iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
(felesleges válaszolnod vagy pattognod a témán, mert törölni foglak)
www.smart-bus.hu
De nem megy mûködik a banlist javascript 😄 Egyáltalán nem tudok a topic banner html-jébe < script > < / script > sorokat betenni, bemásolom de nem marad ott.
Ez egyben azt is jelenti hogy skinnyman megint tudja terrorizálni a topicot 😄
www.smart-bus.hu


Jó lenne, de sajnos ilyen nincs.
sõt, a telefon árának fennmaradó részét arányosan hozzá is csapják eleinte a telefonszámlához, hogy azt is fizesd a csomag havidíján felül
szóval én ezt most nem értem 😊 ha ez így van megyek én is veszek egy iPhone -t...
Bazinga!
Gondolom õ is ezt tette, de attól a õ telója nem lett olcsóbb 199990 Ft-nál, csak õ ezt hiszi.
Te valamit nagyon félreértelmezhetsz.
Nincs olyan, hogy lebeszélheted a kezdõrészletet. A telefonért annyit fizetsz a második év végéig, amennyi a kezdõrészlet + a 24 havi törlesztés összege.
Ezen nincs mit vitatkozni. Ha nem igy lenne, akkor azok akik egy összegben fizetik ki a 200 ezret a telefonért, azok szivnak veled szemben, aki 91000 elõleget fizet csak, amit majd szépen le is beszélgetsz utána? Jajj.
Ha ezt te tényleg igy gondolod, akkor nálad valami nagyon nem stimmel.
nem tudjátok hogy hol lehet most hozzájutni új gyári független iphone 5 höz valami normális áron?😊 fehér kellene
köszi!
!Forza Ferrari!
Yo, Bitch!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Néha (nem tudom mitõl függ) kérnek elõleget és mondjuk nem 40-et hanem 58-at fizetsz az üzletben és le van rendezve 3 hónap elõre, nem lehet, hogy erre gondolsz? Mondjuk ezek az árak két éve voltak de csak erre tudok gondolni.

Mellesleg XS-el nem vehetsz részletre telefont, Mozaik S (5400) a legolcsóbb csomag.
A drága csomagnál pedig értelemszerûen 1 hónapig nem küldenek számlát (9900Ft), majd utána havonta 7500Ft-ost 2 évig, végül ha lejár a hûség, akkor visszaesik 5400Ft-ra. Így ugyanott tartasz, mint én most, kapsz ingyen egy telefont 2 évnyi 7500Ft-os lebeszélhetõ havidíjért cserébe. A drágább azért drágább mert nem teszel le az asztalra nagyobb összeget az elején. Lásd bankvilág mûködése.
Szóval lehet röhögni nyugodtan, mi is röhögünk rajtad, hidd el.
[merlinw.org]
Bárki felhivhatja a T-t, de az tuti, hogy csak 3 perc röhögés után tudnak majd válaszolni.
Én simán el vagyok egy telefonnal 2 évig, de nem tudom biztosan hogy 2 év múlva itthon fogok dolgozni vagy külföldön, szóval nem akarok 2 éves hûségszerzõdésbe beleugrani. Ezért nekem független lenne az ideális, de az meg horror áron lesz itthon.
Próbálok szerezni egy 5s-t amcsiból, mint kiderült gari itthon nem érvényesíthetõ rá, mert nincs hivatalos márka képviselet, csak APR-ek. De Bécsben elvileg lehet gariztatni USA telefonokat.
"Teljes ár: 199990 Ft
Kezdõrészlet: 91 990 Ft
Törlesztések: 24 X 4500 "
Ez azt jelenti, hogy egy olcsó, alapcsomaggal veszed a telefont, kb. Mozaik XS-el, ami havonta 3200ft.
Azt állítod, hogy a 91990 kezdõrészlet lebeszélhetõ. Ok.
Nézzünk egy másik csomagot.
Teljes ár: 189900 Ft
Kezdõrészlet: 9900 Ft
Törlesztések: 24 X 7500 Ft
Ez Ikon 200, aminek magasabb, 6000ft-os havidija van.
Itt a kezdõrészlet csak 9900ft, a te állitásod szerint ez lebeszélhetõ.
Vagyis, ha én egy drágább dijcsomaggal veszem a telefont, akkor 189900-9900=180000ft-ba kerül a telefon, mig az olcsóbb általad fizetett csomagnál pedig 199990-91990=108000Ft-ba? Tehát mig en a 9900Ft-ot lebeszélem másfél hónap alatt, addig te a 91900Ft-al akár 2 és fél évig kihuzhatod mire lebeszéled? Viccelsz ugye?
Régen hallottam már ekkora orbitális ökörséget.
A kezdõrészletet te soha a büdös életbe nem beszélheted le!
Na kezdd el bizonygatni ezt a hülyeséget, hagy röhögjünk egy kicsit...
[merlinw.org]
de a telszámládat(HA nem haladja meg a 4500t) a 24 hónap után sem fogják kiszámlázni, magyarán 92k-ért van egy i5-öd ?!
Én ezt vettem:
Teljes ár: 199990 Ft
Kezdõrészlet: 91 990 Ft
Törlesztések:
24 X 4500
Mint írtam korábban addig nem küldenek telefonszámlát amíg "le nem beszéled" a kezdõrészletet.
Felesleges ezzel vitatkoznod hiszen érintett vagyok az ügyben, így vásárlom a telefonokat 5 éve.
[merlinw.org]
precision: <#worship>#worship><#worship>#worship> tudsz te jofej is lenni <#wink>#wink>
+ 2GBos az iPademhez
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Most ettõl menõ vagy, hogy havi 6k-t telefonálsz? Vagy ha pl én csak havi 4k-t telefonálok akkor vegyek egy Nokia 2600-t mert ahhoz csak az való?!
Nagyon el vagy tévedve! Ez pont olyan faszság mint az hogy ha nem netezel havi 2GB-ot akkor sem kell az iPhone....
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
[merlinw.org]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Én is most hosszabbítottam meg a hûségem egy i5-el, weboldalon 3 kattintás, másnap jött a futár a telefonnal, befizettem 85k-t és egy ~évig nem jön telefonszámla. Sosem értettem azokat akik százezrekért veszik a független telefonokat - hacsak nem töltenek hosszabb idõt külföldön.
T-nél Ikon-200 a legolcsóbb csomag (6k/hó), aki pedig nem telefonál 6k-t egy hónapban annak szvsz tök felesleges iPhone-t vennie.
[merlinw.org]
nem tudjátok hogy hol lehet most hozzájutni új gyári független iphone 5 höz valami normális áron?😊 fehér kellene
köszi!
!Forza Ferrari!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
de már megint helyetted googleztam... a fenébe is.
Bazinga!