iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asysoft
Én ezzel már nem is foglalkozom, úgysem tudok mit tenni ellene (GSM boltos ügyeskedésekben meg nem bízom). iPhone 4-et már jó ideje zavaróan lassúnak találom, így váltanom kell, és májusban megpróbáltam más platformra váltani, de tévútnak bizonyult (részleteket "flamebait" miatt inkább nem fejteném ki itt).

/*WTF?!*/

Kár, hogy egy ismerõsöm se él Amerikában, ez azért elég kedvezõ opció. Mégha a garancia el is veszik, de mondjuk valamelyik szerviz orvosolni tudja a problémát (ami remélhetõleg nem fordulna elõ) akkor is olcsón meg lehet úszni..

GregSB
Elvileg az USA-ban vehetõ független verzió támogatja az itthoni 4G hálózatokat is. Szóval ha megveszed kint (vagy megveteted) és hazahozod (hozatod), akkor egy itthon tökéletesen jöl mûködõ 5s-ed lesz 142 ropiért ($650). A garancia kérdés hogy mennyire érvényesíthetõ itthon.

Nem igazán vagyok ebben jártas, de gondolom "Mi" (magyarok) ilyen áron nem igazán tudunk készülékhez jutni, akár az USA-ból akár Európából.. igaz?

GregSB
Kíváncsi vagyok ez mennyire elterjedt probléma. Azért a Gizmodot én fenntartásokkal kezelem. A ióta kiszivárogtatták. 4-est, és az Apple rájuk uszította a rendõrségrt + kitiltotta õket Apple eventekrõl képesek túlzó, szenzációhajhájsz negatív cikkeket írni a cégrõl. Ami nem jelenti azt hogy a jelenség nem valós, de abban kétkedem hogy ez nagyon sok készüléket érintene (= megvárnám amíg pehozza hírként egy függetlenebb, nagyobb oldal)

Kábellel összekötöd a gépet, és megjelenik mint kvázi új meghajtó. De érdekes módon csak a DCIM mappát látom, ami mondjuk a képek átmentéséhez bõven elég.

Furcsa, mert eddig hibátlanul mûködött, de az új iTunes és a 7.0.2 óta valamiért nem akarja szinkronizálni.
GregSB
5c meg 120.000 Ft kint. Nem csoda hogy van olyan elemzõ, aki azt jósolja 1 éven belül magasabb kesz az iOS piaci részesedése telefonoknál USA-ban, mint Androidbak (!). Kint ez semmi pénz.

robotnyk
GregSB
Ez mi? Még nem olvastam róla 😊

GregSB
Hát nemtom itthon horror áron lesz. Azért röhej, hogy USA-ban 5s-t 142.000 Ft-ért megveszed pl Oregonban, ahol 0% adó van telefonokra. Itthon meg alsó hangon 250K lesz.

robotnyk
most nincs scuff-gate. most motionsensor-gate van.
asysoft
iPhone 5s háza mennyire változott karcállóság szempontjából iPhone 5-höz képest? Valahogy nem sok ilyen jellegû tapasztalatot láttam eddig.

/*WTF?!*/

asysoft
Akkor fenhetem a pénztárcám, képzavarral élve<#idiota>

/*WTF?!*/

k0trapali
Nekem sima 4 van iOS 7.0.2-vel és tény, hogy lassabb lett mint eddig volt, de még mindig nem tud úgy felidegesíteni mint az eddigi androidos telefonjaim (volt jó pár) amik lefagynak és mindenféle hibával az õrületbe kergettek!
Dzsega
Hogyan lehet manuálisan leszedni a képeket?
Be van állítva a telefonon és az iPadon is a szinkronizáció de az iPadon nem mindig jelennek meg a képek....

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Nálam a fényképszinkronizálás nem mûködik 7.0.2 óta.
Minden be van állítva, de sehogy sem akarja a gépre lehúzni a felhõbõl a képeket.
Kénytelen vagyok manuálisan megoldani.
Magiszter
Srácok lenne egy kérdésem. A minap átirányítottam a leveleimet az [email protected] e-mai címemre. Sokáig gyanúsan nem jött semmilyen jelzés a levelek beérkezését illetõen. Gondoltam megnyitom a levelek alkalmazást a telefonon és egyszer csak betöltött 37 olvasatlan üzenetet. Nem értettem mi lehetett a gond, aztán küldtem magamnak egy levelet. Addig nem láttam amíg meg nem nyitottam az alkalmazást.
- Push-ra van állítva az iCloud
- Ha felcsatolom az outlook-os levelezésem akkor az a géppel egy idõben jelenik meg Push esetén
- Az iCloud hiába van Push-on vagy Fetch-en csak a levelezõ app megnyitására szinkronizál le

Kérdésem: Mi a búbánatos frac? Pont az iCloud Mail nem mûködik egy iPhone készüléken? Hogyan tudnék életet lehelni bele?

Környezet: iPhone 4 iOS 5.1.1 JB+Gevey sim.

fergusonpapa
1 kérdésem lenne, tegnap letöltöttem pár appot. De akárhol kerestem nem találtam, kikapcsoltam a telefont és semmi. 3 év után nem hiszem hogy most hülyültem meg így kiváncsi vagyok más tudja e a próbléma okát.

www.icewebhu

fergusonpapa
öcsémnek zte blade 3 van, nekem iphone 4. Hidd el megéri váltani.
Én nem érzem semmi hiányát a telefononban pedig mindig nyúzom.

www.icewebhu

Blade 3-ról ne válts sima 4-re, csalódni fogsz. Bár igaz, hogy az iOS simábban fut gyenge hardveren is, de azért csodákra nem képes. Az iOS 7 eleve butítva érkezik sima 4-esre, ezt javitani nem tudják, kevés a vas. Ha már szifon, akkor minimum 4S, de inkább 5. Szerintem.
Sziasztok. Telefon váltás elõtt állok, jelenleg egy ZTE Blade 3 telefonom van. Mivel mindenféle baja van, úgy döntöttem vásárolok egy Iphone 4-et . Kérdésem az lenne, hogy mennyire éri meg manapság még sima Iphone 4-et venni ? Nem elavult már maga a telefon ? ( bár a Blade 3tól csak jobb lehet) Kellõen gyors még ma is ? A vodafone-nál lehetséges a függetlenítése ? Olvastam hogy az új iOS7-es rendszerrel eléggé belassul a telefon. Azóta kiküszöbölték ezt a hibát ? Esetleg várható még rá újabb rendszer, vagy az iOS 7 az utolsó amit kiadtak rá ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Bingo, telis-tele nor.
Magiszter
Nekem ma tûnt el minden jel a WiFi-t kívül. Csak a telefon kikapcs-bekapcs hozta vissza. 1 hete van meg a teló de ilyet még nem csinált.

clio1616v
telenor ilyen iOS6on

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Network reset megoldotta. Érdekes. Nekem amúgy is rendszeresen elfelejti az APN beállításokat, de ez most új volt.
Ez egy jó kérdés, mert az apple oldala szerint nekem nem volt egyértelmû, utána kell néznem.
clio1616v
garancia?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Ennél azért advancebb júzer vagyok 😄
Tegnap még minden ok volt, mára eltûnt az ikon is, még edge sincs, semmi...
clio1616v
olyankor visszakapcsolod a 3G kapcsolót, vagy olyan helyre mész ahol van lefedettség

clio1616v
jólenne már 😄

Mi a helyzet akkor ha egyik napról a másikra megszûnik mûködni a 3G? Nézek bután...
GregSB
Ja félreértettem, azt hittem azt írod ott már lehet kapni 😄

clio1616v
függetlenítés már tavaly is volt i5nél a t-mobilnál

GregSB
Telekomnál még nincs.

Tudtommal Voda is függetlenít.

clio1616v
telekomnál tudom, hogy van, de a vodafone is függetleníti a prepaid simes i5S készüléket?

GregSB
Októberben lesz. 1-2 héten belül.

igen
clio1616v
lehet tudni valamit a t-mobil vagy a vodafone i5S bemutatójáról?

MerlinW
Nem tudom, 6-ost használom, csak most láttam meg weben, itt pedig nem láttam😊

[merlinw.org]

Néhány napja már elérhetõ, vagy tévedek? 😮

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

MerlinW
Tölthetõ a 7.0.2

[merlinw.org]

Ettõl félek én is. 😊
SötétBarom
Ne aggódj, kapsz még két-három update-et az os-hez, aztán dobhatod el a picsába 😄DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tikal
nekem is lassabb volt, letöröltem mindent, aztán backup restore és most sokkal jobb, néha még így is be be akad, de pl a kamerával pont semmi bajom.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nálam megy rendesen.

&#63743;

Na, lassan két hét használat után nyugodtan ki merem jelenteni, hogy a 4S-t jelentõsen lassítja az új op rendszer. Minden alkalmazás jóval lassabban tölt be, fõleg a fényképezõ lett brutális. Az ikonok még mindig nem tetszenek, és ez a rendszer lassulás sem nõtt a szívemhez.

ejj-ejj
asysoft
Ezt jó tudni, azt hittem, SHSH általános recept.

/*WTF?!*/

asysoft
Ezt nem tudom, 3GS-hez nem volt szerencsém annak idején. Az melyik OS-sel volt utoljára normálisan használható?

/*WTF?!*/

SötétBarom
Szerintem a korai négyes ios-ek is baromi gyorsak voltak 3GS-en. Ellenkezõ esetben valószínûleg nem baszott volna fel, hogy mennyire belassult..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

rooney8
i4 fölött egyelõre nincs lehetõség shsh-val sem visszaállítani korábbi rendszert. persze ártani nem árt elmenteni, talán idõvel majd az új készülékeket is lehet 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.