45063
-
#39074 ott van az imessage alatt, hogy delivered, amíg nincs, addig sikertelen a kézbesítés. -
Victorpictor76 #39073 Ezen én is gondolkodtam, nem volt bekapcsolva, bekapcsoltam.
De az milyen, hogy nem képes visszaszólni, hogy sikertelen kézbesítés? -
#39072 (Ha nincs akkor csak iMessagekebt hajlandó elküldeni) -
#39071 Settings / Messages / send as SMS be van kapcsolva? -
Victorpictor76 #39070 Persze, hogy tiszta, de ne tartson már 'sokáig a rendszernek' mire rájön, hogy sms-ként kell küldenie -
#39069 gondolom az a rész tiszta, hogy csak akkor kapja meg az imessaget, ha van mobilnet vagy wifi. az meg hogy miért nem kapta meg normál smsként, azt nem tudom, de viszonylag sokáig tart mire a rendszer rájön hogy a fogadónál nem érhető el a szolgáltatás. mikor én telefont váltottam, egy ismerősöm nem tudott nekem üzenetet küldeni iphoneról, gondolom hasonló okból kifolyólag.
akkor úgy volt beállítva, hogy az üzeneteket az ipadre is megkaptam, és azon is ki kellett kapcsolni a szolgáltatást, csak utána tudott smst küldeni. -
Victorpictor76 #39068 Azon az előfizetésen nincs mobil net :) -
#39067 "
Telekom HU
17 órája
Kedves Ügyfeleink! 20 óra óta a mobil-, IPTV és internet szolgáltatásban problémát tapasztalhattok. A hiba kivizsgálása és javítása folyamatban van. Köszönjük türelmeteket és megértéseteket!"
ha t-s vagy, akkor ez lehet a baj, nekem most pl. 10 percig hálózatot sem talált. addig is repülőgép mód ki-be, aztán egyszer csak megjavul :D -
#39066 kapcsold ki/be a 3G-t, nekem azután szokott menni a mobilnet -
Victorpictor76 #39065 Feleségem 4s-én frissítettem 7.1-re, az én 5s-emen még nem. A 4s-en nincs mobil net. Lent voltak a játszótéren, írtam neki egy üzenetet, de iMessage-ként ment (volna) el. Nálam nem jelezte hogy sikertelen, ő persze nem kapta meg, csak mikor hazajött és csatlakozott a wifire. Ez mitől lehet? -
#39064 i5-ön is sokkal jobb lett, 7.1 lesz az új 3.1.3? :) -
#39063 iPhone 4-re most tettem fel fél órája restore meg icloud mentéssel. Meglepően gyors lett! A mozgás csökkentése opciót be sem kapcsoltam mert az animációkkal is gyors marad! Kellemesen csalódtam pedig már ajánlgattam ismerősöknek, hogy eladó... Marad még egy darabig!
Jobb lett az ikonok és a háttér közti kontraszt is jobban elkülönülnek már és valami színek erősítése dolgot is bekapcsoltam amitől élénkebbek lettek a színek! A billentyűn a vastagabb betűk is plusz pont!
Hirtelen ennyi! -
#39062 iPad3 is látványosan stabilabb és gyorsabb lett. -
#39061 iOS 7.1 on the iPhone 4: As good as it’s going to get -
#39060 *biztos kapott nsa backdoort -
#39059 Merre felé? :)
9gag progi sem működik az új ios-el! :( -
#39058 Kapcsold ki benne az új fícsört ami nézi merre vagy. Settingsben van. -
#39057 én meg azt vettem észre, hogy most folyamatosan gerjed a hangszóróval. Eddig semmi gerjedés nem volt és ugyanott van a telefon mint eddig, mivel dokkolóban van. -
#39056 Foursquare :( -
#39055 Helyes. Azt hiszem veszek egy nagy levegőt, és frissítem az iPad3-amat - navigációs gesztusok hihetetlen mód hiányoztak, de eddig nem mertem meglépni:) -
#39054 Nálam nincs ilyen, de ez téged aligha vígasztal. Mi használja pontosan? (Privacy-ban meg tudod nézni.) -
#39053 Én annyira nem örülök a frissítésnek, azóta egyfolytában be van kapcsolva a "helymeghatározás", látszik a kis nyíl, hogy "dolgozik". Nem tudom kikapcsolni... :( 5sről beszélek. -
clio1616v #39052 próbáld újra valamit rosszul csináltál, most telepítettem magamnak és csajomnak is -
#39051 Így illett volna megjelennie ősszel a 7.0-nak... De tudjuk hogy Forstall kirakása miatt csúsztak meg. Remélhetőleg mostmár utolérték magukat és a 8.0 nagyobb gondok nélkül fog érkezni. -
#39050 Nem foglalkozok pletykákkal, látod mennyi lett igaz abból is hogy 7.1-et nagy eventen mutatják be, új Apple TV-vel... semmi.
Majd ősszel meglátom mi lesz aztán döntök. De fogadni kernék rá hogy a 4" méretet nem fogják elhagyni. -
#39049 és ha nagy méretű lesz és nem lesz 4 inches. verzió egyáltalán? :) -
#39048 Jaja, minden smooth-abb:) -
#39047 i5-ön is nagy a javulás. -
#39046 Kurva jó, mostmár tuti kivárom ezzel a telefonnal az őszt. Kihagyom az 5s-t :) -
#39045 iPhone 4-en tényleg szemmel látható a javulás. Sokkal gyorsabb lett a menüje, animációk is, az egész sokkal folyamatosabb. -
#39044 Fel is raktam:) Elsőre sokkal gyorsabbnak tűnik (rövidebb animációk miatt), az meg külön tetszett, hogy kiemelték, hogy home screen restartolós hibát kijavították. Remélem slo-mo videó szerkesztése közben sem fog már jelentkezni. -
#39043 "entry.error.invalid.coupon" -
clio1616v #39042 FYI
PhoneClean Pro license gift code:
GFZO-LNQD-MNHJ-FBOU-TDZE
Download link -
#39041 Apple.com-on külön részt csináltak az updatenek:
http://www.apple.com/ios/ios7-update/
..ahol külön pontban kiemelik:
"iPhone 4 users will enjoy improved responsiveness and performance."
Már tolom is fel :) -
#39040 Pezsgőbobtás! Kint a 7.1! -
#39039 ja, kedd-szerda -
#39038 Mondjuk hét vége fele sose jött emlékezetem szerint SW release, mindig hét elején szoktak kiadni. -
#39037 Az olasz lapok monnyanak le! -
Victorpictor76 #39036 Használ valaki Linuxot szifonnal? Nekem iOS 6-al a 4s használható volt, iOS 7-el már nem. Jött az i5, iOS 7-el gond nélkül tudtam használni ubuntu alatt, erre most az 5s-t megint nem hajlandó csatolni. -
#39035 Alapvetően mindent iTunes-al tudsz elvégezni.