meg megy az adott rendszer alatt, nem?

@ Hellomarci

Magiszter
Mint kiderült lehet csak az 5.1.1r1-et tudom feltenni, mert bár van SHSH-m 6.0.1-hez de a Cydia valamiért törölte az 6.x-es SHSH-kat így Sn0wbreeze nem engedi macerálni. De úgy tudom az 5.1.1-ben már van iCloud, meg lock screen kamera és talán még lehúzható notif.center is... amíg nem szánom rá magam egy factory unlock-ra addig szerintem elleszek azzal. Bár sajna van 1-2 alkalmazás ami ragaszkodik a 6.x vagy 6.1.x-hez 😞

Tikal
"way back in august" <#nyes>

Ez az egész arról szól, hogy a Samu nem igazán lép elsõre soha...Érdekes cikk a "Samsung családról" A cikk írója is arra a következtetésre jut, hogy a Samsung nem elég innovativ..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

rooney8
Igen, fel tudod igy rakni a 6.0.2-et is. Viszont szerintem bb-t nem frissito 7-es custom fw-t nem tudsz csinalni, mert meg nem tamogatja egy program se. Na meg mint mondtam nem tudom, hogy gevey-nel szamit-e az ios verzio.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Szep, koszi, szoval a szerencsetlenek meg az arany szinkodjait sem ismerik...

http://gaborszantai.co.uk/

robotnyk
a weblapjukon sehol nincs megnevezve a szin 😊

Tudtommal az apple is gold-nak hívja

Az Apple-nek tovabbra sincs arany telefonja, hanem pezsgo.
Amugy nekem volt vmi torpe Nokiam, ami szinten pezsgo szinu volt.

Itt az a vicces, hogy Apple bejelenti, Samsung ra par nappal szinten.
Ezt nem ertem...
Miert nem leptek meg az Apple bemutato elott 1 nappal?

Az Apple találta fel az arany színû telefont? dont-think-so

A Samsung csak reagált a lépésre, nem koppintott.
Ugyanúgy ahogy az Apple is reagált arra arra tényre, hogy android-ban van rendes quick toggle-settings, az ios-bõl pedig mindenki hiányolta.

A te defíniciód szerint akkor az Apple-nél is használhatjuk a "koppintott" szót.
amúgy meg: sorry-guys-samsung-already-had-gold-phone-first

Slowmotion 😄DDDDD

Az ugy volt, hogy a Samsung feltalaltam a filmipart 😄DD

Magiszter
Duplaklikk a Home gombon majd felfele pöckölöd a nem kívánt ablakokat.

Letöltöttem az ios7-et, egy kérdés: hogy tudom kikapcsolni a futó alkalmazásokat? A régi módszer nem müködik. Köszi a segítséget.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Magiszter
Tegnap kb 3 órán át szerencsétlenkedtem mire kiderítettem hogy "no BB"-s custom firmware-t kell csinálni amit redsn0w-al restore-olok rá a telefonra. Sajna még csak a 4.3.3-ig jutottam el (az volt kéznél), de legalább mûködik a telefon. Ezek szerint akkor a 6.0.1-et is fel tudnám tenni ilyen módszerrel, minden gond nélkül? Mármint hogy a BB marad 03.10.01 de mégis pár verzióval frissebb rajta az iOS?

Ezt a Gevey SIM dolog nekem is tök új, de ezt találtam róla az ihopne wiki-n:
"Gevey Ultra does not work with a baseband of an iOS 5.x version (04.11.04 or higher); it is only compatible with basebands 04.10.01 and lower."
Ebbõl én azt veszem le hogy a BB ami számít. Tehát akár 7.0-is mehetne rá ha maradna a BB 😊

Más:
Factory Unlock-olni hogy és hol lehet biztonságosan? Néztem külföldi oldalakat amibõl annyi van mint a gomba esõ után és az árak a 8.000-tõl a 80.000-ig terjednek, az aktiválási idõ pedig 2 órától az 5 napig...
Mert szerintem ez lenne a legjobb megoldás aztán menne fel a 7.0, bánom is én hogy kicsit lassabb lesz a gép (de vannak funkciói ami jól esne, fõleg így 4.3.3 fapados verzió után.).

Prody
pl. slowmotion is... de hagyjuk a felsorolást, tudjuk hogy SameOS és nem Samesung.

rooney8
Igen (szerencsed van, mert az elozo tulaj lementette az akkor meg alairt 6.0.1-et 😊 ). Most csinalj egy baseband-et nem frissito cudtom fw-t es elvileg akkor minden adott.
Gevey simmel annyira nem vagyok kepben, de azt hiszem az is baseband fuggo (de lehet baseband es ios is, utana kellene olvasni, nem vagyok benne biztos)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
Alaposan alátámasztott, megdönthetetlen érveiddel egyszerûen nem tudok vitába szállni!

Prody
Véletlen mûve

SameOS

GregSB
"Elég sok van, google a barátod."

Alapvetõ szabály egy vitánál: ha állítasz valamit azt TE támaszd alá linkkel. A másikra hárítás = menekülés.

A BB úgy jön ide hogy az a fícsör amit a legtöbbször mondanak hogy iOS koppintott (notif függöny) azt az Android fejlesztõi is koppintották a BB-rõl.

Továbbra is várom hogy mi az az eredeti fícsör Androidban amit koppintottak. És ne háríts, te állítottál valamit, támaszd alá linkekkel különben "Your argument is invalid".

Samesung még nem csinált arany színû okostelefont a "modern" korban (2007 óta). Most hogy óriási a kereslet az arany 5s-re hirtelen õk is kidobnak egyet. Biztos a véletlen mûve...

Tikal
Nem, egyik sem nagy feature, a vicc az, hogy nem egy hónappal korábban vagy tavaly jött vele elõ a Samsung, hanem Apple bejelentés után pár nappal találták ki, hogy nekik is lesz 64bit-es teló, és egy hét után meg hogy jön egy arany színû Galaxy. De nincs ezzel semmi gond, a Samsung sose szégyelte hogy másol, a Razr koppintás telefonjukat is Blade-nek nevezték annak idején 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Prody
Hogy jön ide a BB? Én annyit mondtam, hogy iOS másolja az android feature-öket, és igen. 😄 Elég sok van, google a barátod.

Mert a 64bit és az arany szin olyan nagy feature lenne. Ennyire erõvel fekete telefon már évtizedekkel elõtt létezett, az Apple lemásolta azokat :C

Magiszter
No. Lementettem a 6.0.1-es SHSH-t. Ez azt jelenti hogy fel tudnám tenni rá ezt a verziót? (TinyUmbrella segített)

Magiszter
Mi a helyzet ezzel a gevey sim megoldással? AZ mûködik iOS7.0-val iPhone 4-en?

rooney8
redsn0w-ban van restore funkció 😄

clio1616v
az új itunes viszont a custom fwt nem engedi 😛

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

rooney8
ja és nem, nincs ios 7-re jb
(vagyis elvileg majd ha frissítik a redsn0w-t, akkor A4-es készülékeken lesz tethered jb, de akkor majd várni kell az ultrasn0w frissítésére is, és szintén él, hogy baseband-et nem frissítõ custom fw-t kell csinálnod)

rooney8
redsn0w - fetch
ahogy elõttem is írták valószínûleg szoftveresen függetlenített, tehát majd csinálnod kell egy custom fw-t, ami nem frissíti a baseband-et.

clio1616v
akkor ne igen akarj rá más iost 😊

valószínû szoftveresen van unlockolva

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Magiszter
Hogy tudom kivadászni? Eléggé teli van pakolva a rendszer minden vacakkal ezért akarnám többek között újrahúzni.
Apropó, az ios7.0-hoz esetleg van már jailbreak? Mert most néztem meg hogy UK Orange függõ a készülék <#whatever>

rooney8
ios verziotol fuggetlenul lehet menteni mindaddig, amig az apple alairja azon ios verziot (mindig a legfrissebbet irja ala, ugyhogy mar lekestel rola, mert a 7-es a legujabb).
Egy specko eset van, ha a telefonodon levo ios verziot szeretned ujrarakni, akkor arra van lehetoseg, mert ki lehet belole vadaszni az shsh-t.

Dzsega
Igen engem pont ezek zavarnak!
A kártyás multitask ocsmány! Ráadásul semmi jó nincs benne nekem a régi sokkal jobban tetszett. Ha ott a fel vagy lehúzással ki lehetett volna lõni az appokat teljesen jó lett volna, de ez nagyon nem jön be...
Alulról felhúzós command center nem rossz de ötlettelen... A blackberry megoldása sokkal jobb, ráadásul egyedi.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Magiszter
Hogy lenne mentve ha 4.2.1 van rajta? Lehet azt szerezni valahogyan?

rooney8
ha nincs mentve shsh 6.1.3-hoz, akkor sehogy

Magiszter
Kérdésem lenne. Kaptam egy iPhone 4-et 4.3.1-el és szeretném rá feltenni a 6.1.3-at (a 7-es sokat lassít úgy tudom így azt kihagynám).
De rohadtul nem akar összejönni. Megvan a gyári ipsw de az iTunes-al kidobta eddig az ismeretlen hiba 31xx-et. Most használom a TinyUmbrella-t úgy meg az "iphone felkészítése a visszaállításra" résznél leragad és örökkön örökké csak homokórázik.

Van valami ötlet mit próbáljak még ki hogy felkússzon rá az a nyamvadék?

GregSB
"Hivatalosan ugyan a Telekom még nem jelentette be, azonban kaptunk egy fülest, hogy kevesebb, mint 3 hét múlva pénteken, azaz október 11-én lesz a Telekom iPhone 5s és 5c premier."

GregSB
Na mesélj, milyen featuret nyultak az Androidból?

Netán a fentrõl lenyíló panelre gondolsz, amin notifikációk és kapcsolók vannak, amik ezer éve voltak az Android elõtt a Blackberrykben?
Vagy esetleg a kártya szerû multitaskra, ami jeg a Palm féle WebOS-ben jelent meg elõször?

Tikal
mint a tablet, iphone, mac mini és a samsung laptop ami macbbok-ra hajaz? 😊 De épp most jön valami 64bites izé is tõlük, meg egy aranyszinû telefon? ajajajajj

Vannak jó cuccai a samsung-nak, de a samsung csak egy nagy porszívógyártó 😊

Samsung lemásolta a Dyson porszívó design-t 😊)

Azokrol beszelsz, amit a Blackberrykbol loptak az Android fejlesztoi, mint a notification? 😄

Prody
Hülyeséget beszélsz. Folyamatosan tapasztaljuk évek óta, hogy az iOS "feature-öket" az android-ból lopják, szóval tökmind1, hogy évtizedekkel ezelõtt ki kicsoda volt. Téma lezárva az én javamra! 😄

Foleg, mert az egesz Android rendszer egy egykori Apple-nek dolgozo, Andorid alapjait mellekallasban fejleszto emberkenek koszonhetjuk, szoval minden ami Android az iOS elodjebol ered 😊

Mindegy, majd jonnek a 2000 elotti arany Ericssonok es Nokiakrol a kepek, hogy az Apple masolt.

Amugy champagne, azaz pezsgo, nem arany az iPhone, ha jol tudom.

Prody
Végre akad egy; EGY pillanat, amikor a Samsung valamit az Apple után csinál. Az is csak egy szin, az nem gáz.
De ahogy az Apple másolja az androidos feature-öket... na az! 😄 Arról sosincs pletyka!

Prody
Végre akad egy; EGY pillanat, amikor a Samsung valamit az Apple után csinál. Az is csak egy szin, az nem gáz.
De ahogy az Apple másolja az androidos feature-öket... na az! 😄 Arról sosincs pletyka!

GregSB
ForzaInter
Remelhetõleg a frissítés majd javítja ezt a hibát..

Yo, Bitch!

Sickness
Yep. En csak egy home gombot nyomtam.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

ForzaInter
ios7? Igen, de nekem akkor volt mikor megakartam nyitni egy appot..

Yo, Bitch!