45063
-
clio1616v #39397 nekem a coinkeeper vált be -
#39396 Mire jó az iBeacon egy okosórával + kreativitással
-
#39395 Jó lenne, de amire nekem kéne alkalmatlan az ingyenes, fizetni meg nem fogok érte mert annyival nem nyújt többet (sőt butább) mint az a $3-os app amit használok. -
#39394 és a bemutatót mivel vették?:D -
#39393 Ugyanez van nálam is, nekem még utólag is eltűntek hsz-ek amiket mobile módban írtam...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az egészet 5s-ekkel vették fel, és iPad Airen vágták. Utolsó percben van róla kis bemutató -
Xing #39392 Nekem kb egy fél éve nem működik rendesen sem a login, sem a kommentelés. -
#39391 én se tudok. -
#39390 a sg mobilverzióban tudtok kommentelni? nekem pár napja nem küld el semmit.. -
#39389 Megjelent a Swarm (foursquare) -
#39388 Sziasztok!
Tudnátok mondani olyan játékokat, amik anno PC-n/konzolokon is elérhetőek voltak és most dettó ugyanazt a játékot átportolták iOS-re is? Amilyenekre gondolok: GTA, Star Wars KotOR, Prince of Persia Warrior Within stb. -
#39387 komolyan ez a face app minden egyes frissítéssel szarabb lesz. most már azt se lehet kiválasztani, hogy sorrendben jelenítse meg a dolgokat az üzenőfalon vagy össze-vissza, marad csak az utóbbi.. botrány -
#39386 Ha valaki keres kiadás/bevétel naplózó appot, a Moni-t ajánlom, ingyenes, nincs reklám és baromi egyszerű kezelni, jól néz ki:
http://moni.whitewaterlabs.com -
#39385 A 74-es is hiányzik....
Melóhelyen még láttam, csak ott tiltott a yt itthon meg már nincs meg... :( -
KaBuTo666 #39384 Azt hittük, kitörölted. :D -
#39383 76-os és 80-as hsz-emmel meg mi a fene történt? :o -
#39382 valszeg mindketten a zenei vonalat fogják vinni, esetleg az ipod vonal át lesz alakítva, úgyis egyre hátrébb szorul, fülhallgatóban a lejátszó stb..., vagy akár csinálnak egy saját zenei kiadót és saját storeban árulják majd, így a zenészeknek is több pénz jutna, a többség jól járna:) -
#39381 + ha öntőforma szivárgott ki, az is érdekes, mert ha jól tudom cnc-vel csinálják az ipadokat is, nem öntik -
#39379 Szerintem a vastag elválasztó vonalak tuti nem lesznek, nem látom értelmét, hogy ilyen vastag legyen és csúnya is. A kijelző körüli káva meg talán még nagyobb mint volt, akkor már vagy legyen olyan mint régen, vagy kisebb. Úgyhogy ez így ebben a formában szerintem nem fog megjelenni. Az biztos, hogy hasonló lesz az alap forma, hogy kövesse az ipad vonalat, de tuti szebb lesz ennél -
#39378 meg is rohadtak :) -
KaBuTo666 #39377 4,7 - 5"-be kellett volna megcsinálni, az bőven jó, kihúzhatták volna a szélére a kijelzőt, magasságból is nyugodtan levehettek volna. Maga a dizájnnal nincs probléma, tetszik ez a lekerekített változat. 5"-nél nagyobbat én se vennék :D -
KaBuTo666 #39375 Hát ezt elkúrták. Nem kicsit, nagyon. -
#39373 sárkányfűárus :) -
#39372 Igazából jól kijön ez: Iovine fogja vinni az iTunes / zene részleget, Dr Dre meg a most apakuló healthcare csapatot, mivel ő doktor :D -
#39371 Itt van ez kicsit jobban kifejtve / elemezve. -
#39370 Hibátlan, köszönöm szépen :) -
#39369 én is ezt találtam
"One of the best new features of the Apple iPhone 5s is its support for slow motion videos in a beautiful 720p HD resolution."
és wikin is ezt írják
HD video (1080p) at 30 frame/s
HD video (720p) at 120 frame/s" -
#39368 Most kirpobaltam de ahogy elnezem max 720p, ha tévedek javitson ki valaki. Illetve szerintem amugyis csak kis kijelzon nez ki jol a slowmotion...
Üdv -
#39367 Sziasztok,
Technikai kérdés:
Az i5S a 120FPS-es felvételeket milyen felbontásban csinálja?
Köszi -
magyarosidav #39366 Sziasztok egy igazán érdekes dolog történt. Haverom felhívott az ország másik végéből h 2 hete az autón felejtette a telefont és nézzem már meg h megvan-e, a telefon megvolt csak beázott, de működött, ő letiltotta iclouddal mondta ha hazaér akkor majd fel lesz oldva, addig én szárítgattam a telefont úgy, hogy konvektorra 5-6 zsepi arra a telefon és lefedtem egy műanyag kupával, de csak ilyen 45 fokon, 4-5 óránként ránéztem és egyszer mikor ránéztem a telefon menüje várt, egyből hívtam a tulajt h feloldotta a zárat? de nem meg tudtam nyitni galériát csináltam is fényképet a telóval meg beállításokba is be tudtam menni, ami érdekes mert elvileg azon nem lehet sehogy túljutni, találkozott már más is ilyennel? iphone 4 16GB-vel történt. Újraindítás után megint a cloud zár fogadott. -
#39365 Azt is hozzá kell tenni, hogy ez az Apple valaha lvolt egnagyobb akvizíciója ($3.2 mrd). A második legnagyobb 96-ban volt, amikor $400 millióért megvették a Next-et és vele Jobs-ot.
Nem hiszem hogy a színes fülhallgatók állnának a háttérben :D Ha viszont úgy nézzük hogy az iTunes jövőjét és azt az embret / csapatot / technológiát vették meg ezzel akik / ami ezt véghez fogja vinni, akkor már kicsit érthetőbb az összeg, bár így is kemény. -
#39364 Ja itt az interjú:
Link -
#39363 A fülhallgatók az egy dolog, nem emiatt veszik meg őket, azt ők is tudnak gyártani. Sokkal inkább Jimmy Iovineról (és a streamingről) szól a dolog, aki egy igencsak befolyásos ember a zeneiparban, nagy ráhatása van a kiadókra, anno nagy szerepe volt az iTunes elindulásakor abban hogy a kiadók meg tudtak egyezni Jobsal és az Apple-el a digitális zeneterjesztésről.
Érdemes megnézni vele ezt a 40 perces interjút, szerintem egyértelműen azért lépik meg ezt a felvásárlást mert az Apple is látja hogy a jelenlegi iTunes-modellnek (99c-es zeneszámok) van még pár éve, aztán ki fog fújni, és Iovine-al az élen akarják felvenni a kesztyűt a Spotify / Rdio / stb-vel. -
#39362 nyilván nem ez a cél, de sokaknak jelent majd muníciót apple fikázáshoz...
a beats termékek számomra olyanok, amivel szerintem jogtalanul vádolják az apple-t, hogy kizárólag dizájnra és marketingre építő, egyébként technikailag nagyon gyenge, és túlárazott márka... ehhez képest most az egyik fel akarja vásárolni a másikat, ráadásul sokkal többért, mint amennyit ér. -
#39361 Az még nem fix. Bár szinte 90% hogy lesz de meg meghiúsulhat. Kiváncsi vagyok mire kell nekik. -
#39360 a beats felvásárlás érdekesebb... -
#39359 "Apple hires lead Lumia camera engineer Ari Partinen, who worked on Nokia’s PureView cameras" -
clio1616v #39358 nekem megy -
Victorpictor76 #39357 Csak nekem nem szokott az arcokra fókuszálni a telefon vagy ez általános dolog. Azt hittem, ha felismer egy arcot, oda állítja a fókuszt automatikusan, de sokszor még akkor is a háttér lesz éles, ha az arca koppintok. -
#39356 Újabb (eddigi legjobb) mockup ami tok alapján készült -
#39355 Így van, a minden adat és beállítás törlése csak a telefonról töröl.
Annyi, hogy a zenék nem mennek át (legalábbis nálam nem mentek át az új telóra, valszeg mert nem vettem...).