iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
130ért tettem ki 20e ft ajándékkal a 4 4G-s 16os white iPadet ami sztem nevetséges ár érte 😄 rá se szagolnak.
de 140ért se vinnék az i5-t... gyári független -.-
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
érdemes itunes-ban a review oldalát megtekinteni, nem csak én gondolom így
soha az életben nekem senki nem fogja azt megmagyarázni hogy egy értelmes és szükséges döntés volt eltüntetni a zene appból ios 7-ben
szánalom, még szerencse hogy nem muszáj használnom
mi a fenéért csinálja azt, hogy felrakom az openssh-t, utána egybõl mûködik is, majd ha másnap próbálom, akkor nem tud kapcsolódni? cydia-ban nyomok egy reinstall-t és utána megint jó, majd másnap újra rossz 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
a borítókat is brutálisan gyenge minõségben hozza be, hiába nagy felbontású
elhiszem hogy ha mobil eszközön akar valaki letölteni és rendszerezni akkor jól jön, de ezért még nem kellene belekényszeríteni a felhasználót egy ilyen méltatlan, a minõség fogalmát alulról sem súroló megoldásba
de mint mondtam 6.1.4-en vagyok, és így minden mehet a megszokott módon
fõleg ilyen szemetet, okádék az egész egyébként, letöltöttem akkoriban
azóta is 6.1.4, de nem is baj mert nekem a podcastokra nagy szükségem van (amit a 7-bõl teljesen eltüntettek ugye), és a design is jobban bejön
na meg mindjárt kint a fullos jailbreak 6.1.3/4-re
http://edition.cnn.com/2013/10/04/tech/mobile/bennett-siri-iphone-voice/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
2005-ben vették fel az elsõ adag hangokat!! 😮
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
én is gondolkoztam rajta hogy beviszem, de mióta levettem felére a fényerõt azóta kétszer tovább bírja
Én meg egy 3,5 éves i4-et fogok hamarosan, mert netezés/használat közben óránként 10-15%-ot merül majd 18-20%-nál kikapcsol figyelmeztetés nélkül.
Ha továbbra is szar az akksi, akkor meg ne olyan szervizbe menj ahol elõtted azonnal cserélik azakksit, mer ugrik a garancia. Ha tényleg az akksi szar, és tényleg fél éves a telefon, akkor gariban kell javítania T-nek / Vodának (ahol vetted), vagy cserélnie újra.
Mondjuk próbálni nem próbáltam még, de több ismerõsöm is ajánlotta.
@ Hellomarci
Yo, Bitch!
nekem ez jött be a legjobban
elõtte buzz player egy régebbi verzióját használtam - mert az újból ott is kivették az ac3-at -, de az elég csúnyácska dizájn terén. használhatóságban az sem rossz, de i4-en a bdrip-ek eléggé akadtak rajta, nplayer meg egész simán viszi azokat is 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
most nplayer van, abban van smb, ac3-at is támogatja, szóval nekem az most tökéletes hálózatról való lejátszásra.
Kár érte, ez volt az egyetlen, amit találtam, ami tudott hálózatról másolni és volt benne AC3 kodek.
/*WTF?!*/
Majd ha lehozta hírként a Forbes, Bloomberg vagy WSJ akkor elhiszem hogy tömeges jelenség.