45063
-
#39354 kézzel lehet csak törölni elvileg, icloud / tárhely kezelése alatt -
#39353 Azt a részt nem tudom, hogy van, amikor a régi telefonon töröl mindent, akkor nehogy icluodból is töröljön, és ezzel együtt az újról is eltűnjenek a dolgok. -
#39352 Nem várhattam,mert a csajszim már itt csipogott a fülembe,ugyanis neki igértem a régit....
De minden remek!!! -
#39351 azért még várj egy picit, hogy valaki visszaigazolja amit írtam, de szerintem jól mondom, meg nagyon elrontani úgyse tudsz semmit:D -
#39350 -
#39349 Frissítsd a régi telefont a legújabb szoftevrre, kapcsold be az icloud-ot(beállítások / icloud / legyen bepipálva minden, illetve a tárolás és biztonsági mentésben az icloud-mentés). Utána elkezdi lementeni a felhőbe az adatokat, itt alul írni fogja mikor volt az utolsó mentés. Ha kész van, az új telefont bekapcsolod, beállítások/általános/visszaálíltás/összes tartalom, beállítás törlése, utána ha elindul a telefon megint, megkérdezi, hogy új telefont akarsz beállítani, vagy backup-ból visszaállítani, utóbbira kell bökni, beírod az icloud email címet és jelszót(ami a sima apple id, amivel a programokat telepíted), és szépen visszarak mindent rá automatán, 100%-ra ua lesz mint a régi telefonon.
Itunes-al is hasonló a menet, ott is csinálsz egy biztonsági mentést a telefonról, rádugod új telefont, van egy Telefon visszaállítása gomb, arra rányomsz és utána ki lehet választani hogy melyik mentést töltse vissza. Az első kicsit bonyolultabbnak néz ki, de csak egyszer kell beállítani az icloud-ot, utána ha veszel bármilyen új telefont, ipodot, ipadot, simán bekapcsolod, beírod az apple id-t és automatán átpakol mindent rá. -
#39348 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem...
régi telefonom egy i4 az új pedig i4s.
Szeretném a híváslistát és az üzeneteket átvinni az 4ről a 4sre...
Van-e erre lehetőség?Itunesban,avagy külön app létezik-e hozzá?
Jailbreakeltetni nem fogom a garancia miatt...
Előre is köszönöm
-
clio1616v #39347 óriási design :D
iTunes ikont koppintották -
#39346 must have app, ráadásul magyar:) -
clio1616v #39345 ilyen az értékesítés :)
75-ért adtam el az i4emet igaz az makulátlan volt :) egy anyuka vette meg a fiának, olyan szöveggel hirdettem, hogy azonnal ráharaptak - ha nem akar a karcos problémás telefonok miatt több készüléket is megnézni és az idejét pazarolni, akkor az enyémmel kezdje - valami hasonlóan frappánsat fogalmaztam - felhívott a csaj, hogy már ráfázott sokszor az olcsóságra és nem akar feleslegesen kijönni érte, nyugodtan adtam neki oda
az i5ömet már nem fogom odaadni már csak a szüleimnek nem 5öse van a családban, de ha majd ősszel cserélek 6osra, akkor ezt már nem adom el, mert nincs értelme, inkább odaadom anyámnak
-
#39344 ugyan nem tudom tapasztalatból, de elég sok cikk szólt róla hogy a "ne zavarjanak" kinyomja a hívásokat -
Gaba94 #39343 Köszi a válaszokat! -
#39342 Akkor ott valami nem lerek. Csak simán kicsöng, nem jelezhetne foglaltat...
Clio1616v: 120-ért kínáltam a gyári független fehér i5-öt (32gb) úgy, hogy számlás új akksi (iDoki) van benne. 2 hétig próbáltam eladni azt most 55-ért kínálom nejem i4-ét mert inkább odaadtam neki... Jöttek 80-90-ért elviszem meg hasonlók.... Meg hogyhogy nem garis és mennyit engedek, mert nagyon karcos a keret... Gusztustalan mikkel nem próbalkoznak, már nem is válaszolok az ilyeneknek. Annyit nem tud beírni a nyanvadt üzenetébe, hogy "Helló!"... Utálok eladni.... -
#39341 na kiderült,hogy az aki hívott véletlenül a kedvencek közé volt berakva és azért engedélyezte a hívást.Viszont most kipróbáltam és elvileg aki hív annak úgy jelzi mintha kinyomnám -
#39340 kapcold ki azt a szart és aludj nyugodtan:D -
clio1616v #39339 igen, mert ha 3 percen belül 2-szer is hív ugyanaz akkor a második hívása már csörögni fog :) van egy ilyen opció -
#39338 bekapcsoltam este,reggel mégis csöngött a telefonom amikor hívtak -
clio1616v #39337 32GBos független fehéret vettem nemrég 120ért - de 100 körül már tudsz venni cigányoktól lopottat parkolóban -
#39336 100-120k körül -
Gaba94 #39335 Sziasztok!
Mivel iPhone vásárlás előtt állok, szeretném kikérni a véleményeteket, hogy mostanság mi a realitás, ami egy használt, jó állapotban lévő 5-ös készülék árát illeti?
Előre is köszönöm! ;) -
#39334 bocs, ezek szerint rosszul tudtam! -
#39333 Tetszik ez a 3gs-es forma, mondjuk tök jó lenne, ha vastagabb lenne, de kibírna egy napot egy töltéssel. -
#39332 -
#39331 Na végre volt egy kis időm, így neki tudtam állni. Minden rendben lejött és fel is ment a másikra.
Köszönöm szépen! -
#39330 A pontosítás kedvéért 3 percen belül a második csengés már hangos, de ahogy Bercy is írja van némi személyre szabási lehetőség. -
#39329 Viszont ezeket a parametereket, hogy kitol engedje a hivasokat (lehet csoport, VIP) es, hogy tobbszori egymas utan hivas eseten csorogjon-e szinten te tudod szabalyozni. Szoval ha este teljes nyugalomra vagysza akkor ezeket kikapcsolod es a do not disturb modot pedig automatikusra allitod, hogy pl 11-8 ig legyen bekapcsolva.
En kifejezetten szeretem, mert zavart, hogy szutykos spam leveleket kaptam az ejszaka folyaman. -
#39328 + akkor is kicseng ha 5 percen belül 3x telefonál -
Hymtozis #39327 Settings -> Sounds -> Vibrate - Vibrate on Silent - OFF?
Én is használtam egy ideig "ne zavarjanak"-ot csak azzal kizársz pár embert, akit/ha meg nem, az ugyanúgy zavar.
Vibrate on Silent - OFF-os esetben viszont bárki próbálkozhat, nem zavar. -
#39326 Kivéve ha olyantól jön sms email hívás aki a kedvencek között van. -
#39325 megkapsz mindent, de nem csörög, nem rezeg, nem világít. -
#39324 a "ne zavarjanak" funkció pontosan mit takar?.Valami olyasmira lenne szükségem ami ugyan engedélyezi a hivásokat meg az sms-eket de teljesen észrevétlen módban.Hiába van lenémítva,felkelek a rezgésre -
#39323 az ipaden se elég, pedig ott nagyobb, és ott is csak a wifi van mögötte, a gsm verzión már felül van egy fekete műanyag csaík -
#39322 Az alma logo nem lenne elég?
Gondolom nincs jó helyen az antennának, de jól nézne ki... -
#39321 Legfaszább az lenne, ha egyben lenne a hátula és a hátlap liquid metal, ami átengedi amit át kell. De ott voltak már a kiszivárgott tervek, hogy alul/felül csík, szerintem megmarad sima üvegnek. Ezzel meg az a gond, hogy a szélén le kéne kerekíteni, ami lehet, hogy eléggé sérülékyen lenne. -
#39320 Ja emlékszem hogy mondtad.
Lehet olyan fekete csíkok lesznek rajta, mint a HTC M8-on?
link
Nem lenne teljesen idegen ez a dizájn, már az 5/ 5s hátulján is ott van ez az "elhatárolódás" az oldalsó vonalak mentén. -
#39319 Korábban mondtam is, hogy úgy kéne kinéznie iphone-nak, mint az ipodnak. Már csak az a kérdés, hogy a térerő gondot hogy oldják meg, mert egy iphone-on ez a fekete folt nem lenne túl elegáns. Esetleg lehetne liquid metal a hátulja, de szerintem ott még nem tartunk:) -
Eddig nekem fel sem tűnt, hogy az iPod Touch úgy néz ki mint egy kicsi iPad mini / Air (vagy fordítva). Mostmár csak az iPhone lóg ki a sorból, logikusan várható hogy hasonlóan fog kinézni a 6-os. -
#39317 ha gyorsan merül a telód -
#39316 Miért nem érdemes iOS-t összehasonlítani azonos erejű hardveren más oprendszerekkel. -
#39315 dettó. télen sokszor szívtam emiatt, mikor hazafelé menet twittert akartam végigpörgetni, és a telefon pedig kikapcsolt...