iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
Mert van megegy beallitas erre. Beallitasok - Kisegito - Latas - Az utolsot kapcsoljatok ki. Tehat az uto brightness alattit
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2017.10.03. 21:46:13

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bercy
Nekem eddig is auto brightness-en volt, en szeretem a funkciot, de ios11 alatt ez atkerult a “accessibilty” menu ala (talan kisegito lehetosegek magyarul). Ott tudod kikapcsolni.
bakkerman
Na igen,én se 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kongy
Igen, iOS 11 óta... nem mondanám, hogy boldog vagyok tőle.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

bakkerman
Nalatok is magatol valtoztatja a kijelzo fenyerejet a cumo? Beallitasokban nincsen automata rakva,de a vezerlokozpontban valtozik folyamatosan pedig nem nyulok hozza 😮

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Atika :o)
Nalam is ugyan ez volt, beallitasokaban kikapcsoltam majd vissz es most mukodik

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

rastaman
nekem is befagyogat az i7. soha nem szívtam még ennyire új iOS frissítés után, mint most.

szabii98
Ugyan ez van velem is, többen mondták hogy nincs hívó ID-m, én pedig mindig elmondom nekik hogy "márpedig tisztán emlékszem, hogy bekapcsoltam"

Be is kapcsoltam, de nem mutatja a számom mégse😊

I met God. She's black

Kongy
Ja és természetesen az volt az első, hogy beállítottam, hogy mutassa.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Újabb iOS 11 hibába futottam.. Mióta fent van a hívó ID-mat (telefonszámomat) nem mutatja bárkit is hívok.. Nem tudom, hogy erre van e megoldás

Én nemrég kapcsoltam be, de eddig elég fura, még tesztelem, bekapcsoltam a laptopon is.

★★★★★

Tikal
Persze, amióta megjelent. Nagyon jó, tényleg nem zavaró este... laptopon is használom

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Van itt aki a Night Shift módot használja? Mik a tapasztalatok?

★★★★★

Atika :o)
Nekem a bluetooth van igy 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Kongy
áááh, értem, ezt jó tudni, akkor nem nyomkodom ki-be 😄
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.09.25. 17:37:18

Tikal
Ki se kapcsol 😊

Már másképp működik mint azelőtt. Ha rányomsz akkor csak lekapcsol az éppen aktuális hálóról, de bekapcsolva marad.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kongy
Nekem mióta feltettem az iOS 11-et van, hogy magától bekapcsol a wifim. Az lehetséges?

Rage47
ipaden a videóknál is ott van<#taps><#nemtudom><#pardon1>
Tikal
fagyás nálam nincs, de akksi idő sincs.

Marci0115
itt is ugyan az, 6s, naponta 2-3x lefagy az egesz telefon, app valtas kozben meg mintha laggolna a telefon

szucsy89
5S-en belassult az iOS 11 óta a rendszer, tegnap a maps 3x fagyott ki, valamint még 1-2 app is kifagyott már azóta... előtte semmi ilyen nem volt.
Bercy
Azt hiszem, csak a videoknal vettek ki ezt a nagy visszajelzot. Valoban lehetne diszkretebb.
Tikal
A másik remek húzás volt, a kereső átszabása... most ha elkezdek begépelni valamit, akkor négy sorban adja a találatokat, utána mutatja az app ikonokat, amiknek a nevét már nem látod ha fent van még a billentyűzet, jól néz ki <#eljen>

Tikal
mikor tüntetik már el a hangerőszabályzó kijelzőt? Komolyan nem hiszem el, hogy ez még mindig az iOS-ben van, ennél nagyobb ocsmányságot nem láttam még mióta iphone-t használok. Arról volt szó hogy ez meg fog szűnni.. hát még mindig meg van

GregSB
Nálunk a legdrágább a világon. Mert annyira fejlett ország vagyunk 😄

Bercy
Merulessel varjatok par napot. Nekem frissites utan kb 2 szer merult le 1 nap alatt, de igazabol csak a toltes kijelzessel volt baj, mert 1%-on megallt es birta meg orakig. Teljes ejszakas toltes rendbe tette.
Jim Morrison
Ismerősöm azt mondta (szinten 6os) hogy keszenletben kevesbe, de haszbalat kozben jobban merul, animacio is tobb.

Egyebkent most mar ha valaki kocsiban hasznalja a telefont, mar a kontakt kepeket is szinkronizalja vegre ios.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
nem veszek észre különbséget, de nálam jobban merül, mert többet nyomkodom, meg nézem az AR-es appokat 😄
J i GS a W
Nem tudom ti ,hogy vagytok vele de nekem i6 jobban merül mióta frissítettem.

Tikal
hát nem mondom, van egy két elbaszott design újítás...mármint OS-en
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.09.22. 11:32:30

Bercy
UK-ban £999. Aktualis arfolyamon 350.000 HUF.
Utoljára szerkesztette: Bercy, 2017.09.21. 12:27:49
Rage47
380k a 64 gigás.
UK-ban gondolom 300 körül lesz inkább.
MerlinW
430k lesz itthon az iX ... waddafakk. Angoléknál mennyi lesz, tudja valaki?
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.09.21. 09:03:43

[merlinw.org]

Pedig jo lenne. Tokom ki van mar, hogy hiaba vagyok gazdag, ugyanazt a telefont szorongatom a kezemben, mint az atlagember. Hogy fogjak igy tudni az emberek, hogy jobb vagyok naluk? Varrassam korbe gyemanttal mint az olaj-sejkek?

Jim Morrison
nekem is az tetszik. Gondolom alkalmazások majd ide szórhatnak ki kapcsolókat (vagy már most), így aztán elég nagy, scrollozható nézet kellett, ezért az új, teljes oldalas design.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
3. kellett volna customizálva
Jim Morrison
4 év

Tölthető az iOS 11!

www.smart-bus.hu

GregSB
Csinál valaki bannert?
Apple holnapján most nem lehet ilyen szépen egymás mellé tenni az aktuális lineupot 😄
(nem tudom megúszni egy screenshottal)

rastaman
<#idiota>

Sőt mehetne mellé AirPods, választható tok fóliával, autós tartó, és egy -50%-s kupon a következő szériához.

www.smart-bus.hu

adam46
De kibaszott szánalmas, hogy a gyors töltőt nem tudják ennyi pénzért már mellékelni a csomaghoz.
robotnyk
megoldottam. illetve valaki más megoldotta. ezzel a módszerrel ami zene van a telefonon van, az megy a lecsóba, de legalább működik utána.
robotnyk
telefonon még mindig nem tudom bekapcsolni az iCloud Music Libraryt. iTunesban a gépen a logout-login megoldotta, de telefonon nem. -.-
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2017.09.14. 11:55:45
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jim Morrison
Olvasgatva a netet... lehet mar tudni milyen kabel jar majd a dobozban? Usb a-lightning vag usb c-lightning?

Bercy
Na valahogy erre akartam kilyukadni, hogy most nem $1 = €1 valtasban hozta az Apple a termekeket az EU-ba hanem $1 = £1.
Igaz, hogy a font a beka segge alatt van, de meg azert igy is magasabb az arfolyam, mint az Euroe. Szoval ezen is buktunk.
Nem! 999 USD x "aktuális" árfolyam + 27% ÁFA, így kéne kinéznie az árazásnak!

www.smart-bus.hu