45063
-
#39194 ez egy teljesen jó méret, lehetett volna 5-5.2 is, de ez is megteszi, bár inkább az alsó fele annak amit reméltem. nagyon jó a nagy képernyő, és könnyen megszokható, ez az én személyes tapasztalatom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak kár hogy a három garnitúrányi fejlesztőn átfolyó android egy rakás szar lesz mire a telefonokra ér. ezért várom a "nagy" iPhonet. -
#39193 Remélhetőleg nem gurul el a gyógyszerük, és ez csak egy extra méret lesz a 4" mellett, és mindkét méret azonos hardvert fog kapni. Mint az iPad mini a nagy iPad mellett. -
#39192 ohhh vazzeeee:S
én nem akarok ekkora telefont venni:S -
#39191 Mondjuk ez az a méret, amit 1 kézzel mar nem tudnék kezelni. Nagyon remelem hogy megtartják a 4" méretet is. -
#39190 Csak hogy legyen valami:
Kiszivárogtak a 4.7" Szifon hazának ontő eszközei:
Kar hogy 4-és Szifon van mellete. 5-oshoz képest nem is sokkal nagyobbnak tűnik. -
clio1616v #39189 igaza van -
#39188 nekem bevállt :O i5S-en :3 -
#39187 AZ -
hub80 #39186 FOS -
#39185 Soha. -
#39184 Nem tapasztaltam, hogy gyorsabban merülne.
Bár vannak furcsaságok... (Nincs zárhang, nem indul el a kamera app, nem lehet fényképezni mert csak egy fekete képernyő látszik a kameraképének helyén, nem vagyok elérhető) -
hub80 #39183 mikor lesz azstal iphoneba mint androidba szeretem telibaszni csöcsös widgetekkel andoidon is az asztalt lécci válaszoljatok köszi -
#39182 ahogy olvasom az i5 tulajdonok közül rengetegen panaszkodnak arra, hogy a 7.1 feltelepítése után jelentősen csökkent az akku időtartama.
mindegy, most már nem cserélek benne akksit, majd ősszel úgyis beruházok egy hatosra. -
#39181 akkor az az akksi már nem egészséges:S:S -
#39180 nálam kb este 7-8ig bírja aztán megy a töltőre..:S 3g vagy lte hálózaton meg szinte percenként csökken 5%ot..:(
remélem a 6-nak jobb lesz akksija, ezzel kéne legjobban foglalkozniuk. -
#39179 Hogyan orvosolható a gyors merülés iOS-en
Hehe, ő kifejezetten azt mondja hogy nem szabad kilőni állandóan az appokat a háttérből :) -
#39178 hát az mindenképp segítene az ügyintézésben, ha nem csak ilyen hetente előforduló hiba lenne -
#39177 mármint ha ott helyben megcsinálja ugyanezt?mert szerintem elég random, hogy mikor csinálja -
#39176 ha reprodukálható akkor biztos -
#39175 5S-emen szerintem hibás a felső gomb, néha magától behozza a kikapcsolás opciót,szerintem úgy érzékeli mintha lenyomva tartanám.Ilyen hibával kicserélik? (t-mobile) A másik, hogy néha nem reagál semmire a telefon,mintha ki lenne kapcsolva,majd magához tér kb fél perc után -
#39174 "According to the numbers released by Apple, 87% of its devices are on iOS 7, 11% are using iOS 6 and 2% are using an iOS version earlier than 6.0."
-
#39173 sajnos nincsen olyan mentésem amin ezek az appok is lennének :/ -
ddany7 #39172 mert a 3gs-4 váltás nem volt éles? dehogynem. simán el tudom képzelni, hogy most is fog változni. -
#39171 Nincs esetleg egy mentésed (iCloud vagy iTunes az mindegy) a régi állásról a régi appokkal de már az új iOS-el?
Mert ha azt visszateszed akkor megtartja a régi verziót az appoknál.
Nálam egy restore után visszaállítottam az iPadomat és szerencsémre a régi verziót szedte le az ace playerből amiben még van ac3. -
#39170 Értem. Ez viszont most mélyen érintett mert ezt a két appot használtam napi szinten(meg ugy osszessegeb csak ezt a kettot), ezek szerint kukázhatom... Jailbreakkel esetleg régebbi verziót feltölteni ugye lehet, csak kérdés hogy ingyenes alkalmazásoknál le szokták e menteni a kulonbozo verziokat:/
Majd holnap(/reggel) meglesem, szerettem volna meguszni JB nelkul. Bár ha jobban belegondolok csak itunes sync kell hozzá, lehet nem is kell JB? Na, majd reggel, köszi! -
#39169 Úgy tudom csak akkor ha frissebb iOS a minimum a programnak. Pl.: egy iPhone 3g-n amin iOS 5 fut akkor arra fel lehet rakni egy régi appot ami még támogatta az 5-öt ha a friss változathoz már iOS 6 a minimum. Bazi fáradt vagyok remélem érthető. -
#39168 Olvastam valami olyasmit, hogy storeból lehet telepíteni egy alkalmazás régebbi verzióját. Ez már éles/működik? Sajnos két alkalmazából is a régebbi verzió kéne.
Az egyik a spotify, az új designnal irgalmatlan lassú lett 4es touchon, ami másik pedig egy ébresztő alkalmazás lenne. Nem találjátok ki, de frissítés után az ébresztő funkció csak ios7-en működik D: (ios 6 van fent) -
#39167 WWDC 2014: június 2-6
Szóval júni 2-án meglátjuk milyen lesz az iOS 8.
Mivel tavaly percek alatt elfogyott az összes jegy, idén sorsolnak :D -
#39166 nem néz ki rosszul, illetve nem volna rossz:) de vékonyabb ne legyen már mint az 5ös!:)
lassan olyan lesz mint egy darab pászka:) -
#39165 de akkor tisztábban látszana hogy 10ből 9 ilyen kép kamu :D -
#39164 én nem értem ezeket a kémfotókat... már minden valamirevaló telefonban elég korrekt kamera van, erre a kémfotók valahogy mégis mindig ocsmányak... :) -
#39163 Inkább ez a valószínűbb
iPhone olyan mint Porsche, szerintem nem fog jelentősen változni a dizájnja :) -
#39162 Azt ėrtem de a képen a kamera helyén is rear flash van...
Nehezen tudom elképzelni, hogy egy Apple iPhone eredeti tervein elirjak a rear camera-t rear flash-re. -
#39161 hogy szebb képeket készítsen... -
#39160 ezt rendeltem meg végül, majd beszámolok róla, hogy megtartja e a telefont és érdemes e rendelni belőle... azért mégse 8e
dx.com -
#39159 Hm ez zsír. -
#39158 Miért van 2 rear flash?
Csak az 5.7-en lóg ki a kamera, a 4.7-en nem.
Ha jól látom akkor 137mm magas lesz ami jelentősen nagyobb mint a mostani... :( -
#39157 ez eddig is meg volt oldva, legalábbis 5c-n a kamerának az alsó fele egy nagyon picit kiemelkedik, csak akkor érezni, ha végighúzod az ujjad rajta, látszani nem látszik. 3 db-ot néztem meg, vagy mindegyik hibás volt, vagy direkt ilyen, hogy ne karcolódjon a lencse:D -
#39156 hát igen, de legalább nem a "lencsén" fekszik ha lerakod asztalra hanem a fém gyűrűn -
#39155 kár, hogy a kamera kilóg:S