iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
Itt a lehetõ legújabb SW-vel vannak restoreolva. Szûz rendszer, no JB.
Vicces hogy minél újabb/ komplexebb a rendszer annál lassabban kapcsol ki 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Azért nem használhatatlanul lassú, mint pl a 3G volt a 4-es OS-el. Ha olyan durva akadások, belassulások lennének rajta már rég cseréltem volna.
Itt minden folyamatos, FPS-ben kicsit lassabbak az animációk meg kicsit többet kell várni új alkalmazásokra. Ez nálam még nem dealbreaker.
i4-en kb. az még hasított 😊 5s meg pont emiatt musthave nekem is.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
5c fogásra nagyon hasonló mint 3GS volt anno. 5s-en a 120 FPS-es videóval szórakoztam kicsit, nagyon zsír.
Igazából ami a legelszomoritobb hogy mindkét telefon mellett nagyon lássanak érzõdik a 4-esem iOS7-el :S
Nehéz lesz kihúzni vele jövõ õszig, lehet beadom a derekam 😄
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
@ Hellomarci
- Apple fulhallgatot bedugom elinditok egy zenet es par masodperc mulva magatol elkezdi felhangositani, szep lassan eler a maxra, ami az joval hangosabb, mint az ismeroseim telefonjan a maximum hangero
- Fulhallgato vezerlogombok nelkul: normalisan mukodik
- Speaker: normalisan mukodik
(nem a fulhallgato a hibas, 3 kulonbozo vezerlos/mikrofonos fulhallgatoval probaltam)
http://gaborszantai.co.uk/
Kb. mikor megpróbálta egy nõ ismerõsöm elmagyarázni hogy a Pink az nem Rózsaszín.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
akkor csak elírás volt, majd javítják😊
Az elsõ esetben ingyé van a telefon a harmadik esetben meg 19900. 😊
Amúgy passz, de én az elsõt választanám.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
(iPad 4 iOS 7.0.2)
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
és ahogy alattam is mondták, bármit be lehet hozzá szerezni netrõl
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
És tényleg nem érted mirõl beszélünk: arról van szó, hogy a Samsung mindig másodiknak, harmadiknak lép a többiek után! Miért nem a Samsung jött ki színes telefonnal a Nokia elõtt vagy után másodiknak? Még most is csak az aranyig jutottak el, de biztos lesz majd nekik is színes kollekció a menõbb telefonjaikból.
amugy meg ja, szarjuk le az egészet, hisz csak egy telefon blabla, de ez a topik itt a telefonról szól, tehát errõl beszélünk, gondolom mindenkinek vannak nagyobb problémái és örömei az életben, de ide azért járunk hogy errõl beszéljünk 😊
Amúgy iPhone 4S tulaj vagyok, tehát nem valami androidos megmondó ember (bár rendelkezem egy alap androidos telóval is).
A hírekben, fórumokban, újságokban mi a fõ téma manapság? Hogy lesz arany színû iPhone, és lesz arany színû Samsung. És ezen megy a nagy kattogás. Mintha ettõl jobb/rosszabb lenne egy-egy készülék, hogy milyen a színe.
A legnépszerûbb telefon...jó, amerikában. Az sem véletlen, hiszen Amerikai gyártó készülékét szívesebben is veszik ott (plána, ha még jó is), mint akármilyen kínai/koreai/japán/európai cuccot.
Ettõl még tartom a véleményem, hogy az Apple termékek hülyebiztosak. Egy Windows vagy Android rendszert lehet simán használni, de ha igazán ki akarod aknázni a benne rejlõ lehetõségeket, kell egy kicsit érteni is hozzá, illetve nagy károkat is okozhatsz, ha nem. Ezzel szemben az Apple mindig is a totális hülyebiztos készülék volt, ahol alig tudsz bármit is megváltoztatni/átállítani vagy letörölni.
Aki olvasta Jobs könyvét pontosan tisztában van vele, hogy Steve teljesen hülyének nézte a felhasználókat, akik csak ne piszkálják, és ne is akarják piszkálni az õ mestermûveit. (egyedi csavarfejek pl., amiket csak apple boltban lehet kicsavarni, stb.)
A mai napig is talán az iPhone az egyetlen olyan telefon, amit nem lehet csak úgy javítani. Akksi csere, kijelzõ csere, bármi, csak és kizárólag Apple boltban....arany áron, ha egyáltalán.
Tök jó, hogy a többi gyártónak van 100 féle készüléke különbözõ hardverrel és kijelzõ mérettel. Milyen jók is az õ termékeik kompatibilitási szempontból... Van nálam egy Androidos készülék az NFC-s mobil fizetés tesztelése céljából. Egy Chromeot nem lehet rá feltenni mert nem kompatibilis a jelenlegi oprendszerrel. Szoftverfrissítés viszont nem található.
Én egyáltalán nem vágyom rá, hogy ennél több különbözõ telefonja legyen az Applenek.

@ Hellomarci
Ez a szájbavert almás cég tényleg totál meghülyítette az emberiség jó nagy részét.
Az elsõ iPhone óta lényegében semmi nem változott a telefonjukon (jó tudom, a hardver tényleg erõsebb, de hát ez csak természetes), és mégis mindenki rohan megvenni a legújabbat, ami dettó ugyanúgy néz ki, mint az elõzõ. És akkor ilyen parasztvakítással, mint 5 féle választható szín...pfff....kérem! Már a Nokia 2110-re is lehetett kérni custom paint-et, és mindenki az egyéniségének/izlésének/érdeklõdésének megfelelõen fújt telókkal rohangált. És ez 1997-98 ban volt. Most meg odáig jutottunk, hogy ha valamelyik nagy cég képes bameg a feketén kívül más színben is gyártani a "nagyszerû készülékét", akkor máris mindenki hason csúszik a boltba.
Tényleg megérett az emberiség egy resetre.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.