45063
-
#39314 tényleg elképesztő, hogy 2014-ben még nincs olyan aksi ami normális használat mellett min 2-3 napot kibír. -
#39313 Nekem néha kikapcsolja magát 30-40% körül ha pl hideg van, pl tegnap kinn voltam a szabadban, 10 fok körül volt, és kikapcsolt... aztán zsebre vágtam, majd 10 perc múlva be tudtam kapcsolni újra.... szarok ezek az akksik... inkább ezzel foglalkozna az Apple is mint azzal hogy még vékonyabb legyen ez a szar telefon -
#39312 iRip nevű alkalmazás képes volt erre anno. -
#39311 Ez sem túl jó...
Köszönöm a segítséget!
Más:
Nejemet átköltöztettem i4-ből egy i5-be. A zenéken kívül minden szépen át is ment. A probléma az az, hogy a gépemet azóta már újratelepítettem és nincsenek meg az albumok. Van-e mód arra, hogy leszedjem az i4-ről és átrakjam az i5-re?
Előre is köszi! -
#39310 Tegnap "késő este"/ma hajnalban:) -
#39309 Na tegnap hajnalban szerencsém volt, és tudtam downgradelni 7.1-re - érdekes, IPSW-k között nem is láttam a 7.1.1-et. Így újra minden tökéletes, azonnal reagál az érintésekre a telefon, ahogy azt kell. -
#39308 uhh, még jó hogy elolvastad:D
ha jól látom magyar store-ba nincs giftcard, csak a rendes boltba való van
http://www.jerrycards.com itt tudsz venni paypal-al, de nem igazán éri meg, mert feláras -
#39307 Nah akkor már csak tökéletesíteni kell... -
#39306 Természetesen volt ki/bekapcs, de nem oldotta meg.
passatgt: nekem 7.1 kb tökéletes volt, egy-két kisebb hibát leszámítva. Gondoltam frissítek, mert egy .1 csak kisebb horderejű változtatásokat szokott hozni, nem hittem volna, hogy komolyabb hiba lehet benne, főleg, mert nem hajtotta őket a tatár. Tévedtem... -
#39305 Ez tuti jó?
Az apróbetűs résznél ez van: "Az Apple Store ajándékkártyákat nem lehet vásárlásra felhasználni az iTunes Store, az App Store, a Mac App Store, az iBooks Store üzletekben, nem lehet segítségükkel másik Apple Store..."
Próbáltad már? -
#39304 bátyámnak is ue van, de neki már 7.1-el is ilyen volt... -
#39303 egy sima reset esetleg? vagy próbáltad? -
#39302 7.1.1 telepítése óta csak nálam lassú a telefon? Feloldom, rányomok egy ikonra, kiszürkíti, aztán mikor reagál, gyakran hosszú érintésnek veszi, és minden elkezd "rezegni". Iszonyat irritáló, kb 5 esetben 4-szer csinálja. De máskor is van, hogy érezhető késleltetés van, pl home gomb megnyomásakor. 5s-ről van szó egyébként, amelyet új iPhone-ként állítottam be anno, de egyébként is nem ezt várná az ember egy "point release"-től... -
Xing #39301 Valóban. Valamint képes többszáz megára nőni és nem lehet törölni a cache-t szóval én le is szedtem.
Amennyit Facebookozok arra bőven jó a böngésző is. -
#39300 a Facebook app minden platformon egy utolsó összekukázott hányinger... -
Xing #39299 Facebook app - alkalmazásfrissítés a háttérben.
Meg egyébként a többi appot is érdemes átnézni. Aminek nem szükséges, hogy frissüljön nem árt kikapcsolni.
-
Solt #39298 Nálam is ez van... valami szoftveres baki lesz, a frissítés előtt nem volt ilyen nyűgöm. -
#39297 csak az a furcsa nekem, hogy 8 óra használatot ír, ebből nem szoftveres hiba következik? -
#39296 régi teló, inkább az akksi szerintem. Házilag cserélhető, csak jót vegyél hozzá -
#39295 i4, irdatlan gyorsasággal merül a telefon
10 óra készenlétet és 8 óra használatot ír, közben a tényleges használat max 1 óra volt. már nyomtam egy restore-t, de icloud backup-ot visszaállítottam. a backup-ban van valami, vagy az akku haldoklik? -
#39294 A nagyobb méret csak úgy lenne elfogadható, ha maximálisan kihasználnák a felületet, pl. ultravékony kávával. -
clio1616v #39293 találkoztatok már olyan concept 6-osal, aminek a teljes eleje kijelző volt? -
#39292 ez igy ekkora méretben ekkora kávával elég ocsmány, meg lehet nézni az összes androidos készüléknek nagyobb vagy ugyanekkora a kijelzője de a ház sokkal kisebb, kompaktabb. -
#39291 Pedig i5 egy gyönyörű készülék. Nekem jobban tetszik, mint a 4, pedig az sem egy csúnya darab. -
#39290 lol de gagyi már.. az 5 is ezért nem tetszik mert ilyen nyúlánk fos...remélem nem ilyen lesz -
#39289 én szeretem a home gombot, és aktívan használom is. én akarom, hogy maradjon. ahogy ez a 4"-es méret is. nekem nem kell nagyobb kijelző. -
#39288 vegyél neki egy giftcardot, azt beírja storeba és utána feltudja használni:
http://store.apple.com/hu/personalize/electronic?product=E_GIFT_CARDS -
#39287 Macbook-ok touchpadja is ilyen -
#39286 Sztem jó.
Más:
Barátomnak mindig én veszem az appokat giftként (nincs dombornyomott kártyája és nem is akar), de most bajban vagyunk, mivel olyan appot akarna amiben in app pur van. Ott hogyan lehet giftelni? Vagy vegyem meg magamnak és ő meg visszaállítja az én nevemben a vásárolt cuccait?
Előre is kösz! -
#39285 az egy borzasztó szar megoldás -
#39284 Hát ideje lenne elfelejteni azt a bumszli home gombot. Tök felesleges. Ahogy a felső 2 centis keretnek sincs sok értelme. -
#39283 ha jól emlékszem, van az apple-nek kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó szabadalma -
#39282 Ha nem lenne ujjlenyomat olvasó akkor még meg is lehetne csinálni. A home gomb az lenne ha a kijelzőt nyomnád meg, az kattintaná a fizikai gombot. Blackberry-n láttam ilyent, kapacitív a kijelző de ha erősen lenyomtad a kijelzőt akkor kattant a fizikai gomb és egy másik funkció jött be. -
clio1616v #39281 akkor lenne ütős ez a nagy kijelző, ha abszolút nem lenne pereme :d
full kijelző lenne az egész eleje azt sem bánnám, ha a home gomb a bal kisujjamnak ergonómikusan a teló jobb oldalának aljára kerülne -
#39280 nem néz ki rosszul, ha így lesz kíváncsi vagyok tud-e majd a fejlesztővilág olyan gyorsan reagálni kompatibilitás terén, mint legutóbb az iPhone 5 új felbontásánál -
#39279 Egyedül az 5,5"-nál volt ilyen pletyka, az is elég bizonytalan, ezt a Zindex úgy fordította hogy nem lesz új ájfón idén :D -
#39278 remélem a "nem lesz idén" hír tényleg csak pletyka, mert egyébként /drool
egyébként a z1-es sonyhoz kellene hasonlítani, ott elég nagy a keret -
#39277 Ezek alapján nem számítok arra hogy nekem feküdni fog. Továbbra is remelem hogy megtartják a 4" méretet.
-
#39276 A nagy Windows phoneos telefonokat sem "szeretem".
És ha hasonlóan nagy és kényelmetlen lesz a 4,7" iPhone, akkor azt sem fogom szeretni. -
#39275 Kipróbáltam, teljesen jó, fixed tartja a telefont, egy gondja van, hogy a szellőzőráccsal együtt mozog ugye, de sikerült úgy odaraknom állítva a rácsállító gomb mellé, hogy a gombot nem lehet mozgatni, így fix, nem mozog:)