iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asysoft
Ilyet én is kerestem, de senkinek nem jutott eszébe csinálni. Pedig alighanem lenne nézettsége. Szerintem (szubjektív benyomásom) iPhone 4 + iOS5 volt olyan gyors, mint iPhone 5 + iOS6, természetesen csak alap rendszert tekintve.

/*WTF?!*/

asysoft
Na igen, én is iOS5-tel éreztem utoljára úgy, hogy szélvész gyors az iPhone 4. Sajnos akkor nem mentettem le az SHSH-t, így maradok 6.1.3-n, amíg itthon nem lesz kapható az 5s. Bár biztos vagyok benne, hogy ésszerûtlenül drága lesz, de utána megint tökéletes lesz pár évig. És ezentúl mindig mentek SHSH-t...😊

/*WTF?!*/

GregSB

Itt a lehetõ legújabb SW-vel vannak restoreolva. Szûz rendszer, no JB.

Vicces hogy minél újabb/ komplexebb a rendszer annál lassabban kapcsol ki 😄

SötétBarom
Tök szívesen megnéznék egy olyan tesztet, ahol az összeset a hozzá legjobban passzoló OS-el futtatják.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Narxis
Pontosan ezt akarják, hogy add be derekad. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

GregSB
Nincs, de nem is akarok downgradelni.

Azért nem használhatatlanul lassú, mint pl a 3G volt a 4-es OS-el. Ha olyan durva akadások, belassulások lennének rajta már rég cseréltem volna.

Itt minden folyamatos, FPS-ben kicsit lassabbak az animációk meg kicsit többet kell várni új alkalmazásokra. Ez nálam még nem dealbreaker.

pyrohun
shsh-k nincsenek meg? downgrade 6.1.3-ra 😊 Sõt én visszamegyek szerintem 5.x-re
i4-en kb. az még hasított 😊 5s meg pont emiatt musthave nekem is.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Ma kipróbáltam az új telefonokat.

5c fogásra nagyon hasonló mint 3GS volt anno. 5s-en a 120 FPS-es videóval szórakoztam kicsit, nagyon zsír.

Igazából ami a legelszomoritobb hogy mindkét telefon mellett nagyon lássanak érzõdik a 4-esem iOS7-el :S

Nehéz lesz kihúzni vele jövõ õszig, lehet beadom a derekam 😄

ForzaInter
A Safari miért nem jegyzi meg az elõzményeket?

Yo, Bitch!

GregSB
Elsõ héten engem is zavartak az aninációk, pontosabban a lassúságuk. De már megszoktam, ha nem mondod eszembe es jutott volna hogy valaha zavart 😊

Botond
Thx!
asysoft
Egy ideje divat az egységesesített címsáv, azaz már onnan tudsz keresni. Appok kikapcsolása alatt bezárásukat érted? A képernyõ teteje felé kell kihúzni õket. (Egyébként erre iOS esetén csak akkor van szükség, ha adott app rosszul mûködik.)

/*WTF?!*/

Botond
Engem két dolog zavar. Eltûnt a böngészõben a címsor melletti Google keresõ, és tippem sincs hogy lehet kikapcsolni az appokat.
asysoft
Héten pár percig megnyomkodtam az iOS7-et egy iPhone 5-ön. A borzasztó színsémát és 1-2 ronda ikont leszámítva nekem bejött, engem az alapkoncepció nagyon WP-re emlékeztet: szerényebb grafikus megoldások, gazdagon animálva. Animációkon viszont gyorsíthatnának egy kicsit, mert túl sokáig tartanak ahhoz, hogy mindennapi használat közben ne várjanak tolakodóvá. Viszont teszteket olvasva egyre kevésbé vagyok biztos abban, hogy iPhone 4-em frissítem...

/*WTF?!*/

Tikal
hát de ha egyszer szürke 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LoDMaSt
Pajtásomnak is ilyen volt, õ azt mondta, hogy a jack dugó volt koszos, kipucolta, és jó lett.

@ Hellomarci

iPhone 5 (meg garancias szerencsere):
- Apple fulhallgatot bedugom elinditok egy zenet es par masodperc mulva magatol elkezdi felhangositani, szep lassan eler a maxra, ami az joval hangosabb, mint az ismeroseim telefonjan a maximum hangero
- Fulhallgato vezerlogombok nelkul: normalisan mukodik
- Speaker: normalisan mukodik

(nem a fulhallgato a hibas, 3 kulonbozo vezerlos/mikrofonos fulhallgatoval probaltam)

http://gaborszantai.co.uk/

Prody
Az oké, hogy a SameOS lemásolja a notibar-t (ráadásul szarul), de...

Topik zárható

Magiszter
Akkor így:

LINK

Magiszter
Nekem erre ez lett volna a reakcióm:

Kb. mikor megpróbálta egy nõ ismerõsöm elmagyarázni hogy a Pink az nem Rózsaszín.

Beton Fej
Köszönöm. Angliában vettem és fekete. Azaz 'Space grey', mert a boltban következetesen kijavítottak, hogy az nem fekete.

GregSB
Grat. Hol vetted? Milyen színû? 😊

Beton Fej
Szerdán három órás sorbanállás után sikerült megvennem az 5s-t. Ami érdekes, hogy a kb. 200 várakozóból 4-5 fehér ember, 2 kínai és kb. 190 pakisztáni/indiai volt (hónalj- és curryszag garantált). Ez az elsõ iphone-om és mindig azt gondoltam, hogy "új iphone-ért sorbanállni" nagyszerû és felemelõ érzés. Hát így nem volt éppen az <#smile>. Viszont ebbõl le lehet mérni, hogy a legmenõbb cucc a piacon jelenleg az új iphone <#idiota>.

GregSB
Hogy merészelsz ezzel viccelõdni!? A Samesungnak már benne volt az 5 éves tervében hogy kihozzon egy arany színû Galaxyt, az Apple ezt tudta és DIREKT kihozott elõttük egy arany szifont, és most az egész világ át van verve!!4

Magiszter
Viccesebb lenne egy Samsungra rátenni <#idiota>

<#taps>
rastaman
lol. kínában semmi sem lehetetlen <#idiota>

Ams
Iphone 5 --> 5s konverter kínai módra!

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

passatgt
"Annamari: Megnéztem, igen valóban így vannak a készülék árak. Köszönöm, hogy jelezte, jelentem a kollegáknak, hogy javítsák a hibát. "

akkor csak elírás volt, majd javítják😊

Prody
😄DDD

Dzsega
Bázzz ezt nem látod?!
Az elsõ esetben ingyé van a telefon a harmadik esetben meg 19900. 😊
Amúgy passz, de én az elsõt választanám.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

passatgt
T-Mobile elsõ és a harmadik lehetõség között mi a különbség?

MerlinW
Egyezzünk ki világos sörben😊

[merlinw.org]

Prody
még a legnagyobb fanboy sincs tisztában azzal, hogy arany vagy pezsgõ

rastaman
igen, nálam is.
i5 - ios7

Dzsega
iPhone-on is elõfordul, hogy néha fekete a bill? Többségében fehér de pl appstore esetében fekete. Lehet ezt állítani esetleg valahol? Meg a régi is elõjön (gondolom mert nem ios7 kompatibilis még)
(iPad 4 iOS 7.0.2)

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Flém helyett hír: megjelent a 7.0.2!

Tikal
3G-ben én is cseréltem akksit. Nyilván nem mindenki állna neki kicserélni, de õk más telefonhoz se nyúlnának, hanem vinnék szervizbe

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

rooney8
én tavaly darabjaira szedtem egy 3g-t, egy csavarhúzóval, amit itthon találtam 😄
és ahogy alattam is mondták, bármit be lehet hozzá szerezni netrõl

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tikal
hát de ember, mivel eddig nem volt más szinben, még jó hogy rohannak az emberek megvenni a színeset 😄 A nokián kivül kinek volt eddig színes telefon kollekcioja? Senkinek. Samsungnak is csak két vagy háromféle színben volt telefonja, nem? De. Akkor mit csodálkozol? ...
És tényleg nem érted mirõl beszélünk: arról van szó, hogy a Samsung mindig másodiknak, harmadiknak lép a többiek után! Miért nem a Samsung jött ki színes telefonnal a Nokia elõtt vagy után másodiknak? Még most is csak az aranyig jutottak el, de biztos lesz majd nekik is színes kollekció a menõbb telefonjaikból.

amugy meg ja, szarjuk le az egészet, hisz csak egy telefon blabla, de ez a topik itt a telefonról szól, tehát errõl beszélünk, gondolom mindenkinek vannak nagyobb problémái és örömei az életben, de ide azért járunk hogy errõl beszéljünk 😊

GregSB
Simán lehet szerelni ha valakinek van érzéke hozzá. Pont errõl volt itt szó augusztusban. Ebayrõl tudsz rendelni szerelõ kitet iPhonehoz 3-4e Ft-ért, ifixit.com-on meg részletes leírások vannak a szerelésektõl.

Kicsit te is félreértettél.
Amúgy iPhone 4S tulaj vagyok, tehát nem valami androidos megmondó ember (bár rendelkezem egy alap androidos telóval is).

A hírekben, fórumokban, újságokban mi a fõ téma manapság? Hogy lesz arany színû iPhone, és lesz arany színû Samsung. És ezen megy a nagy kattogás. Mintha ettõl jobb/rosszabb lenne egy-egy készülék, hogy milyen a színe.

A legnépszerûbb telefon...jó, amerikában. Az sem véletlen, hiszen Amerikai gyártó készülékét szívesebben is veszik ott (plána, ha még jó is), mint akármilyen kínai/koreai/japán/európai cuccot.
Ettõl még tartom a véleményem, hogy az Apple termékek hülyebiztosak. Egy Windows vagy Android rendszert lehet simán használni, de ha igazán ki akarod aknázni a benne rejlõ lehetõségeket, kell egy kicsit érteni is hozzá, illetve nagy károkat is okozhatsz, ha nem. Ezzel szemben az Apple mindig is a totális hülyebiztos készülék volt, ahol alig tudsz bármit is megváltoztatni/átállítani vagy letörölni.

Aki olvasta Jobs könyvét pontosan tisztában van vele, hogy Steve teljesen hülyének nézte a felhasználókat, akik csak ne piszkálják, és ne is akarják piszkálni az õ mestermûveit. (egyedi csavarfejek pl., amiket csak apple boltban lehet kicsavarni, stb.)

A mai napig is talán az iPhone az egyetlen olyan telefon, amit nem lehet csak úgy javítani. Akksi csere, kijelzõ csere, bármi, csak és kizárólag Apple boltban....arany áron, ha egyáltalán.
Pont ezért rohannak érte az emberek mert jól megszokott és megbizható de azért mindig hoz valami újat is. Számomra az hihetetlen, hogy mindig van valami Androidos fan aki bejön egy Apple topikba és megmagyarázza a többieknek, hogy az egyik legnépszerûbb telefon vásárlói mind hülyék. Ez a tipikus szemben megyek a forgalommal tehát mindenki más hülye az úton csak én vagyok normális.
Tök jó, hogy a többi gyártónak van 100 féle készüléke különbözõ hardverrel és kijelzõ mérettel. Milyen jók is az õ termékeik kompatibilitási szempontból... Van nálam egy Androidos készülék az NFC-s mobil fizetés tesztelése céljából. Egy Chromeot nem lehet rá feltenni mert nem kompatibilis a jelenlegi oprendszerrel. Szoftverfrissítés viszont nem található.
Én egyáltalán nem vágyom rá, hogy ennél több különbözõ telefonja legyen az Applenek.

&#63743;

LoDMaSt
Az is lehet. :/ Mindenesetre én nem tapasztaltam a nagy hipeot a színek körül a vásárlók részérõl, eddig is lehetett rá színes tokot venni, ezután is vesznek, akkor meg nem mindegy, milyen a telefon színe nagyjából?

@ Hellomarci

Szerintem meg te nem értetted meg a hozzászólásom lényegét.
LoDMaSt
Szerintem te tökre nem érted a dolgot. 😄

@ Hellomarci

Nagyon durva, hogy odáig jutottunk, hogy a telefon színe lett a menõ! Az Apple vagy a Samsung "találta ki" az aranyszínû telefont? NEM TOTÁL MINDEGY?! Ahogy a formája és a képernyõ mérete is teljesen irreveláns. Egy nyavajás telefonról beszélünk, nem valami mûvészeti alkotásról.

Ez a szájbavert almás cég tényleg totál meghülyítette az emberiség jó nagy részét.

Az elsõ iPhone óta lényegében semmi nem változott a telefonjukon (jó tudom, a hardver tényleg erõsebb, de hát ez csak természetes), és mégis mindenki rohan megvenni a legújabbat, ami dettó ugyanúgy néz ki, mint az elõzõ. És akkor ilyen parasztvakítással, mint 5 féle választható szín...pfff....kérem! Már a Nokia 2110-re is lehetett kérni custom paint-et, és mindenki az egyéniségének/izlésének/érdeklõdésének megfelelõen fújt telókkal rohangált. És ez 1997-98 ban volt. Most meg odáig jutottunk, hogy ha valamelyik nagy cég képes bameg a feketén kívül más színben is gyártani a "nagyszerû készülékét", akkor máris mindenki hason csúszik a boltba.

Tényleg megérett az emberiség egy resetre.
Tikal
az a baj, hogy a samu csak kullog a többiek után...régen a sony után, most apple, vagy éppen másik porszivogyárto után, majd szolj ha jönnek valami forradalmival, amit az apple-tõl vár mindenki minden évben--- ami ugye lehetetlen, de azért kell lennie 😊 nekem pl nem ugrik be most egy ikonikus samu teermék sem, mint pl a walkman, ipod stb....

Dzsini
Champagne taromány, akiké a megnevezés, rájuk dörrent, hogy talán esetleg nem kellene engedély nélkül használni a szót, mert az az õ brandjük része.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Magiszter
Lehet akkor benézek Cydia-ba hátha találok valamit.
Nekem priority #1 lenne az iCould-ban lévõ kontaktok, naptárbejegyzések, és jegyzetek szinkronizálása oda-vissza. Így ha más nem is, de az 5.1.1 feltétele élvez most elõnyt, hátha sikerül estére.