iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
váltanék 5S-re.. mióta eladhatatlanok az apple cuccok ?!

130ért tettem ki 20e ft ajándékkal a 4 4G-s 16os white iPadet ami sztem nevetséges ár érte 😄 rá se szagolnak.

de 140ért se vinnék az i5-t... gyári független -.-

rastaman
hát a design... szokható <#kacsint>

Tikal
Csak ugy mint a zenéje 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsega
Tiesto club life is egy pixeles szar...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Tikal
Megnéztem a legutolsó techno live sets podcastet, szerintem annak a borítója eleve pixeles, es nem nagy felbontású.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Ezek mind pixelesek?

JohnnyNapalm
nyilván nem, de nem is ezen múlik mint már leírtam korábban
érdemes itunes-ban a review oldalát megtekinteni, nem csak én gondolom így

soha az életben nekem senki nem fogja azt megmagyarázni hogy egy értelmes és szükséges döntés volt eltüntetni a zene appból ios 7-ben

JohnnyNapalm
techno livesets, international departures, identity

Tikal
Rengeteg podcastet hallgatok, a tobbseg nem tolt fel borítót az epizodokhoz, igy ott azt latom ami a rendes borítója is, de nagy felbontású mind. A solidsteel podcastnel pl a borító is szar minõségû, nem vagyok benne biztos hohy ez az apple hibaja.

Tikal
Melyik ez a podcast?

JohnnyNapalm
na letöltöttem és most hullt le a lepel, ez a gány nem is az adott epizód borítóját hozza be, csak az ikon képeket nagyítva, hát így persze hogy ótvar 😄

szánalom, még szerencse hogy nem muszáj használnom

rooney8
ha már jailbreak, akkor lenne egy kérdésem
mi a fenéért csinálja azt, hogy felrakom az openssh-t, utána egybõl mûködik is, majd ha másnap próbálom, akkor nem tud kapcsolódni? cydia-ban nyomok egy reinstall-t és utána megint jó, majd másnap újra rossz 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tikal
Mutasd mar meg a pixeles boritoidat...

JohnnyNapalm
csak hogy ne a levegõbe beszéljek

customer ratings is ott van <#eljen> 😄

JohnnyNapalm
"hiába nagy felbontású" 😊

JohnnyNapalm
elég megnézni a kommenteket az appstore-ban, mindenki tudja mirõl beszélek 😄

Tikal
Pixeles? Talan a podcast amit hallgatsz az töltötte fel pixelesen a borítót😊

JohnnyNapalm
hát ez nem indok arra hogy azt az appot kényszerítsék az emberekre, csupa bug, a kezelõfelület pedig mintha 10 éves lenne, olyan pixeles elemekkel hogy olyat iphone kijelzõn még isten nem látott
a borítókat is brutálisan gyenge minõségben hozza be, hiába nagy felbontású

elhiszem hogy ha mobil eszközön akar valaki letölteni és rendszerezni akkor jól jön, de ezért még nem kellene belekényszeríteni a felhasználót egy ilyen méltatlan, a minõség fogalmát alulról sem súroló megoldásba

de mint mondtam 6.1.4-en vagyok, és így minden mehet a megszokott módon

Tikal
Mert a podcastek nem elsõsorban zenérõl szólnak, sõt, millio mas téma van ott, amit igy külön rendszerezhetez es attekinthetsz.

JohnnyNapalm
igen, régóta van különálló app, de mi értelme két alkalmazást használni azért hogy zenét hallgassak?
fõleg ilyen szemetet, okádék az egész egyébként, letöltöttem akkoriban

GregSB
Mivel már egy ideje különálló app van podcasteknek: Link

JohnnyNapalm
maguk a fájlok nekem is rákerültek, csak a zene app-ban a "további" menüpontban nem volt "podcastok"😄

Tikal
mi tûnt el a 7-bõl? nekem van podcast rajta.

JohnnyNapalm
nekem abból csak az utolsó béta volt fent, és kénytelen voltam visszamenni 6-ra mert ilyen 2,5 órás használati idõket kaptam
azóta is 6.1.4, de nem is baj mert nekem a podcastokra nagy szükségem van (amit a 7-bõl teljesen eltüntettek ugye), és a design is jobban bejön

na meg mindjárt kint a fullos jailbreak 6.1.3/4-re

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
Interjú Siri hangjával.

2005-ben vették fel az elsõ adag hangokat!! 😮

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

rastaman
én meg mióta feltettem az io7-et észrevehetõen jobban bírja.

JohnnyNapalm
t-mobile azonnal ad másikat ("refurbished" de az kb új)
én is gondolkoztam rajta hogy beviszem, de mióta levettem felére a fényerõt azóta kétszer tovább bírja

Magiszter
Azt nem tudtam. Ismerõseim akik ajánlották 1, 2 év után vitték a készüléket, túl a gari idõn.
Én meg egy 3,5 éves i4-et fogok hamarosan, mert netezés/használat közben óránként 10-15%-ot merül majd 18-20%-nál kikapcsol figyelmeztetés nélkül.

GregSB
Ja, ha ide viszi ugrik a garija a telefonra.

GregSB
Egyrészt fél éves telónál nagyon ritka hogy az akksija legyen szar. Valószínû software-el van valami, csináj backupot, restoreolj majd állítsd vissza a telefont backupból.

Ha továbbra is szar az akksi, akkor meg ne olyan szervizbe menj ahol elõtted azonnal cserélik azakksit, mer ugrik a garancia. Ha tényleg az akksi szar, és tényleg fél éves a telefon, akkor gariban kell javítania T-nek / Vodának (ahol vetted), vagy cserélnie újra.

Magiszter
Akku csere 5 perc, az orrod elõtt

Mondjuk próbálni nem próbáltam még, de több ismerõsöm is ajánlotta.

LoDMaSt
gariban nem cserélnek, egyébként meg hívd fel a szervízeket szerintem, hogy ki hogy csinálja.

@ Hellomarci

ForzaInter
Van olyan szerviz ahol az akksit azonnal elõttem kicserélik? Féléves az i5-öm, de az akksija katasztrófa. 3g hálózaton kb 3-4 órát bír, úgy hogy mikor nem használom a telót a 3g ki van lõve, fényerõ pedig teljesen levéve.. A beállításokban is ki van kapcsolva minden felesleges dolog.

Yo, Bitch!

rooney8
több lejátszó is van appstore-ban, ami támogatja az smb-t, de nagy részébõl kivették az ac3-at.
nekem ez jött be a legjobban
elõtte buzz player egy régebbi verzióját használtam - mert az újból ott is kivették az ac3-at -, de az elég csúnyácska dizájn terén. használhatóságban az sem rossz, de i4-en a bdrip-ek eléggé akadtak rajta, nplayer meg egész simán viszi azokat is 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Na, errõl nem is hallottam, komolynak tûnik és még jb sem kell hozzá. Mondjuk megkérik az árát, de ha tényleg jó, akkor megéri.
rooney8
nekem fönt volt, de õszintén szólva egyszer sem használtam 😄
most nplayer van, abban van smb, ac3-at is támogatja, szóval nekem az most tökéletes hálózatról való lejátszásra.

Hogy mennyire mûködik jól benne az smb-rõl lejátszás, tud-e FTP-rõl letölteni. Hirtelen ennyi.
GregSB
Nincs, de mit akasz tudni?

Van valakinek tapasztalata jb + XBMC-vel?
Azért a VLC alkotóinak bemutatnék egy virtuális középsõ ujjat: végre bekerült a Local network opció, le tud tölteni FTP-rõl filmeket, de azt valahogy kifelejtették belõle, hogy másolás közben ne "aludjon el". Így ha nem figyelsz és nem tapizod idõnként a képernyõt, megszakad a letöltés. De ha mégis sikerül felszenvedni rá a tartalmat, utána szó nélkül kilép és nem is hajlandó újraindulni...
Kár érte, ez volt az egyetlen, amit találtam, ami tudott hálózatról másolni és volt benne AC3 kodek.
asysoft
Egy forrás nem forrás (fõleg, ha Gizmodoról van szó), de már mások által is megerõsítésre került. Nem tudom, ez engem kevésbé izgat, mint a karcolódás, viszont újdonságot jelentõ M7 miatt roppantmód kínos.

/*WTF?!*/

Abban a pillanatban hogy elküldtem a hozzászólást, már éreztem, hogy magas labda lesz 😄
Tikal
<#nevetes1>

GregSB
"Az Index is lehozta"

Most hangosan felnevettem.

Az Index is lehozta, állítólag sokan jelezték már a hibát.
Ha ez a cikk igaz, akkor ez nagyobb bukta lesz, mint az antenna gate...
GregSB
Egy cikk alapján, ami egy olyan oldalon jelent meg ahol 2010 óta én még nem láttam semleges vagy pozitív cikket Applerõl.

Majd ha lehozta hírként a Forbes, Bloomberg vagy WSJ akkor elhiszem hogy tömeges jelenség.

MerlinW
A cikk alapján általános jelenség.

[merlinw.org]

asysoft
Errõl eddig nem nagyon hallottam, így könnyen lehet, hogy csak erõsen elszigetelt jelenség (ilyen meg mindenhol elõfordul).

/*WTF?!*/