iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Jaja. Lehet, nem tudom.. Remélem megjavul.

Yo, Bitch!

Elég komoly ára van még féláron is.



GregSB
Mármint ha Safsriban megnyitod facet?

Már bocs, de skkor 99% hogy nem a telefonnal vagy a rajta lévõ szoftverekkel van a baj, hanem a fácse servereivel. (Nekem is már dobott olyat hogy nem érhetõ el a profilom, próbáljam késõbb)

ForzaInter
Safari is ugyanaddig engedi visszanézni, vicc..

Yo, Bitch!

ForzaInter
😞
Kár volt felrakni az ios 7-et, azóta fagyások,akksi szarabb lett, a face is..

Yo, Bitch!

GregSB
Akkor passz. Nálam frissül rendesen.

Más: ma jött multiplayer update X-Comhoz, és 50%-al le van árazva!

ForzaInter
Újratelepítés sem segített..

Yo, Bitch!

ForzaInter
Vicc, hogy az egyik legfontosabb app ilyen szar. Lassú, lefagy, keresõ használhatatlan stb. Ilyen szart az app storeba be se kéne rakni..

Yo, Bitch!

GregSB
Az történt vele hogy egy bugos fosadék. Töröld le és telepítsd újra.

ForzaInter
Ezzel a facebook appal mi a szar történt? Nem enged visszanézni szinte semmit, vmeddig görgetem lefele, aztán alul kis kerek kör és tovább nem enged nézni semmit. Ez most valami vicc?

Yo, Bitch!

0Diaz0
Sziasztok! Szerintetek mennyit érhetne most egy 16GB-os , gyárilag független , újképernyõs és kijelzõs , szokásos helyen repedezett 3GS? 😊

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

asysoft
Nyilván (ráadásul pár száz forintos tétel), de ettõl még eltérés hazai piacra szánt verzióhoz képest.

/*WTF?!*/

dragon11
jóna. azthittem te okosabb vagy 😛P

precision
imádom ezeket a kérdéseket... nem is tudom mit vársz ilyenkor válasz gyanánt...

Bazinga!

bakkerman
szabad tudni te hány éves is vagy és mivel foglalkozol? read-only-ban követem a topikot,de szemet szúrt hogy te úgy dobálózol több százezer forinttal mint más egy kávé árával.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

dragon11
25tõl lehet kapni 5S-t itthon, mennyivel fog sztetek várhatóan esni az ára h már itthon is lehet majd kapni ?

sztem várok minimum addig még.😄

Prody
átalakitot lehet kapni...

asysoft
USA-ból beszerzett iPhone töltõje értelemszerûen inkompatibilis a magyar hálózati csatlakozóval, illetve garanciát sem tudod idehaza intézni.
Netes vásárlásoknál aranyszabály: ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az nem is az. És még így is csomóan bedõlnek.

/*WTF?!*/

asysoft
Ajjaj, már nyüszít a sarokban a pénztárcám<#idiota>

/*WTF?!*/

rastaman
@dragon: amennyi pénzt kidobtál most az i5 és ipad vásárlással, inkább az éhezõ afrikai kisgyerekeket kellett volna támogatnod... <#ejnye1><#idiota>

dragon11
sirtam mikor mondta😄DDDDDDD

Prody
aha, kezdjük veszteséggel 😄

Tikal
LOL

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

dragon11
igazad van

precision
az a baj, hogy fillérkedsz
eléggé új telefon az i5S, ennek megfelelõen megvan az ára

hivatalos forrásból vedd meg (senki nem vesz az apródon fele áron iphone5S -t, de még fel sem merül benne az hogy nem kamu...)

fizesd ki az árát, ha neked ennyire kell hogy gold legyen meg hogy bescannelje az ujjlenyomatod... (ja meg persze mindenképp nézz utána a módszernek amivel fb -on kiírja, hogy a posztot egy GOLD iPHONE 5S -EL ÍRTAD!)

unalmas vagy már, rohadtul unalmas...

Bazinga!

dragon11
:d felhivtam a palit aztmondta h ez nyitási akcio mert egy hetes a boltja és csak a honap végéig ennyi 😄

Prody
okos ember tudja, hogy ENNYIRE olcsón nem lehet venni igazi, bontatlan iPhone-t...

dragon11
most adom el az i5t meg az ipadet is joember.. 5S-t meg boccs h megkérdem h a normálisabbaknak mi a véleményük. mert nemakarom h átb@sszanak. boccs h segitséget merek kérni másoktól😄

V43 1105
Engem igazolnak a hozzászólásaid, szóóóval ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

dragon11
halkuljáel

V43 1105
Te úgyse veszel semmit takarodjál már innen...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

dragon11
nyilván igazad van, de irreálisan drágább sajnos.. :S meg most nemis lehet kapni csak 25-tõl

LoDMaSt
Azon nem gondolkodtál, hogy lehet, hogy nem véletlenül drágább?

@ Hellomarci

dragon11
sokkal drágább, meg még onnan asszem rendelni se lehet már.. de sokkal drágább :S

LoDMaSt
Gondolom nem véletlen nincs személyes átvétel. De amúgy miért nem jó az appstoreból? Olyan nagy baj, hogy tuti eredetit kapsz, és tuti megkapod?

@ Hellomarci

dragon11
de szted lehet h szórakoznak a telefonban is és elmennék személyesen és semmi sehol nem lenne a csávó ? és utaztam kb 500km-t😄

bár akk nem mennének bele személyes átvételbe nem ?:S

Prody
onnan te nem fogsz venni innen...

próbáld ki a másikat személyesen, fizess ott helyben miután a fóliával becsomagolt telefont kipróbáltad.

dragon11
köszönöm 😊

LoDMaSt
igen.

@ Hellomarci

dragon11
vmi bajom lehet abból ha usaból appstoreból vásárolt 5S-t veszek ?
bontatlan, gyári független ?

mûködik itthon, töltõvel lesz gubanc v vmi?

dragon11
hehe 😄

beszéltem csávóval aztmondja személyesen is át lehet venni meg futár én nemtudom mit higgyek. most ezek kamuk vagy mi ?

GregSB
Kösz, majd holnap küldök privit, most nincs idõm vele foglalkozni 😊

passatgt
linkeld be, segítek😊

GregSB
Csináltam egy csudajó animált HTML5 bannert Google Webdesignerrel. A programon belül ha tesztelem (preview-ra nyomok és behozza böngészõben) tökéletesen jól mûködik, ha lementem html fileba és feltöltöm valahova akkor onnantól kezdve nem hajlandó jól mûködni... nem mennekaz animációk és a linkelések sem mûködnek.

Új banner randomideig elhalasztva 😄

robotnyk
"Választhatsz PayPal (Itt tudsz a legtöbb bankkártyával fizetni) vagy banki átutalás között."

na persze. a hitelkártyám pin kódja nem kéne?

egyetlen blogposzt, egy az egyben az iphonehungary.hu-ról másolva
dragon11
sztetek ez is kamu ?

csávó telefonba aztmondta !!!! 5000 !!!! db van belõle..

hát elég hihetetlennek tûnik..xdd

http://smartphoneplaza.com/index.php?route=product/product&product_id=52

ForzaInter
Hogy tudom egy kép címét kimásolni a safariban? Csak az oldal url címét engedi.

Yo, Bitch!

robotnyk
köszi! o7
Dynamic