iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyet nekem az az iPad csinált eddig. Egyszer egy Airplane mód be, vár 2 percet, vissza, oldotta meg. Másodszor már Hálózat visszaállítás segített csak.
A tünet az volt hogy csatlakozott, megjelent a wifi ikon, meg a pipa a hálózaton, de amúgy ennél többet nem tett a kapcsolódás érdekében. Ezeket viszont csak Hidden SSID-s vállalati wifi-knél produkálta. Normál otthoni/szállodai hálón nem.
Külföldön használom az iPhone4-em.
A porblémám az, hogy csatlakozik ugyan a wi-fi hálózatokra, de utána SEMMIt sem csinálni. Se böngészni, se Viber, se What'app, egyszerûen semmi 😞
Mi lehet a gond?
Ilyen ritka névvel tuti nem csalás! Ráadásul nagyon régi profil szal tuti megbízható! <#eplus2>#eplus2>
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ipad helyett meg majd vesz biztos ipad mini -t, aztán majd azt is eladja mert jön a mini2
Bazinga!
ismét nem okoztál csalódást 😄
sok sikert azért a bizniszelgetéshez...
Bazinga!
140 az i5 16gb fekete, azon mattosito fólia van, ajándék. gyári független, töltõvel minden tartozékával mindkettõ dobozba, garanciajeggyel, blokkal. 1hónapos múlt mindkettõ!
ha vkit TÉNYLEG érdekel, irjon nyugodtan. képeket tudok küldeni mert hirdetem rengeteg helyen és van ezer kép fenn. 😄
am precision azért akarok váltani mert az aranyszínû nagyon tetszik és menõ az ujjlenyomatolvasó. 😊 de igazából az aranyszín a váltook, beleszerettem 😄
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
Bazinga!
Akkor miért van ez így? Erre két értelmesnek tûnõ válaszra bírok gondolni:
- emberi hiúság. Nem a vevõ bontja ki a csomagolásból, nem õ aktiválja elõször, így nem érzi magáénak.
- bizalmatlanság: ezeknél a termékeknél derül ki a legkésõbb, ha valamit belebuheráltak.
Furcsa egy világ ez.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[merlinw.org]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
most néztem több online shopban is 147 a 16GBos
meg 130ért az ipad 4 4G úgy h ozaki tokot ajándékba adom hozzá meg az isy fólia is rajta..
Ráadásul mi az, hogy mindkettõbõl a legújabb? Telefon most jött, iPad mindjárt jön. Szerintem ne tõzsdézz! 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mit hittél mennyiért fogod eladni?!
Adok 90eFt-ot az i5-ért. (Többet nekem nem ér)
Yo, Bitch!
de simán találsz majd egy hülyét, aki megveszi annyiért - rengeteg idióta rohangál mindenfelé