iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
Pedig sztem szórakoztató.😄

Yo, Bitch!

ikon 200 nem csomag hanem egy rakás szar

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

LoDMaSt
Én lemaradtam a szavazásról, de az igenre szavaztam volna cserébe. 😊

@ Hellomarci

ForzaInter
Pedig én mindent megtettem, 2* is a nemre szavaztam😄

Yo, Bitch!

GregSB
Ha lemaradtál volna róla szavazás volt, és az emberek döntõ többsége nem szeretne itt látni a topicban. Ezt most nem tudom megoldani, mert az SG már tiltja a scriptek használatát a bannerkódban. Ez van.

(felesleges válaszolnod vagy pattognod a témán, mert törölni foglak)

dragon11
mit ártottam neked ?

dragon11
üljmár😄

GregSB
Törölni még mindig tudok, szóval sok értelme nincs beírnia 😄

Prody
szólok neki 😄

Nem biztos, hogy jó ötlet volt ezt az infót nyilvánosságra hozni! 😊

www.smart-bus.hu

GregSB
Háhá. Most akartam ban listre tenni dragon-t, mivel majdnem 2/3-ad arra szavazott hogy kerüljön rá.

De nem megy mûködik a banlist javascript 😄 Egyáltalán nem tudok a topic banner html-jébe < script > < / script > sorokat betenni, bemásolom de nem marad ott.

Ez egyben azt is jelenti hogy skinnyman megint tudja terrorizálni a topicot 😄

Függetlenül attól, hogy igazad van avagy sem, ezt a stílust fizikai fájdalom olvasni! Miért nem lehet emberibb formátumban kommunikálni?

www.smart-bus.hu

Magiszter
Ekkora egy ökörséget! <#idiota>

Prody
Plusz mellé szépen havidijat is fizetsz, ahogy én is tettem régen. Törlesztõrészlet=/=havidij

passatgt

&#63743;

Ja, aki meg egyösszegben kifizeti, az meg megszivta, ugye?😊
Jó lenne, de sajnos ilyen nincs.
precision
én ilyenrõl még soha nem hallottam... hogy x hónapig nem jön telefonszámla a kezdõrészlet miatt 😊 van errõl valami hivatalos info valahol? mert így tényleg "ingyen" van az iphone... de eddig akárhány ismerõsöm vett akármelyik szolgáltatónál telefont elõfizetésre a kezdõrészletet soha nem beszélhették le...
sõt, a telefon árának fennmaradó részét arányosan hozzá is csapják eleinte a telefonszámlához, hogy azt is fizesd a csomag havidíján felül

szóval én ezt most nem értem 😊 ha ez így van megyek én is veszek egy iPhone -t...

Bazinga!

Igen, ez teljesen rendben van. A telefon attól nem lett olcsóbb, hogy te elõre fizettél a havidijra, majd azt lebeszélhetted. Azt nem a telefon árából vagy kezdõrészletébõl beszélted le, hanem elõre kifizetted a havidijat pár hónapra. Ez nem ugyanaz, mint amit MerlinW állit.
Gondolom õ is ezt tette, de attól a õ telója nem lett olcsóbb 199990 Ft-nál, csak õ ezt hiszi.
1. Nekem Mozaik XS csomagom van, és mikor bejeletkezem simán meg tudom venni az i5-öt részletre. Szóval lehet azzal is.

Te valamit nagyon félreértelmezhetsz.
Nincs olyan, hogy lebeszélheted a kezdõrészletet. A telefonért annyit fizetsz a második év végéig, amennyi a kezdõrészlet + a 24 havi törlesztés összege.
Ezen nincs mit vitatkozni. Ha nem igy lenne, akkor azok akik egy összegben fizetik ki a 200 ezret a telefonért, azok szivnak veled szemben, aki 91000 elõleget fizet csak, amit majd szépen le is beszélgetsz utána? Jajj.
Ha ezt te tényleg igy gondolod, akkor nálad valami nagyon nem stimmel.
oneal1
sziasztok

nem tudjátok hogy hol lehet most hozzájutni új gyári független iphone 5 höz valami normális áron?😊 fehér kellene

köszi!

!Forza Ferrari!

ForzaInter
Így volt nálam is Mozaik S-nél. 80k volt az i5 és még kértek egy tizest a havidíjra, így azt az elsõ 2 hónapban nem kellett számlat fizetni, mivel elõre kifizettem😄

Yo, Bitch!

robotnyk
igen.
MerlinW
Mások a feltételek új havidíjas és meglévõ havidíjas szerzõdés esetén. Meglévõ esetén + aranykártyával mindig sokkal jobbak voltak a feltételek T-nél.

[merlinw.org]

passatgt
Tehát ha jól értem nincs semmiféle lebeszélhetõ kezdõrészlet, egyszerûen többet fizetsz be mint szükséges, amit szépen levonnak amíg el nem fogy. De ez a lényegen nem változtat, ígyis-úgyis ugyanannyit kérnek

robotnyk
én kifizettem a 2 éves ikon 200asnál a teljes árat 2,5 éve. pontosan nem emlékszem, de 130 ezer körül volt az ára, ehhez kértek még 10000 forintot mint havidíj elõleg, ezt számolták le aztán az elsõ két számlából.
MerlinW
De, arra gondolok. Mondjuk 2 évvel ezelõtt az i4-nél amiért 120k-t tettem le elõre, 4 vagy 5 hónapig nem küldtek számlát (általában - nyár kivételével - 15-20k a telefonszámlám). Hogy pontosan leosztják-e, vagy fix hónapról van szó, azt nem tudom. Viszont nagyon elvesztünk a részletekben, a lényeg hogy ha tegyük fel "csak" 3 hónapot is adnak 6000Ft-os csomag mellett, akkor is ~70k az i5 és nem 160 vagy 200. Ez volt az eredeti hozzászólásom lényege, függetlenül attól, hogy 2 éve cirka 60k-t nem számláztak ki vásárlás után.

[merlinw.org]

Én is ikon200-al vettem anno a 4S-em 2 év hûségidõvel. 40.000-ért hoztam el és 1 évig 7500+6000 Ft a havidíj utána 1 évig 6000 a díjcsomag. A Telekomnál dolgozom de ilyet még én sem hallottam, hogy lebeszélhetsz 90-100.000 Ft-ot. Ez 6000 Ft-os díjcsomaggal azt jelentené, hogy másfél évig nem kapsz számlát.
Néha (nem tudom mitõl függ) kérnek elõleget és mondjuk nem 40-et hanem 58-at fizetsz az üzletben és le van rendezve 3 hónap elõre, nem lehet, hogy erre gondolsz? Mondjuk ezek az árak két éve voltak de csak erre tudok gondolni.

&#63743;

MerlinW
Nem vitatkozom veled. Meglévõ hûséget hosszabbítottam immár másodszorra (Ikon 200-as csomaggal). A készülék kezdõrészletének befizetése után 3-6 hónapig (függõen a számla értékétõl) sosem nem küldtek számlát (így vettem a 3G és 4-est is). Mellesleg a supportos lány ezt a tényt kérdés nélkül közölte velem, mikor kérdeztem tõle pár dolgot a szállítással, aktiválással kapcsolatban.

Mellesleg XS-el nem vehetsz részletre telefont, Mozaik S (5400) a legolcsóbb csomag.

A drága csomagnál pedig értelemszerûen 1 hónapig nem küldenek számlát (9900Ft), majd utána havonta 7500Ft-ost 2 évig, végül ha lejár a hûség, akkor visszaesik 5400Ft-ra. Így ugyanott tartasz, mint én most, kapsz ingyen egy telefont 2 évnyi 7500Ft-os lebeszélhetõ havidíjért cserébe. A drágább azért drágább mert nem teszel le az asztalra nagyobb összeget az elején. Lásd bankvilág mûködése.

Szóval lehet röhögni nyugodtan, mi is röhögünk rajtad, hidd el.

[merlinw.org]

dragon11
hát én nemakartam kötekedni de nekem is hihetetlennek tûnt 😄😄

Hehe, ezen nincs mit érteni, ilyen nincs.😊
Bárki felhivhatja a T-t, de az tuti, hogy csak 3 perc röhögés után tudnak majd válaszolni.
passatgt
Ezt a kezdõrészletlebeszélést én sem értem

GregSB
Egyetértek veled, akinek nem viszket a tenyere, nem cserélgeti évente a telefonját és tudja hogy 2 évig tuti itthon lesz annak szinte ingyen van a szifon, és abszolút faszság azon sírnia hogy mennyire drága meg túlárazott.

Én simán el vagyok egy telefonnal 2 évig, de nem tudom biztosan hogy 2 év múlva itthon fogok dolgozni vagy külföldön, szóval nem akarok 2 éves hûségszerzõdésbe beleugrani. Ezért nekem független lenne az ideális, de az meg horror áron lesz itthon.

Próbálok szerezni egy 5s-t amcsiból, mint kiderült gari itthon nem érvényesíthetõ rá, mert nincs hivatalos márka képviselet, csak APR-ek. De Bécsben elvileg lehet gariztatni USA telefonokat.

Úr isten! Ezt a baromságot te sem hiszed el, ugye?

"Teljes ár: 199990 Ft
Kezdõrészlet: 91 990 Ft
Törlesztések: 24 X 4500 "

Ez azt jelenti, hogy egy olcsó, alapcsomaggal veszed a telefont, kb. Mozaik XS-el, ami havonta 3200ft.

Azt állítod, hogy a 91990 kezdõrészlet lebeszélhetõ. Ok.

Nézzünk egy másik csomagot.

Teljes ár: 189900 Ft
Kezdõrészlet: 9900 Ft
Törlesztések: 24 X 7500 Ft

Ez Ikon 200, aminek magasabb, 6000ft-os havidija van.
Itt a kezdõrészlet csak 9900ft, a te állitásod szerint ez lebeszélhetõ.

Vagyis, ha én egy drágább dijcsomaggal veszem a telefont, akkor 189900-9900=180000ft-ba kerül a telefon, mig az olcsóbb általad fizetett csomagnál pedig 199990-91990=108000Ft-ba? Tehát mig en a 9900Ft-ot lebeszélem másfél hónap alatt, addig te a 91900Ft-al akár 2 és fél évig kihuzhatod mire lebeszéled? Viccelsz ugye?

Régen hallottam már ekkora orbitális ökörséget.

A kezdõrészletet te soha a büdös életbe nem beszélheted le!

Na kezdd el bizonygatni ezt a hülyeséget, hagy röhögjünk egy kicsit...
dragon11
ez gcijo üzlet volt sztem 😄 gratt 😄

MerlinW
Ha így érthetõbb 92-ért van i5-öm úgy, hogy 92 ezer forintnyi elõ-elõfizetés is jár hozzá. (aranykártyával nekem 85 volt). A társaságoknak a hûségszerzõdés számít, a telefon nem tétel nekik.

[merlinw.org]

dragon11
dehogy:d én hiszek neked😄😄😄 csak azthittem h a törlesztõrészleten felül fizetni kell a havidijat is, szóval nem 4500ft a telszámlád hanem 10 500..
de a telszámládat(HA nem haladja meg a 4500t) a 24 hónap után sem fogják kiszámlázni, magyarán 92k-ért van egy i5-öd ?!

MerlinW
Neked is sikerült kiragadnod a lényeget, gratulálok.

[merlinw.org]

MerlinW
Egy nap alatt eladtam a T-s i4-emet.

Én ezt vettem:

Teljes ár: 199990 Ft
Kezdõrészlet: 91 990 Ft
Törlesztések:
24 X 4500

Mint írtam korábban addig nem küldenek telefonszámlát amíg "le nem beszéled" a kezdõrészletet.
Felesleges ezzel vitatkoznod hiszen érintett vagyok az ügyben, így vásárlom a telefonokat 5 éve.

[merlinw.org]

dragon11
de t függõt esélyed nincs eladni, ha váltani akarsz, másrészrõl az ikon 200zal 6ezer havidij mellé 190k a telo. 😊 vagy részletre veszed, de abba nincs benne a havidijad! itt!

precision: <#worship><#worship> tudsz te jofej is lenni <#wink>

clio1616v
nekem 3GBos csomagom van az i5höz
+ 2GBos az iPademhez

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Dzsega
Aki nem telefonál 6k-t annak felesleges egy iPhone!? HE?!
Most ettõl menõ vagy, hogy havi 6k-t telefonálsz? Vagy ha pl én csak havi 4k-t telefonálok akkor vegyek egy Nokia 2600-t mert ahhoz csak az való?!
Nagyon el vagy tévedve! Ez pont olyan faszság mint az hogy ha nem netezel havi 2GB-ot akkor sem kell az iPhone....

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

MerlinW
Jaja, millió megoldás van, hogy ne legyen drága a szifon. Mindenki dobálózik a menõ, drága presztízstelefon dumával, közben szinte ingyen dobják az ember után.

[merlinw.org]

clio1616v
ingyen flottás telenor

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

MerlinW
Nekem minden iPhone-om "ingyen" volt (a 2G-t leszámítva)... 2 éves hûség, 90-160k kezdõvel, ami beleszámít az elõfizetésbe, tehát addig nem kell havidíjat fizetni amíg fel nem éled a fenti összeget. Az elõfizetés összege pedig ugye letelefonálható, internetezhetõ. Magyarul a telefon "ingyen" van csak a szolgáltatásért kell fizetned.

Én is most hosszabbítottam meg a hûségem egy i5-el, weboldalon 3 kattintás, másnap jött a futár a telefonnal, befizettem 85k-t és egy ~évig nem jön telefonszámla. Sosem értettem azokat akik százezrekért veszik a független telefonokat - hacsak nem töltenek hosszabb idõt külföldön.
T-nél Ikon-200 a legolcsóbb csomag (6k/hó), aki pedig nem telefonál 6k-t egy hónapban annak szvsz tök felesleges iPhone-t vennie.

[merlinw.org]

oneal1
sziasztok

nem tudjátok hogy hol lehet most hozzájutni új gyári független iphone 5 höz valami normális áron?😊 fehér kellene

köszi!

!Forza Ferrari!

Tikal
azta k.rvaveget, te nem vagy komplett... <#banplz>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Prody
Hihetetlen ez az ember mennyire életképtelene. Nem tudom elképzelni, hogy egy érettségit egyedül ki tudott-e tölteni....

precision
ebayen gyári független i5s 823 usd (kb. 180ezer Ft)

de már megint helyetted googleztam... a fenébe is.

Bazinga!

precision
ha eladod az i5 -öt és az ipadet akkor meg tudod majd venni... ne aggódj, lesz arany i5s -ed...

Bazinga!