iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már bocs, de skkor 99% hogy nem a telefonnal vagy a rajta lévõ szoftverekkel van a baj, hanem a fácse servereivel. (Nekem is már dobott olyat hogy nem érhetõ el a profilom, próbáljam késõbb)
Más: ma jött multiplayer update X-Comhoz, és 50%-al le van árazva!
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
/*WTF?!*/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
sztem várok minimum addig még.😄
Netes vásárlásoknál aranyszabály: ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az nem is az. És még így is csomóan bedõlnek.
/*WTF?!*/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
eléggé új telefon az i5S, ennek megfelelõen megvan az ára
hivatalos forrásból vedd meg (senki nem vesz az apródon fele áron iphone5S -t, de még fel sem merül benne az hogy nem kamu...)
fizesd ki az árát, ha neked ennyire kell hogy gold legyen meg hogy bescannelje az ujjlenyomatod... (ja meg persze mindenképp nézz utána a módszernek amivel fb -on kiírja, hogy a posztot egy GOLD iPHONE 5S -EL ÍRTAD!)
unalmas vagy már, rohadtul unalmas...
Bazinga!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
@ Hellomarci
bár akk nem mennének bele személyes átvételbe nem ?:S
próbáld ki a másikat személyesen, fizess ott helyben miután a fóliával becsomagolt telefont kipróbáltad.
bontatlan, gyári független ?
mûködik itthon, töltõvel lesz gubanc v vmi?
beszéltem csávóval aztmondja személyesen is át lehet venni meg futár én nemtudom mit higgyek. most ezek kamuk vagy mi ?
Új banner randomideig elhalasztva 😄
na persze. a hitelkártyám pin kódja nem kéne?
egyetlen blogposzt, egy az egyben az iphonehungary.hu-ról másolva
csávó telefonba aztmondta !!!! 5000 !!!! db van belõle..
hát elég hihetetlennek tûnik..xdd
http://smartphoneplaza.com/index.php?route=product/product&product_id=52