iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
T-nélkül 😄
GregSB
T-nél

GregSB
Hivatalos info még nincs, de szinte biztosra vehetõ hogy a T-nélkül lesz Októberben. Voda passz.

Magiszter
Szia,
Ilyet nekem az az iPad csinált eddig. Egyszer egy Airplane mód be, vár 2 percet, vissza, oldotta meg. Másodszor már Hálózat visszaállítás segített csak.
A tünet az volt hogy csatlakozott, megjelent a wifi ikon, meg a pipa a hálózaton, de amúgy ennél többet nem tett a kapcsolódás érdekében. Ezeket viszont csak Hidden SSID-s vállalati wifi-knél produkálta. Normál otthoni/szállodai hálón nem.

robotnyk
magyar 5S forgalmazásról még mindig semmi konkrét?
Törölt felhasználó
Sziasztok!

Külföldön használom az iPhone4-em.
A porblémám az, hogy csatlakozik ugyan a wi-fi hálózatokra, de utána SEMMIt sem csinálni. Se böngészni, se Viber, se What'app, egyszerûen semmi 😞

Mi lehet a gond?
Magiszter
Ráadásul jó minõségû, nagy felbontású a kép hozzá, így már a fotó alapján sok minden kiderül a készülékrõl<#mf1>

Dzsega
Nem értem mi a baj. Tök hihetõ!
Ilyen ritka névvel tuti nem csalás! Ráadásul nagyon régi profil szal tuti megbízható! <#eplus2>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

clio1616v
hogy van már rajt a fólia baszd 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

dragon11
ez kamu tutiii😄

dragon11
heheD:

precision

problem? <#idiota>

Bazinga!

Dzsega
Hogy tudsz ilyen hányadák minõségû képekkel ilyen termékeket hírdetni?!

140ért iPhone 5s! 😊

dragon11
nem errõl van szó😄 de köszi azért. gondolom azért neked is tetszett már meg nagyon vmi..

rastaman
loololo. nagyon nevetek.

precision
mert már too old mind a kettõ, nem akarja magát 1 éves modellekkel égetni a srác... neki biza iphone5S kell, az a menõ, az i5 már vérciki

ipad helyett meg majd vesz biztos ipad mini -t, aztán majd azt is eladja mert jön a mini2

Bazinga!

GregSB

No és az iPadtõl miért szabadulsz? Abból még nem biztos hogy lesz arany 😄

precision
ennyi? menõ a fingerprint scanner és tetszik, hogy gold? 😊
ismét nem okoztál csalódást 😄

sok sikert azért a bizniszelgetéshez...

Bazinga!

dragon11
130 az ipad ajándék isy fólia rajta és ozaki fehér kézzel varrott bõrtok😄 4 4G-s 16gigás.
140 az i5 16gb fekete, azon mattosito fólia van, ajándék. gyári független, töltõvel minden tartozékával mindkettõ dobozba, garanciajeggyel, blokkal. 1hónapos múlt mindkettõ!

ha vkit TÉNYLEG érdekel, irjon nyugodtan. képeket tudok küldeni mert hirdetem rengeteg helyen és van ezer kép fenn. 😄

am precision azért akarok váltani mert az aranyszínû nagyon tetszik és menõ az ujjlenyomatolvasó. 😊 de igazából az aranyszín a váltook, beleszerettem 😄

Versace26
Köszönöm szépen!!

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

rastaman
beállítások - általános - billentyûzet - automata javítás

Versace26
Hogy tudom kikapcsolni azt hogy email iráskor,és sms iráskor ne akarja kicserélni a szavakat arra amit õ gondol hogy jobb mint amit leirtam??

"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"

rastaman
én megveszem tõled jó pénzért. legalább kiderül tényleg van-e, vagy csak a levegõbe beszélsz <#idiota>

precision
Indokold már meg légyszives, hogy miért érzed úgy, hogy váltanod kell i5 -rõl i5S -re? De most tényleg frankón érdekel a dolog. Amúgy ha nagyon váltani akarsz akkor ennek ez az ára, a használt mûszaki cikkek ára folyamatosan csökken, még akkor is ha alma logó van rajta.

Bazinga!

ProGabe
Ez minden elektronikai cikkel így van! Nm avulnak el, nem mennek a használat miatt tönkre (gondolj pl. egy processzorra) és nem hal el a garancia.

Akkor miért van ez így? Erre két értelmesnek tûnõ válaszra bírok gondolni:
- emberi hiúság. Nem a vevõ bontja ki a csomagolásból, nem õ aktiválja elõször, így nem érzi magáénak.
- bizalmatlanság: ezeknél a termékeknél derül ki a legkésõbb, ha valamit belebuheráltak.

Furcsa egy világ ez.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

dragon11
én vettem nem a szüleim. <#wink> saját zsé. de am ez releváns a kérdés szempontjából ?😛

Prody
add oda szüleidnek...mégis õk vették. és mivel telhetetlen vagy, menj el dolgozni és a saját pénzedbõl vegyél egy 5S-t. valamit valamiért, ha nem tudod eladni ár felett.

MerlinW
Közben rendeltem egy 5-öst T-tõl, elõfizu hosszabbítással + aranykártya pontokkal 80k-ért. i4-et meg el tudom adni 40-ért, így 40k-ból lesz egy i5-ösöm.

[merlinw.org]

dragon11
jo, elhiszem h nemértek.. de akk segits már h mit csináljak h el tudjam adni :/

clio1616v
LTE nem is megy rajta

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
westend gsm boltban
most néztem több online shopban is 147 a 16GBos

dragon11
hát de most érted 140 a teloért úgy h 4ezres folia van rajta
meg 130ért az ipad 4 4G úgy h ozaki tokot ajándékba adom hozzá meg az isy fólia is rajta..

ProGabe
Mit az, hogy "mély ár alatt"? Jelenleg ennyiért lehet eladni, hiszen telefonból itt az utód, a tablet piac meg hihetetlenül telített (jó a teló is, de ott csúcskategóriásról beszélünk, gondolom S3 ára is zuhant S4 után).

Ráadásul mi az, hogy mindkettõbõl a legújabb? Telefon most jött, iPad mindjárt jön. Szerintem ne tõzsdézz! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

dragon11
álmomban nem gondoltam h eladhatatlan az 1 hónapos iphone és ipad.. mindkettõbõl a legújabb ás krvára mély ár alatt...

MerlinW
Hol 138 az i5?

[merlinw.org]

dragon11
javalszeg

Prody
csak egy telhetetlen gyerek

clio1616v
neked nincs i5-öd sem iPad retinád

dragon11
2hete még zuhant 😊

Tikal
nekem úgy tûnik a bejelentés óta felfelé tart, most épp alulról nyaldossa az 500dollárt, talán át is töri hamarosan...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

dragon11
am méghogy az apple értéktartó ugyanúgy esik az apple részvény is sajnos... xd

dragon11
adj másnak 😄😄

Dzsega
105-ért vettem 1hetes! iPad 4-et (4G 16G😎 májusban!
Mit hittél mennyiért fogod eladni?!
Adok 90eFt-ot az i5-ért. (Többet nekem nem ér)

ForzaInter
1 hónapja se vetted még az i5-öt már meg váltanál 5s-re? sok eszed van mit ne mondjak.. Nehéz lettt volna még várni egy kicsit😉

Yo, Bitch!

Magiszter
i4-en iOS 5.1.1 alatt a Gmail App miért nem Push-olja az üzeneteket? iPad Mini iOS 7.0, de már 6.1.3-alatt is simán szórta rám a bejövõ leveleket. iPhone 4 meg csak akkor frissít ha megnyitom az app-ot. <#conf>

dragon11
ja, de mikor :SS

clio1616v
ilyenkor mindenki eladni akarja a régi telefonját

de simán találsz majd egy hülyét, aki megveszi annyiért - rengeteg idióta rohangál mindenfelé

dragon11
de ez gyári független és 1hónapos mindkettõ ..

clio1616v
138 újonnan az i5 mit vársz?

mobilnettel szinte ingyen adják telekomosok a retina ipad-et 64GB