45063
-
#44542 Nem ismerek mást, mondjuk én azon is csodálkozom, hogy iMusic fent lehet a Store-ban :)
Fizess elő Apple Music-ra, 1500 Ft/hó és a teljes iTunes kínálatot megkapod, filmestől, zenéstől, mindenestől. Le tudsz mindent tölteni, használni offline, gyors, kényelmes, stb.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.09. 18:05:12 -
Micsu #44541 ilyen zene cachelős programot nem tudok ajánlani mint az imusic? amivel youtuberól le tudom szedni a zenéket telóra -
Solt #44540 Igen, az első felével tisztában vagyok, a másodikban csak reménykedtem, hogy kikapcsolható... mindkét alkalmazásra szükségem van folyamatosan, és nagyon zavaró az a kék csík! :( Jelzem a fejlesztőnek, hátha kikapcsolja, mert eddig nem csinálta ezt...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.01.08. 18:30:56 -
#44539 Beállításokban minden alkalmazásnak meg tudod mondani, hogy használhatja-e a helymeghatározást, háttérben használhatja-e vagy egyáltalán nem. Az indikátort eltüntetni nem lehet, eltűnik magától, ha semmi sem használ GPS-t. Vagy ha teljesen kilövöd, de az meg kinek jó, ugye?:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.08. 18:28:56 -
Solt #44538 Urak!
XY alkalmazás a háttérben használja a GPS-t, és amikor váltok egy másik alkalmazásra, akkor az új alkalmazásban megjelenik felül egy kis kék csík, hogy az XY alkalmazás aktívan használja az Ön helyzetét. Ezt el lehet tüntetni? -
#44537 hm..nem tudom, hol a logika benne, vagyis mért kellett a jól működő sima - dupla nyomást megváltoztatni.
De azért köszi a választ! -
#44536 Biztos nem véletlenül, de jah, az oka ismeretlen. Bár belegondolva logikus :) -
#44535 hmm, ezt most szándékosan változtatták meg az X -en? -
#44534 Volume gombot nyomd meg - mindegy melyiket - a némításhoz. -
#44533 Sziasztok,
Egy kérdésem lenne.
Van egy Iphone X készülék és bejövő híváskor a lock/off button nem némítja a csörgést, hanem egyből bontja a hívást, mintha kétszer nyomtam volna meg. Van valami beállítás opció erre?
Előre is köszi. -
#44532 Marketinget ne így, inkább facebookon
A hátteret vedd ki mert katasztrófa, sima 1 szín elég
A főoldal baromi lassan tölt be a rengeteg termék miatt
Ha lehet, rakj fel saját, jó minőségű képeket a termékekről
Gondolom a vélemények a termékeknél saját magad írtad. Viszont ettől függetlenül alapból látszódnia kéne a termékoldalon, hangsúlyosabban, most plusz egy kattintás elérni
Amelyik termék igényli, oda részletesebb leírás legyen, pl autós kamerához SAJÁT mintavideót rakj fel, leírást, hogyan kell beszerelni hogyan működik.
Nem látom sehol, mennyibe kerül a szállítás. Mint kiderült a checkout 3. lépésében, 10e ft felett ingyenes. Ezt ki kéne írni hangsúlyosan az oldalon. Jobb felül a kosár alatt mondjuk, meg magában a dropdown kosárban is, hogy szállítás 800ft-tól mondjuk.
Amikor bemegyek egy kategóriába, alig látom, hogy van opció alkategóriát választani. Ezen az oldalon már kellene mutatni termékeket egyből és oldalsávon szűrés opciók
A menüben a fő kategória nevére nem lehet rákattintani, csak alkategóriára
A terméklista oldalon alig lehet észrevenin, hogy egy termék akciós
Helyesírás -
Solt #44531 Hogy így próbálod reklámozni... átlátszó... -
#44530 1. a weboldal minősége alapján innen tuti nem vásárolnék.
2. nincs is iPhone tok a weboldalon
3. 5-6Ft-os tok kb annyit is ér
4. 2-4 ezer Ft-ért lehet minőségi tokokat kapni itthon számtalan boltban (1-2 ezerért lehet rendelni Kínából)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.01.06. 05:20:25 -
#44528 Én lassan 2 hónapja használom a(z) X-et, és maximálisan elégedett vagyok vele. Ha most ide adnák a kezembe a home gombos 8-ast, nagyon furán érezném magam, ami a kezelést illeti, annyira megszoktam már a gesztusokat, hogy semmi pénzért nem cserélném vissza. Az alsó-felső kávákról nem is beszélve. -
#44527 #44488 és felette pár komment -
#44526 miért? :O -
#44525 Jelen. X-et vettem, lecseréltem 8-ra. -
#44524 vett vagy vesz valaki 8-at X helyett? -
#44523 szerencsére még nem.
egy próbát mindenképpen megér, vidd vissza! -
Dobronski #44522 Sziasztok!
Kijelzőm a jobb felső sarokban kicsit elvált (SE). Tapasztaltatok már hasonlót? Már nem garis, de külföldi forumokon olvastam, hogy javítják garancián kívül. Szerény kis országunkban van erre esély? -
#44521 home + power gomb 10mp tartva
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2017.12.21. 16:57:48 -
#44520 barátnőmnek ma egyszer csak kikapcsolt az 5S-e (kint volt az utcán, a hidegben), már egy fél órája a töltőn van, de nem kapcsol vissza... ötlet? -
#44519 teljesen lemerulni az amig ki nem kapcsol? Na ezt meg megprobalom. -
Probatbicol #44518 Akkor lehet hogy pont ez a baj. Kalibráld az akksit: hagyd teljesen lemerülni, majd töltsd egész éjszaka, hátha... -
#44517 most csereltem benne aksit eredeti applest. Agybaj ahhh -
#44516 Igen, de ez csak az új ios-el jön elő...
https://www.geekbench.com/blog/2017/12/iphone-performance-and-battery-age/
És ez még oké is lenne, ha nem olyan szinten korlátozná le, hogy használhatatlan lesz tőle a telefon. Írni nem lehet ilyenkor annyira laggol, safari használhatatlan stb..
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2017.12.18. 18:58:00 -
#44515 ha gyenge az akksi akkor az fogja vissza, lekorlátozza a proci sebességet az iOS. 50%-os akksinál már jelentős a korlátozás. -
#44514 de ennyire szar lett tole? Elinditok egy appot es mig betolt az katasztrofa. -
Probatbicol #44513 Nálam is a legfrissebb van és semmi bajom. Pedig csak 5s-em van... -
#44512 leírtad az okot, "iOS a legfrissebb"
nálam is fos az egész tőle -
#44511 Sziasztok. Van egy olyan gondom, hogy nagyon belassult az iPhone 6-om. Barmilyen programot megnyitok tokre lassan huzza be. Mar probaltam resetelni a beallitasokat, de nem segitett. Van valakinek valami otlete? iOS a legfrissebb. -
Tirion #44510 O BASZKI! köszönöm ,megcsináltam most megy! én fasz leszedtem a vibert ,de nem volt mentésem :=( az összes beszélgetésem kuka :(((( de legalább most megy a teló,köszi
ui: szopjonleazapple -
Sn00thy #44509 https://szifon.com/2017/12/02/mit-tehetunk-ha-varatlanul-ujraindulgat-a-keszulekunk-december-2-tol/
Értesítéseket teljesen ki kell kapcsolni és mehet itunesból a frissítés 11.2-re... -
Tirion #44508 tegnap óta fagyogat az I7-em....ma reggel kezdte az ébresztő órával.......és folyamatosan kérdegeti a jelkódot.....mostmár a Viber sem megy és az alkalmazások /youtube,safari,whatsap/ is 2-3x kifagy......a Viber az nem megy egyáltalán
tapasztalt valaki hasonlót?
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.12.09. 13:32:00 -
#44507 vegul icloudon keresztul valszeg sikerult. -
#44506 mi a visszaallitasi jelszo?
uj telefonba iphone accal bejelentkezes utan, visszaallitashoz jelszot ker itunes. de nem az apple id jelszot. arra lehet valahogy emlekeztetot kerni? -
#44505 Ismeritek ezt az oldalt? Megbízható? -
#44504 Varhato volt,uj kulsovel uj funkciokkal,maradva a kompakt meretnel tuti siker. -
kl24h #44503 Jövőre jön az iPhone SE 2 -
#44502 Én a sima 6S 64Gb-ot 110-ért adtam el, tehát a 80 körül el kellene hogy menjen a 6 plus is.
Nézd meg az almapiacot mennyiért mennek éppen.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.30. 13:55:41