45063
-
#39234 szerintem az lenne a legelegánsabb, ha árban is egyforma lenne és csak a kijelző méretben lenne különbség, mintha egy cipőt vennél, ott sem drágább a 45-ös a 40-eshez képest:) -
#39233 Bárhogy is lesz, én továbbra is tartom hogy nagy hülyeséget csinálnának, ha csak egy 4,7" csúcsmodellt kínálnának, meg mellette az 5s-t (vagy 5s belsőjével rendelkező 4" telefont).
Hozzanak ki két csúcsmodellt, ugyanazzal a hardverrel mint az iPad Air és Retina mini esetében, és mindenki boldog lesz. -
#39232 Nekem egy 5,5-ös sem férne el rendesen, szal mind1, hogy iPad vagy big iPhone nem akarok ilyenekkel rohangálni a zsebemben, mostanában az iPad velem van és örülök, hogy ilyen nagy de nem viszem mindenhova be, de ott csücsül az autóban ha kell...
Telefon ne legyen nagyobb már mint a mostani... Én vennék egy mini iPhonet is ha lenne, vagy ha lesz. -
#39231 Én az iPad minit rendszeresen hordom a tavaszi kabátom belső zsebében ;) -
#39230 de az nem fér bele a zsebedbe... -
#39229 Szerintem igazi tartalomfogyasztásra ott az iPad... -
oldalt lesz a bekapcsoló gomb -
#39227 Ez komoly dilemma amúgy, hogy nagyobb kijelző (én rengeteget játszottam egy időben iphoneon, de mióta van ipadem is, azóta ez közel nulla), vagy hogy normálisan elférjen a zsebemben. Nemtom. -
#39226 Úgy gondolod... én meg úgy gondolom hogy erre nincs ralatasunk innen a felbalkanbol :)) -
#39225 tartalmat fogyasztunk a telefonunkon, ami. nagyobb kijelzőn jobb :) ezért van ilyen nagy igény a nagyobb méretű telefonokra és phabletekre
nem véletlenül akar az Apple beszállni a piacra -
#39224 persze, vannak kivételek, és nyilván vannak olyanok akik a méret miatt vettek iphone -t... de úgy gondolom ez elenyésző... elég csak megnézni a phablet eladásokat... és nem azért veszik a phabletet mert csak abban van csúcs hardver, hanem a méret miatt
a többséget csak az érdekli hogy menjen rajta a Facebook, a skype, a viber, meg az instagram...
aki pedig a játék miatt vesz csúcshardveres telefont annak meg pont jól jön a nagyobb kijelző -
#39223 5c-t meg nagyon sokat vettek, persze nem kelet europaban -
#39222 Nekem pl 2 ismerősöm is azért vett iPhonet, mert neki ez a méret kellett, elege lett a 4" lassú lefagyogato Samsungokbol, tepsit meg nem akart venni szóval S4 nem volt alternatíva nekik.
Nem akarok világméretű közétkeztetést két levonni a ker ismerősöm alapján, de azért látszik hogy ez nem ennyire fekete-fehér. Az emberek nem kizárólag azért vettek az 5s-t mert alma es nincs más méret.
-
#39221 ez. +1 -
#39220 Szerintem az nem volt eltérés a mérettől, vagy legalább is elhanyagolható. Pont olyan a kézben, mint a régebbi szériák.. Szélesebb nem lehet.. -
#39219 iphone -ra nagy az igény, 5C -t meg max a kislányok vettek... :)
szóval nem a csúcs 4" -ra van igény hanem az almás telefonra -
#39218 csődbe is fognak menni, meg is fog rohadni az alma...
egyértelmű, hogy vinni fogják mint a cukrot... -
Xing #39217 Ameddig nincs alternatíva, nem lehet eldönteni, hogy tényleg a 4"-ra van igény vagy csak nincs más választása annak, aki iPhonet szeretne venni. -
#39216 Nem sikerült megszokni a One X méretét?
Egyébként elég nagy hülyeség lenne tőlük ha csak a nagyobb méretben hoznának ki csúcs hardvert. Most adtak el rekord mennyiséget 4" méretben az 5s-el, annak ellenére hogy volt olcsóbb alternatíva tavalyi HW-el (5c).
Biztos nagy igény van a 4,7+ méretre is (főleg Ázsiában), de az a tény hogy ennyi 5s fogyott azt mutatja hogy csúcs HW-s 4" telefonra is van nagyon nagy piaci igény. -
#39215 én elég sok telefont használtam, mindig megunom és másik "kell".
a vége mindig az hogy egy iphone nál kötök ki és azt mondom, de jó ez a méret:)
én reménykedem hogy marad a méret ill nem lesz 4.3 vagy 4.5 nél nagyobb.
-
clio1616v #39214 tartalmat fogyasztani? -
#39213 Szerintem is úgy lesz megoldva, hogy a jelenlegi méret felé jön a nagyobb modell. Marketingnél meg elmondhatják, hogy mennyi tartalmat fogyasztunk a telefonunkon, és hogy erre ideálisabb a nagyobb kijelző, satöbbi, satöbbi.
Xing: nekem volt egy rövid ideig egy Nexus 4-em, tudom, hogy tartalmat fogyasztani jobb a nagyobb kijelző, de efelől addig sem volt kétségem. Viszont használata közben jöttem rá, hogy nagyobb méret még kényelmetlenebb számomra, mint elsőre sejtettem volna, ez volt az egyik fő indok, amiért inkább visszatértem az iPhone 4-emhez. Többször volt, hogy kénytelen voltam egy kézzel üzenetet írni, aztán inkább zsebre vágtam, mielőtt elejtettem volna, mondván "majd ha hazaértem, válaszolok". Mindezek után remélem, hogy tényleg igazam lesz, és nem cserélik le a mostani méretkategóriát, különben gondban leszek pár év múlva...:) -
#39212 Szerintem ennyire ne menjünk előre. Messze még a szeptember :)
Egyrészt ott van annak a lehetősége amit írtam: hogy ez csak egy extra méret lesz, es lesz új 4" készülék is csúcs hardverrel.
Másrészt ontvény eszközök meg ilyen gagyi elolap fotók alapján nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, majd kézbe kell venni a végleges cuccot es úgy véleményt alkotni. -
#39211 Szerintem meg Tim Cook nem volt elég bátor, hogy megmaradjanak a 4 colos formánál, inkább a piaci igényt követve fejleszt és előbb utóbb ez lesz az apple veszte(persze nem most, 10-15 év múlva). Eddig mindig ők diktálták, hogy mi a jó, nagyon sokszor szembementek az aktuális trendekkel. Lásd a megapixelháború, abba sem szálltak be.
Környezetemben én még mindig azt tapasztalom, hogy inkább a geek réteg akar tepsi telefonokat, átlagfelhasználónak(ami mindig is az apple fő célcsoportja volt) pedig jobban szereti a praktikusabb, kisebb méretet. Titkon bízok benne, hogy meglépik a 4 colos méretet újra, de sajna nem sok esélyt látok rá a kiszivárgott képek/tervek miatt:( Tiszteletreméltó és tökös húzás lenne, ha maradnának a jelenlegi méretnél:) -
#39210 Ha ez a méret lesz, tuti nem mennek bele, hogy akkor ezt most hány kézzel kell kezelni. Maradnak annál, hogy apple/iphone élmény nagyobb kijelzőn, vagy valami ilyesmi marketing duma. -
Xing #39209 Szerintem sem baj a nagyobb kijelző. Egyáltalán nem hiányzott nekem sem ameddig nem kaptam egy céges 4.7-es telefont. Pont ideális méretnek tartom, kár, hogy Android van rajta.
Azon gondolkodtam, hogy lehet másképp vélekednék ha nem 4S-em lenne jelenleg vagy lenne mellette egy tablet. Akkor a telefont tényleg csak arra használnám ha gyorsan meg kell nézni valamit. -
#39208 örültem volna ha vékonyabb a keret mindenhol, így baromi nagy -
#39207 -
#39206 Csak kíváncsi leszek ezt hogyan magyarázzák meg, ugye a 4 colost pontosan úgy reklámozták, hogy még egy kézzel használható, ezért nem baj, ha nagyobb. Most ezt vagy kompletten ignorálják, vagy 2 kezesként kell reklámozni:) -
#39205 Ugyanez a hülye duma ment az i5 idejében is, aztán látjuk mi lett. -
#39204 Annyira még nem gáz... Régen is ekkorák voltak a mobilok... Kicsit meg kell hajlítani és elér a füledtől a szádig. :)
No de EZ már gáz! -
#39203 Szerintem, ha az apple növeli a méretet, azzal hatalmasat hibázik. -
#39202 -
#39201 Nah bocs...
Még1x:
-
#39200 -
#39199 miért nincs szerkesztés...
szóval szélesebb ez mint a mostani iphone -ok? nekem megint egy nyújtott evezőlapát jut eszembe erről a keskeny de magas designról -
#39198 miért egy iphone4 -et raktak mellé? egyáltalán szélesebb ez a mostani iphone -ok?
nekem fake szagú... -
#39197 Az eddigi hírek szerint 2 méretben fog megjelenni, 4,7 és 5,5.
4,7 sztem kb az ideális méret, az 5,5 már iszonyat nagy.. -
#39196 Tuti sok e,bernek jó lesz ez a méret, de nekem akkor sem kell. Több ekkora telefont próbáltam már, nem tudom / akarom megszokni. -
#39195 Én elviselnék egy iPod nano méretű telefont is. Mióta van iPad nem nagyon játszok iPhone-on így annyira nem is kell a nagy kijelző. Legalább elférne rendesen a zsebemben...