45063
10255461851509447102.jpg
  • precision
    hát nem ronda tényleg :)
  • Botond #39153
    Ha ilyen lesz, akkor szép lesz! :)
  • Tikal #39152
    hol itt az iTunes hiba?
  • zituska8
    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni!
    Vettem egy Iphone 4 telefont itunes hibával. T-mobile-os 7.1-es rendszer van rajta, baseband: 04.12.09.
    DFU módban sikerült életre keltenem a telefont, viszont egy idő után kiírja, hogy nincs szolgáltatás. Hiába veszem ki a sim kártyát kiírja, hogy keresés utána meg, hogy nincs szolgáltatás. Kikapcsolás után sem oldódik meg a probléma van, hogy utána az alma logónál megakad a telefon is és csak a restore segít rajta nagy nehezen.
    Már tanácstalan vagyok, többszöri újrarakás után sem oldódik meg a probléma.
    Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a probléma?
  • clio1616v
    ExoMount-ot használok már vagy 3 éve és hibátlan
  • passatgt
    *persze nem gond, ha van valahol olcsóbb megoldás
  • passatgt
    Megvan
  • passatgt
    tudtok ajánlani olyan autós tartót(5c-hez) ami kicsi és nem az ablakra kell rögzíteni, hanem a műszerfalra valahogyan?
  • stockhouse
    na ezt gyorsan le is vették.
  • stockhouse
    Peek Calendar ingyenes
    Link
  • GregSB
    Mivel a "banner" notification egy az egyben egy jailbreakes tweak továbbfejlesztése, nekem nem lenne ék olyan aggalyaim hogy nem nezegetik őket ;)
  • precision
    egy-két hasznos és hasztalan iOS7 kompatibilis ingyenes JB tweak
    (remélem almáéknál azért néha-néha odafigyelnek JB -s tweakekre :))

• I73770K
    adtam meg elérhetőséget ott,de ugye még függőben van.

A programot köszönöm!

Köszi, Reméljük senkivel se.
  • Xing
    Lost móddal érdemes egyébként megadni valamilyen elérhetőséget, hátha olyan emberhez kerül.

Én már adtam vissza talált iPhone 5-öt. Kíváncsiságból megnéztem, nem hogy passcode de még a find my iPhone sem volt rajta bekapcsova :)

Sajátomon nem használok pinkódot épp ebből kifolyólag, hogy be lehessen kapcsolni. Aktív a Find my iPhone, le van tiltva a fiókok és a helymeghatározás módosítása és fent van a Prey.
    Útóbbi app ingyenes, annyit tud, hogyha aktiválod a webes felületről ébresztőt szimulálva elkezd csörögni. Ha elhúzza a csúszkát akinél van készít egy képet az első kamerával és elküldi neked. Hasonló az iCaughtU-hoz.

Egyébként sajnálom, remélem többet ilyen nem fordul elő :/
  • I73770K
    Hangjelzéssel igen de nem térképpel. Mondjuk ha le van némítva akkor pekh. De a házban még soha nem sikerült elhagynom semmit! :)
    Bár most,hogy találtam szifonon egy régebbi cikket pont a lopások ellen fejlesztették tovább, tehát még ezt se sikerült eltalálnia az ott dolgozó emberkének.
    Amúgy kedves kis emberke lehetett mert még hívogatni is lehetett utána több óráig és csak lazán kinyomta. Míg egyszer kikapcsolta.
    elveszett mód on rendőrségen le lesz jelentve,(ha még nincs)
    Aztán élvezheti a társaságát a telefonnak amíg tudja.

mindenesetre én az enyémre beállítottam egy 24 karakteres kódot, minden kezdő képernyős cucc nélkül,már csak a jailbreak kell 7.1-re ,hogy az IcaughtU pro val be lehessen bíztósítani maximálisan amennyire csak lehet.
  • rastaman
    én már használtam arra, hogy a szobámban megkeressem az iPad-et hangjelzéssel.
  • I73770K
    Azért szomorú,hogy fel kell törni a telefont,hogy jelkód nélkül ne lehessen kikapcsolni. Szerintem nem lenne megerőltető beletenni alapból.
    És akkor még DFU-ba úgy is be lehet tenni aki tudja hogyan kell, bár talán egyre kevesebben vannak az ilyenek,de azért nem egy nehéz mutatvány.

Amúgy azért a házat elég jól el szokta találni. De,hogy arra legyen használható,hogy a lakásba a pontos helyet megmutassa a mit mondtak,az vicc.

Anno még a 4S-nél asszem valami olyant mondtak a fehér férfi a fekete meg női hangon beszél (Siri) Mondom az elég érdekes lenne ugyanazzal a szoftverrel.
    Szóval vannak ott gondok.
  • rastaman
    bemérni maximum tanyán van értelme, ahol tudod, hogy nincs a közelben más ház; de egy belvárosi környezetben, ahol pár száz 100m2-en laknak több ezren, ott semmi értelme sincs. sajnos.
  • I73770K
    Ezek 1 órán belül aktiválva lettek.
    Csak azt nem tudom mikor lép életbe,mert nethez nem fog csatlakozni ha bekapcsolják se mert le van zárva.
    Kérdeztem le tudják-e tiltani, azt mondták nem, rendőrségen kell bejelenteni.
    Kérdeztem,hogy elvileg nem tudják restore után se használni, erre azt volt a válasz hogy aki kicsit is ért hozzá megoldja.
    Kérdeztem,hogy akkor mire is jó mindez?
    Azt mondták ha a ház egyik részébe elhagyod a telefont akkor meg lehet találni.
    Mondom az tök jó, mert ha a házat eltalálja az már jó nem ám a szobát méteres pontosággal.

Amúgy a letiltásra jó választ kaptam, ők így nem tudhatják,hogy az enyém volt e valóban. Mondom akkor a számla dísznek van?

Szóval érdekes...
  • GregSB
    Szerintem ha Find my iPhoneon bekapcsolod a "Lost mode"-ot, azzal egyben jelzés is az Applebek hogy eltűnt / ellopták
  • I73770K
    Mind kettőtöknek köszönöm szépen a segítséget. Az valamilyen szinten megnyugtató,hogy nem fogja tudni mire használni.
    De attól még telefon nem jön vissza.

Esetleg még ha felhívom az apple-t, akkor le lehet tiltatni teljesen is a telefont?
  • GregSB
    Nem tudsz tenni semmit, csak annyit hog Find my iphoneon elveszettnek jelented.

Az meg nem mese habbal hogy csak koddal tudják újratelepíteni, ez tényleg így van, ha restoreolják akkor kérni fogja a tulajdonos Apple ID-jét és jelszavát,

szóval alkatrész ek os csak minimálisan tudják eladni - az alaplapot ami a legnagyobb érték a telefonban pl a kutyának se fog kelleni, mert bármibe beleszerelik kérni fogja a jelszót.
  • asysoft
    Ebben a szituációban maximum annyit tehettek, hogy letiltjátok, sajnos nem nagyon lehet arra számítani, hogy megkerül. De a tolvaj maximum annyit fog tudni vele kezdeni, hogy eladja alkatrésznek, pont az iOS7 restore-ral kapcsolatos funkciója miatt (utoljára használt Apple ID-t kéri).
    A telefon pozíciója nem fog eljutni hálózati kapcsolat nélkül az Apple-höz, így igen, még külföldön is szükség van adatkapcsolatra a használatához. Kikapcsolási letiltást könnyű lenne kijátszani, hogy mást ne mondjak, kipattintják belőle a SIM-kártyát, már nem csatlakozik a hálózatra.
  • I73770K
    Üdv!

Egy elég fogós kis kérdésem lenne!

Adott egy iPhone 5S amit elloptak egyik családtagomtól külföldön.
    Na most ez az iphone keresés reklámnak nagyon jó, de ha kell is akkor nem lehet használni,alapból kell hozzá roaming külföldön amit nem sokan szoktak bekapcsolni. De ha ez valakinek meg is van akkor is hiába a kód az ujjlenyomat, az akármi fogják és kikapcsolják(mivel az apple-nak nagyon nehéz lenne beletenni a rendszerbe,hogy kódot kérjen zárolt képernyőnél a kikapcsoláshoz.) Így konkrétan semmit nem lehet vele kezdeni. Esetleg az apple nem tud ránézni,hogy hol van? A készüléket le tudom-e tiltatni az apple-nél(Mondjuk ettől a telefon nem jön vissza)
    Van valami olyan az IOS 7-be ,hogy újratelepíteni se lehet kód nélkül, de szerintem ez is mese habbal.
    Tehát kérdezném,hogy az adott szituációban mit lehet tenni?
  • rooney8
    ez a 7.1 i4-en valami fenomenális :D
    mondjuk azt hozzá kel tenni, hogy 7.0.4 tele volt jb-s szeméttel és tetű lassú volt már
    próbáltam 7.1-en is a tethered jb-t, de a cydia kb. használhatatlan, úgyhogy nyomtam újra egy restore-t és most jb nélkül tolom, míg nem lesz normális jb. gondolkoztam, hogy visszategyem a 7.0.4-et, hogy legyen jb, de annyira jó sebességben a 7.1, hogy végül nem tudtam rávenni magam. még ios 6-ra tudtam volna visszamenni, de már annyira megszoktam a 7-et, hogy arra sem akartam. (sőt még ios 5-höz is van shsh-m... :D)
  • mousee
    Update:

Szavam nem lehet, csak hülye hiperaktív voltam, a tanácsotokra hogytam a francba, had merüljön. Tegnap este picit kimozdultunk ismerősökkel, lőttem kb 40 képet (amiből természetesen kb 30 szemét :D), shazam-al begyűjtöttem 8-10 számot, csináltunk pár idióta vine-t, közben meg ment a kommunikáció a face-en is. Most épp 15% körül van az akksi, mindezt úgy hogy használat: 5 óra 15 perc, készenlét 2 nap 4 óra. Ez így már határozottan a vállalható kategória :)

Most vidámság van, el sem tudom mondani mekkora megváltás egy BB-ről átváltani :)
  • asysoft
    Úgy tűnik, 7.1 tényleg helyrerakta a respring problémát, és számomra a TouchID is rengeteget javult. Eddig olyan 3-4 próbálkozásból egyszer akadékoskodott, most meg szinte mindig tökéletesen ismer fel.
  • GregSB
    Csak Mac-re / OS X-re van. Windows / Linuxra nincsen.
  • k0trapali #39126
    Van iMassage PC-re? Vagy valamiféle úton módon tudok oda üzenetet küldeni a laptopomról?
  • robotnyk
    legközelebb merítsd ki 1%-ra, és úgy töltsd fel 100-ra. emellett kell 1-2 ciklus az akkunak hogy elérje a normális üzemidőket, bár az egy éjszaka alatti 20-30% még így is soknak tűnik azért, de ki tudja...
  • mousee
    Restartot már csináltam párszor, nem igazán hatotta meg a dolog sajnos, sőt iTunes-al újrahúztam frissen az egészet, mert írták hogy OTA update néha bajos. Most már inkább kikapcsoltam az akkuszázalék jelzést, így nem idegesítem magam, és várom a 7.1.1-et, ami véletlenül csendben sunyiban helyrerakja majd :S
  • robotnyk
    ezekkel a beállításokkal gyárilag sem lesz baj. amit említettem, frissítések után, vagy esetleg 1-2 memory leakre hajlamos 3rd party appnál előfordul ilyen, de egy restart meg szokta ezt oldani
  • mousee
    Van pár dolog, de egyik mellett sem lila, valamelyik előtt még jel sincs.
    Alkalmazásfrissítések a háttérben
    Helymeghatározás
    Rendszerszolgáltatások.

Ma reggel is furcsa volt, egész éjjel töltőn volt, amint levettem, 98%. Most épp 76, úgy, hogy jóformán semmit sem csináltam vele, csak átnéztem a beállításait (max 5 perc), meg háromszor felnéztem fészre, kb 1-1-1 perc.
  • MerlinW
    FindMyiPhone, rendszerszolgáltatások, mint Wifi hálózat keresés, stb? Lila ikonnal jelzi ami éppen használja.
  • mousee
    fb, időjárás, kamera, messenger, siri. Összesen ezek használnak GPS-t, ebből most a sirit kilőttem. Háttérfrissítést is picit kigyomláltam, de ott sem volt max 4-5 app.

Meglátjuk, köszönöm a tippeket.
  • Xing
    Nézd meg a beállításokban mi használja a gps-t vagy a háttérben frissítést. Nálam volt itt egy jó pár app aminél teljesen felesleges, hogy a háttérben frissítgessen.
  • Xing
    Akciós a Republique
  • Dzsega #39117
    Nah sikerült kicsinálnom...
    Most már nem tudom sem DFU sem pedig Recovery módban visszaállítani. Hol 21 hol 11-es hibakódot kapok...
    Kezdem bánni, hogy megvettem...
  • robotnyk
    nem, de nem kell feltétlen csapkodni még az asztalt. updateltél is, szóval csinálj egy olyat, hogy lőjj ki minden appot a háttérből, aztán indítsd újra a telefont
  • mousee
    Sziasztok,

Kérdésem volna. iPhone ennyire nagyon nem bírja a töltést, vagy én fogtam ki egy gyári hibásat szerencsésen?

Este feltöltöttem, és levettem a töltőről, reggelre már 70% körüi volt az akksi, úgy hogy nyomkodtam nap közben, most épp 30%on van. Ez normális, vagy csapkodjam az asztalt a ténél?